CMI Business School

Esittely

Lue virallinen kuvaus

tehtävä

WCC: n olemassaolon tarkoituksena on edistää yhteiskunnan heräämistä uuden ja paremman maailman luomiseksi tutkimuksen, kehityksen ja innovoinnin sekä ihmisen olennaisen koulutuksen kautta.

Olemme perustaneet uuden organisaationhallintakoulutuksen, joka asettaa peruspilarin ihmisen koskemattomuuteen ja kaikkien yhteiskunnan ja luontoon kuuluvien ihmisten vastuuseen, auttaaksemme ratkaisemaan aikamme haasteita.


Nämä ovat CMI: n viisi päälinjaa:

 • Tutkimus-, kehitys- ja innovaatioorganisaationa tuotetaan avantgardeista tieteellistä ja teknologista tietoa harmoniassa ja yhteistyössä alan toimijoiden kanssa.
 • Tarjoa erinomaisen koulutuksen tuotteita ja palveluita organisaatioiden tietoisessa johtamisessa, tehostamalla lahjakkuuden kehitystä ja ihmisten valmiuksia.
 • WCC Universal Foundationin avulla autat ihmisiä ja ryhmiä, joilla on tarpeettomia tarpeita, heidän tilanteestaan tai alkuperästään riippumatta tukemalla heidän valmiuksiensa kehittymistä ja parantamista.
 • Neuvonta ja tuki uusien vastuullisten organisaatioiden edistämiselle ja luomiselle.
 • Tarjoa kehittyneitä konsultointipalveluja johtajille ja organisaatioille, jotka etsivät huippuosaamista yhteiskunnan palveluksessa.

WCC toimii kasvamaan ekosysteeminä, joka tuottaa vastuullisia tuotteita ja palveluita, jotka kattavat koko syklin, ajatuksen käsitteestä sen elinkaaren loppuun.


näkymä

WCC: n tulevaisuuden suunnitelmien tarkoituksena on edistää maailmanlaajuisesti rauhan ja ympäristön mukaista yhteiskuntaa muodostamalla tietoisia johtajia, jotka ovat täynnä ja vastuullisia.

CMI: n visio on olla maailmanlaajuinen vertailukohta opetuksessa, konsultoinnissa ja yrittäjyydessä, joka liittyy ihmisten ja organisaatioiden johtamiseen ja tietoiseen johtamiseen.

 • Meidän erikoisuutemme ja ominaisuudet, jotka erottavat meidät.
 • Pyrimme olemaan Euroopassa keskitetysti tietoisessa johtamisessa.
 • Pioneerin tutkimus-, kehitys- ja innovaatioinstituutti yritysten ja organisaatioiden koulutuksessa ja vastuullisessa johtamisessa.
 • Tiedekunta koostuu lääkäreistä ja tutkijoista, jotka ovat WCC: n erikoisalojen eturintamassa.
 • Rakastamme työmme ja välitämme intohimoisesti edistyksellisimpiä tieteellisiä ja teknologisia edistysaskeleita johtamisen ja hallinnon aloilla, jotka johtuvat huippuosaamisen ja palvelun hengestä.
 • Laadukkaat tutkimussuunnitelmat, joiden tarkoituksena on olla maailmanlaajuinen ja vaikutusvaltainen.
 • Sitoutunut ihmisen olennaisen kehittymiseen.


Hengen etsintä täydellisyydestä ja jatkuvasta parantamisesta

CMI syntyi ammattitaidolla ja jatkuvalla parannuksella, mikä tarkoittaa meille aina korkealaatuista ja uskollista sitoumuksiamme.

Meistä

Sitoutumisemme huippuosaamiseen on olennaisen tärkeää jatkuvan kehityksen instituutin, CMI: n, menestymisen kannalta, joka tuo uusimmat saavutukset yritysten ja organisaatioiden vastuullisessa johtamisessa.

yrittäjyys

Yrittäjyys on olennainen osa WCC: n toimintaa. Heidän professorinsa työskentelevät useilla aloilla: organisaatioiden perustamisen tutkiminen, neuvonta aloittelijoille ja MBA-ohjelmien opiskelijoiden yrittäjyyshankkeiden tukeminen. Kaiken tämän ansiosta WCC esittelee ainutlaatuisen ekosysteemin, jossa yrittäjä voi löytää kaikki tarvittavat resurssit, jotta he voivat menestyä mahdollisimman hyvin.

Kaikilla näillä hankkeilla on yhteinen henki: vastuullisten käynnistysten luominen.

Luonnollinen, sosiaalinen ja taloudellinen ympäristö

WCC: lle organisaatiot kehittyvät ympäristöissä, jotka vaikuttavat ja vaikuttavat erilaisiin näkökulmiin, kuten ympäristöön, sosiologiaan, talouteen jne. jotta voisimme käyttää aidosti vastuullista johtajuutta, on välttämätöntä syventää ympäristön tutkimusta kokonaisvaltaisesti ja monitieteisesti.

CMI-tutkijat perehtyvät eri tieteenalojen ilmiöihin ja niiden välisiin suhteisiin ja välittävät uusimmat innovaatiot näillä aloilla.

Kaupallinen ja markkinointi

Kauppa- ja markkinointialueen tutkijaprofessorien tiimi kehittää innovatiivisia työkaluja näiden tieteenalojen ymmärtämiseen, käyttöönottoon ja edistämiseen korkeimmalla tasolla.

Optimoimalla sopeutuminen globaaliin ja digitaalisiin markkinoihin tarjotaan tietoinen ja integroiva visio, joka kattaa kaikki alan keskeiset tekijät, jotta saavutettaisiin haluttu positiivinen vaikutus asiakkaiden mielessä ja jatkuva ja kestävä menestys.

raha-asiat

WCC: ssä Finanssialan tutkijat pyrkivät saavuttamaan ja välittämään tieteellistä kehitystä eri aloilla, jotka tekevät taloudellisista ja kustannusanalyyseistä tehokkaampia ja hyödyllisiä työkaluja, joiden avulla voidaan kattaa ja hallita maailman monimutkaisempia piirteitä. nykyinen ja kaikki osapuolet, joita yritystoiminta koskee, ja siten saavuttaa tarkempi ja sitoutuneempi arviointi organisaation taloudellisesta terveydestä.

Rahoitusalueen professorit ovat alan asiantuntijoita, joilla on menestyksekkään uransa alallaan ja jotka toimivat vastuullisen rahoituksen edelläkävijöinä ja edistäjinä.

toiminnot

CMI tutkii innovaatioiden kehittämistä toiminnan suuntaan, jotta saavutettaisiin myönteinen vaikutus yhteiskuntaan ja ympäristöön, varmistamalla teolliset mallit sekä ekologiset ja kestävät palvelut hyödyntämällä uusinta tieteellistä ja teknologista kehitystä.

WCC: n operaatioiden professorit kattavat laajan valikoiman kokemuksia alan asiantuntijoina ja ovat eturintamassa laajentaa tietämyksen rajaa ja välittää alan uusinta tasoa eri aloilla, aloilla ja liiketoimintamalleissa.

Henkilöstöhallinto

WCC merkitsee suurta muutosta henkilöstön suuntaan: sen kehittyminen inhimilliseen johtamiseen, joka lakkaa pitämästä ihmisiä resursseina organisaation tarkoituksiin, ja tunnustaa ihmisissä sen keskeisen merkityksen ja todellisen päähenkilön, joka Se vastaa heitä ihmisinä. Täysin kunnioittava visio, joka perustuu uusimpiin neurotieteen, psykologian, hallinnon ja johtamisen edistymiseen.

strategia

WCC: n strategian alueella johdetaan muun muassa yritysten yhteiskuntavastuun kehitystä ja sen vaikutusta organisaatioiden suunnitteluun ja strategiseen toteutukseen liittyvää tutkimusta. WCC-professorit, joilla on laaja kokemus tällä alalla, auttavat ymmärtämään selvästi strategisen johtamisen kaikilla osa-alueilla ja niiden vaikutuksia.

laatu

Täydellisyyteen ja maksimaaliseen laatuun pyrkiminen kaikessa, mitä teemme, on olennainen osa WCC: tä. Siksi se on monialainen osa kaikkia opetussuunnitelman aiheita. Laatualueen tiedekunta keskittyy kaikkiin asiaankuuluviin näkökohtiin ja innovaatioihin huippuosaamisen saavuttamiseksi, kuten johtamisjärjestelmät, hallinto, sertifioinnit, standardit jne.

Yritysten sosiaalisen vastuun kaltaisessa ympäristössä CMI kehittää ja välittää oman näkemyksensä sertifiointijärjestelmistä.

Digitaaliset teknologiat

Digitaalisessa aikakaudessa syntyneenä uudena toimielimenä CMI: llä on intohimoisia tutkimusprofessoreita, joita meidän aikamme tarjoavat tieto- ja viestintäjärjestelmien hallintaan. Teollisuuden 4.0, sosiaalisten verkostojen ja kasvavan digitalisaation yhteydessä kaikilla aloilla digitaaliteknologia-alueen tiedekunta tarjoaa koulutusta, joka sisältää uusimmat työkalut ja tiedot digitaalisten järjestelmien ja teknologioiden hallintaan erinomaisella tavalla.


Tutkimus, kehitys ja innovointi

CMI on tutkimus-, kehitys- ja innovaatioinstituutti, joka työskentelee siten, että se ylittää tietämyksen rajat ja kehittää teknologioita ja innovaatioita eri aloilla, kuten organisaatioiden johtamisessa, tuotantoprosesseissa, sosiaalisissa innovaatioissa jne. .

WCC: n luostari muodostuu siis lähinnä lääkäreistä tai tohtorikoulutettavista instituutin eri osa-alueista.

Organisaatioiden perustamisessa ja hallinnoinnissa WCC painottaa erityisesti tutkimuksen, kehityksen ja innovaatioiden ominaisuuksia, minkä vuoksi sen ohjelmissa on näitä kahta tavoitetta: perustaa IDI-järjestelmään perustuvan organisaation hallinto ja siten, että opiskelijat hankkivat tietämyksen ja taidot, joiden avulla he voivat kehittää tohtorintutkinto-ohjelman tulevaisuudessa, jotta myös vastuulliset MBA-ohjelmat suunnitellaan tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimijoiksi. tutkimus.

Sijainnit

Madrid

Osoite
Avenida de Brasil, 29
Madrid, Madridin yhteisö, Espanja

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin