CICE La Escuela Profesional de Nuevas Tecnologías

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Keitä me olemme?

ICC, vain keskus Viralliset harjoitukset yli 20 monikansallisten Espanjassa on nyt yhteisö on yli 60000 opiskelijaa yli 30 maasta, joissa kaikki hyväksynnät johtavia globaaleja yrityksiä, jotka annamme sen viralliset harjoitukset ja henkilökunta opettajien koulutettuja ammattilaisia ​​arvostetuin Espanjan tuotantoyhtiöitä.

Tämä johtuu jatkuvista työtä yli 30 vuoden ammatillinen kokemus Professional Training School erikoistunut suunnitteluun ja uusien teknologioiden.

tehtävä

Tehtävänä ICC on tarjota Koulutusohjelmat tukevat uuden tekniikan käyttöä, käyttämällä parhaita teknisiä ja henkilöresursseja, aikaan sopimuksia suurten yritysten sektori uusien teknologioiden ja varmistaa uudistetun tietoisuutta opettajan ammattitaito ja korkea laatu .

visio

Koska johtava alan uuden teknologian koulutus, koulutus parhaat ammattilaiset niinkin erilaisilla aloilla kuin suunnittelu-ja audiovisuaalisen tuotannon aloilla, Digital Imaging, Application Development ja viestintäministeriö.

Arvot

  • Asiakaslähtöisyys - Excellence in Management - Tiimityö - luovuuden ja innovoinnin määritelmä ja edellä mainittuihin tarkoituksiin, toteutuvat toisaalta, toimintaan ja käyttäytymiseen kaikkien ihmisten organisaatiossa ICC, ja toinen, tuottamiseen ja osaamisen välittämiseen yhteiskunnalle (sen yritystä ja sen toimielimet), kautta ammatillinen suhde tavoitteena on tehdä ICC, viittaus malli tietämyksen aloilla, jotka ovat ominaisia.

Sijainnit

Madrid

Osoite
Formación en diseño y producción audiovisual
C/ Maldonado, 48

28006 Madrid, Madridin yhteisö, Espanja

Madrid

Osoite
Formación en desarrollo, comunicaciones e imagen digital
C/ Povedilla, 4

28009 Madrid, Madridin yhteisö, Espanja