Bau Design College of Barcelona

Esittely

Lue virallinen kuvaus

ESITTELY

Bau on keskus, joka tarjoaa korkeakouluille alan suunnittelu. Sijaitsee Barcelona, Yksi johtavista kaupungeista alalla suunnittelu, BAU sijaitsee teollisuusalueella yli 6000 m2 varustettu tietyissä huoneissa opetus ja monikäyttöinen tilat tarkoituksena on edistää tutkimusta, luovuus ja innovointi.

Koulutus tarjotaan Bau toteutuu yliopistojen astetta graafinen, audiovisuaalinen, sisustus ja muoti suunnittelu sekä Maisterin ja jatko tutkinnot. Se tarjoaa myös muita kursseja, kuten Diplomi Design "Bau Nit" (Bau Evening), on erikoistuminen Graafinen suunnittelu ja Sisustussuunnittelu, ja KesäyliopistoLisäksi monenlaisia ​​kursseja, monographic kursseja ja työpajoja.

historia

Bau suunnittelu College Barcelonan perustettiin vuonna 1989, Aloitteesta ryhmä ammatillisen suunnittelijoiden vahva koulutus ja opetuksen kutsumusta, kuin moderni, innovatiivinen ja monialainen korkean tason keskus opintojen suunnittelu, täydentää malleja perinteisempien koulutuskeskukset tuolloin voimassa Barcelonassa.

Vuonna 2003 Bau sitoutuu siirtyä 22 @ -alueella, nyt innovaation ja muotoilun kaupunginosa, jossa se palauttaa ja kunnostaa upea teollinen ala on yli 6000 m2.

2009 oli tärkeä virstanpylväs meidän Centre: puitteissa Euroopan korkeakoulutusalueen (EHEA), BAU tuli keskus kiinnitetty yliopiston Vic (UVic). Näin ollen kävi uraauurtava keskus tarjoamalla yliopisto-opintoja varten kandidaatin tutkinto Design.

Koulutuksen laatua klo Bau, jossa arvioidaan Katalonian yliopiston Quality Assurance Agency (AQU Catalunya), takaa nykyisiä ja tulevaisuutemme.

Pedagoginen järjestelmä

Tarkoituksena Bau ja sen opettajat on kouluttaa nykyaikainen, kyseenalaistamista, luova, ennakkoluulottomia suunnittelijoita, jotka pystyvät ymmärtämään sosiaalisia, kulttuurisia ja taloudellisia muutoksia ja ovat sitoutuneet kestävään kehitykseen vastata muuttuviin tarpeisiin.

Koulutusmalli Bau tuo vankka humanistinen, kulttuuri-, taide-, tekninen ja metodologinen koulutus, joka on ominaista ajan tasalla opetus, yhdistetty todellinen työelämästä alkaen kulttuuria hankkeen näkökulmasta. Bau takuut pienet luokat kannustaa kattava koulutus, tiimityö ja henkilökohtainen opetus, ja on huolellinen vahtimaan tutkimustoiminnasta sekä opettajien ja opiskelijoiden perustana parantaa luovuutta ja innovaatioita.

Bau opetus joukkue koskee innovatiivinen, laatu opetuksen käytäntöjä perustuvat sovellettavuutta oppimisen kehittämällä hankkeita, ja opettaa opiskelijat työskentelemään tinkimättömästi ja järjestelmällisesti saavuttaa professionalization luovan prosessin.

Bau tavoitteena on edistää monikielisyys ammatillisiin tarkoituksiin, ja erityisesti hallintaa Englanti kieli, kuten olennainen kieli kilpailukyvyn työmarkkinoilla alan suunnittelu sekä ammatin harjoittamisen, ja edistää kansainvälistä mainetta sen opiskelijat.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti
  • Espanjalainen

Katso maisteriohjelmia » Katso Kurssit »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

Maisterin In Digitaalisten Julkaisujen

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi October 2018 Espanja Barcelona

Uudet digitaaliset teknologiat toimituksellisen suunnittelu ovat suuri muutos ammatillinen suunnittelija. Tämä digitaalinen todellisuus vaikuttaa sekä konsepti ja luova prosessi, ja tuotanto ja levitys toimituksellisen toimii. [+]

