Barcelona Graduate School of Economics

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Barcelona Graduate School of Economics

Barcelona Graduate School of Economics on laitos tieteellistä yhteistyötä tutkimuksen ja jatkokoulutuksen taloustieteen ja yhteiskuntatieteissä. Se perustettiin heinäkuussa 2006 neljä akateemiset laitokset (Universitat Pompeu Fabra, Universitat Autònoma de Barcelona, ​​CSIC ja CREI), joiden maine, tiedekunnan ja resursseja tukevat School ja sen toiminnasta. Barcelona GSE tukee myös kuusi yksityisissä laitoksissa: Agbar Group, AXA Research Fund, Banco Sabadell, Caixa de Catalunya säästöpankki, "la Caixa" säästöpankki, ja FemCAT Foundation sekä ministeriön talous- ja valtiovarainministeriö Katalonian hallituksen ja Barcelonan kaupunginvaltuustossa. Lisäksi se saa merkittävää rahoitusta "Consolider-Ingenio 2010" aloitteesta Espanjan hallitus käynnisti edistää huippututkimusta.

Koulu on laillisesti yksityinen säätiö ja on tunnustettu hallitus Katalonian kuin Interuniversity tutkimuslaitos kiinni UPF ja UAB. Perustaja ja ensimmäinen puheenjohtaja oli professori Andreu Mas-Colell.

Barcelona Graduate School of Economics "ainutlaatuinen yhdistelmä julkista ja yksityistä tukea antaa sille syvät juuret Barcelonan akateemisen ja liike-ja takaa tulevaa menestystä sen maisteriohjelmaa.

Barcelona GSE Mission

Barcelona GSE perustuu ihanne säälimättömän harjoittamisesta korkeakoulutuksen ja tutkimuksen huippuosaamista, ja sitä ohjaa maailmanluokan tiedekunnan tutkijoita Economics and Finance.

Koulu pyrkii tarjoamaan laajan valikoiman ammattimaisesti ja akateemisesti suuntautunut astetta taloustieteen ja rahoituksen jatko-opiskelijoille sitoutunut ymmärtämään monimutkaisten taloudellisten ja taloudellisia prosesseja yhä globaalissa yhteiskunnassa.

Lisäksi tarjouksen haastavia maisteriohjelmaa, Barcelona GSE edistää huippuosaamista tieteellisen tutkimuksen läheisessä yhteistyössä neljän perustamisen akateemisia laitoksia. Tutkimus aktiivisuus koulutuskeskuksen Affiliated professorit tekee merkittävän panoksen kehon tieteellisen tutkimuksen talous ja rahoitus, kuten koulun tiedekunnan sisältää useita tutkijoita eturintamassa Euroopan taloustutkimusyhteisöön.

Barcelona GSE Campuses

GSE: n Ciutadella kampuksella Universitat Pompeu Fabra (UPF) Barcelonan keskustassa on kävelyetäisyydellä sekä rannalle ja kaupungin taloudellinen, kulttuurinen, ja valtion keskuksiin.

GSE: n Bellaterra kampuksella Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) on itsenäinen sijainti, joka tarjoaa opiskelijoille kaikki tarvitsemansa palvelut niiden päivä-to-day elämässään. Se on helppo puolen tunnin junamatkan päässä keskustasta.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso maisteriohjelmia » Katso Summer courses » Katso Kurssit »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

Maisteriohjelman Kansainvälisen Kaupan, Rahoituksen Ja Kehityksen

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 9 kuukautta September 2018 Espanja Barcelona

Tutkinto Myönnetään: Virallinen tutkinto Specialized Economic Analysis. [+]

Master Program - Kansainvälinen kauppa, rahoitus- ja kehittämiskeskus

International Trade, Finance, ja kehitys (ITFD) on vaativa maisteriohjelman, jossa yhdistyvät tarkka analyyttinen koulutus, jossa keskitytään politiikan. Kurssi alkaa joukko luokkia kasvu, talouden, kaupan, ja tilastot, ja jatkaa sitten soveltavaa aiheisiin. Vuodesta toinen termi, opiskelijat voivat valita yksi kahdesta erikoistunut kappaletta - kehittäminen, sekä kansainvälisen kaupan ja talouden. Opiskelijat valita monenlaisia ​​kursseja, arvioimasta kehitysohjelmia dynamiikkaa valuuttamarkkinoilla. Lisäksi opiskelija laatii politiikan projekti, jonka avulla ne voivat soveltaa taitoja hankittu. Kolmannessa aikavälillä ulkopuoliset asiantuntijat jakavat kokemuksiaan soveltaa taloudellisen analyysin tosielämän ongelmia, onko se muokkaavat politiikan suunnitteluun kaupankäynnin strategioita tai auttamalla Afrikan lapsia.... [-]


Maisteriohjelman Kilpailuun Ja Sääntelyn

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 9 kuukautta September 2018 Espanja Barcelona

Tutkinto Myönnetään: Virallinen tutkinto Specialized Economic Analysis. [+]

Master Program - Kilpailu ja markkinat Asetuksen

Koska kilpailupolitiikka yhä merkitystä sekä julkisen ja yksityisen sektorin, on olemassa suuri tarve ammattilaisia ​​valmis käsittelemään markkinoiden sääntelyyn liittyvissä kysymyksissä. Erittäin käytännöllinen painopiste kilpailun ja markkinoiden sääntelystä Program (MCMR) vakuuttaa, että opiskelijat ohjelmassa jatko ääntä työllisyysnäkymät valitsemiinsa ja pitkälle ymmärtämään vuorovaikutuksen taloudellisen teorian ja käytännön.

Kun suoriutuneelle ohjelman opiskelijat saavat maisterin tutkinto Specialized Economic Analysis palkittiin yhdessä Universitat Autònoma de Barcelona ja Universitat Pompeu Fabra.... [-]


Maisteriohjelman Makrotalouspolitiikan Ja Rahoitusmarkkinoiden

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 9 kuukautta September 2018 Espanja Barcelona

Tutkinto Myönnetään: Virallinen tutkinto Specialized Economics Analysis. [+]

Master Program - Talouspolitiikka ja rahoitusmarkkinat

Päättäjät joutuvat usein tekemään päätöksiä olosuhteissa epävarmuutta, joilla on suora vaikutus maan yleistä suorituskykyä. Perusteellinen käsitys dynamiikan yhteenlaskettu talous on välttämätön, mutta ei täysin riitä, menestykseen. Yksityiset yritykset on myös oltava perillä monista lähteistä yhteenlaskettu riskejä ja epävarmuutta, ja analyyttisiä välineitä tutkia yhteenlaskettu talous voi olla paljon apua.

Opiskelijat Talouspolitiikka ja rahoitusmarkkinat Ohjelma hankkia tarvittavat tietoa keskeisistä kysymyksistä makrotalouden ja rahatalouden analyysin sekä keskeisiä välineitä, tietoja ja malleja.... [-]


Maisteriohjelman Rahoituksen

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 9 kuukautta September 2018 Espanja Barcelona

Tutkinto Myönnetään: Virallinen tutkinto Economics and Finance. [+]

Master Program - Rahoitus

Valtiovarainvaliokunta ohjelma tarjoaa vahvan koulutusta työkaluja finanssihallinnon haetaan rahoituslaitosten, yritysten ja julkisten organisaatioiden. Se yhdistää tiukan akateeminen ydin räätälöityjä käytännön soveltamista, on suunniteltu kuullen johtava taloudellisia asiantuntijoita. Entinen opiskelijat työskentelevät ylhäällä investointipankkien, taloudellisia konsulttiyritykset ja valtion valtiovarainministeriöt. Monet ovat päätyneet jatkamaan väitöstutkimuksen rahoitusalaa arvostetuissa EU ja Yhdysvaltain yliopistot.

