Cela Open Institute

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Yliopisto luojana Camilo José Cela viralliset ja jatko viidessä omat keskukset (neljä tiedekuntaa ja lukio) ja neljä kuuluvien laitosten, kuten CELA OPEN INSTITUTE, kaikki rekisteröity rekisteriin yliopistot, koulut ja tutkinnot Britannia Espanjan.

Opinnot

YLIOPISTO Camilo José Cela tarjoaa perustutkintoa virkamiehet (laatu) ja jatko (Masters ja PhD), kaikki todennetut yliopiston neuvosto valtuutti hallituksen Madridin yhteisön ja rekisteröity rekisteriin yliopistot, keskusten ja otsikot Espanjan kuningaskunnan. Tarjoaa myös omia tutkimuksia yliopistojen laajentaminen ja täydennyskoulutusta.

Oikeushenkilöllisyyttä

Cela Open instituutti on kokonaisuus, jolla on oma erillinen oikeushenkilö kehittäjän ottaen muoto osakeyhtiö, jonka ainoana tarkoituksena on korkeakoulutuksen ja käynnissä oikeudellinen asema näiden yksiköiden.

Autonomia

Cela Open instituutti on laitos omistettu korkeakoulutuksen ja tutkimuksen kautta opetusta, tutkimusta ja täydennyskoulutusta, joka perustuu periaatteeseen yliopiston autonomia, joka on ilmaistu opetuksen vapautta, tutkimuksen ja tutkimus .

Merkki

Cela Open instituutti on korkeakoulun lakisääteisesti sitoutunut arvoihin vapauden ja demokratian, ja ne liittyvät puolustaminen ja edistäminen historiallisia, kulttuurisia, sosiaalisia ja tieteellinen perintö ja sen projektio maailmalle tavalla edistää taloudellista kehitystä, sosiaalista kehitystä ja kansainvälistä yhteistyötä.

Hallitus

Mukaan sen oikeudellinen luonne osakeyhtiön, CELA AUKI instituutti on ylin hallintoelin yhtiökokouksen ja ne asetetaan niiden säännöissä.

Hallinto

Management, edustus, hallinto ja ylläpito CELA OPEN INSTITUTE ja varainhoidostaan ​​vastaa oman Manager, voit suorittaa kaikki säädökset ja sopimukset luonteesta riippumatta, jotka liittyvät ja vaativat yhteisöä, ellei valtuudet varattu lain yhtiökokoukselle.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Espanjalainen

Katso Kandidaatti » Katso Maisteri »