CEI International Affairs Escuela Diplomática de Barcelona

Esittely

Lue virallinen kuvaus

CEI: n kansainväliset asiat ovat instituutti, joka toimii diplomaattisten ja kansainvälisten suhteiden ammattilaisten kanssa. Päätavoitteena on auttaa heitä parantamaan osaamistaan ja kehittämään henkilökohtaisia taitojaan tai kykyjään huippuosaamisen saavuttamiseksi. sekä koulutetaan uusia ammattilaisia pääsemään diplomaattiseen uraan, kansainväliseen julkiseen tehtävään, alueelliseen ja paikalliseen hallintoon, valtiosta riippumattomiin järjestöihin tai erikoistumaan julkiseen ja yritysdiplomatiaan.

Tämä tehtävä yhdessä tutkimuksen ja vuoropuhelun kanssa, jota edistetään seminaarien ja konferenssien kautta, määrittelee CEI: n kansainvälisten asioiden kolme peruslinjaa.

30 vuoden johtajuus tällä alalla tukee meitä. Barcelonan IVY: n kansainväliset asiat syntyivät joulukuussa 1987, ja niiden ovat perustaneet ulkoasiainministeriö, Euroopan unionin ja yhteistyön ministeriö, Barcelonan yliopisto ja pankkisäätiö "la Caixa". Sittemmin sen sitoumus on ollut työskennellä ympäri maailmaa. kansainväliset suhteet, diplomatia, oikeus, talous ja monenvälinen politiikka.

CEI International Affairs on keskus, joka on liitetty Barcelonan yliopistoon.

111530_20190306uv0vxtc0p7rZcZtP_5ku6H_large.png

Sijainnit

Barcelona

Osoite
Finca Agustí Pedro Pons
Av. Vallvidrera, 25
08017 Barcelona

Barcelona, Katalonia, Espanja

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin