DEXS Digital Experience School

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Olemme DEXSerit Ja sinä?

Haluatko tietää, kuka on DEXS: n takana? Jos vastaus on kyllä, onnittelemme sinua, koska se tarkoittaa, että DNA: nne vastaa meidän omaamme. DEXSer-tiimi on innovatiivinen, jatkuvasti muuttuva ja aina teknologisen koulutuksen eturintamassa.

DNA: me: innovaatio, yhteistyö ja globaali

DEXS on koulutusyritys, joka syntyi atSistemasin teknisen huippuosaamisen ekosysteemissä. Tavoitteenamme on muokata kykyjä ja kouluttaa ammattilaisia ohjaamaan heitä kohti mahdollisuuksia täynnä markkinoita.

  • 25 vuoden kokemus
  • 1400 ammattilaista
  • 12 kansainvälistä pääkonttoria
  • 5% tulotunnuksesta i

Avain: Ketterä menetelmä

Olemme tietoisia taitoista, joita niillä profiileilla, jotka haluavat olla osa teknologian kehitysprojekteja, on oltava. Yhdistämme ketterän työmenetelmän kaikkiin ohjelmiin, jotta se on mahdollista ja saavutat tavoitteesi kaikilla tasoilla.

Siten näemme maailman DEXS: ssä

DEXS: ssä tiedämme, että nykyinen koulutusmalli tarvitsee sillan, joka yhdistää sen yritysten todelliseen kysyntään. atSystems on se silta.

Siksi työllisyyssitoumus . Tämä yhteistyö takaa ehdotetun työn parhaat profiilit valmistumisen jälkeen palkitakseen heidän erinomaisuutensa.

Haluamme, että tämä tilaisuus on kaikkien saatavissa, ja siksi päätimme tarjota ohjelmassamme verkkomuodossa ja suoratoistokursseina.

130487_5ee4dc4b4850b108f5d08460962f30771139d9e34e507441752779d7924ac0_1280.jpgStartupStockPhotos / Pixabay

Tiimimme

DEXS: llä meillä on alan parhaat aktiiviset ammattilaiset. Profiilit, jotka johtavat suuria projekteja ja jotka opastavat sinua muutosprosessissasi tavoitteiden saavuttamiseksi.

Sergio Lecuona

Yli 10 vuoden kokemus väliohjelmistoista ja järjestelmäteknologioista sellaisille yrityksille kuin Blanco tai liikenteen pääosasto. Tällä hetkellä atSystemsin tekninen johtajapilvi tekee yhteistyötä eri asiakkaiden kanssa.

Alfredo López-Palafox

Hän on tällä hetkellä osa atSystemsin liikkuvuuden asiantuntijakeskusta konsulttina, jolla on yli 20 vuoden kokemus konsultointialalta ja laaja kokemus teknologiakouluttajana.

José Ángel Corral

Hänellä on melkein 20 vuoden kokemus konsultointi- ja pankkitekniikan alalta, johtavista yrityksistä kuten The Graffter ja JACYAR. Tällä hetkellä ratkaisuarkkitehtuurin tekninen johtaja ja Blockchain-alueen tekninen johtaja atSistemasissa.

Enkeli Miguel Martinez

Analyytikko ja kehitysarkkitehti blockchain-projekteissa atSistemasissa. Hänellä on laaja kokemus konsultoinnista monitieteellisten ryhmien kouluttamisesta.

Alejandro Nieto Boza

Osana AtSistemasin DevOps-yhteisöä ja jolla on kokemusta Kubernetes-arkkitehtuurin suunnittelusta ja asentamisesta, hänellä on laaja kokemus eri aloilta, kuten infrastruktuurista, kuten koodi, CI / CD, pilviarkkitehtuureista tai havaittavuudesta.

Veronica Moreno Wise

Tietokoneinsinööri, jolla on yli 10 vuoden kokemus kehityskonsulttina ja laadunvarmistusyrityksenä mtp: n kaltaisille yrityksille. Scrum Master eri asiakkaille, tällä hetkellä atSistemasin ketterän yhteisön johtaja, joka seuraa yritystä sen muutoksessa.

Daniel Hidalgo Ruiz

DEXS: n johtaja, joka on suorittanut MBA: n, jolla on yli 10 vuoden kokemus koulutuskeskusten johtamisesta ja taloudellisen koulutuksen opettaja. Erikoistunut verkko-oppimisen ja Scrum Master -koulutushankkeiden johtamiseen.

Patricia García Martínez

Latinalaisen filologian tutkinto, jolla on laaja kokemus opettajana ja koulutuskeskusten johtona. Viime vuosina hän on erikoistunut e-Learning-projektijohtamiseen digitaalisissa kouluissa. Tällä hetkellä DEXS: n akateeminen koordinaattori.

Sijainnit

Madrid

Osoite
Madrid, Madridin yhteisö, Espanja

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös: