Artidi Escuela Superior

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Historiamme

80-luvulla ryhmä yrittäjiä aloitti ammattitoimintansa ikkunakaapistajina ja tukkumyyjinä Barcelonassa. Asteittain kaupallisten sisustuspalveluiden tarjonta laajenee muille yhteisöille, antaen vuonna 1990 etusijan Barcelonan kauppakamarin ensimmäiselle ikkunakoristekurssille ja laajentamalla sitä myöhemmin.

90-luvulla alkoi muodostunut yhteys Barcelonan yliopiston kasvatusinstituutiin, ja se opetti vuonna 1995 kaupan ja markkinoinnin professoreille ensimmäisen ikkunoiden korjaus- ja markkinointikurssin. Tiimin monimuotoisuus mahdollisti ammattimaisten palvelujen yhdistämisen kansainvälisesti tunnustetuissa yrityksissä ja uusien koulutussuunnitelmien luomisen yrityksille, kaupungintaloille, ammattiliitoille, yhdistyksille ja muille ammattiryhmille.

Kaupalliset siteet, koulutuksen tunnustaminen ja ammattilaisten kysyntä antoivat mahdollisuuden avata ÁRTIDI-ikkunoiden korjauskoulu vanhaan metallityötteeseen vuonna 1910, joka perustettiin tavoitteeksi uusien ammattilaisten kouluttaminen. Tällä hetkellä olemme laajentuneet tullaksesi suurimmaksi ikkunoiden koristelu- ja visuaalisen markkinoinnin koulutuksen ja kauppaan liittyvän koulutuksen kouluksi Euroopassa.

filosofia

ÁRTIDI: n filosofia on edelläkävijä koulutuksessa, koska emme vain opeta. Opiskelijamme innovoivat ja parantavat liiketoiminnan ja kaupan myyntistrategioita. ÁRTIDIssä tarjoamme strategioita ja koulutusta sen saavuttamiseksi. ÁRTIDI-opiskelijat tunnetaan elinkeinoelämässä paitsi ammattimaisina asiantuntijoina myös myyntitekniikoiden uudistajina.

Opiskelijamme oppivat saamaan tietoa siitä, että heillä on omat kriteerinsä ja päätöksensä. Opiskelijat, jotka tuovat uutisia, luovat suuntauksia ja löytävät markkinatarpeet, koska motivoimme heitä siihen ja opetamme heille miten se tehdään.

Kuinka saamme opiskelijamme asettamaan trendit? Koulussa he opettavat erityisiä luokkia markkinoiden analysoimiseksi ja uutuuden löytämiseksi. Pyöreät pöydät, joissa opiskelijoista tulee Coolhunter ja he esittelevät heidän näkemyksensä uusista suuntauksista. Motivaatio- ja luovuuskurssit. He osallistuvat konferensseihin, joissa he ovat päähenkilöitä, tuottavat luovia toimia, alkuperäisiä ja todellisia tuloksia. Omavaraiset opiskelijat, jotka luovat brändisuuntauksia.

Menetelmät

ÁRTIDIssä opetetaan tunnustettua, ammatillista, monikulttuurista koulutusta, jolla on avoin ja moniarvoinen asenne, joka eroaa muista muodostelmista. Yli 20 vuoden ammatti- ja opettajaurani kokemus on osoittanut meille, että ollaksesi hyvä ammattilainen sinun on opittava tekemällä oikeissa tiloissa ja pätevien ammattilaisten kanssa.

ARTIDI-metodologialla on todellinen kansainvälinen tunnustus, joka menee huomattavasti pidemmälle kuin perinteisten kurssien toteuttaminen. Täsmällisimmästä ja yksityiskohtaisemmasta teoriasta innovatiivisimpien strategioiden tuntemiseen koulumme tavoitteena on muodollinen huippuosaaminen. Koulutusmenetelmä on käytännöllinen, tehokas ja todellinen, koska vain ÁRTIDI: llä on infrastruktuuri, joka on suunniteltu yksinomaan tämäntyyppiseen koulutukseen.

Opiskelijat osallistuvat täydelliseen koulutukseen, joka kattaa kaikki näkökohdat, kuten todelliset näyttelyikkunat, alkuperäisten ja koriste-elementtien suunnittelun visuaaliseen markkinointiin oikeassa kaupassa ja viimeisimmän tietokonetyökalun yksinoikeudella harjoitteluun koulussa. Kauppojen suunnittelun, huonekalujen, 3D-tuotesuunnittelun ja liiketoimintakäytäntöjen lisäksi. Muodollinen tulos saavutetaan edistyneimmillä menetelmillä, jotka edistävät koulutuksesta ammatillisiin arvoihin, asenteisiin ja strategioihin.

119504_54e5d044495baa14f6da8c7dda7930791c3bd8e2554c704c732a78d0904dc05a_1280.jpg

Tilat visuaalinen markkinointi ja ikkunapukeutumisalue

"Mitä opimme tekemään, me opimme tekemällä" Tämä Aristoteleen tarjous kuvaa Ártidin koulutusta. Ikkunakakkuri ja visuaalinen tukkukauppa tulisi kouluttaa harjoittelemaan. Suunnittelu, rakentaminen ja kokoonpano ovat todellinen järjestys, jossa nämä ammattilaiset tulisi kouluttaa. Siksi Ártidilla on Euroopan suurin infrastruktuuri, joka on omistettu tämän tyyppiselle koulutukselle.

”London School of Architects” -yrityksen edustajat, samoin kuin muut kansalliset ja kansainväliset tiedotusvälineet ovat maininneet tilamme parhaiten varustettujen ammattilaisten perustamiseen.

Teoreettiset luokkahuoneet; työpajat, jotka on varustettu useilla työkaluilla ja materiaaleilla; Pilottikauppa harjoitteluun tuotteiden sijoittelusta, ilmapiiristä yrityksen imagoon; Kolmiulotteisen suunnittelun luokkahuone ja yli 40 erilaista tyyppiä ja valaisinlähdettä edustavaa todellista vitriiniä, jotka muodostavat yli 1000m2 tilojamme. Meillä on myös yli 100 yritystelleistä mallinuket, oikeat tuotekaupat ja ulkoterassi.

Infrastruktuurimme antaa opiskelijoille mahdollisuuden oppia todellisessa ympäristössä vakiokoulutuksen ulkopuolella.

Laadun ja koulutuksen takuu

Tällä hetkellä koulutuskurssin suorittaminen on välttämätöntä olla osa tätä kilpailukykyistä työmaailmaa. Tätä varten on olemassa erilaisia arviointitekijöitä, jotta sidosryhmät voivat arvioida sopivimman valinnan.

Laatu- ja muodollisen takuun sinetti on käsite ikkunoiden korjaus- ja visuaalisen kaupan alan kansalliselle itsesääntelykoulutukselle. Tunnus, joka takaa kursseista kiinnostuneille; että koulutussuunnitelman sekä opetushenkilöstön johtaminen, ohjelmointi, suunnittelu ja suunnittelu Ne ovat suorittaneet ja valvoneet pätevät tekniikan koulutuksen ammattilaiset.

Vuodesta 1992 lähtien me kannustamme ja edistämme erinomaista koulutusta. CGF-tunnus tunnistaa Ártidin koulutuskeskukseksi, jossa laatu ja takuu ovat läsnä kaikissa sen koulutusohjelmissa.

Sijainnit

Barcelona

Osoite
Calle de la Llacuna, 50
Barcelona, Katalonia, Espanja