Lue virallinen kuvaus

Paras koulutusmalli opiskelijoille ja ammattilaisille

Kansainvälisessä kauppakorkeakoulussa CESTE tarjoaa sinulle toisenlaisen oppimisen.

Yliopistotason opiskelijoille: perustutkinto- ja jatko-opinnot, jotka kuuluvat maailman parhaaseen koulutusmalliin: brittiläisiin.

Ammattilaisille ja avainhenkilöille: tärkeitä arvostettuja sertifikaatteja, toimeenpano-ohjelmia ja valmennuspalveluja, joiden avulla voit voittaa ammatillisen urasi seuraavan haasteen.

CESTE-malli

CESTE, Escuela Internacional de Negocios, tarjoamme sinulle toisenlaista koulutusmallia. Yliopisto-opiskelijoille: viralliset perustutkinnot ja maisterin tutkinnot, jotka on kehitetty maailman parhaan koulutusmallin - brittiläisten - kanssa. Ammattilaisille ja johtajille: tärkeät ja arvostetut sertifikaatit, toimeenpano-ohjelmat ja valmennuspalvelut, joilla voit voittaa seuraavan uran haasteen.

Erikoisalamme

Pankkitoiminta ja rahoitus

 • Tieto- ja viestintätekniikat
 • Hallinto ja liiketoiminnan hallinta
 • Logistiikka ja toimitusketjun hallinta
 • matkailu
 • Yrittäjyys ja innovointi

Online-kampus

Verkkokampusimme on suunniteltu helpottamaan opiskelijoiden oppimista, tarjoamalla tarvittavia keinoja kouluttaa itseään: vuorovaikutteinen multimediasisältö, keskusteluryhmät, täydentävät materiaalit ja resurssit, live-virtuaalikurssit, tallennetut webinaarit ja itsearviointiharjoitukset.

Ceste-verkko-oppimismalli perustuu itseoppimisen, ohjattavan oppimisen, sosiaalisen ja yhteisöllisen oppimisen strategiseen yhdistelmään ja kunkin opiskelijan rytmin kunnioittamiseen. Meillä on joukko asiantuntijaopettajia, jotka osallistuvat opiskelijoihin koko prosessin ajan ja edistävät tiedonvaihtoa opiskelijayhteisön välillä. Tarjoamme laadukasta ja monilaitteista koulutusta ajankohtana ja paikassa, jossa opiskelija on saatavilla.109452_pexels-photo-1068523.jpegrawpixel.com / Pexels

Missio, visio ja arvot

Tehtävä

Opiskelijat ovat työn keskipisteenä ja olemuksemme syy.

Kouluttaa ja kouluttaa henkilöitä, joilla on yrittäjyys, jotka ovat päteviä digitaalisuuden haasteisiin nähden, ovat palveluksessa yhteiskunnassa, ovat rehellisiä ja tukevat, jotka kykenevät luomaan arvoa yrityksissä, organisaatioissa ja yhteisöissä.

Kehittää oppimiskokemuksia innovatiivisilla menetelmillä ja keskittyä käytännön opetukseen sisällön, taitojen ja osaamisen osalta, mikä mahdollistaa henkilökohtaisen ja ammatillisen kehityksen.

Työskentelemme varmistamalla ja parantamalla koulutuksemme laatua ja oppimalla parhaiten oppilaidemme työllistettävyyden helpottamiseksi, sillä he ovat oman oppimisprosessinsa keskiössä.

Näkemys

Innovatiiviset menetelmät ja sitoutuminen tulevaisuuteen.

Haluamme, että panostuksemme koulutukseen, joka on innovatiivinen ja pysyvästi vastoin todellisia vaatimuksia, tarjoaa Aragónin yrityksille ja ammattilaisille sekä kaikille alueille ja maille, joita voimme saavuttaa ohjelmistojemme paremmalla kehityksellä ja näkymillä taloudellista ja sosiaalista kasvua.

Yliopistokeskuksena ymmärrämme, että panoksemme on ulotettava paitsi nuorten lisäksi myös ammattilaisille, jotka löytävät meille kutsun jatkaa oppimista ja inspiroida ammatillisia mahdollisuuksiaan.

Arvot ja kulttuuri

Arvomme ja politiikkamme keskittyvät opiskelijakuntomme kehitykseen, heidän rooliinsa omassa oppimisprosessissaan sekä sisällön että osaamisen suhteen, ja keskitymme ympäristöön, jossa työskentelemme, aivan kuten lähetystyömme ja visioimme.

Yhteenvetona voidaan ottaa huomioon UWTSD: n (Walesin yliopisto, Trinity St. David) yhteystietojemme kautta tekemäsi panos:

 • Yhteistyö ja joukko strategisia suhteita alueellisella, kansallisella ja kansainvälisellä tasolla. Tämän tyyppisellä verkolla on mahdollisuus innostaa opiskelijoita, henkilökuntaa ja kumppaneita luomaan uutta tulevaa oppimista.
 • Sisällyttäminen asettamalla ensin opiskelijat ja ylläpitämällä jatkuvaa oppimista ilman esteitä. Tuemme kaikkia taustoista oppilaita ja jokaisessa vaiheessa heidän koulutuksensa aikana. Hyväksymme toisen mahdollisuuden ja ammatillisen uudelleenkäsittelyn.
 • Työllistettävyys ja luovuus, opiskelijoiden yrittäjyyden, tutkimuksen, luovien ja yrittäjyystaitojen hyödyntäminen, tarjoamalla koulutusohjelmia, jotka mahdollistavat suurimman mahdollisuuden työllistymiseen ja siirrettävien taitojen kehittämiseen.
 • Kestävä kehitys keskittymällä järjestelmään, joka tarjoaa merkittäviä ja merkityksellisiä koulutusreittejä ja edistää sosiaalista vastuuta ja oppimista.
 • Sitoutuminen yhteistyöhön niiden alueiden kehittämisessä, joissa työskentelemme, ja erityisesti Aragón, huolehtimalla kehitystarpeista ja vahvistamalla vahvuuksia ja sitoutumalla siihen kaikki.
 • Globaalin kansalaisuuden käsite kehittämällä muita monikansallisia toimintoja ja mahdollisuuksia opiskelijoillemme, henkilökunnallemme ja yhteistyökumppaneillemme.
 • Akateemisten kumppaneidemme avulla tutkimuksen ja sen sosiaalisen vaikutuksen kehittäminen tavoitteidensa mukaisesti.

Olemme yliopistokeskus, joka:

 • Lisää arvoa oppimiskokemukselle järjestelmän kautta, joka yhdistää perinteisen korkea-asteen koulutuksen ammatilliseen ja akateemiseen ammatilliseen tutkimustoimintaan akateemiseen tiukuuteen ja suuntautuu käytännön sovelluksiin;
 • Tarjoaa hyvin määritellyn opetussuunnitelman sekä perustutkinto- että jatko-opinnoista, joilla on erityispiirteitä työllisyyden, liiketoiminnan, kestävän koulutuksen ja maailmanlaajuisen kansalaisuuden aloilla.
 • On sitoutunut arvostamaan jokaisen opiskelijan potentiaalia yksilöllisellä tasolla ja tukemaan heitä jokaisen koulutusvaiheensa kautta;
 • On edelläkävijä uusille lähestymistavoille työpaikkakoulutuksessa ja ammatillisissa käytännöissä, jotka parantavat työntekijöiden ja yrityksen itsensä taitoja; ja
 • On sitoutunut kestävän kehityksen kaikkiin näkökohtiin.
Ohjelmien opetuskielet:
 • Espanjalainen

Tämä koulu tarjoaa myös:


CESTE Business School

CESTE: n pankki- ja rahoituspäällikkö on suunniteltu ammattilaisille, jotka haluavat kehittää ammatillista uraa rahoitusalalla sekä talous- ja rahoitusosastolla yrityksis ... [+]

CESTE: n pankki- ja rahoituspäällikkö on suunniteltu ammattilaisille, jotka haluavat kehittää ammatillista uraa rahoitusalalla sekä talous- ja rahoitusosastolla yrityksissä ja organisaatioissa yleensä.

Yksi ohjelman merkittävimmistä piirteistä on se, että se antaa opiskelijoille mahdollisuuden valmistautua EFA: n (European Financial Planning Association) arvostettuun EFA-sertifiointiin (European Financial Advisor) ja antaa heille hyvän aseman ansaita FRM® (Financial Risk Manager) -sertifikaatti GARP: ltä (Global Association of Risk Professionals). CESTE on EFPA: n ja GARP: n hyväksymä koulutuskeskus.

Toinen erityisen mielenkiintoinen haaste CESTE: ssä on se, että se on tullut osallistumaan CFA-instituutin tutkimushaasteeseen, joka on ainutlaatuinen tilaisuus valituille opiskelijoille, jotka haluavat oppia alan johtajien kokemuksesta ja kilpailla muiden opiskelijoiden kanssa, jotka opiskelevat joitakin parhaista rahoitusohjelmista maailmassa.... [-]

Espanja Zaragoza
Lokakuu 2019
Espanjalainen
Part-time
2 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
CESTE Business School

Maisterin tutkinnon tavoitteena on houkutella ammattilaisia hyvin kehittyneellä tietämyksellä tietotekniikkaan liittyvistä osaamisista, luoda asiantuntijoita huipputeknol ... [+]

Maisterin tutkinnon tavoitteena on houkutella ammattilaisia hyvin kehittyneellä tietämyksellä tietotekniikkaan liittyvistä osaamisista, luoda asiantuntijoita huipputeknologian käyttöön markkinoilla, mutta myös tehdä siitä niin, että ne voivat helposti mukautua erilaisten teknologioiden ja tarjoajia. Näiden ammattilaisten on voitava ottaa vastuu tehtävien ja hankkeiden suunnittelusta ja ongelmanratkaisusta.

Kuka tämä on?

Mestari on suunnattu yliopistojen ja kauppakorkeakoulujen valmistuneille, erityisesti tietotekniikkaan (matematiikka, fysiikka, tilastotiede, tekniikka, kemia jne.) Liittyvillä aloilla.

Jos hakijalla ei ole korkeakoulututkintoa ja hän haluaisi ansaita ammatillisen todistuksen, on mahdollista hyväksyä, jos he voivat todistaa, että heillä on 2-3 vuoden kokemus tietotekniikasta keskitasolla yrityksessään .... [-]

Espanja Zaragoza
Lokakuu 2019
Espanjalainen
Part-time
2 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
CESTE Business School

Päällikkö pyrkii valmistelemaan ammattilaisia, jotka hallitsevat korkean osaamisen tietotekniikkaan, markkinoiden huipputeknologian asiantuntijoihin, mutta samalla pystyv ... [+]

Tietojenkäsittelytieteen maisteri on ensimmäinen Aragonin maisteri, joka yhdistää teknisen tietämyksen ja liiketoiminnan vision, joka on välttämätöntä menestyä tällä hetkellä ja tulevina vuosina eniten vaikuttavalla ja kasvavalla alueella: tietojenkäsittely.

MiDS: ää kutsutaan Aragonin referenssipäälliköksi ja tulevaisuuden kansallisesti ja kansainvälisesti, opettajien tasosta, opiskelijoille asetetusta vaatimuksesta ja käytetyn tapaustutkimuksen metodologiasta. MiDS: llä on LUCA AI Powered -päätökset akateemisena ja alkuteknologiakumppanina.

MiDS on CESTE: n opetus, joka perustuu kolmeen perusperiaatteeseen:

Opetuksen laatu: Ensimmäisen tason opettajat, jotka ovat täysin sidoksissa eri toimialojen liiketoiminnalliseen todellisuuteen, takaavat opiskelijoiden mahdollisimman suuren käytön.Yritysten välinen todellisuus: Päällikön rakenne mahdollistaa työskentelyn ensimmäisestä päivästä todellisissa käytännön tapauksissa, joiden avulla opiskelija voi kehittää kokemusta kaikilta tietotieteeseen liittyviltä aloilta.Suora pääsy sektorille: MiDS takaa alan ammattikäytännöt sekä pysyvän pääsyn sektorille eri teknologia- ja liikekumppaneiden kautta, jotka muodostavat MiDS-kumppanien luettelon: Telefónica LUCA, Everis, PiperLab, AJE Aragón ... monien muiden joukossa.Kuka on suunnattu... [-]
Espanja Zaragoza
Lokakuu 2019
Espanjalainen
Part-time
8 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Experiencia Alumni CESTE 2018 - Borja Adiego

Sijainnin osoite
Paseo Infantes de España, nº 3
Zaragoza, Aragon, 50012 ES
Sosiaalinen media