Berklee College of Music Valencia Campus

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Berklee on merkittävä nykymusiikin ja esittävän taiteen instituutti, joka tarjoaa perustutkinto- ja jatko-opinto-ohjelmia kampuksillaan Bostonissa, Massachusettsissa ja Valenciassa, Espanjassa, ja palkitun etäopiskeluohjelmansa Berklee Onlinen kautta.

Omistettu maailman innoittamimpien taiteilijoiden luovuuden ja urapotentiaalin vaalimiseksi, Berkleen sitoutuminen taideopetukseen heijastuu sen opiskelijoiden, tiedekunnan ja alumnien työhön - satoja heitä on tunnustettu Grammy-, Tony-, Oscar- ja Emmy-palkinnoilla .

Berklee College of Musicissa ja Berkleen Bostonin konservatoriossa opiskelijat tutkivat poikkitieteellisiä lähestymistapoja musiikkiin, tanssiin, teatteriin, elokuviin, liiketoimintaan, terveydenhuoltoon, koulutukseen, tekniikkaan ja muuhun. Yli 100 opiskelijan ja alumnin ja koulutuspartnerin kanssa ympäri maailmaa luomme uusia yhteyksiä taidemuotojen, musiikkitraditioiden ja tekniikoiden välille dynaamisen, monipuolisen ja yhteistyöhön perustuvan globaalin taiteellisen yhteisön rakentamiseksi.

Sijainnit

Valencian yhteisö

Osoite
Av. Profesor Lopez Piñeiro,1
46013 Valencian yhteisö, Espanja

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin