CEU Universities CEU Educational Group

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Abat Oliba CEU -yliopisto perustettiin vuonna 2003 Barcelonaan. Se on instituutio, joka perustuu Asociación Católica de Propagandistas (katolinen propagandistinen yhdistys) -hankkeisiin. Kaikkien aloitteiden ydinperiaate on palvontakutsu katalonialaiseen yhteiskuntaan, joka noudattaa kristillistä henkeä ja siten ihmiselämän loukkaamatonta arvokkuutta.

UAO CEU: n koulutuskehys tiedonsiirron kannalta tarjoaa erinomaisen akateemisen koulutuksen luokkahuoneessa. Painopiste on todellisuudessa, yhteiskunnassa, jossa opiskelijat kehittyvät ammattimaisesti. Akateeminen yhteisö kokonaisuudessaan osallistuu tämän tavoitteen saavuttamiseen.

Tästä syystä UAO CEU edistää opiskelijoidensa keskuudessa eettistä sitoutumista yhteiskuntaan, erityisesti puolustuskyvyttömien tai heikommassa asemassa olevien kanssa. Uskomme "yliopistoon solidaarisuuskoulutuksena" (paavi Franciscus). Jokaisen UAO CEU: n yliopistoyhteisön jäsenen on oltava tietoinen siitä, että huippuosaaminen koulutuksessa ja tutkimuksessa on vain kehotus vastuuseen ja päättäväinen asenne muiden hyväksi.

Sijainnit

Barcelona

Osoite
Carrer de Bellesguard,30
08022 Barcelona, Katalonia, Espanja

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin