CESTE Business School

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Paras koulutusmalli opiskelijoille ja ammattilaisille

Kansainvälisessä kauppakorkeakoulussa CESTE tarjoaa sinulle toisenlaisen oppimisen.

Yliopistotason opiskelijoille: perustutkinto- ja jatko-opinnot, jotka kuuluvat maailman parhaaseen koulutusmalliin: brittiläisiin.

Ammattilaisille ja avainhenkilöille: tärkeitä arvostettuja sertifikaatteja, toimeenpano-ohjelmia ja valmennuspalveluja, joiden avulla voit voittaa ammatillisen urasi seuraavan haasteen.

CESTE-malli

CESTE, Escuela Internacional de Negocios, tarjoamme sinulle toisenlaista koulutusmallia. Yliopisto-opiskelijoille: viralliset perustutkinnot ja maisterin tutkinnot, jotka on kehitetty maailman parhaan koulutusmallin - brittiläisten - kanssa. Ammattilaisille ja johtajille: tärkeät ja arvostetut sertifikaatit, toimeenpano-ohjelmat ja valmennuspalvelut, joilla voit voittaa seuraavan uran haasteen.

Erikoisalamme

Pankkitoiminta ja rahoitus

 • Tieto- ja viestintätekniikat
 • Hallinto ja liiketoiminnan hallinta
 • Logistiikka ja toimitusketjun hallinta
 • matkailu
 • Yrittäjyys ja innovointi

Online-kampus

Verkkokampusimme on suunniteltu helpottamaan opiskelijoiden oppimista, tarjoamalla tarvittavia keinoja kouluttaa itseään: vuorovaikutteinen multimediasisältö, keskusteluryhmät, täydentävät materiaalit ja resurssit, live-virtuaalikurssit, tallennetut webinaarit ja itsearviointiharjoitukset.

Ceste-verkko-oppimismalli perustuu itseoppimisen, ohjattavan oppimisen, sosiaalisen ja yhteisöllisen oppimisen strategiseen yhdistelmään ja kunkin opiskelijan rytmin kunnioittamiseen. Meillä on joukko asiantuntijaopettajia, jotka osallistuvat opiskelijoihin koko prosessin ajan ja edistävät tiedonvaihtoa opiskelijayhteisön välillä. Tarjoamme laadukasta ja monilaitteista koulutusta ajankohtana ja paikassa, jossa opiskelija on saatavilla.109452_pexels-photo-1068523.jpegrawpixel.com / Pexels

Missio, visio ja arvot

Tehtävä

Opiskelijat ovat työn keskipisteenä ja olemuksemme syy.

Kouluttaa ja kouluttaa henkilöitä, joilla on yrittäjyys, jotka ovat päteviä digitaalisuuden haasteisiin nähden, ovat palveluksessa yhteiskunnassa, ovat rehellisiä ja tukevat, jotka kykenevät luomaan arvoa yrityksissä, organisaatioissa ja yhteisöissä.

Kehittää oppimiskokemuksia innovatiivisilla menetelmillä ja keskittyä käytännön opetukseen sisällön, taitojen ja osaamisen osalta, mikä mahdollistaa henkilökohtaisen ja ammatillisen kehityksen.

Työskentelemme varmistamalla ja parantamalla koulutuksemme laatua ja oppimalla parhaiten oppilaidemme työllistettävyyden helpottamiseksi, sillä he ovat oman oppimisprosessinsa keskiössä.

Näkemys

Innovatiiviset menetelmät ja sitoutuminen tulevaisuuteen.

Haluamme, että panostuksemme koulutukseen, joka on innovatiivinen ja pysyvästi vastoin todellisia vaatimuksia, tarjoaa Aragónin yrityksille ja ammattilaisille sekä kaikille alueille ja maille, joita voimme saavuttaa ohjelmistojemme paremmalla kehityksellä ja näkymillä taloudellista ja sosiaalista kasvua.

Yliopistokeskuksena ymmärrämme, että panoksemme on ulotettava paitsi nuorten lisäksi myös ammattilaisille, jotka löytävät meille kutsun jatkaa oppimista ja inspiroida ammatillisia mahdollisuuksiaan.

Arvot ja kulttuuri

Arvomme ja politiikkamme keskittyvät opiskelijakuntomme kehitykseen, heidän rooliinsa omassa oppimisprosessissaan sekä sisällön että osaamisen suhteen, ja keskitymme ympäristöön, jossa työskentelemme, aivan kuten lähetystyömme ja visioimme.

Yhteenvetona voidaan ottaa huomioon UWTSD: n (Walesin yliopisto, Trinity St. David) yhteystietojemme kautta tekemäsi panos:

 • Yhteistyö ja joukko strategisia suhteita alueellisella, kansallisella ja kansainvälisellä tasolla. Tämän tyyppisellä verkolla on mahdollisuus innostaa opiskelijoita, henkilökuntaa ja kumppaneita luomaan uutta tulevaa oppimista.
 • Sisällyttäminen asettamalla ensin opiskelijat ja ylläpitämällä jatkuvaa oppimista ilman esteitä. Tuemme kaikkia taustoista oppilaita ja jokaisessa vaiheessa heidän koulutuksensa aikana. Hyväksymme toisen mahdollisuuden ja ammatillisen uudelleenkäsittelyn.
 • Työllistettävyys ja luovuus, opiskelijoiden yrittäjyyden, tutkimuksen, luovien ja yrittäjyystaitojen hyödyntäminen, tarjoamalla koulutusohjelmia, jotka mahdollistavat suurimman mahdollisuuden työllistymiseen ja siirrettävien taitojen kehittämiseen.
 • Kestävä kehitys keskittymällä järjestelmään, joka tarjoaa merkittäviä ja merkityksellisiä koulutusreittejä ja edistää sosiaalista vastuuta ja oppimista.
 • Sitoutuminen yhteistyöhön niiden alueiden kehittämisessä, joissa työskentelemme, ja erityisesti Aragón, huolehtimalla kehitystarpeista ja vahvistamalla vahvuuksia ja sitoutumalla siihen kaikki.
 • Globaalin kansalaisuuden käsite kehittämällä muita monikansallisia toimintoja ja mahdollisuuksia opiskelijoillemme, henkilökunnallemme ja yhteistyökumppaneillemme.
 • Akateemisten kumppaneidemme avulla tutkimuksen ja sen sosiaalisen vaikutuksen kehittäminen tavoitteidensa mukaisesti.

Olemme yliopistokeskus, joka:

 • Lisää arvoa oppimiskokemukselle järjestelmän kautta, joka yhdistää perinteisen korkea-asteen koulutuksen ammatilliseen ja akateemiseen ammatilliseen tutkimustoimintaan akateemiseen tiukuuteen ja suuntautuu käytännön sovelluksiin;
 • Tarjoaa hyvin määritellyn opetussuunnitelman sekä perustutkinto- että jatko-opinnoista, joilla on erityispiirteitä työllisyyden, liiketoiminnan, kestävän koulutuksen ja maailmanlaajuisen kansalaisuuden aloilla.
 • On sitoutunut arvostamaan jokaisen opiskelijan potentiaalia yksilöllisellä tasolla ja tukemaan heitä jokaisen koulutusvaiheensa kautta;
 • On edelläkävijä uusille lähestymistavoille työpaikkakoulutuksessa ja ammatillisissa käytännöissä, jotka parantavat työntekijöiden ja yrityksen itsensä taitoja; ja
 • On sitoutunut kestävän kehityksen kaikkiin näkökohtiin.

Sijainnit

Zaragoza

Osoite
Paseo Infantes de España, nº 3
50012 Zaragoza, Aragon, Espanja