Maisteri Digital Publishing Maisteri Digital Publishing (60 op), saadaan täyttämällä kaksi jatkotutkintoja, 30 ECTS kullekin. Näitä jatkotutkintoja voi suorittaa saman lukuvuoden aikana, tai eri vuosina. Jatko-kurssit, jotka ovat osa maisterin tutkinto voidaan toteuttaa itsenäisesti. ESITTELY Uudet digitaaliset teknologiat toimituksellisen suunnittelu ovat suuri muutos ammatillinen suunnittelija. Tämä digitaalinen todellisuus vaikuttaa sekä konsepti ja luova prosessi, ja tuotanto ja levitys toimituksellisen toimii. Perinteiset oppikirjat ja aikakauslehdet ovat muuttaneet ja kehittyä uusi digitaalinen ulottuvuus edellyttävät uudelleen ajatella vanhoja käsitteitä ja oppia uusia työskentelytapoja ja teknologioita. Publishing, ammatti, suunnittelija voi sivuuttaa näitä muutoksia. Kustannusalan tarvitsee enemmän kuin koskaan ammatillinen suunnittelijat tässä siirtymisessä uuden teknologian jatkuva kasvu. Luova suunnittelija on oltava dynaamista ja avointa suhtautumista uusiin teknologioihin. Tämä jatko-kurssi tarjoaa mahdollisuuden kustantaminen, ammatti, suunnittelija mennä yhdessä ison kirjapainoja uusien digitaalisten teknologioiden. KURSSIKUVAUS Tämä jatko-kurssi järjestetään 10.-moduulit ja päättyy, kun toimitat Insinöörityö. Moduuli I - Publishing Module II - Luo interaktiivisia digitaalista lehteä. DPS Moduuli III - Core hankkeen digitaalisen lehden luomisen Moduuli IV - Typografia levitetään digitaalisten julkaisujen suunnitteluun Moduuli V - Kritiikki ja analysointi tiedotustilaisuuden Digital Publishing Moduuli VI - Tiedotus arkkitehtuuri ja graafinen synteesi digitaalisen julkaisuissa Moduuli VII - Käytettävyys digitaaliset julkaisut Moduuli VIII - Komplementaatio luoda digitaalisia julkaisuja Moduuli IX - Jakelu ja myynti App Storesta ja Android Market Moduuli X - Business mallit, interaktiivinen mainonta ja merkkituotteiden apps TIETOSIVU Edit: 3th Edition Pätevyys: Jatkotutkinto Digital Editions hyväksymiä Universidad de Vic-UCC. Opiskelijat ilman korkeakoulututkinnot saavat yliopiston täydennyskoulutuskeskus Diploma. Laajuus: 30 op Koulu aika: Alkaen 19 lokakuu 2015 toukokuuhun 2016. Insinöörityö esittely: kesäkuu... [-]

Maisterin In Stop Motion-animaatio

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi October 2018 Espanja Barcelona

Maisterin tutkinto stop-motion Animaatio on ainutlaatuinen eräänlainen koulutusta, kansallisella ja kansainvälisellä tasolla, jonka tarkoituksena on valmistella ammattilaisten stop-motion animaatio sekä luova ja tekniset näkökohdat. [+]

Maisteri Stop Motion Animaatio Maisterin tutkinto stop-motion animaatio on ainutlaatuinen eräänlainen koulutusta, kansallisella ja kansainvälisellä tasolla, jonka tarkoituksena on valmistella ammattilaisten stop-motion animaatio sekä luova ja tekniset näkökohdat. Opetussuunnitelma yhdistyvät käsityötaito ja teknologia, ja on samalla tyhjentäviä ja ilmeisen käytännöllinen. Tämän avulla oppimäärän edistämme yleistä ja taiteellinen näkemys johto / tuotanto hankkeiden kanssa hankinta vankka pohja koostuu perusteet animaation, jossa yhdistyvät Edellä jossa oppiminen monia tekniikoita stop motion: muovailuvaha, cut-out, pikselöitymistä, hiekka, maali-on-lasi, animaatiota valo, jne., ja korostaen erityisesti animaatio runko-tikku. Opetuksen Tämän maisterin tutkinto Stop-Motion Animaatio perustuu suoran lähetyksen kehittynyttä osaamista ja kykyjä joukkue koostuu harjoitellaan, monialainen ammattilaisten laaja kokemus teollisuuden ja opetuksessa, ja kuten luojat / animaattorit kansainvälisen maineesta. Lisäksi jatkuva kontakti, työpajojen ja mestarikursseilla, joissa kirjoittajat elokuvan animaatio, johtajia, käsikirjoittajat, muusikot, animaattorit, tuottajien, jakelijoiden, festivaaleja ja useita poikkitieteellisiä taiteilijoiden antaa opiskelijalle laaja-alaista, ajan tasalla view työskentelytilanteet ja taiteellista todellisuuden maailman stop-motion animaatio. Perimmäisenä tavoitteena näiden tutkimusten on, että opiskelijan tulee osata luoda ja jäsentää kerronnan diskurssi, animoida, kokea valtavan mahdollisuuksia muovista, ja rakentaa käsitteellisen ja esteettiset ehdotuksiin opinnäytetyö koostuu lyhytelokuva. Lyhyesti, että opiskelijoiden pitäisi olla kyky virkistää kautta tällä kielellä stop-motion-animaatio, joka on niin voimakas, fyysinen, ilmeikäs ja monialainen, ja pitäisi hyödyntää kaikkia resursseja sekä kerronnan ja teknisiä, jotka ovat käytettävissä heille riippumatta muodossa tai keskipitkällä, mikä valmistautuu olevansa taiteilijoille ja monipuolinen ammattilaisia, jotka ovat niin välttämättömiä nykypäivän maailmassa. Yleiset tavoitteet koulutuksen Hallitsemaan periaatteet animaation ja osaa soveltaa niitä animaatio merkkejä ja eri tekniikoita stop motion (muovailuvaha, pikselöitymistä, cut-out, Rotoscoping, merkkiä, jne.). Ehdottaa erilaisia ​​luovia ratkaisuja käyttämällä... [-]

Maisterin Muoti Hallinta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi October 2018 Espanja Barcelona

Viestintä muodin maailmassa on kääntynyt täysi ympyrä, ja asiakas on nyt päähenkilö tarina. Muotialan on liike, joka välittää luovia käsitteitä, ei vain vaatteita, mutta myös läpi viestejä ja kuvia, jotka vaikuttavat yhteiskuntaan ja kulttuuriin. [+]

Maisteri Fashion Management Maisteri Fashion Management (60 op), saadaan täyttämällä kaksi jatkotutkintoja, 30 ECTS kullekin. Näitä jatkotutkintoja voi suorittaa saman lukuvuoden aikana, tai eri vuosina. Jatko-kurssit, jotka ovat osa maisterin tutkinto voidaan toteuttaa itsenäisesti. ESITTELY Viestintä muodin maailmassa on kääntynyt täysi ympyrä, ja asiakas on nyt päähenkilö tarina. Muotialan on liike, joka välittää luovia käsitteitä, ei vain vaatteita, mutta myös läpi viestejä ja kuvia, jotka vaikuttavat yhteiskuntaan ja kulttuuriin. Digitaalinen vallankumous asettaa kriteerit ymmärtämään, miten tehokas vuoropuhelu voidaan tuottaa välillä brändin ja kuluttajan, ja että sisältö olisi tehtävä merkittäviä lähettämällä arvoja ja kuvakieli, jotka auttavat vahvistamaan brändin identiteetti. Yksiselitteisesti muodissa on vanhentunut. Sisällyttäminen sähköisen kaupankäynnin, digitaaliset julkaisut ja kustannusalalla, ja merkitystä sosiaalisten verkostojen, ovat kaikki luotu uusi malli kontakti, jossa online-maailma on keskellä innovoinnin muodin viestintä Yleiset tavoitteet koulutuksen Antamaan erityistä tietämystä sovellettu muodin viestintä ja sen asiayhteys. Opettaa kykyjä, taitoja ja poikittainen tietämystä strategisessa johtamisessa digitaalisen viestinnän vaatemerkki. Kouluttaa monipuolisia ja päteviä ammattilaisia ​​alalla muodin viestintää, sähköisessä ympäristössä ja sisällön tuottaminen, joka on suuntautunut branding. OPINTOSUUNNITELMA Tämä jatkotutkinto on säveltänyt 7 moduulien ja Final tutkinto Project Moduuli I - Muoti viestintä: konteksti ja resurssit Module II - Markkinointi ja viestintä yhdistettynä Moduuli III - Digitaalinen viestintä: ympäristöt ja strategiat Moduuli IV - Fashion Branding Moduuli V - Luova: monikanavainen viestejä Moduuli VI - Ohjaus: vaikutus, ROI ja budjetit Moduuli VII - Opinnäytetyö: tuotanto ja suunnittelu viestinnän URAMAHDOLLISUUDET Viestintäpäällikkö. Social Media strategi. Community Manager. Erikoistunut muoti kirjailijoita. On-line luova kopio. Sisällön johtajat. Tuottajat ja johtajat viestintä. TIETOSIVU Edit: 1. painos... [-]

Maisterin Sisustus Tilasuunnittelu

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi October 2018 Espanja Barcelona

Interior Design on tieteenala, joka ilmentää eri oppiaineita ja ammatillisia säikeitä, seurauksena kehittyminen ja erikoistuminen muut asiaan liittyvät toimet: suunnittelu, lavastus, arkkitehtuuri ja muotoilu, mm. [+]

Maisteri Interior Space Suunnittelu Interior Design on tieteenala, joka ilmentää eri oppiaineita ja ammatillisia säikeitä, seurauksena kehittyminen ja erikoistuminen muut asiaan liittyvät toimet: suunnittelu, lavastus, arkkitehtuuri ja muotoilu, mm. Se on myös usein nimitystä kurinalaisuutta samanlainen yleiset suunnittelu- ja sen erityisillä aloilla: tuote, teollisuus, graafinen. Tämä maisterin tutkintoa kokoaa yhteen kaikki nämä kriteerit sekä tarjoaa koulutusta ja akateemista näkemystä ne suunnittelijat tulevat tietyllä alalla, jotka pyrkivät hankkimaan syvempää ymmärrystä tietyn alueen Sisustussuunnittelu, kaikessa ammatilliset muodoissa: kodeissa, työpaikoilla, hetkellistä tai kaupallisia. KURSSIKUVAUS MODULE I - kulttuurinen konteksti Kurssin tavoitteena on varmistaa, että opiskelijat, kun edessä tiettyyn projektiin, löytävät tiettyjä seikkoja, jotka herättävät oman edun; että he tottuvat taaksensa löytää viittauksia, jotka ovat yhteydessä näkökohtiin; että he ymmärtävät miten paljon tämä tulee olemaan ymmärrystä kehitys ja nykytila ​​tietoa tästä tietystä aiheesta; ja että he saavat myös käytetyn järjestämiseksi tämän kaiken omassa kriittisessä kartalla. Moduulin akateeminen tavoitteet Päätavoitteena Tämän moduulin on antaa opiskelijalle tietoa historiallisista asioista, valittu tarkoituksella, jotta he pystyvät kirjoittamaan omia viittauksia ennen hankkeeseen. MODULE II - HANKEALUE Hanke on akseli tahansa prosessin suunnittelun sisätiloja ja samaan aikaan, se tiivistää kaikki tieto mukana. Sisustus hankkeen on perustuttava tasapainoiseen yhdistelmän tilaa analyysin toiminnallinen ohjelma ja suunnittelijan kulttuuritaustaa. Moduulin akateeminen tavoitteet Päätavoitteena Tämän moduulin on varmistaa, että opiskelijat pystyvät tunnistamaan tyypin sisustus hanke, että ne täytyy suorittaa. Tätä varten, ne eivät ainoastaan ​​tarvitse laittaa se osana ammattimaisen tuotannon alalla, mutta he tarvitsevat myös tehtävä se tyylillinen ja historiallinen vuorovesi tai trendi, joka on tällä hetkellä jota tuetaan tavoitteen viittauksia. MODULE III - RAKENTAMINEN... [-]

Maisterin Suunnittelu Tutkimus Ja Testaukset

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi October 2018 Espanja Barcelona

Suunnittelu 21. vuosisadalla tarvitsee ammattilaisia ​​laajuisiin kurinpidollisten koulutus, jotka ovat työkykyisiä yhteisölliseen prosesseissa, ja joka tutkii ja ymmärtää maailmaa, jossa he elävät ja vaikutuksista oman aktiivisuuden. [+]

Maisteri Design Research and Experimentation Suunnittelu 21. vuosisadalla tarvitsee ammattilaisia ​​laajuisiin kurinpidollisten koulutus, jotka ovat työkykyisiä yhteisölliseen prosesseissa, ja joka tutkii ja ymmärtää maailmaa, jossa he elävät ja vaikutuksista oman aktiivisuuden. Kasvava riippuvuus tekniikan laitteissa, materiaali ulottuvuutta elämään ja läsnäolo, joiden kanssa olemme vuorovaikutuksessa päivittäin tekevät nykyaikainen muotoilu etuoikeutettu paikka, josta ajattelemaan ja puuttua maailmassa. Näistä syistä tämä maisterin kurssi tarjotaan alueen pohdintaa hyvin prosessien suunnittelua, mutta myös alueen kokeiluihin, käytännön ja kriittinen intervention. Pääasiallinen tavoite Maisteri Design Research and Experimentation on tarjota käsitteellisiä työkaluja ja edistää kokeellista käytäntöjä tutkimuksen suunnittelu ja kriittiset muutos sosiaalis-kulttuurinen ympäristö, jossa elämme. Tämä Master-kurssi nousee sitoutumista lähentymiseen suunnittelun alue tuotantoon tiedon ja tutkimuksen ja suunnittelun välineenä intervention ja sosiaalisen innovoinnin, jonka kanssa miettimään uudelleen ja uudelleen muotoon nykyisille ja tuleville elämäntavat. Kurssi yhdistelee erilaisia ​​tietoisuuden ja menetelmiä, jotka ovat ominaisia ​​kokeellisia ja yhteistoimintaympäristöjä kuten Medialabs, Fablabs tai työpajoja taiteellisen luomisen kanssa tutkimuksen menetelmiä sekä yhteiskuntatieteiden, tutkimukset tieteen ja tekniikan tai kulttuurintutkimuksen. Näin teoreettiset istunnot liittyy käytännön työpajat HANGAR tuotannon keskus, jossa työalue on jatkuvasti käytettävissä opiskelijoille. YLEISTAVOITTEET KOULUTUS Kouluttaa ammattilaisia ​​pystyy toteuttamaan hankkeita tutkimusta ja kokeilua muotoilun tuloksena kriittinen analyysi ja luomalla esineitä ja laitteita, jotka voidaan käyttää kestävällä muutos sosiaalis-kulttuurinen ympäristö, jossa elämme. Kyseiset prosessit tehdään mahdolliseksi tutkimusmenetelmiä, käsitteellisiä työkaluja ja kokeelliset menettelytavat, jotka syntyvät kokouksesta yhteiskuntatieteiden, taiteen ja muotoilun. Kun innoituksensa vapaan kulttuurin ja avoimen suunnittelun, ammattimaisen käytäntö on ehdotettu on tarkoitettu erityisesti konteksteissa työn jotka ovat heterogeneousº monitieteellinen ja yhteistyöhön. OPINTOSUUNNITELMA Kurssi koostuu viidestä moduulista, jotka lähenevät osaksi opinnäytetyön. Moduuli I... [-]

Maisterin Tutkinto Liikkuvan Grafiikan Suunnittelun

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi October 2018 Espanja Barcelona

Masters in Motion Graphics Design 60 op saadaan täyttämällä kaksi jatkotutkintoja 30 op kukin. Nämä jatko kursseja voidaan toteuttaa yhden lukuvuoden tai eri lukuvuotta. [+]

