CESCOMPOL - Centro de Estudios Superiores de Comunicación y Marketing Político

Esittely

Lue virallinen kuvaus

TUNNETTUJA CESCOMPOL: Viestintä ja politiikka

Centre for Advanced Studies in Communication and Political Marketing Se on yksityinen laitos omistettu koulutukseen, tutkimus- ja konsultointipalveluja eri aloilla läheisesti liittyvä toiminta politiikan. Madridissa, laitos toimii maassa ja eri Latinalaisen Amerikan maissa.

Globaalista ja monitieteinen näkökulma keskittyy virkamiesten koulutus ja julkinen johtajia, analyytikot ja poliittiset konsultit, sekä yksityisen sektorin ammattilaisia ​​liittyy hallituksen asioihin.

Keskuksen koostuu tutkijoiden ja konsulttien kansallisten ja kansainvälisten järjestöjen, joilla on todistetusti kokemusta suunnitteluun, toteutukseen ja arviointiin julkisen politiikan, hallinnon suunnitelmat kolmessa tasoilla, viestintästrategiat ja poliittisen markkinoinnin ja vaalikampanjoiden .

toimintakeskus

KOULUTUS

Jatko-ohjelmia yhteistyössä yliopistojen ja oppilaitosten on suunnattu erikoistuminen opiskelija poliittinen konsultointi-, poliittisen markkinoinnin, vaalikampanjoiden institutionaalisesta viestinnästä, mediasuhteista, analysointi poliittisten skenaarioiden , suunnittelun ja toteutuksen yleistä järjestystä, turvallisuutta, geostrategy, kansainvälisten suhteiden ja suhdetoiminnasta (aula).

TUTKIMUS

Tekstien, työpapereita ja raportit, seurauksena tutkimusta koulutuksen, on yksi tärkeimmistä elementeistä keskuksen.

CONSULTANCY

Center for Advanced Communication Studies ja poliittisia markkinointi auttaa hallituksia kolmen hallituksen sekä puolueiden ja yksityisten tahojen yhteydessä julkisiin toimiin tietyillä aloilla hahmoteltu.

Sijainnit

Madrid

Osoite
Calle Trinidad, 1
Alcalá de Henares

28801 Madrid, Madridin yhteisö, Espanja

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin