Basque Culinary Center

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Vuonna 2009 Baskimaan Culinary Center Foundation luotiin ansiosta Mondragon Unibertsitatea, Baskimaan kokit ja julkisille laitoksille. Baskimaan Culinary Center on tarkoitus taata jatkuvuus ruokia keskus innovaatiota tulevaisuudessa, mikä tarkoittaa myös sukupolven korkean tason osaamista ja koulutusta pätevien ammattilaisten edistää tutkimusta ja tietämyksen siirtämistä haute cuisine ammattilaisten ja yritysten alat ja tuntemuksen suoraan ja välillisesti gastronomiaa, ja saavuttaa kansainvälistä projektio. Lisätä teknologian siirtoa ja innovaatioita alan yrityksiä on toinen keskustan suurista tavoitteista, samoin kuin uusien yritysten aloitteita ja hankkeita. Keskuksen linjat tutkimuksen ja innovoinnin Ruoka ja gastronomia kehitetään ympärille seuraavat: Ruoka koulutus ja tottumukset. Ruoka sosiaalista vastuuta. Ruokatrendit. Innovaatiot liikkeenjohdon alalla. Kehittäminen liittyy teknologian. Ruoan valmistus, esittely ja säilyttämistä. Baskimaan Culinary Center Foundation koostuu: Hallitus edustaa :: O Toimielimet O Johtavat kokit O Kansalliset ja kansainväliset yritys Kansainvälinen neuvottelukunta Mondragon Unibertsitatea &nbsp

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti
  • Espanjalainen

Katso maisteriohjelmia » Katso Kurssit » Katso Kandidaatin tutkinnot »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

Maisterin Innovaatioita Ravintolassa Hallinta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 9 kuukautta October 2018 Espanja San Sebastian

Basque Culinary Center tarjoaa tämän tutkintoa yliopistosta Mondragon peittämään suunniteltu hyvin erityinen koulutus tarvetta: Kehittää taitoja tarvitaan hallintaan eri [+]

Maisteri Innovation Ravintola Management. 2012-2013

 

Basque Culinary Center tarjoaa tämän tutkintoa yliopistosta Mondragon peittämään suunniteltu hyvin erityinen koulutus tarvetta: Kehittää taitoja tarvitaan hallintaan eri alojen ravintola (keittiö, palvelu ja liikkeenjohdon), sekä kehittää maailmanlaajuinen ja innovatiivinen otetaan sen konseptin ja hallinta.

 

Menestys ja kestävyys catering yrityksen riippuu paljolti tiukkaa hankkeen suunnittelun ja hankkimalla tarvittavat taidot suorittaa siitä tulee välttämättömyys.

 

Kurssi on pohjimmiltaan pyritään catering ammattilaisille motivoituneita johtaa uusien gastronomisia hankkeita tai uusia liiketoimintamalleja sisällä nykyisiä.... [-]


Maisterin Tutkinto Edistyksellisessä Keittotasossa

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 6 kuukautta February 2018 Espanja San Sebastian

Perinteiset ja modernit keittiöt koulutusohjelmassa, joka auttaa sinua parantamaan ja oppimaan uusia tekniikoita sekä seuraamaan tuotantojärjestelmiä ja kulinaarisia hallintoa. Käsittele taitavia tuotteita ja hankitse teknistä tietämystä, jonka avulla voit saada optimaaliset tulokset. Pohjimmiltaan käytännöllinen 6 kuukauden ohjelma: ruoanlaittotyöt ja kuukausi ja puoli varsinaista palvelua tiedekunnan ravintolassa. Mahdollisuus testata kulinaarisen projektin suunnittelua ja parantaa osaamisesi ammatillisen tulevaisuuden kehittämiseksi. [+]

Perinteiset ja modernit keittiöt koulutusohjelmassa, joka auttaa sinua parantamaan ja oppimaan uusia tekniikoita sekä seuraamaan tuotantojärjestelmiä ja kulinaarisia hallintoa

Käsittele taitavia tuotteita ja hankitse teknistä tietämystä, jonka avulla voit saada optimaaliset tulokset.

Pohjimmiltaan käytännöllinen 6 kuukauden ohjelma: ruoanlaittotyöt ja kuukausi ja puoli varsinaista palvelua tiedekunnan ravintolassa. Mahdollisuus testata kulinaarisen projektin suunnittelua ja parantaa osaamisesi ammatillisen tulevaisuuden kehittämiseksi.

SYYT TÄMÄN MASTERIN KORKEAKOULU Parannat ammatillista profiiliaasi asiantuntemuksella perinteisten ja uusinta tekniikoiden soveltamisesta. Opit klassisen ja modernin keittotekniikan fysikaaliset ja kemialliset periaatteet. Opit tuotteen gastronomisista ominaisuuksista ja parhaista sovelluksista. Syvällinen tekninen tietämys mahdollistaa sopeutumisen eri ruoanvalmistustyyleihin. Saat tietoa eri aloilla: ruoanlaitto, tuotannonohjaus, ravitsemus, henkilökohtaisen osaamisen kehittäminen jne. Harjoittelet erittäin käytännöllisellä menetelmällä: ruoanlaittotyöpajoista, tiedekunnan ravintolasta ja ulkoisesta käytännön kokemuksesta BCC-verkoston ravintoloissa. Sinulla on käytettävissänne parhaat tilat ja laitteet mahdollisimman todellisessa ympäristössä. Voit luottaa arvostettujen tutoreiden ja mestarikurssien joukkoon kansainvälisiltä vieraskeilijöiltä. Sinusta tulee osa BCC: tä, joka on kansainvälinen vertailu, jonka eetos on gastronomia. Parannat osaamistasi varmistaaksesi ammatillisen tulevaisuuden täydellisen kehityksen. + 1: hyppää eteenpäin ammatillisen urasi laatuun, jolloin sinusta tulee erittäin pätevä kokki ja se näkyy nykyisillä markkinoilla. Ohjelmoida ... [-]

Master's Degree in Gastronomic Sciences

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 18 kuukautta October 2018 Espanja San Sebastian

[+]

Kesto: 90 op. 2,250 tuntia.

Saat laajan tieteellisen ja teknologisen tietopohjan, jotta luodaan johdonmukaiset, selkeät ehdotukset. Opit nykyisistä elintarvikealan kehityssuuntauksista gastronomiikan, elintarvike- ja catering-alan tutkimuksen ja innovaation hallitsemiseksi. Opit suunnittelemaan ruokia ja ruokalistoja, aistien ja esteettisten seikkojen sekä ravitsemuksellisten arvojen löytämisen.

... [-]

Master's Degree in Restaurant pastry and sweet cousine

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 6 kuukautta October 2018 Espanja San Sebastian

[+]

* Tämä määrä vaihtelee jonkin verran edellisen seuraavan numeron edellä... [-]


Master-tutkinto Sommelier-opinnoissa Ja Enomarketing

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 6 kuukautta January 2018 Espanja San Sebastian

Tämän maisteriohjelman tavoitteena on kouluttaa ammattilaisia, jotka ovat erikoistuneet viininmaailmaan, jolla on laaja viinin ja viinialan ammattitaito, mukaan lukien sen suhde elintarvikkeisiin. Monitieteinen visio ammatillisen uran kehittämiseksi viinintuotannon, jakelun ja ravitsemuksen alalla. [+]

Rekisteröinti avattu

Alkamispäivä: tammikuu 2018

Espanja on yksi maailman suurimmista viinintuottajista, ja sen gastronomialla on luonnollinen suhde kyseiseen tuotteeseen. .

Tämän maisteriohjelman tavoitteena on kouluttaa ammattilaisia, jotka ovat erikoistuneet viininmaailmaan, jolla on laaja viinin ja viinialan ammattitaito, mukaan lukien sen suhde elintarvikkeisiin. Monitieteinen visio ammatillisen uran kehittämiseksi viinintuotannon, jakelun ja ravitsemuksen alalla.

Master-luokat, yritysten tapaustutkimukset, maistiaiset ja seminaarit, joita ovat arvostetut viinin asiantuntijat, sommelierit ja viinintuottajat.... [-]


Ruokamatkailun Isäntä

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 9 kuukautta October 2018 Espanja San Sebastian

Tämä maisterin tutkinto antaa sinulle tarvittavat pätevyydet hallita tehokkaasti kulinaarisia matkailualan yrityksiä ja organisaatioita julkisella ja yksityisellä sektorilla sekä strategisella lähestymistavalla alan todellisuuden ja innovatiivisimpien suuntausten mukaisesti. [+]

Ryhdy korkeasti koulutettuun kulinaariseen matkailuun erikoistuneeseen asiantuntijaan ja se näkyy nykypäivän markkinoilla.

Keittiön kiistämätön vaikutus matkailuun ja kulinaarisen matkailun kysynnän lisääntyminen merkitsevät sitä, että tämä aihe on tullut yksi suurimmista kehitysmahdollisuuksista.

Maailman matkailujärjestö ja baskialainen keittiökeskus ovat yhdistäneet voimansa luomaan vertailukoulutusohjelman, jonka tarkoituksena on ammattitaitoa tällä nopeasti kasvavalla alalla.

Tämä maisterin tutkinto antaa sinulle tarvittavat pätevyydet hallita tehokkaasti kulinaarisia matkailualan yrityksiä ja organisaatioita julkisella ja yksityisellä sektorilla sekä strategisella lähestymistavalla alan todellisuuden ja innovatiivisimpien suuntausten mukaisesti.... [-]


Ylempään Kurssi Kulinaarisia Tekniikoita Ja Tuotteet

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 6 kuukautta October 2018 Espanja San Sebastian

Opiskelijat näyttävät perusteellisemmin nykyaikaisia ​​ja perinteisiä ruoanlaitto tekniikat [+]

Maisterin kurssi Culinary Techniques ja tuotteet

 

Opiskelijat näyttävät perusteellisemmin nykyaikaisia ​​ja perinteisiä ruoanlaitto tekniikoita, jotka ovat muuttaneet alaa eteenpäin vuosien varrella, kanssa tuotteita eri puolilta maailmaa, 5 tuntia päivässä, 5 päivää viikossa.

 

Intensiivinen ohjelma 24 paikan päällä viikkoa, yhteensä 920 tuntia luokan, joka voi suorittaa 6 kuukauden vaiheen lopussa arvostetuissa ravintoloissa. Lukujärjestys, joka sisältää myös tuote- ja Culinary Technique Seminaarit, Mestarikurssit kansainvälisten kokkien, gastronominen matkat ja maisterin Insinöörityö.

 

Tullut erittäin arvostettu ammattilainen, joka pystyy mukautumaan eri tyylejä ja luoda henkilökohtaisia ​​vielä eriyttää kulinaarinen työtä.... [-]