University CEU - Cardenal Herrera

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Meidän University kuuluu yliopiston säätiön San Pablo-CEU, tärkein yksityinen koulutus organisaation Espanjassa, jolla on yli 26000 opiskelijaa ja 24 keskuksia kaikilla opettavainen tasolla, joukossa kolme yliopistojen Madridissa, Barcelonassa ja Valenciassa.

University CEU Cardenal Herrera on yli 40 vuoden kokemus Valencian itsehallintoalueella.

Excellence, kiinteä koulutusta ja henkilökohtaista huomiota

Olemme sitoutuneet akateemista ja ammatillista huippuosaamista ja kiinteä muodostumista opiskelijoille. College on enemmän kuin mitä tapahtuu luokkahuoneessa, ja henkilökohtainen opetus on avain meille.

Klo CEU Cardenal Herrera University uskomme, että ensimmäinen vuosi on opiskelijoiden mahdollisuuteen ohjaavat futuurit ja päättää tiellä he noudattavat yliopistossa vuonna lähivuosina. Päivästä lähtien tarjoamme apua opiskelijoille tälle matkalle halki opetusohjelmia ja läheisiä suhteita niiden tiedekuntien ja yliopiston palveluihin.

Professorit tietävät, että heidän työnsä ei ole pelkästään opettaa, vaan varmistaa, että jokainen opiskelija oppii ja älyllisesti kypsyy. Ne tekevät sen laajentamalla työssään luokkahuoneen ulkopuolella. Sitoutunut kielet

Kielten oppimiseen toinen tärkeimmistä painopisteistä. Sen lisäksi, että oppimiseen tai parantaa Espanjan (toiseksi puhutuin kieli maailmassa), sinulla on pääsy lukuisia muita kielikursseja, joita tarjotaan meidän kieltä palvelua.

Kiina espanjalainen ranskalainen Saksa

Harjoittelu & Employment

Opiskelijan ensimmäinen työ kokemuksia kehitetään yliopiston tiloja, ne tiukasti rekonstruoida tulevaisuuden ammatti skenaarioita eri tutkintoihin. Lisäksi yliopisto järjestää myös ammatillisia työkokemuksen meidän opiskelijoille sekä Espanjan ja ulkomaiset instituutiot. Valencia on suosikkikohde Erasmus Espanja pysyy suosikkikohde eurooppalaisten opiskelijoiden osallistumisen Erasmus-ohjelma, ja se on myös maan, joka lähettää eniten opiskelijat muihin jäsenvaltioihin.

Vuoden 2011/2012 lukuvuoden, Espanja sai 39300 Erasmus-opiskelijat, 15,5% kokonaismäärästä.

Valencia on yksi lievin ilmasto Euroopassa. Sille on tyypillistä lievä, tyypillisesti Välimeren ilmasto, jossa vuoden keskilämpötila yli 17 asteen. Kesät ovat lämpimiä ja talvet ovat hyvin lieviä (talvikuukausina lämpötila harvoin laskee alle 10 ° C).

Virkistyspaketti

Majoitus: ennen saapumista voit valita majoituksen asunnossa tai College kaupunginjohtaja (joka on kuin asuinpaikka sali, mutta lisänä kulttuuri-, akateemisten, uskonnollista ja urheilutoimintaa). Olemme jo valinneet parhaat tarjoukset sinulle, jotta voit selata eri vaihtoehtoja verkossa. Saapuessasi yliopistossa voimme auttaa sinua valitsi majoitusta, sen mukaan, mikä parhaiten sopii tarpeisiisi.

Getting puhelin: saapuessaan, saat SIM-korttia, joten voit puhua ja surffata ensimmäisen minuutin.

Pankkitilin avaaminen: joku mukana voit haara Banco Santander, joka on suurin pankki Espanjassa, joilla on toimipiste oikeassa kampuksella. Autamme sinua avaamaan tilin, joka antaa sinulle pääsyn rahaa 24/7. Banco Santander ei veloita maksua ulkomailla asuvien pankkitilin avaamiseen.

Ylioppilas dokumentointi: sinun ei tarvitse huolehtia hallinnoida kansainvälisen akateemisen asiakirjoja, tai maksullisesta ylioppilas- asiakirjojen Espanjassa. Yliopisto hallita kaikkia kansainvälisiä asiakirjoja ja ottaa maksuja ja palkkioiden (palkkiot saada credential vuonna UNED).

Saat myös kaikki asiakirjat yliopistokäytänteiden palveluista kumpi kielivalintasi (Espanja, Englanti, Ranska, tai Italia), sekä kulttuurin ja matkailun pakkauksiin, jotta voit aloittaa tutkimalla Valencia aivan ensimmäisenä päivänä.

Hanki kyytiin saapuessaan ja säilytyspaikka: tulemme keräämään lentokentällä tai aseman, ja vie hotellin missä ensimmäisestä yöstä pre-paid. Seuraavana päivänä, voit vierailla eri huoneissa, jotka olet etsinyt online

ID dokumentointi: me myös hoitaa kaikki tunnus asiakirjat, jotka tarvitaan, jotta tullut virallinen asuva Espanjan (NIE, visa, rekisteröinti asutusta jne.)

Kielikursseilla: sinulla on pääsy erityinen kielikurssille espanjaksi.

Vapaa-aika: aikana ensimmäisten viikkojen yliopistossa, sinut kutsutaan osallistumaan eri toimintojen olevien integroitumista espanjalaiseen kulttuuriin, esimerkiksi matka lähialueilla ja tietenkin mahdollisuuden kokeilla joitakin paikallisia paellaa.

Liikkuminen: te annetaan Movilis matkakortin kiertää bussissa, metro- tai julkinen polkupyörää aikana ensimmäisten viikkojen aikana.

Kaikki nämä palvelut tarjotaan opiskelijoille maksamisen jälkeen kansainvälisen Fee. (600 €).

VALINNAINEN Sairausvakuutus: Jos olet kiinnostunut, voimme järjestää sinulle 12 kuukautta sairausvakuutus. Kustannukset määrä 400 € Vakuutusalan

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Videot

24 hours at CEU Cardenal Herrera University

24 horas en la Universidad CEU Cardenal Herrera

Ota yhteyttä

Universidad CEU Cardenal Herrera

Osoite, 1. rivi Avinguda del Seminari
Montcada 46113, Spain
Verkkosivu https://www.uchceu.es/en/
Puhelin +34 961 36 90 00