Allwomen

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Uskomme, että mikä tahansa tausta on oikea tausta tulla naiseksi tekniikassa. Siksi suunnittelemme ohjelmamme, jotta voit siirtyä 0: sta 100: een, ja tarjoamme mentorointia ja apua alusta loppuun. Koska menneisyytesi ei pitäisi olla este tulevassa urassasi!

Ohjelmiemme kautta opetamme sinua tulemaan datatieteilijäksi, tuotepäälliköksi tai UX-suunnittelijaksi toiveidesi perusteella. Jokainen luokka on mukautettu opiskelijoiden omiin etuihin ja on innoittamana ratkaisujen löytämisestä tosielämän ongelmiin. Tämä huipentuu mahdollisuuteen rakentaa oma projekti henkilökohtaisten intohimojesi ohjaamana.

Tällä hetkellä naisilta puuttuu turvallinen ja positiivinen ympäristö, jossa jokainen voi vapaasti oppia toisiltaan (ja yhdessä). Siksi päätimme perustaa akatemian, joka tarjoaa tämän tilan erityisesti naisille. Rakastamme kuitenkin edelleen liittolaisiamme, jotka ovat tervetulleita osallistumaan tapahtumiin ja juhliin!

Ohjelmamme ovat suunnitelleet ja opettaneet ammattitaitoiset naispuoliset tekniset asiantuntijat, jotka valmistavat sinut hallitsemaan taitoja, joita tarvitset menestyäksesi tekniikan urallasi. Teknologian tulevaisuus tarvitsee enemmän naisia - ja me olemme täällä saadaksemme tämän aikaan.

Sijainnit

Barcelona

Osoite
Av. de Francesc Cambó, 17
08003 Barcelona, Katalonia, Espanja

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös: