Barcelona Executive Business School (BEBS)

Esittely

Lue virallinen kuvaus

BEBS on johtava kauppakorkeakoulu, jolla on kansainvälistä kokemusta liiketoiminnan johtamisesta ja koulutuksesta. BEBS on ollut johtavan koulutuksen eturintamassa, joka innostaa, haastaa ja edesauttaa monien maiden ja alojen nykyisten ja tulevien johtajien kehitystä.

BEBS on innovatiivinen instituutio, joka vaikuttaa positiivisesti, kattavasti ja johdonmukaisesti ihmisiin, yrityksiin ja yhteiskuntaan.

BEBS menestys perustuu akateemiseen lähestymistapaan, jossa keskitytään voimakkaasti ammatti- ja humanistiseen lähestymistapaan liiketoiminnan ja johtajuuden suhteen. Kaikissa ohjelmissamme professorit ja toimeenpanevat ammattilaiset tuovat esille pohdintaa, vuoropuhelua, kriittistä analyysia, hankkeita ja aloitteita erinomaisen koulutuksen varmistamiseksi , mikä puolestaan ​​tuottaa arvokasta panosta liike-elämän ja yhteiskunnan muutokseen.

BEBS : n tehtävänä on valtuuttaa ihmisiä kaikkialla maailmassa, jotta he voivat kehittyä ammattitaitoisesti ja ymmärtää täysin heidän tehtävänsä yrityksessä ja yhteiskunnassa. Business Schoolilla on tiukka sitoutuminen henkiseen tiukkuuteen ja akateemiseen huippuosaamiseen sekä selkeään keskittymiseen ihmisiin - heidän henkilökohtaiseen ja ammatilliseen kehitykseensä.

Mikä tekee BEBS erilainen?

  • BEBS "Barcelona Executive Business School" on BEBS jonka ovat luoneet johtajat avainhenkilöille. Haluamme sinun oppivan tekemällä, eikä pelkästään akateemisesti.
  • BEBS tarjoaa mestareita kaksinkertaisella akkreditoinnilla.
  • Opettajamme ovat joukko johtajia ja johtajia, joilla on suuri uran yritysmaailmassa.
  • Mallimme perustuu siihen, mitä yritykset tarvitsevat tänään. Ei vanhoja malleja, jotka eivät enää sovi nykyiseen liiketoimintaympäristöömme.
  • BEBS etsimme paitsi sitä, että sinä opit, mutta käytät käytännössä sitä, mitä opit, koulutuksellisella, luova ja häiritsevä lähestymistapa.

Mitä BEBS opiskelijat saavat?

· Koulutus keskittyy kansainväliseen liiketoimintaan ja innovaatioihin

· Empowerment luomaan oman yrityksen

· Strateginen visio johtajuudesta, joka innostaa innovatiivisia ja kestäviä liiketoimintamalleja

· Sosiaalisen vastuun tunne, johon liittyy ammatillista osaamista ja sitoutuneita johtajia

· Erinomaiset verkostoitumismahdollisuudet professoreiden, opintovierailujen ja harjoittelun kautta

· Nykyinen ja ajantasainen käytännön tietämys

· Tutkimusympäristö, joka on liiketoimintasuunnitelma erittäin humanistisella lähestymistavalla

Sijainnit

Barcelona

Osoite
23, Carrer de Torroella de Montgrí, 08027 Barcelona
08027 Barcelona, Katalonia, Espanja

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin