Barreira Arte + Diseño

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Opiskelu Barreira AD: ssä on päästäminen erilaiseen, monimuotoiseen, luovaan ympäristöön. ympäristö, jossa voit olla haluamasi, koska opiskelijat ja opettajat kunnioittavat paitsi eroa, myös persoonallisuuden, lahjakkuuden ja itse äänen rakentamista.

Barreira AD: ssa muotia, graafista suunnittelua, sisustussuunnittelua, 3D-animaatioita, videopelejä ja elokuvaa opetetaan erilaisissa virallisissa ohjelmissa - keskitason ja ylemmissä asteissa, yliopistotutkintoa vastaavissa korkeissa opinnoissa - ja maisteriohjelmissa sovellettuun tietoon perustuvalla menetelmällä: opiskelijamme He oppivat työskenteleessään luovissa projekteissa todellisella kirjeenvaihdolla ammatillisella sektorilla, johon he ovat kohdistuneet.

Monet näistä hankkeista toteutetaan niin merkittävien yritysten kanssa kuin Porcelanosa, IKEA tai El Corte Inglés, samoin kuin kansainvälisissä koulutuskokemuksissa pääkaupungeissa New Yorkin, San Franciscon, Milanon tai Kööpenhaminan merkityksestä.

Luokkahuoneemme ja työpajamme luokkahuoneet on varustettu uusimmalla tekniikalla, joten opiskelijan käytettävissä on työkalut, joiden avulla hän työskentelee opintonsa valmistuttuaan keskukseen.

Koska jos Barreira AD: ssa etsitään jotain, henkilökohtaisten ja kollektiivisten kykyjen kehittämisen lisäksi on opiskelijoiden ja opiskelijoiden valmisteleminen siten, että he poistuvat työmarkkinoilta takauksella, että opitut antavat heille mahdollisuuden valita työskennellä Korkeampi taso erojen ansiosta, jotka tekevät niistä ainutlaatuisia. Se tekee heistä enemmän.

Tutustu keskustaan

Koulu sijaitsee entisessä Gran Vía Fernando el Católicossa sijaitsevassa vanhassa harjatehtaassa, joka ainutlaatuisella luonteeltaan muodostaa itselleen inspiraation ja luovuuden lähteen.

Kampuksen kokonaispinta-ala on 3000 m2, jaettuna uusimman sukupolven tietokoneilla varustetun teknologisen luokkahuoneen välillä, työpajaluokkahuoneet, teoreettiset luokkahuoneet, monikäyttöhuone, yhteiset tilat, opiskelualue ja oma tila, La Cepillería, joka yleensä isännöi konferensseja, keskuksen järjestämät tapahtumat ja näyttelyt.

Teknologian luokkahuoneet on varustettu erilaisten taiteellisten tieteenalojen erityisillä ohjelmistoilla ja Internet-yhteyspaikoilla, jotka antavat opiskelijoille mahdollisuuden käyttää henkilökohtaista tietokonetta satunnaisesti; Kampussa on myös Wi-Fi-verkko käytettävissä kaikissa tiloissaan.

Opetusmenetelmä

Brush-menetelmä on Barreira AD: n menetelmä, jonka filosofia on seurausta tutkimuksesta ja vuosien kokemuksesta.

Opetus kiertää opiskelijoiden yksilöllisten kykyjen kehittämistä tavoitteena maksimoida heidän luovuudensa ja auttaa heitä kehittämään erityisiä taitojaan ja kykyjään.

Aiheet perustuvat projekteihin, joissa opiskelija työskentelee ammatilliseen todellisuuteen liittyvässä ympäristössä. Tiimityö ja monitieteellisyys suunnittelun eri alojen välillä ovat määrääviä tekijöitä Barreira A D: n menetelmässä.

Jatkuva sitoutuminen innovaatioiden opettamiseen ja uusien tekniikoiden käyttämiseen sovelletun taiteellisen koulutuksen perustana on Brush-menetelmä referenssinä suunnittelukoulutuksessa.

130647_photo-1522202176988-66273c2fd55f.jpgBrooke Cagle / Unsplash

Kaupunkimme

Valencia on Espanjan kolmanneksi tärkein kaupunki, määränpää Euroopassa, jonka suurin osa Erasmus-opiskelijoista saa, eikä se yllättä meitä: Välimeren rannalla sijaitsevan Valencian yhteisön pääkaupunki tarjoaa erinomaisen elämänlaadun asukkailleen, vakituisille ja satunnaisille . Turvallinen, lämmin, ystävällinen, vihreä, kulttuurinen, elävä, hyvin yhteydessä toisiinsa: asuminen Valenciassa on kokemus, jota leimaa valo, ilo ja mahdollisuudet henkilökohtaiseen ja työhön kasvuun, jota kaupunki tarjoaa.

Heikossa asemassa olevien ryhmien palkkaaminen

Barreira Arte y Diseño on ollut edunsaaja SerEF Valencià d'Ocupación pääjohtajan 28. joulukuuta 2018 antamassa päätöslauselmassa tarkoitetusta SERVEF - LABORA (Valencian työllisyys- ja koulutuspalvelu - Generalitat Valenciana) -tuesta 2019. i Formació, julkaistu DOGV: ssä 17. tammikuuta 2019, jolla säädetään määräyksellä 10/10 tiettyjen haavoittuvien ryhmien määräämättömän palkkaamisen edistämiseksi Valencian yhteisön alueellisella alueella. 2018, 12. heinäkuuta pidetystä Conselleria d'Economia kestävästä sektorista, Sectors Productius, Comerç i Treball, julkaistu DOGV: ssä 16. heinäkuuta 2018.

Tuki haavoittuvien ryhmien määrittelemättömäksi palkkaamiseksi.

Asiantuntijaohjelma

Virallinen korkeakoulukeskus Barreira AD tarjoaa opiskelunsa päättäneille opiskelijoille mahdollisuuden saada tietoa koulun saapuvista erilaisista työpaikoista. Yksityiset yritykset ja viralliset koulut ovat niiden kontaktien joukossa, jotka ovat kiinnostuneita opiskelijoistamme tarjoamaan heille työpaikka.

Harjoitteluosastolta ja niin kutsutun työllisyysvaihdon kautta tarjoukset lähetetään kiinnostuneille, mikä ylläpitää yhteyksiä entisiin opiskelijoihin ja toimii sillana heidän ja työelämän välillä.

On monia yrityksiä, jotka lähettävät meille kiinnostusta jatko-opiskelijoihimme tai uran viimeisinä vuosina integroidakseen heidät työvoimaansa: viestintätoimistot, muoti- ja arkkitehtitoimistot, työpajat, suunnittelu-, animaatio- tai kehitysstudiot. Videopelit ottavat yhteyttä Barreira AD: hen etsiäkseen uusia kykyjä.

Yhteistyöt ja käytännöt liiketoiminnassa

Eri taloudellisten alojen yrityksillä ja organisaatioilla on Barreira AD suorittaakseen opiskelijoiden koulutuksen harjoittelujaksosopimuksilla, jotka valmistelevat hakijoita todelliseen työelämään.

Opiskelijoidemme on suoritettava opetussuunnitelmaharjoittelu opintonsa suorittamiseksi. Tämän lisäksi meillä on oma suunnitelma vapaaehtoisten käytäntöjen toteuttamiseksi, joka yhdistetään kunkin opiskelijan opetustoimintaan, mutta joka räätälöidään siten, että yrityksen profiili ja opiskelijan edut ja heidän tarpeet sopivat yhteen.

Joka vuosi uusia yrityksiä, jotka ovat kiinnostuneita harjoittelijoiden vastaanottamisesta, otetaan yhteyttä kouluun, ja monet niistä toistuvat vuosi toisensa jälkeen ja tekevät yhteistyötä uusien luovien sukupolvien muodostamisessa.

Paras suunnittelijoiden opettajaryhmä

Sitoutumisemme koulutukseen ilmenee opetushenkilöstömme laadussa: hyvä opetus alkaa sieltä, siksi opetustiimimme kiinteistä opettajista erilaisille yhteistyökumppaneille, joille meidän on opetettava kursseja, mestarikursseja tai työpajoja, ovat ammattilaisia jatkuvasti päivitetty, jonka avulla voimme tarjota opiskelijoille uusimmat trendit ja markkinat.

Sijainnit

Valencia

Osoite
Gran Vía Fernando el Católico 69
Valencia, Valencian yhteisö, Espanja