Read the Official Description

Tehtävä

Blanquerna monimuotoisena yliopistomaailmana on innoittanut kristillisen humanismin periaatteet. Se on tehtävä on tarjota kiinteä koulutusta, jotta yksilöiden tulla päteviä ammattilaisia, joilla on laaja tunnetta etiikka ja vaarantaa sosiaalisen muutoksen. Näin pystytään luomaan tietoa, joka keskittyy oikeudenmukaisuuteen ja yhteiseen hyvään .

Näkemys

Tunnustetaan sekä kansallisella että kansainvälisellä tasolla sekä omasta erityisestä ja innovatiivisesta oppimistyystään . Lisäksi sellaisten ammattilaisten erinomaisesta muodostumisesta, joilla on korkea työllisyysaste , sekä vahva sosiaalinen sitoutuminen . Lopuksi niiden tutkimustyön vaikutus yhteiskuntaan.

arvot

Programs taught in:
Englanti
Espanjalainen

Tämä koulu tarjoaa myös:

MA

Blanquerna - Universitat Ramon Llull

Tämä maisteriohjelma on ensimmäinen laatuaan Euroopassa. Ohjelma antaa opiskelijoille mahdollisuuden opiskella ja ymmärtää viestinnän johtamisperiaatteita kansainvälisiss ... [+]

Tämä maisteriohjelma on ensimmäinen laatuaan Euroopassa. Ohjelma antaa opiskelijoille mahdollisuuden opiskella ja ymmärtää viestinnän johtamisperiaatteita kansainvälisissä toimijoissa toimiville yrityksille ja organisaatioille, painottaen viestinnän ja suhdetoiminnan sekä julkisten asioiden strategisten välineiden menestyksekästä soveltamista.

Opintojakso opetetaan yksinomaan englanniksi, ja tiedekunnat ovat yhdessä Yhdysvaltojen, Yhdistyneen kuningaskunnan ja muun Euroopan kanssa. Ohjelman sisältö vastaa maailmanlaajuisen sektorin kasvavaa kysyntää. Päällikkö kerää maailman johtavien viestintä- ja PR-virastojen ja konsulttien asettamat suuntaukset ja vastaa myös suurten monikansallisten yritysten tarpeisiin, jotka vaativat maailmanlaajuisia viestintäprojekteja mutta joilla on sekä identiteetti että paikallinen juuret.... [-]

Espanja Barcelona
October 2019
Full-time
1 vuosi
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi