CEUPE

Esittely

Lue virallinen kuvaus

TEHTÄVÄ

CEUPE tehtävänä on kouluttaa opiskelijoita 100% käytännön koulutuksen ja oman online-metodologian, nimeltään "Alumni", joka käsittelee heidän inhimillistä ulottuvuuttaan, taata heille nopea ja tehokas pääsy työelämään tai päivittää tietoa, joka parantaa ja parantaa tee ammattiprofiilistasi kilpailukykyisempi.

NÄKEMYS

CEUPE visio on olla kansainvälisen tason espanjankielinen verkkokauppakorkeakoulu sekä pedagogisen metodologian että koulutusohjelmien erinomaisen laadun vuoksi.

ARVOT

CEUPE on kolme vakaumusta, jotka se nostaa työn ja arvojen filosofiaksi:

1. - Jokaisella ihmisellä on oikeus koulutukseen ja pääsy laadukkaisiin ohjelmiin, varsinkin niille, joilla on rajalliset resurssit, ja joille CEUPE - Euroopan jatko-opiskelu- ja yrityskeskus tarjoaa laajan valikoiman suoria taloudellisen tuen ohjelmia opiskeluun. Kaikki sen tarjoama koulutus on laadukasta, globaalia ja sosiaalisesti vastuullista ja tarjoaa sille oikeudenmukaisia ​​ja eettisiä arvoja.

2. - Henkilökohtaistaminen mukauttamalla koulutustarjonta kullekin opiskelijalle, koska jokainen sen opiskelija on ainutlaatuinen ja näin se kohtelee heitä, yksilöimällä harjoittelutoiminnot opetusohjelmien avulla, stimuloimalla heidän aktiivista yhteistyötään ja edistämällä verkostoitumista ja ihmissuhteita ihmissuhteiden saamiseksi välittömästi sovellettavat tulokset päivittäisessä toiminnassasi.

3. - empatia, koska koko CEUPE muodostava CEUPE ihmisiä pyrkii aina asettamalla itsensä opiskelijan tilalle ymmärtämään paremmin heidän koulutustarpeitaan ja tarjoamaan heille parhaat ratkaisut.

Sijainnit

Madrid

Osoite
Costanilla de San Pedro, 2
28005 Madrid, Madridin yhteisö, Espanja

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin