CEI Interanational Affaris

Esittely

Lue virallinen kuvaus

CEI Kansainvälisten asioiden on instituutio, joka toimii ja ammattilaisille diplomatian ja kansainvälisten suhteiden. Ensisijaisena tavoitteena on auttaa heitä parantamaan heidän tietojaan ja kehittää taitojaan tai henkilökohtaisia ​​taitoja tavoitteena saavuttaa huippuosaamisen; ja kouluttaa uusia ammattilaisia ​​antamaan diplomaattikunta, kansainvälinen virkamieskunta, alue- ja paikallishallinnon, kansalaisjärjestöjen, tai erikoistua Julkisten ja yritysten diplomatiaa. Tämä työ, yhdessä tutkimus- ja vuoropuhelua edistetään seminaareja ja konferensseja, määrittelevät kolme perusasiaa riviä IVY kansainvälisten asioiden.

25 vuoden johtoasemaa tällä alalla takuu. CEI kansainvälisten asioiden Barcelonan syntyi joulukuussa 1987 luoma ulkoasiainministeriön ja yhteistyösopimuksen, Barcelonan yliopiston ja "la Caixa". Sittemmin hän on sitoutunut on ollut kiertää kansainvälisiä suhteita, diplomatia, lainsäädännön, talouden ja monenvälisen politiikan.

Mitä teemme? CEI Kansainvälisten asioiden harjoittaa tavoitteensa koulutusohjelmia, tietoa toiminnasta kansainvälisiä uutisia, korkean tason verkottumista, tutkimusta ja keskustelua.

koulutusohjelmat

Master Diplomacy ja julkishallinnon International (kasvot) Master in International Communication (kasvot) Master Logistiikka ja kansainvälinen kauppa (kasvot) - Associate Master Kansainvälistyminen: taloudelliset näkökohdat, elinkeinoelämän ja oikeusalan-Poliittinen (face) - Yhteistyössä Valmennuskurssille pääsyä diplomaattikunnan (kasvot ja online) Nykyinen kurssi Espanjan Ulkopolitiikka (kasvot) Tietenkin Euroopan unionia (kasvot) Työpaja International Exchange ja analyysi (yhdistetty) Glocal Kurssi: globaalissa maailmassa, haasteita ja paikalliset ratkaisut (kasvot)

Kansainvälinen Luokkahuone

Tapaamiset suurlähettiläät Ambassadors Kokoukset Seminaari turvallisuus- ja puolustuspolitiikan Seminaarit, konferenssit ja seminaarit kansainvälisiä uutisia

tutkimus

Tällä hetkellä tutkimus halu kannustaa julkaistava monografia tai kollektiivisten teosten ratkaisemattomista kysymyksistä alueemme toiminta. Viimeksi luvut julkaissut International Tribune keräämistä ja kerätä työn tutkimuskohteita, ja keskustelu tärkeimmistä kansainvälisistä kysymyksistä sekä kehittää IVY kansainvälisten asioiden, ovat:

Euroopan komissio ja hallitukselle unionin, Marta Gómez Ortega. Ulko- ja Eurooppa toimintaa Katalonian. Politiikan ja instituutioiden kehittäminen, Xavier Pons Rafols, maalis Campins Eritja Josep Maria Castella Andreu ja Esther Martin Nunez. Välimeren unioni. Haasteet institutionaalista yhteistyötä alueella, Laura Huici Sancho.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Espanjalainen

Katso maisteriohjelmia »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

Maisterin tutkinto diplomatian ja kansainvälisten siviili-

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2019 Espanja Barcelona

Tarjoaman koulutuksen IVY kansainvälisten asioiden sisältää ohjelmia ammattilaisille, jotka haluavat erikoistua tai täydentää kokemusta, ja ohjelmat on suunniteltu opiskelijoille, jotka haluavat harjoittaa diplomatiaa tai kansainvälisiä suhteita. [+]

Koulutusohjelmat

Tarjoaman koulutuksen IVY kansainvälisten asioiden sisältää ohjelmia ammattilaisille, jotka haluavat erikoistua tai täydentää kokemusta, ja ohjelmat on suunniteltu opiskelijoille, jotka haluavat harjoittaa diplomatiaa tai kansainvälisiä suhteita.

Presentación

Maailmanlaajuistuneessa kansainvälinen yhteisö on yhä monimutkainen, dynaaminen ja toisistaan ​​riippuvaisia ​​päivä. Lisäksi huomattava määrä muita toimijoita, kuten kansainväliset järjestöt, osa-valtiollisiin yhteisöihin, kansalaisjärjestöjen ja ylikansalliset yhtiöt, muun muassa yhdessä valtioiden kanssa. Kaikki nämä yksiköt tarvitse olla varustettu erittäin pätevä henkilöstöpolitiikka ja kansainvälisiä toimia, kun taas kielitaitoinen ja neuvottelutaitoja, viestintä ja johtaminen. Master diplomatia ja Kansainvälisen siviili-Service, pyrkii kouluttamaan ammattilaisia ​​diplomaatteja, kansainvälisten järjestöjen virkamiehille ja Euroopan unionin, asiantuntijoiden ja neuvonantajien kansainvälisesti yhteisöihin (kansalaisjärjestöt, konsultointi ...), johtajien kansainvälisten hankkeiden hallinnon jne, joiden avulla parhaat pätevien ammattilaisten kullakin alalla.... [-]


MA kansainvälisessä viestinnässä

Opetus kampuksella Osa-aikainen 1 vuosi September 2019 Espanja Barcelona

Perinteinen viestintä koulutus on painottaa olosuhteet ja yhteyksissä ympäröivän heidän ammatilliseen käytäntöön. [+]

Perinteinen viestintä koulutus on painottaa olosuhteet ja yhteyksissä ympäröivän heidän ammatilliseen käytäntöön.

Kuitenkin maailmanlaajuinen ympäristö, olemassaolo ylikansallisten poliittisten ryhmittymien ja nopeus, jolla tieto kulkee jopa uusien tekniikoiden helpottaa tätä liikennettä, tehdä tarpeelliseksi antaa lähestymistapaa, jossa viestintä on käsiteltävä arjen ilmiö, kollektiivinen toimijat muuttuvat jatkuvasti ja dynaaminen omaa toimintaa.

Jos kaikki tämä lisäämme poliittista, taloudellista ja strategisia suhteita yhä ehdollistettu maailmanlaajuisesti, asiantuntijoiden kouluttamista viestinnän sekä tausta kansainvälisissä suhteissa, kykenevät ymmärtämään ja hallitsemaan näitä uusia realiteetteja Siitä tulee eränä selkeää lisäarvoa.... [-]


Videot

II Jornada de Seguridad y Defensa