Barcelona Graduate School of Economics

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Miksi opiskella Barcelona GSE

Barcelona GSE on johtava korkeakoulututkinnon suorittanut tutkijakoulu taloustieteessä, rahoituksessa ja tietojenkäsittelyssä.

Tuomme lahjakkaita, motivoituneita opiskelijoita yli 40 maasta Barcelonaan ja yhdistämme heidät huippututkijoiden, kokeneiden opetushenkilöstön, kansainvälisten alumnien ja vahvan rekrytoijaverkoston kanssa.

Tiukan yhden vuoden maisteriohjelman tavoitteena on valmistaa tutkinnon suorittaneita ammatilliseen ja akateemiseen uraan, joka vaatii intensiivistä analyyttistä ajattelua ja joustavaa ajattelutapaa.

Nobel-laureat auttavat kehittämään maisterin

Tieteellisen neuvoston yli 30 johtavaa tutkijaa, joista 11 on kauppatieteiden Nobel-lajeja, tarjoaa strategista ohjausta ohjelmien kehittämiselle.

Sijoitettu Euroopan talouselämän parhaista 10 laitoksesta (RePEc)

Olemme myös sijoittuneet Top 20 Economics -yksiköihin maailmanlaajuisesti. Lisäksi molemmat Barcelona GSE : n perustajajäsenyydet, Universitat Pompeu Fabra ja Universitat Autònoma de Barcelona, ​​luokitellaan QS World Universityin taloustieteiden

Valmistuneilla on kilpailukykyisiä työpaikkoja

93% tutkinnon suorittaneista 6 kuukauden kuluessa maisterintutkinnon suorittamisesta on omistettu urapalvelutiimimme auttanut.

Mikä tekee Barcelona GSE

Sijalla kymmenen parhaan eurooppalaisen talouden tutkimuksen laitoksen (RePEc) joukossa

Valmistuneemme saavat kilpailukykyisiä työpaikkoja
94% tutkinnon suorittaneista sijoittautumisesta 6 kuukauden kuluessa maisterin suorittamisesta

Nobel-palkinnon saajat auttavat kehittämään maisteria
Maisteriohjelmamme johtavat virallisiin tutkintoihin EU: n lainsäädännön nojalla ja saavat strategista ohjausta yli 30 johtavan tutkijan ryhmältä, mukaan lukien 11 Nobel-palkinnon saajaa, Barcelona GSE

Vuoden 2020 luokka yhdellä silmäyksellä

Vuoden 2020 luokkaan kuuluu 193 opiskelijaa 43 maasta, keski-ikä 25 vuotta. Useimmilla opiskelijoilla on perustutkinto taloustieteessä tai rahoituksessa. Toiset ovat peräisin tekniikasta, matematiikasta tai muista taustoista.

Opiskelijoita ympäri maailmaa

85% vuoden 2020 luokan opiskelijoista on Espanjan ulkopuolelta ja 50% opiskelijoista tuli Euroopan ulkopuolelta. Nämä opiskelijat tuovat luokkahuoneeseen rikastuttavan sekoituksen ammatillista taustaa, kulttuurinäkökulmia ja henkilökohtaisia kokemuksia.

Työkokemus ennen master-ohjelmaa

Vuoden 2020 luokassa meillä on 80% opiskelijoista, jotka tulevat suoraan perustutkintoaan opiskelemaan maisteria. Jäljellä olevilla opiskelijoilla on ammattikokemusta konsultointiyrityksissä, kansainvälisissä organisaatioissa ja pankeissa sekä tutkimuslaitoksissa ja valtion virastoissa.

Elämä Barcelonassa

Seitsemällä yliopistolla ja lukuisilla tutkimuslaitoksilla Barcelonassa on yksi Euroopan innostavimmista ympäristöistä opiskelijoille ja akateemisille opiskelijoille elää ja opiskelee.

Tämä älyllisesti houkutteleva ilmapiiri yhdistettynä Barcelona GSE : n sijaintipaikkaan kahden kansainvälisesti arvostetun yliopiston kampuksilla asettaa opiskelijoillemme dynaamisen akateemisen ympäristön ytimeen.

Sijainnit

Barcelona

Osoite
Ramon Trias Fargas 25-27
08005 Barcelona, Katalonia, Espanja
Puhelin
+34 93 542 1234