Barcelona School of Management · Pompeu Fabra University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

UPF Barcelona School of Management on Pompeu Fabra -yliopiston johtamiskoulu, joka on yksi maailman parhaista yliopistoista suurimpien kansainvälisten rankingien mukaan. Se on osa Pompeun Fabra -yliopiston jatkokoulutusinstituuttia, jonka hallitsee yliopiston rehtori. Tavoitteenamme on kehittää ammattilaisia, jotka muuttavat yhteiskuntaa haastamalla tieteen ja sosiaalisen tietoisuuden normit. Tarjoamme maisteriohjelmia, jatko-opintoja ja erikoistumisjaksoja liikkeenjohdon ja johtamisen, oikeuden, politiikan ja julkishallinnon, luovuuden ja tekniikan, taloustieteiden, terveydenhuollon ja tieteen, viestinnän, journalismin ja käännöksen, markkinoinnin ja brändäyksen, kirjanpidon ja rahoituksen sekä ihmisen resursseja. Määritämme hallinnoinnin resursseiksi, jotka ovat olennaisia ​​kaikenlaiselle ammatilliselle kehitykselle; se ei liity pelkästään liike-elämän tai johtajuuden rooleihin. Koulutus on yliopiston ja yrityksen välinen sidos. Tästä syystä UPF: n arvostetuimmista tutkijoista ja kunnioitetuista ammattilaisista kehittävät kaikki maisteriohjelmat ja jatko-opinnot johtavilta yrityksiltä ja viranomaisilta.

608_img4.jpg

Miksi valita meidät?

Koska se on Pompeu Fabra -yliopiston kauppakorkeakoulu, yksi maailman parhaista yliopistoista tärkeimpien kansainvälisten rankingien mukaan:

  • Maailman korkein 50-vuotiaiden yliopisto, joka on alle 50-vuotias, Times Higher Education Ranking (2015) mukaan.
  • Top 10 Euroopan parhaista yliopistoista U-Multirankin (2015) mukaan
  • Yli 400 yliopistossa maailman yliopistojen akateemisen rankingin mukaan (2014). Espanjan huippuyliopisto yhteiskuntatieteiden alalla

Kansallisesti ja kansainvälisesti tunnustetulle opetushenkilökunnalleen; yhdistämällä parhaat UPF-luennoitsijat, johtajat opetukseen, tutkimukseen ja tieteelliseen tuotantoon erittäin pätevien johtajien ja ammattilaisten parhaille markkinoilla toimiville yrityksille. Koska sen kattava, monipuolinen näkemys johtamisesta, joka on määritelty resurssi, joka on perusta kaikenlaiselle ammatilliselle kehitykselle; se ei liity pelkästään liike-elämän tai johtajuuden rooleihin. Voit nauttia kansainvälisestä oppimiskokemuksesta kaikissa sen kampuksilla. Vuonna 2015:

  • 45 opiskelijaa edustavat kansallisuudet
  • 82% kansainvälisille opiskelijoille myönnetyistä apurahoista
  • 71% Masters of Science -opetushenkilöstöstä, joka on koulutettu arvostetuimmissa yliopistoissa Espanjan ulkopuolella

Sen vahva yhteys teollisuuteen. Vuonna 2015:

  • Yli 900 opiskelijaa otti harjoittelua.
  • Yrityksillä allekirjoitettiin yli 1200 harjoittelusopimusta

Sen upea sijainti dynaamisessa, kosmopoliittisessa Barcelonan kaupungissa ja sen tunnelmallisissa tiloissa: Ciutadella Campus, Balmes-rakennus, Poblenou Campus ja Mar Campus. Sen tukemiseksi ja sitoutumisesta sen opiskelijoiden kykyyn ja motivaatioon. Viime vuonna:

  • 29 Master of Science -opiskelijat hyötyivät MSc-apurahasta
  • 26 Talent Scholarships palkittiin brittimpiin Barcelona School of Management -opiskelijoihin

Koska 91% opiskelijoista suosittelee koulun pääohjelmia ja jatko-opintoja ystävilleen.

Sijainnit

Barcelona

UPF Barcelona School Of Management

Osoite
Barcelona School of Management
Balmes, 132-134


08008 Barcelona, Katalonia, Espanja
Puhelin
+34 935 42 18 00

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Akkreditoinnit

EFMD Equis Accredited