Lue virallinen kuvaus

DMAD on tutkimus ja School of Interior Design and Architecture sijaitsevat Madrid (Espanja) tarjoaa innovatiivisen koulutussuunnitelma, kursseja ja Masters School of Design DMAD perustuvat oppivat todellisia tapauksia ja hyväksyy Madridin Nebrian yliopisto.

Tällä tavoin koulun opiskelija, tarvittavan teoreettisen koulutuksen lisäksi, tekee yhteistyötä tutkimuksemme projekteissa, jotka opettavat häntä kohtaamaan haasteet, joihin hän löytää itsensä ammatin harjoittamisen aikana suunniteltaessa sisustus.

Madridin Dmad-kouluissa ja sisustussuunnittelun studioissa on laaja valikoima kursseja ja mestareita, jotka kattavat eri alueet: viherrakentaminen, ikkunoiden pukeutuminen, hallinnan ja tuotekuvan, huonekalujen, sisustuksen, sisustussuunnittelun, protokollan ja tapahtumajärjestelyn, infographics ...

Prework

Suunnittelijaksi tulee hallita monia näkökohtia, kuten saada yhteyttä asiakkaaseen tuntea heidän makunsa, tarpeensa ja tavoitteensa; saada ajatus ja kehittää sitä; esittää piirustukset joko käsin tai tietokoneavusteisesti; ja viimeistelevät hankkeen määräaikoja ja talousarviota kunnioittaen.

Dmadin opetusmenetelmä perustuu "kauppaa oppimiseen". Teoreettisten luokkien tuella oppiminen saadaan todellisista projekteista. Tämä on mahdollista esikartoituksen tai ensimmäisen työn avulla, jossa jokainen opiskelija panee tietonsa käytäntöön, laajentaa ja vahvistaa sitä.

Tällä järjestelmällä, joka perustuu opiskelijayhteistyöhön studioissamme toteutetuissa projekteissa, varmistamme sellaisten käytäntöjen toteuttamisen, jotka olettavat ihanteellisen ja välttämättömän täydentävyyden kaikessa koulutuksessa suunnittelijana. omasta salkustaan.

Ohjelmien opetuskielet:
Espanjalainen

Tämä koulu tarjoaa myös:

Johtamiskurssit

DMAD Escuela De Diseño De Interiores Y Arquitectura

Dmadin arkkitehtuurin ja sisustussuunnittelun päällikkö Madridissa on optimaalinen koulutus niille, jotka haluavat olla sisustusalan ammattilaisia. Luottamus tähän täydel ... [+]

Mikä on METODIOSI ? Opiskelijat osallistuvat todellisiin projekteihin fyysisen asiakkaan kanssa siten, että teoreettisten luokkien lisäksi he luovuttavat tietonsa käytännössä. Tämä on mahdollista vain, kun Dmad on koulu-ja design-studio , jotta oppilaamme oppivat suunnittelijan toimiston tekemällä yhteistyötä projekteissamme.Pienet ryhmät

Opetusmenetelmämme on innovatiivinen ja perustuu yksilölliseen ja henkilökohtaiseen opetukseen. Jokainen moduuli opettaa alan erikoistuneita opettajia, jotta he voivat ohjata opiskelijaa ammatillisissa näkökulmissa luokkahuoneiden ulkopuolella.

Dmad ei ole vain koulu , vaan paikka, josta löydät kaiken tarvittavan tuen aloittaaksesi ammatillisen urasi suunnittelun maailmassa.... [-]

Espanja Madrid
Request Info
Espanjalainen
Full-time
700 tuntia
Kampus
Lue lisää suomeksi