Barcelona Graduate School of Economics

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Miksi opiskella Barcelona GSE

Barcelona GSE on johtava korkeakoulututkinnon suorittanut tutkijakoulu taloustieteessä, rahoituksessa ja tietojenkäsittelyssä.

Valitsemme lahjakkaita, motivoituneita opiskelijoita yli 90 maasta ja yhdistämme heidät huipputason tutkijoihin, kokeneisiin opettajiin, kansainvälisiin alumneihin ja vahvaan rekrytoijaverkostoon.

Tavoitteenamme on tiukan yhdeksän kuukauden maisteriohjelmamme valmistella ammatti- ja akateemisia tutkijoita, jotka tarvitsevat voimakasta analyyttistä ajattelua ja joustavaa ajattelutapaa.

Mikä tekee Barcelona GSE

Sijoitettu viiden parhaan taloustieteen osastolle Euroopassa (RePEc)

Koulun akateeminen huippuosaaminen perustuu opetus- ja tutkimustieteellisen tiedekuntamme kykyihin ja ajoon, joka on sijoittanut Barcelona GSE jatkuvasti maailman parhaiden tutkimusryhmien joukkoon.

97% uralla sijoittumisen onnistumisaste

Kuuden kuukauden kuluessa valmistumisen, 97% luokan 2019 tuli työpaikkojen tai Tohtorinkoulutusohjelmiin liittyviä gradu studies.The Barcelona GSE : n oma ura palvelut joukkue tarjoaa yhden-on-one uraohjausta ja kaikki työkalut opiskelijat tarvitsevat onnistuneeseen työnhaku.

Nobelin palkinnot auttavat kehittämään maisteria

Maisteriohjelmamme johtavat virallisiin tutkintoihin EU: n lainsäädännön mukaan ja saavat strategista ohjausta yli 30 johtavan tutkijan ryhmältä, mukaan lukien 11 Nobelin palkinnon saajaa, Barcelona GSE tieteellisessä neuvostossa .

Barcelona GSE opiskelijoille on ominaista erinomainen akateeminen tausta ja sitoutuminen menestymään jatko-opinnoissa. Kansainvälinen luokka tuo luokkahuoneeseen rikastavan yhdistelmän ammatillista taustaa, kulttuurinäkymiä ja henkilökohtaisia kokemuksia.

Akateeminen tausta

Vuoden 2021 luokka koostuu 179 opiskelijasta 50 maasta, joiden keski-ikä on 25 vuotta.

Yleisimmät akateemiset taustat Barcelona GSE maisteriopiskelijoille ovat taloustiede, liiketalous, matematiikka, tekniikka tai yhteiskuntatieteet.

Opiskelijoita, joilla on perustutkintoa millä tahansa alueella ja jotka voivat osoittaa vahvat kvantitatiiviset taidot, kannustetaan hakemaan.

Opiskelijoita ympäri maailmaa

Barcelona GSE perustettiin ajatukseen, että yksilöllinen potentiaali toteutuu yhteistyössä lahjakkaiden ikäisensä kanssa. Valitsemme ehdokkaat monista näkökulmista, kokemuksista ja äänistä. Vuoden 2021 luokassa 83% opiskelijoista on Espanjan ulkopuolelta ja 39% opiskelijoista tuli Euroopan ulkopuolelta.


Työkokemus ennen master-ohjelmaa

Barcelona GSE koulutus on viisas valinta sekä vastavalmistuneille opiskelijoille että niille, joilla on kokemusta työvoimasta ja jotka haluavat parantaa ja parantaa taitojaan.

Noin 80% opiskelijoista tulee maisteriksi heti perustutkintojensa jälkeen. Toisilla on kokemusta konsulttiyrityksistä, kansainvälisistä järjestöistä ja pankeista sekä tutkimuslaitoksista ja valtion virastoista.

Kaikki opiskelijat hyötyvät tästä profiilivalikoimasta, kun he työskentelevät yhdessä koko vuoden Barcelona GSE .

Elämä Barcelonassa

Barcelona tarjoaa yhden Euroopan inspiroivimmista ympäristöistä opiskelijoille ja tutkijoille. Kaupungin avoin ilmapiiri ja Barcelona GSE : n sijainti kahden kansainvälisesti arvostetun yliopiston kampuksilla asettavat opiskelijamme dynaamisen akateemisen ympäristön sydämeen.

Sijainnit

Barcelona

Osoite
Ramon Trias Fargas 25-27
08005 Barcelona, Katalonia, Espanja
Puhelin
+34 93 542 1234

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin