COCO - Escuela Europea para la Comunicación y Las Artes Visuales

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Coco Koulu on yksityinen korkeakoulu sijaitsee Alicantessa (Espanja). Coco School, koulu perustettiin vuonna 2003, on erikoistunut monenlaisia ​​ammatillisia maisteria liittyvät eri alojen suunnittelu-, valokuvauksen ja mainonnan luovuutta. Arvostetun Catholic University San Antonio Murcian (UCAM) myöntää kaikille pätevyys Coco School, joten niillä on nämä, yliopistollisen luonteen.

Tällä hetkellä erikoistumisaste ja huippuosaamista KOKO kasvaa päivittäin ansiosta ammatillista menestystä tiedekunnan teollisuudessa suunnittelu ja viestintä kansallisella ja kansainvälisellä tasolla.

Meidän johtoajatuksena on todettu siinä uskossa, että koulutuksen pitäisi olla hyötyä käytännössä, joten kaikki kurssimme vuoden piirtää toiseen, perustuu viimeisimpään vuonna uusien teknologioiden ja uusien viestintä lähestymistapoja, menee näin sopusoinnussa päivittäinen virtaavan ammattialan muuttuvat jatkuvasti dynaamisessa perustuu suurimpaan ajankäyttöä, selviytyminen, rohkaisua ja vaatimus. Voit tehdä tämän, opiskelijat päällikön ja kaksinkertainen merkittäviä ohjelmia, jotka ovat läpäisseet asianmukaiset testit ja ovat esittäneet ja hyväksytty sen salkun ja halu, sisältyvät pussiin ja työllisyyden käytäntöjä ja josta teimme etsitään aktiivisesti.

Coco on kosmopoliittinen koulu, toivottaa opiskelijat muista yhteisöistä kuten Murcia, Valencia, Madrid, Castilla La Manchassa, Andalusiassa ja Galiciassa, sekä kansainvälisiä opiskelijoita esimerkiksi Venäjän, Puolan, Kolumbia, Venezuela, Meksiko, Ecuadorin, Guatemalan, Chile, Hollanti, Brasilia, Portugali, Ranska, Englanti, Peru, Panama jne

Sijainnit

Alicante

Osoite
Avenida de Elche nº 157
03008 Alicante, Valencian yhteisö, Espanja

Alicante

Osoite
Carrer Portugal, 2
03690 Alicante, Valencian yhteisö, Espanja

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin