University CEU - Cardenal Herrera

Esittely

Lue virallinen kuvaus

CEU Cardenal Herrera University kuuluu San Pablo CEU yliopiston tukisäätiö, oppilaitos, voittoa omistama ACDP ja ylimmillään yli 75 vuoden kokemus koulutusalalla. Säätiö vihittiin Valenciassa vuonna 1971 ja hyväksyi laki perustaminen yliopiston vuonna 1999, jotta voimme olla ensimmäinen yksityinen yliopisto Valencian yhteisössä kansainvälisissä vertailuissa ja neljä parasta Espanjan yliopistoissa.

CEU Cardenal Herrera University tarjoaa koulutusta ja innovatiivisia oppimisen ohjelma, jossa opiskelija on keskeinen ja aktiivinen rooli, mallin mukaisesti kaikkein arvostetuimmat yliopistot maailmassa tarjoamalla vankan koulutuksen laatu ja jossa on todellinen kansainvälinen tahtoa. Kukin ryhmä muodostaa käytännön työhön muodostuu pieni määrä opiskelijoita. Näin opiskelijamme kun niiden koulutus on valmis, tulee työelämään missään Euroopan maassa, joka antaa heille monia mahdollisuuksia. Lisäksi meillä on monia sopimuksia antaa opiskelijoille mahdollisuuden suorittaa harjoittelun ulkoinen, ei ainoastaan ​​Espanjassa, vaan myös hyväksyttyjen asemien esiintyy useimmissa Euroopan maissa ja monissa laitoksissa Euroopan ulkopuolella.

missiomme

Olemme katolinen yliopisto, edelläkävijä innovatiivisten koulutushankkeita. Tavoitteenamme on varmistaa, että ihmiset, jotka opiskelevat ovat muun muassa kurinalaisuutta he oppivat ja se voi siten kehittämään työtään rehellisesti ja vastuuta. Pidämme yllä humanistiset arvot kristillisen inspiraation jotka määrittelevät meidän ajattelutapa ja hoitaa yhteiskunnan hyväksi.

Pyrimme tuomaan globaalissa yhteiskunnassa:

 • Ihmiset täysin koulutettu ja valmis osallistumaan yhteiskunnan kehitystä ja parantaa sen ympäristössä.
 • Hyvää tutkimusta, tuottaa tietoa ja innovaatioita.
 • Yrittäjähenkisyyttä, joita voidaan soveltaa taloudellisia ja sosiaalisia projekteja.

meidän Visio

Pyrimme vahvistamaan meidän yliopiston sivuilta kansainvälinen, Sen innovatiivisuutta ja yrittäjyyttä toimia, jotta se lähettää nämä arvot yliopiston yhteisö, joka myöhemmin toimittaa heitä avaamaan yhtiölle.

Tavoitteenamme on Junan laatu ihmisiä joka suhteessa - henkisen, ammatillisen ja ihmisen - ja olemme jatkuvasti pyrkivät parantamaan koulutusta.

Yliopisto on, itse tai sen tutkinnon, vaikutusta yhteiskuntaan edistämällä sen parantaminen. Se haluaa myös tullut kansainvälinen yhteistyö alan korkeakoulutuksen.

8 syytä valita CEU Cardenal Herrera University

1. Excellence, yleis- ja henkilökohtaista huomiota koulutukseen

Pidämme erittäin tärkeänä akateemista ja ammatillista huippuosaamista, ja koulutusta opiskelijoille. Oppiminen pelkän puitteissa kurssin ja meille, henkilökohtainen koulutus on ensiarvoisen tärkeää.

Yliopistossa CEU Cardenal Herrera, uskomme, että ensimmäinen vuosi on mahdollisuus opiskelijalle valita sen tulevaa suuntaa ja olettaa hänen akateemista sitoumus, kysytään koko opintojaan. Ensimmäisestä päivästä, opiskelija tuetaan ansiosta läheisyys ylläpitämä kaikki opettajat, henkilökohtaiset tapaamiset ja yliopisto palvelua.

Opettajat ovat hyvin tietoisia siitä, että heidän tehtävänään on paitsi opettaa, vaan myös varmistaa, että opiskelijat oppivat ja kypsä älyllisesti. Tekemään opetustyötä ulottuu kauas kurssin.

2. Kielten oppiminen: keskeinen voimavara

Yksi tärkeimmistä tavoitteista on myös kielten oppimista. Meidän opiskelijat voivat käyttää monia kursseja että kielipalvelussa tarjoaa ympäri vuoden:

 • Kiinalainen
 • Englanti
 • espanjalainen
 • saksa

3. Harjoittelu ja työllisyys

Yliopiston tarjoaa opiskelijoille asianmukaisen infrastruktuurin koulutuksensa, jossa he kohtaavat todellisia tilanteita. Se kun he ymmärtävät niiden alkuvaiheessa.

Lisäksi yliopisto tietyn palvelun kannustaa ja hoitaa opiskelijoiden harjoittelujaksot espanjaksi tai ulkomaisissa oppilaitoksissa.

4. Kansalliset ja kansainvälisen vaihdon

Lukuvuonna, tarjoamme mahdollisuuden opiskella muissa eurooppalaisissa yliopistoissa Erasmus vaihto-ohjelmien +.

CEU Cardenal Herrera yliopistossa on yli 250 kumppanuussopimuksia allekirjoitetaan eurooppalaisten ja amerikkalaisten yliopistojen.

Liikkuvuutemme toimisto järjestää ympäri vuoden informatiivinen istuntoja tiedottaa opiskelijoille kaiken kansainvälisen kehitysmahdollisuuksia käytettävissä. Ne tarjoavat samaa laadukasta palvelua opiskelijoille ulkomaille.

5. laitteet

Tarjoamme opiskelijoille parhaat resurssit ja tilat, jotta ne voivat täydentää koulutustaan ​​(laboratoriot, hammashoitola, eläinlääkärin sairaala, maatila, tietokone huonetta, kirjasto ...).

6. Kansainvälinen Calling

Yli 1300 opiskelijat yliopistomme ovat kansainvälisiä. Ne tulevat eri puolilta maailmaa ovat valinneet CEU Cardenal Herrera University paitsi akateemista huippuosaamista, mutta myös sen sijainti.

Kansainväliset opiskelijat integroida myös hyvin meidän yliopistoon kansallisen opiskelijoille. Kaikki on täysi pääsy tarjoamat palvelut meidän laitos. Tarjoamme myös yksinoikeudella palveluja räätälöidä erityistarpeisiin kansainvälisiä opiskelijoita.

7. Luokittelu ja tieteellistä tutkimusta

CEU Cardenal Herrera University joukkoon alkuun neljä Espanjan yliopistojen tutkimukseen (Shanghai ranking laajennetaan IKun, ranking Internacional Scimagon). Hän on myös yksityinen yliopisto korkein sijoitus Valencia.

Meidän toimipaikka harjoittaa tieteellistä tutkimusta (yli 1,3 miljoonan euron investointi- ja yli 40 hanketta) kehittää ja optimoida akateemisen osaamisen hyödyttävät opiskelijoille ja yleisesti yhtiön .

8. Vatilassa

Valencian alueella sijaitsee erinomaisella paikalla Välimeren rannikolla. Se sijaitsee itärannikolla Iberian niemimaan, jonka avulla hän voi nauttia leuto ilmasto ja miellyttävä ympäri vuoden. Kun ala on 23505 km2 ja noin 500 km rantaviivaa, se rajoittuu pohjoisessa Kataloniassa ja etelässä Murcian alueella ja rajojen yhteisöt Kastilia-La Manchan ja Aragon länteen.

Valencian alueella on jaettu kolmeen maakuntaan: Alicante, Castellón ja Valencian, sen pääomaa. Yliopiston CEU Cardenal Herrera kolme maakuntaa kampuksen. Valenciassa numerot:

 • 800 000 asukasta
 • 3rd kaupunki Espanjassa
 • 2000 vuoden historia
 • 7 km rantoja
 • 45 museoita
 • 16 teatterit
 • 30 puistoja ja puutarhoja
 • Yli 300 monumentteja, rakennuksia ja historiallisia nähtävyyksiä
 • Yli 1700 ravintolaa
 • 600 konferenssit / tapahtumaa vuodessa
 • Vuotuinen lämpötila: 17,9ºC
 • Yli 300 aurinkoista päivää vuodessa

Sijainnit

Moncada

Universidad CEU Cardenal Herrera

Osoite
46113 Moncada, Valencian yhteisö, Espanja
Puhelin
+34 961 36 90 00

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin