Basque Culinary Center

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Vuonna 2009 Baskimaan Culinary Center Foundation luotiin ansiosta Mondragon Unibertsitatea, Baskimaan kokit ja julkisille laitoksille. Baskimaan Culinary Center on tarkoitus taata jatkuvuus ruokia keskus innovaatiota tulevaisuudessa, mikä tarkoittaa myös sukupolven korkean tason osaamista ja koulutusta pätevien ammattilaisten edistää tutkimusta ja tietämyksen siirtämistä haute cuisine ammattilaisten ja yritysten alat ja tuntemuksen suoraan ja välillisesti gastronomiaa, ja saavuttaa kansainvälistä projektio. Lisätä teknologian siirtoa ja innovaatioita alan yrityksiä on toinen keskustan suurista tavoitteista, samoin kuin uusien yritysten aloitteita ja hankkeita. Keskuksen linjat tutkimuksen ja innovoinnin Ruoka ja gastronomia kehitetään ympärille seuraavat: Ruoka koulutus ja tottumukset. Ruoka sosiaalista vastuuta. Ruokatrendit. Innovaatiot liikkeenjohdon alalla. Kehittäminen liittyy teknologian. Ruoan valmistus, esittely ja säilyttämistä. Baskimaan Culinary Center Foundation koostuu: Hallitus edustaa :: O Toimielimet O Johtavat kokit O Kansalliset ja kansainväliset yritys Kansainvälinen neuvottelukunta Mondragon Unibertsitatea &nbsp

Katso maisteriohjelmia »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

Maisterin Innovaatioita Ravintolassa Hallinta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 8 kuukautta September 2017 Espanja San Sebastian

Basque Culinary Center tarjoaa tämän tutkintoa yliopistosta Mondragon peittämään suunniteltu hyvin erityinen koulutus tarvetta: Kehittää taitoja tarvitaan hallintaan eri [+]

Maisteri Innovation Ravintola Management. 2012-2013

 

Basque Culinary Center tarjoaa tämän tutkintoa yliopistosta Mondragon peittämään suunniteltu hyvin erityinen koulutus tarvetta: Kehittää taitoja tarvitaan hallintaan eri alojen ravintola (keittiö, palvelu ja liikkeenjohdon), sekä kehittää maailmanlaajuinen ja innovatiivinen otetaan sen konseptin ja hallinta.

 

Menestys ja kestävyys catering yrityksen riippuu paljolti tiukkaa hankkeen suunnittelun ja hankkimalla tarvittavat taidot suorittaa siitä tulee välttämättömyys.

 

Kurssi on pohjimmiltaan pyritään catering ammattilaisille motivoituneita johtaa uusien gastronomisia hankkeita tai uusia liiketoimintamalleja sisällä nykyisiä.... [-]


Ylempään Kurssi Kulinaarisia Tekniikoita Ja Tuotteet

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 6 kuukautta September 2017 Espanja San Sebastian

Opiskelijat näyttävät perusteellisemmin nykyaikaisia ​​ja perinteisiä ruoanlaitto tekniikat [+]

Maisterin kurssi Culinary Techniques ja tuotteet

 

Opiskelijat näyttävät perusteellisemmin nykyaikaisia ​​ja perinteisiä ruoanlaitto tekniikoita, jotka ovat muuttaneet alaa eteenpäin vuosien varrella, kanssa tuotteita eri puolilta maailmaa, 5 tuntia päivässä, 5 päivää viikossa.

 

Intensiivinen ohjelma 24 paikan päällä viikkoa, yhteensä 920 tuntia luokan, joka voi suorittaa 6 kuukauden vaiheen lopussa arvostetuissa ravintoloissa. Lukujärjestys, joka sisältää myös tuote- ja Culinary Technique Seminaarit, Mestarikurssit kansainvälisten kokkien, gastronominen matkat ja maisterin Insinöörityö.

 

Tullut erittäin arvostettu ammattilainen, joka pystyy mukautumaan eri tyylejä ja luoda henkilökohtaisia ​​vielä eriyttää kulinaarinen työtä.... [-]