Kun suoriutuneelle ohjelman opiskelijat saavat maisterin tutkinto Economics and Finance palkittiin Universitat Pompeu Fabra.... [-]


Maisteriohjelman Taloustieteessä

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 9 kuukautta September 2018 Espanja Barcelona

Tutkinto Myönnetään: Virallinen tutkinto Economics and Finance. [+]

Master Program - Economics

Barcelona GSE Economics ohjelma tarjoaa tiukan koulutuksen taloustieteen. Sen tavoitteena on antaa opiskelijoille syvä ymmärrys alan ja tehokas joukko analyyttisiä työkaluja. Opiskelijat, jotka suorittaa ohjelman on hankkinut erinomaisen perustan alansa ja analyyttisiä taitoja tarvitaan teknisesti vaativa työ tai pääsyä kaikkein arvostetuin -tohtoriohjelmiin.

Kun suoriutuneelle ohjelman opiskelijat saavat maisterin tutkinto Economics and Finance palkittiin Universitat Pompeu Fabra.

Hankitut taidot tässä maisteriohjelman

Solid komento määrällisten taloustieteen Asiantuntemusta monenlaisia ​​erikoisalojen eri alojen taloustieteen Osaaminen sekä teoreettisia ja empiirisiä lähestymistapoja, mistä säätiö sovelluksiin ja politiikka Facility tarvittavat välineet voisi toteuttaa ylhäältä tohtori taloustieteen ... [-]

Maisteriohjelman Taloustieteessä Yleistä Järjestystä

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 9 kuukautta September 2018 Espanja Barcelona

Tutkinto Myönnetään: Virallinen tutkinto Specialized Economic Analysis [+]

Master ohjelman kuvaus

Vuonna 2009 OECD-maissa käytetään yli 20% niiden kansallisten tulojen sosiaalimenoihin (eläkkeet, terveydenhuollon järjestelmä, toimeentulotuki ja muut sosiaaliset ohjelmat). Toinen 5% käytettiin julkista koulutusta. Nämä luvut ovat paljon suurempia joissakin kehittyneissä maissa ja nopeasti kasvava monissa kehitysmaihin. Nämä ovat suuria lukuja, ja onnistunut julkinen politiikka voi tehdä ero elämää miljoonia.

Miten ja miksi erityisesti julkista politiikkaa päästä toteutettu? Miten ne on suunniteltu? Mistä tiedämme, jos ne toimivat? Miksi jotkut politiikan tehokkaampi kuin toiset? Master Program in Economics of Public Policy tarjoaa opiskelijoille teoreettisia ja empiirisiä työkaluja vastata näihin kysymyksiin. Valmistuneista on valmis työskentelemään johtavien kansainvälisten järjestöjen, valtiollisten ja kansalaisjärjestöjen virastot, konsulttiyritykset, tutkimuslaitokset tai jatkaa edelleen akateemista uraa.... [-]


Maisteriohjelman Tietojen Science

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 9 kuukautta September 2018 Espanja Barcelona

Tutkinto: Virallinen tutkinto Data Science. [+]

Master Data Science Barcelona Graduate School of Economics tarjoaa perusteellista koulutusta ennakoivaa, kuvaileva ja ohjaileva analytics. Tämän koulutuksen suorittaneiden valmiita suunnittelemaan ja rakentamaan data-driven järjestelmät päätöksenteon yksityisellä tai julkisella sektorilla.

Opinto-ohjelma on järjestetty noin seuraavat koordinaatit:

Tilastot ja koneoppiminen Optimointi ja Operational Research Tietovarastointi, Business Intelligence ja Big Data Analytics Talous-, valtiovarain, ja päätöksenteon

Kurssit opetetaan sekä johtavien tutkijoiden aloilla Statistics, Economics, ja Operations Research, ja kokeneita ammattilaisia ​​Analytics teollisuudelle. Opinto-ohjelma sisältää myös top vierailevia puhujia, jotka ovat parhaillaan laajentamassa Tietämyksen eturintamassa Analytics. Opiskelija oppii tekemään käytännössä mitä opetetaan luokkahuoneessa käyttämällä todellisia tietoja ja vastaamalla todellisia liiketoiminnan kysymyksiin monenlaisia ​​yrityksiä eri toimialoilla. Opiskelijoilla on mahdollisuus ratkaista koko Analytics projekti end-to-end aikana Praktikum paikallisessa yrityksessä.... [-]


Videot

Barcelona GSE Master Programs

Why study at the Barcelona Graduate School of Economics?

International life at the Barcelona GSE

Barcelona GSE Summer School