Lue virallinen kuvaus

BEBS on johtava kauppakorkeakoulu, jolla on kansainvälistä kokemusta liiketoiminnan johtamisesta ja koulutuksesta. BEBS on ollut johtavan koulutuksen eturintamassa, joka innostaa, haastaa ja edesauttaa monien maiden ja alojen nykyisten ja tulevien johtajien kehitystä.

BEBS on innovatiivinen instituutio, joka vaikuttaa positiivisesti, kattavasti ja johdonmukaisesti ihmisiin, yrityksiin ja yhteiskuntaan.

BEBS menestys perustuu akateemiseen lähestymistapaan, jossa keskitytään voimakkaasti ammatti- ja humanistiseen lähestymistapaan liiketoiminnan ja johtajuuden suhteen. Kaikissa ohjelmissamme professorit ja toimeenpanevat ammattilaiset tuovat esille pohdintaa, vuoropuhelua, kriittistä analyysia, hankkeita ja aloitteita erinomaisen koulutuksen varmistamiseksi , mikä puolestaan ​​tuottaa arvokasta panosta liike-elämän ja yhteiskunnan muutokseen.

BEBS : n tehtävänä on valtuuttaa ihmisiä kaikkialla maailmassa, jotta he voivat kehittyä ammattitaitoisesti ja ymmärtää täysin heidän tehtävänsä yrityksessä ja yhteiskunnassa. Business Schoolilla on tiukka sitoutuminen henkiseen tiukkuuteen ja akateemiseen huippuosaamiseen sekä selkeään keskittymiseen ihmisiin - heidän henkilökohtaiseen ja ammatilliseen kehitykseensä.

Mikä tekee BEBS erilainen?

  • BEBS "Barcelona Executive Business School" on BEBS jonka ovat luoneet johtajat avainhenkilöille. Haluamme sinun oppivan tekemällä, eikä pelkästään akateemisesti.
  • BEBS tarjoaa mestareita kaksinkertaisella akkreditoinnilla.
  • Opettajamme ovat joukko johtajia ja johtajia, joilla on suuri uran yritysmaailmassa.
  • Mallimme perustuu siihen, mitä yritykset tarvitsevat tänään. Ei vanhoja malleja, jotka eivät enää sovi nykyiseen liiketoimintaympäristöömme.
  • BEBS etsimme paitsi sitä, että sinä opit, mutta käytät käytännössä sitä, mitä opit, koulutuksellisella, luova ja häiritsevä lähestymistapa.

Mitä BEBS opiskelijat saavat?

· Koulutus keskittyy kansainväliseen liiketoimintaan ja innovaatioihin

· Empowerment luomaan oman yrityksen

· Strateginen visio johtajuudesta, joka innostaa innovatiivisia ja kestäviä liiketoimintamalleja

· Sosiaalisen vastuun tunne, johon liittyy ammatillista osaamista ja sitoutuneita johtajia

· Erinomaiset verkostoitumismahdollisuudet professoreiden, opintovierailujen ja harjoittelun kautta

· Nykyinen ja ajantasainen käytännön tietämys

· Tutkimusympäristö, joka on liiketoimintasuunnitelma erittäin humanistisella lähestymistavalla

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti
  • Espanjalainen

Tämä koulu tarjoaa myös:

Johtamiskurssit

Barcelona Executive Business School (BEBS)

Kanssa käytännön lähestymistapaa nopeasti kasvavalle kentälle, MBA kansainvälisen matkailu- ja vieraanvaraisuuden hallinnassa vie sinut etsimäsi paikkoihin ja työmahdolli ... [+]

Tiesitkö, että tämä ala kasvaa 50% nopeammin kuin itse maailmantalous? Ja että joka kymmenes työpaikasta maailmanlaajuisesti liittyy suoraan tai välillisesti matkailu- ja vieraanvaraisuuteen? Voitteko kuvitella lukemattomia mahdollisuuksia, joita siellä on?

Kansainvälisen matkailu- ja vieraanvaraisuuden hallinnan MBA- tavoitteena on kehittää opiskelijoiden uraa johtajana, aluepäällikkönä tai yrittäjänä, jotta he voivat hankkia tarvittavat tiedot ja taidot alan päätöksentekoon.

Ohjelmasuunnittelu

Strategia ja globalisaatio

Johtaminen ja henkilöstöjohtaminen... [-]

Espanja Barcelona
Syyskuu 2019
Englanti,Espanjalainen
Full-time
10 - 12 kuukautta
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi
Barcelona Executive Business School (BEBS)

BEBS : n lahjakkuuksien hallinnan ja johtamisen (MBA) BEBS valmistelee ammattilaisia kehittymään urallaan johtajina henkilöstöalalla (HR) ja tarjoamaan ratkaisuja nykyaja ... [+]

MBA Talent Management and Leadership (HR) tarjoaa opiskelijoille kaiken kovan

Akateeminen opetussuunnitelma

Strategia ja globalisaatio

Johtaminen ja henkilöstöjohtaminen

Toiminnan ja innovaatioiden hallinta

Kansainvälinen markkinointi

Talous - ja taloushallinto

yrittäjyys

Liiketoimintapeli

HR-säätiöt, liiketoiminta

Organisaatiokulttuuri, johtaminen ja tiiminrakentaminen... [-]

Espanja Barcelona
Request Info
Englanti
Full-time
10 - 12 kuukautta
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi
Barcelona Executive Business School (BEBS)

Kansainvälisen eSupply Chain Management -järjestelmän (IMSCM) kautta hankkit erinomaisen tason tietoja Supply Chain Management (SCM) -alueista: hankinta, tuotanto, varast ... [+]

Haluatko viedä urasi johtajuustehtävään toiminta-alueella ja toimitusketjussa? Yrityksellä MBA kansainvälisessä e-toimitusketjun hallinnassa (IMSCM) saat strategisen ja integroidun vision erilaisista alueista, jotka muodostavat yrityksen johdon.

Tämän ohjelman avulla opiskelijoilla on mahdollisuus kehittää tarvittavat taidot ja johtamistaitot haasteisiin vastaamiseksi toimitusketjun hallinnan, tekniikan ja inhimillisen pääoman avulla.

Ohjelmasuunnittelu

Strateginen ja globaali visio toimitusketjun hallinnasta (SCM)

SCM-innovaatio ja optimointi

Kysyntä, strategia, ostot, hankinta ja hankinta SCM: ssä... [-]

Espanja Barcelona
Syyskuu 2019
Englanti,Espanjalainen
Full-time
10 - 12 kuukautta
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi
Barcelona Executive Business School (BEBS)

Ylittäen innovaatioteorioiden, MBA kansainvälisessä liiketoiminnassa (IMBI) avaa polut optimoida ratkaisuja, jotka mahdollistavat voimakkaiden ja häiritsevien liiketoimin ... [+]

Kansainvälisen liiketoiminnan innovaatioiden (IMBI) MBA pyrkii kehittämään eri alojen ja osastojen yritysten henkilöstön valmiuksia ja taitoja voidakseen vastata uusiin haasteisiin, joita he kohtaavat nykyisessä yhteiskunnassa. Ympäristö, joka on kärsinyt rakennemuutoksesta, tarvitsee erilaisen, yrittäjällisemmän lähestymistavan.

Akateeminen opetussuunnitelma

Innovointikyky: yksi harvoista pysyvistä kilpailuetuista

Innovaation avaintekijä: Ihmiset

Innovaatiohaasteiden tunnistaminen (innovaatiostrategia)

Kuinka hallita ja systemaatisoida innovaatioprosessia... [-]

Espanja Barcelona
Syyskuu 2019
Englanti,Espanjalainen
Full-time
10 - 12 kuukautta
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi
Barcelona Executive Business School (BEBS)

Projektinhallinnan MBA-ohjelman on suunnitellut BEBS , jotta hän opettaisi opiskelijoille, kuinka tulla tehokkaiksi tavoitteiden kääntäjiksi yrityksilleen. Valmistuttuaan ... [+]

Menestyksen ja epäonnistumisen välillä on hyvää projektinhallintaa tai sen puuttumista. Kuka haluaa epäonnistua? Vastaus tähän kysymykseen on syy siihen, miksi projektinhallinnasta on tullut yritysten viimeaikainen työkalu. Projektinhallinnan MBA-ohjelma antaa opiskelijoille mahdollisuuden kasvattaa kasvua kestävällä tavalla varmistamalla, että hyvä suunnitelma on olemassa, ja hyödyntää muutoksia paremmin kuin nähdä niitä esteinä.

Tämä tarkoittaa, että yritysten on tehtävä nopeita päätöksiä samalla kun olet epävarma siitä, mikä voi olla seuraava. Matkalla menestyneimpiin yrityksiin toteutuvat ideat kääntämällä muutokset projektiin ja toteuttamalla ne hyvin suunnitellun projektijohtamisen avulla.... [-]

Espanja Barcelona
Syyskuu 2019
Englanti,Espanjalainen
Full-time
10 - 12 kuukautta
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi
Osoite
23, Carrer de Torroella de Montgrí, 08027 Barcelona
08027 Barcelona, Catalonia, Espanja
Puhelin
false