Barreira Arte + Diseño

Esittely

Lue virallinen kuvaus

131426_BarreiraADluz-low.jpg

Opiskelu Barreira AD: ssä on päästäminen erilaiseen, monimuotoiseen, luovaan ympäristöön. ympäristö, jossa voit olla haluamasi, koska opiskelijat ja opettajat kunnioittavat paitsi eroa, myös persoonallisuuden, lahjakkuuden ja itse äänen rakentamista.

Yli 60 vuoden kokemuksella Barreira AD opettaa muotisuunnittelua, graafista suunnittelua, sisustussuunnittelua, 3D-animaatioita, videopelien suunnittelua ja elokuvaa erilaisissa virallisissa ohjelmissa - keskitason ja ylemmän asteen tutkinto, yliopistotutkintoa vastaavat korkea-asteen opinnot - ja Kansainväliset mestarit , sovellettuun tietoon perustuvalla menetelmällä: Opiskelijamme oppivat työskenteleessään luovissa projekteissa todellisella kirjeenvaihdolla ammatillisella sektorilla, johon he ovat kohdistuneet.

Luokkahuoneemme ja työpajamme luokkahuoneet on varustettu uusimmalla tekniikalla, joten opiskelijan käytettävissä on työkalut, joiden avulla hän työskentelee opintonsa valmistuttuaan keskukseen.

Koska jos Barreira AD: ssa etsitään jotain, henkilökohtaisten ja kollektiivisten kykyjen kehittämisen lisäksi on opiskelijoiden ja opiskelijoiden valmisteleminen siten, että he poistuvat työmarkkinoilta takauksella, että opitut antavat heille mahdollisuuden valita työskennellä Korkeampi taso erojen ansiosta, jotka tekevät niistä ainutlaatuisia. Se tekee heistä enemmän.

Mikä on "BE LORE" meille?

BEORE ei ole vain Barreira AD, se olet sinä. Sinun kaltaiset ihmiset, jotka ovat uskoneet toisen polun valitsemiseen, kaikki ihmiset, jotka luovuudensa ansiosta luovat paremman maailman. Sinä, joka jätit tavanomaisen syrjään ja olet valinnut itsesi, olla enemmän.

Jos valitset unelman sijasta sopusointuisen, jos valitset innovatiivisen eikä tavallisen, jos valitset muuttaa, jos päätät luoda, ... valitset olla enemmän.

Opiskelu Valenciassa (Espanja)

Valencia on Espanjan kolmanneksi tärkein kaupunki, se on muotoilun maailmanpääkaupunki vuonna 2022, ja se on määräpaikka Euroopassa, joka vastaanottaa enemmän ulkomaalaisia opiskelijoita, ja se ei ole meille yllättävää: Välimeren rannalla sijaitsevan Valencia-yhteisön pääkaupunki tarjoaa loistavan asukkaiden elämänlaatu, tavallista ja satunnaista. Turvallinen, lämmin, ystävällinen, vihreä, kulttuurinen, elossa, hyvin yhteydessä toisiinsa: asuminen Valenciassa on kokemus, jota leimaa valo, ilo ja mahdollisuudet henkilökohtaiseen ja työhön kasvuun, jota kaupunki tarjoaa.

Opetusmenetelmä

Barreira AD -menetelmä perustuu pääosin opiskelijoiden huippuosaamiseen.

Erotamme itsemme sisällyttämällä opiskelijamme parhaisiin työpaikkoihin seuraavien pylväiden ansiosta:

  • Paras opetustiimi. Se on kunniamerkki ja keskittymästämme eniten kiitettyä. Meillä on aktiivisia ammattilaisia, jotka ovat erittäin tärkeässä asemassa muotoilumaailmassa ja tarjoavat epäilemättä opiskelijalle todellisen ja eliitin vision, opastaen heitä tulevassa ammatillisessa urallaan, laajentamalla yhteysverkostoaan ja jopa tukemalla heidän todellisia ammatillisia projekteja.
  • Sopimukset yritysten kanssa. Barreira AD tarjoaa jokaiselle opiskelijalle 3 ammatillisen käytännön työpaikkaa todellisten projektien ja työpajojen lisäksi. Meillä on laaja sopimusverkosto korkean tason ja hyvämaineisten yritysten kanssa, kuten: IKEA, Porcelanosa, Samsung, Google, Fantasy, Centro Sperimentale di Cinematografia, Agatha Ruiz de la Prada, Dolby Labs, Polimoda, Istituto Marangoni, Habitat, IBM , AMIN, Leroy Merlin, SKY Televisio, El Corte Inglés, KANADA, HBO Espanja, Ogilvy, Telva, Casual Hotels, 3D-tuplat, NUKE, ...
  • Ammatillinen todellisuus. Barreira AD: ssa alkavasta ensimmäisestä päivästä alkaen opiskelija harjoittaa todellisia ammatillisia näkökohtia. Molemmat ovat yhteydessä ammattilaisten kanssa, todellisten projektien toteuttamiseen yrityksille, joissa he vaalivat tietonsa samanaikaisesti ansioluettelonsa kanssa.
  • Kansainvälistyminen. On elintärkeää, että opiskelijoillamme on erilaiset näkökulmat, että he ruokkivat eri kulttuureja ja että kaikki ovet ovat niiden auki. Siksi kaikki Barreira AD: n koulutusohjelmat integroivat koulutusmatkoja, opettajia ja kansainvälisiä projekteja (CUMULUS, ELIA, ERASMUS).
  • Innovaatio. Jatkuva sitoutuminen innovaatioiden ja uuden tekniikan käytön opettamiseen perustavanlaatuisena tukena.

Sijainnit

Valencia

Osoite
Gran Vía Fernando el Católico 69
Valencia, Valencian yhteisö, Espanja

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin