Barcelona Graduate School of Economics

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Barcelona GSE on johtava korkeakoulututkinnon ja -tutkimuslaitoksen kansantaloustiede, taloustieteet ja tietotieteet. Keskeisenä tehtävänä on seuraavan sukupolven taloustieteilijöiden ja tietotieteen tutkijoiden koulutus tarjoamalla alan johtavan tiedekunnan opettamaa maailmanluokan ohjelmia.

Tuomme lahjakkaita, motivoituneita opiskelijoita yli 50 maasta Barcelonaan ja yhdistämme heidät huipputason tutkijoihin, kokeneisiin opetuskouluihin, kansainvälisiin alumneihin ja voimakkaaseen rekrytointiverkostoon.

Tavoitteenamme on tiukan yhdeksän kuukauden maisteriohjelmamme valmistella ammatti- ja akateemisia tutkijoita, jotka tarvitsevat voimakasta analyyttistä ajattelua ja joustavaa ajattelutapaa.

Miksi opiskella Barcelona GSE

Nobel-laureat auttavat kehittämään maisterin

Tieteellisen neuvoston yli 30 johtavaa tutkijaa, joista 11 on kauppatieteiden Nobel-lajeja, tarjoaa strategista ohjausta ohjelmien kehittämiselle.

Sijoitettu Euroopan talouselämän parhaista 10 laitoksesta (RePEc)

Olemme myös sijoittuneet Top 20 Economics -yksiköihin maailmanlaajuisesti.

Valmistuneilla on kilpailukykyisiä työpaikkoja

92% valmistuneista 6 kuukauden kuluessa master-tutkinnon suorittamisesta.

Luokka 2019 yhdellä silmäyksellä

Vuoden 2019 luokka koostuu 225 opiskelijasta 54 maasta, joiden keski-ikä on 25 vuotta. Useimmilla opiskelijoilla on kauppatieteiden tai rahoituksen tutkintoja. Muut tulevat teknisestä, matemaattisesta tai muista taustoista.

Opiskelijoita ympäri maailmaa

85 prosenttia 2019-luokan oppilaista on Espanjan ulkopuolelta, ja 40 prosenttia opiskelijoista tuli Euroopan ulkopuolelta. Nämä opiskelijat luovat rikastuttavan ammattitaidon, kulttuurinäkökulman ja henkilökohtaisten kokemusten yhdistelmän luokkahuoneeseen.

Työkokemus ennen master-ohjelmaa

Luokassa 2019 meillä on 80% opiskelijoista, jotka tulevat suoraan perustutkinnon tutkintoon päällikön opiskeluun. Jäljellä olevilla opiskelijoilla on kokemusta konsulttiyrityksistä, kansainvälisistä järjestöistä ja pankkeista sekä tutkimuslaitoksista ja valtion virastoista.

Elämä Barcelonassa

Seitsemällä yliopistolla ja lukuisilla tutkimuslaitoksilla Barcelonassa on yksi Euroopan innostavimmista ympäristöistä opiskelijoille ja akateemisille opiskelijoille elää ja opiskelee.

Tämä älyllisesti houkutteleva ilmapiiri yhdistettynä Barcelona GSE : n sijaintipaikkaan kahden kansainvälisesti arvostetun yliopiston kampuksilla asettaa opiskelijoillemme dynaamisen akateemisen ympäristön ytimeen.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso maisteriohjelmia » Katso Summer courses » Katso Kurssit »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:


Kilpailu- ja markkinoiden sääntelyohjelma

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 9 kuukautta September 2019 Espanja Barcelona

Kilpailun ja markkinoiden säätelyohjelman erittäin käytännöllinen painopiste varmistaa, että tutkinnon suorittaneilla on sekä pitkälle kehittynyt käsitys teorian ja käytännön vuorovaikutuksesta että alan vakaa sijoittamisesta. [+]

Noin

Kilpailun ja markkinoiden säätelyohjelman erittäin käytännöllinen painopiste varmistaa, että tutkinnon suorittaneilla on sekä pitkälle kehittynyt käsitys teorian ja käytännön vuorovaikutuksesta että alan vakaa sijoittamisesta.

Barcelona GSE kilpailun ja markkinoiden säätelyohjelman avulla opiskelijat saavat oppimiskehityksen lähtökohdista tarvittavat käsitteelliset perusteet ja taloudelliset välineet ja ottavat sitten käyttöön keskeiset kysymykset kilpailupolitiikasta ja markkinoiden sääntelystä kunkin alan johtavien asiantuntijoiden avulla.Opiskelija itse tutkii todellisia kilpailupoliittisia tapauksia ja osoittaa, miten sääntely toimii eri teollisuudenaloilla, kuten pankki-, energia- ja televiestintäalalla, ja suunnittelee ja toteuttaa itsenäisen maisteriohjelman omalla toimialallaan.... [-]


Tietojenkäsittelytieteen maisteriohjelma

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 9 kuukautta September 2019 Espanja Barcelona

Barcelona GSE tietojenkäsittelytieteen maisteri valmistelee tutkinnon suorittaneita suunnittelemaan ja rakentamaan tietojenkäsitteisiä yksityisen tai julkisen sektorin päätöksentekojärjestelmiä, jotka tarjoavat perusteellista koulutusta ennakoiville, kuvaaville ja määritteleville analyyseille. [+]

Noin

Digitaalinen vallankumous tuo mukanaan räjähdyksen, jolla on merkittävää potentiaalista arvoa yrityksille, tiedeille ja yhteiskunnalle.

Koska tiedot ovat helposti saatavissa kuin koskaan ennen, niin myös sen volyymi kasvaa ja hyödynnettävien kvantitatiivisten oivallusten poistaminen on entistä haastavampaa.

Barcelona GSE tietojenkäsittelytieteen maisteri valmistelee tutkinnon suorittaneita suunnittelemaan ja rakentamaan tietojenkäsitteisiä yksityisen tai julkisen sektorin päätöksentekojärjestelmiä, jotka tarjoavat perusteellista koulutusta ennakoiville, kuvaaville ja määritteleville analyyseille.

Opetussuunnitelma ohjaa opiskelijoita mallinnuksesta ja teoriasta laskennalliseen käytäntöön ja huippuluokan työkaluihin, jotka ovat yhä kasvavassa globaalissa kysynnässä.... [-]


Taloustieteen maisteriohjelma

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 9 kuukautta September 2019 Espanja Barcelona

Barcelona GSE Economics -ohjelma tarjoaa opiskelijoille tiukan koulutuksen päätoimisiin tohtoriohjelmiin ja teknisesti vaativille urakoille. Opiskelijat, jotka suorittavat tämän ohjelman, saavat erinomaisen perustan ja syvän ymmärryksen kentän perustuksista, sovelluksista ja politiikoista, jotka kattavat teoreettiset ja empiiriset lähestymistavat. [+]

Noin

Barcelona GSE Economics -ohjelma tarjoaa opiskelijoille tiukan koulutuksen päätoimisiin tohtoriohjelmiin ja teknisesti vaativille urakoille.

Opiskelijat, jotka suorittavat tämän ohjelman, saavat erinomaisen perustan ja syvän ymmärryksen kentän perustuksista, sovelluksista ja politiikoista, jotka kattavat teoreettiset ja empiiriset lähestymistavat.

Opiskelijat suorittavat teknisesti vaativia analyysejä tehokkailla analyyttisilla ja kvantitatiivisilla työkaluilla ja suunnittelevat ja toteuttavat itsenäisen maisteriohjelman.

Talousohjelman kurssi-luettelo on riittävän laaja tarjota opiskelijoille erikoiskoulutusta useilla aloilla:

Makrotalous, jossa keskitytään raha- ja finanssipolitiikkaanTyö ja julkinen talousKansainvälinen taloustiedeKehitys taloustiedeLiiketoiminta ja markkinajärjestelyKäyttäytymistieteellinen ja kokeellinen taloustiedeTaloustiede... [-]

Julkisen politiikan kauppatieteiden maisteriohjelma

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 9 kuukautta September 2019 Espanja Barcelona

Julkisen politiikan taloustieteen ohjelma tarjoaa opiskelijoille teoreettiset ja empiiriset perusteet vastata kysymyksiin, jotka vaikuttavat koko väestöön. [+]

Noin

Miten ja miksi julkiset politiikat toteutetaan? Miten ne suunnitellaan? Kuinka tiedämme, toimivatko ne? Miksi jotkut politiikat menestyvät paremmin kuin muut?

Kansallisella rahoituksella ja suunnittelulla on suuri määrä: eläkkeet, terveydenhuoltojärjestelmät, tulotuki, sosiaaliset ohjelmat ja niin edelleen. Menestyksekkäät julkiset politiikat voivat tehdä miljoonien yksilöiden elämästä kaiken eron, sillä lukumäärät ja vaikutukset tulevat paljon suuremmiksi kehittyneille maille ja kehittyvien maiden nopeamman kasvun.Opiskelijat porattavat hallitsemaan kehittyneitä empiirisiä julkisen politiikan arviointivälineitä ja valmiita käyttämään näitä työkaluja käytännössä.... [-]


Rahoituksen maisteriohjelma

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 9 kuukautta September 2019 Espanja Barcelona

Monimutkaiset taloudelliset ajat elämme kysynnän lisäämiseen mallintamistekniikoita ja syvempää tietoa taloudellisista tiedoista. Barcelona GSE päällikkö Finance on suunniteltu vastaamaan näihin haasteisiin. [+]

Noin

Monimutkaiset taloudelliset ajat elämme kysynnän lisäämiseen mallintamistekniikoita ja syvempää tietoa taloudellisista tiedoista. Barcelona GSE päällikkö Finance on suunniteltu vastaamaan näihin haasteisiin.

Barcelona GSE Finance -ohjelma tarjoaa vahvat mallintamistekniikat, ekonometriset työkalut ja kehittyneet koodaustyöt, joita tarvitaan pankkitoiminnan, konsultoinnin ja fintechin huipputöihin.

Ohjelma perustuu kolmeen pilariin:

Käsitteet: hankkia perusteellinen käsitys rahoitusteorianMallinnus: oppii rakentamaan ja toteuttamaan rahoitusmallejaTietojen analyysi: sovelletaan ekonometrisiä tekniikoita analysoimaan monimutkaisia ​​taloudellisia tietoja... [-]

Kansainvälisen kaupan, rahoituksen ja kehityksen maisteriohjelma

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 9 kuukautta September 2019 Espanja Barcelona

Kansainvälinen kauppa, rahoitus ja kehitys on vaativa master-ohjelma, jossa yhdistyvät tiukka analyyttinen koulutus keskittyen politiikkaan. [+]

NoinKansainvälinen kauppa, rahoitus ja kehitys on vaativa master-ohjelma, jossa yhdistyvät tiukka analyyttinen koulutus keskittyen politiikkaan.

ITFD-ohjelma tarjoaa tiukan koulutuksen kansainväliselle rahoitukselle, kaupalle ja kehitykselle opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita vaativista ammattiurasta ja tohtoriohjelmista.

Mitä voidaan tehdä rahoituskriisien välttämiseksi? Miten vähiten kehittyneiden maiden kasvua voidaan nopeuttaa? Miten varallisuus voidaan jakaa tasapuolisesti ja kestävästi? Tämä ohjelma antaa opiskelijoille mahdollisuuden hankkia perinpohjaista tietoa kansainvälisen kaupan, rahoituksen ja kehityksen kansainvälisen taloustieteen käsitteellisistä ja empiirisistä välineistä.... [-]


Makrotalouspolitiikan ja rahoitusmarkkinoiden maisteriohjelma

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 9 kuukautta September 2019 Espanja Barcelona

Barcelona GSE makrotalouspolitiikan ja rahoitusmarkkinoiden ohjelmassa opiskelijat saavat olennaista tietoa makrotalous- ja taloustieteiden analyysiin liittyvistä keskeisistä kysymyksistä sekä julkisten ja yksityisten laitosten nykyisin käyttämistä keskeisistä välineistä, tiedoista, malleista ja tekniikoista. [+]

Noin

Vaikka kokonaistaloudellisen dynamiikan perusteellinen ymmärrys on välttämätön menestyksen kannalta, se ei ole täysin riittävä. Organisaatioiden on myös oltava tietoisia monista eri riskeistä ja epävarmuustekijöistä, ja niiden on luotava analyyttisiin välineisiin, jotka ovat käytettävissä aggregoituneen talouden tutkimisessa.Barcelona GSE makrotalouspolitiikan ja rahoitusmarkkinoiden ohjelmassa opiskelijat saavat olennaista tietoa makrotalous- ja taloustieteiden analyysiin liittyvistä keskeisistä kysymyksistä sekä julkisten ja yksityisten laitosten nykyisin käyttämistä keskeisistä välineistä, tiedoista, malleista ja tekniikoista.

Rahoitus- ja konsulttiyritykset käyttävät yhä enemmän monimutkaisia ​​talousteorioita. Opiskelija ei vain oppii käyttämään näitä mallinnus- ja tilastotekniikoita vaan suorittaa itsenäisen päällikön projektin oppia soveltamaan näitä uusia taitoja todellisen empiirisen työn avulla.Ohjelma tarjoaa myös opiskelijoille vierailevia seminaareja ja luentoja kansainvälisten tutkijoiden ja harjoittajien.... [-]


Videot

Why study at the Barcelona GSE

Being a Student, Samantha '18

Barcelona GSE Summer School

Ota yhteyttä

Osoite, 1. rivi Ramon Trias Fargas 25-27
08005 Barcelona, Catalonia, Espanja
Verkkosivu http://www.barcelonagse.eu/admissions
Puhelin +34 93 542 1234