Master in Motion Graphics Suunnittelu Masters Motion Graphics Suunnittelu, 60 op saadaan täyttämällä kaksi jatkotutkintoja 30 op kukin. Nämä jatko kursseja voidaan toteuttaa yhden lukuvuoden tai eri lukuvuotta. Myös kaikki jatko-opintoja, jotka ovat osa maisterin tutkinto voidaan toteuttaa itsenäisesti. ESITTELY Kuinka monta näytöt näet ympärilläsi? Tiedotus innokas odottaa ruokitaan tuoreita, viettelevä ja kiinnostavaa sisältöä. Luottoja sarjoja ja elokuvia, audio visuaalinen ilme ja TV-ohjelmia, mainoksia, videoleikkeitä, yritysten audiovisuaalisia tukikappaleita koulutusta, videoprojektioilla ja kokemuksellinen tietoliikenne ... Tässä ympäristössä, animoitu grafiikka on määritetty yhdeksi houkuttelevin ja toiminnassa aikaan rakentamisen uuden digitaalisen puheen ikkunoiden ratkaisut. Pioneerit tasoitti tietä. Basso, Binder, McLaren ... ne tutkitaan ja löysi uuden tavan näytön suunnittelu. 90s oli aika konsolidoinnin ja loistoa, ja vuosisadan vaihteessa ja puomin digitaalisen tiedon, työtilan laajennus uusien audiovisuaalisten suunnittelija. Ympäristö, jossa ammattilainen, lisäksi käsitellä helposti työkalut, tarvitset tietoa median ja hallintaa kielen ja audiovisuaalisia resursseja onnistuneesti yhteyden katsojan / käyttäjän luvulla. TAVOITTEET KOULUTUS Upota suunnittelija pohdinnan ja kokeilujen hankkeita ympäri animoitua grafiikkaa ja audiovisuaalinen, syventämällä koostumuksen välineitä ja digitaalisia versio ei vain välitöntä ratkaisua perusongelmia luomisen, vaan apua ja tukea maailman ajatuksia. OPETUSSUUNNITELMA Jatkotutkinto Motion Design jaettu 4 moduulia ja päättyy Final Studies Project. Moduuli I - Technologies. Koostumus välineitä ja digitaalisia editointi (After Effects ja Final Cut) Module II - työpajat (metafora, Tekijät ja Audio) Moduuli III - projektit (audiovisuaalinen kerronta) Moduuli IV - Audiovisuaalisen kulttuurin TIEDOTE Ongelma: 11. painos Pätevyys: Motion Suunnittelu valmistunut yliopistosta Vic-UCC. Opiskelijat ilman korkeakoulututkinnot saavat yliopiston täydennyskoulutuskeskus Diploma. Laajuus: 30 op Koulu aika: Of 07 lokakuu 2015 kesäkuuhun 2016.... [-]

Maisterin Web Design

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi October 2018 Espanja Barcelona

Yhteiskunnassa, jossa tulostetaan paperille on yhä harvinaisempaa joka päivä, ja jos sisältö on todennäköisimmin kautta vastaanotettujen näyttöjä, on kasvava tarve ammattilaisille Graafisen alan tarjota helppo käyttää, vastuullinen ja houkutteleva vastaus jotta haasteisiin käyttäjät online-alustoilla. [+]

Maisteri Web Design Yhteiskunnassa, jossa tulostetaan paperille on yhä harvinaisempaa joka päivä, ja jos sisältö on todennäköisimmin kautta vastaanotettujen näyttöjä, on kasvava tarve ammattilaisille Graafisen alan tarjota helppo käyttää, vastuullinen ja houkutteleva vastaus jotta haasteisiin käyttäjät online-alustoilla. Demokratisoitumista tekniikka on jatkuvasti kulutusta sisällön yksi yleisimmistä tottumukset ihmisiä. Jokainen hetki on oma sisältö, joka on puolestaan ​​kulutetaan kautta erilaisten laitteiden. Tämä on osoittautunut työtä suunnittelija tulee monimutkaisemmaksi, mikä edellyttää erityistä koulutusta web yhteydessä, koska se hallitsee omia sääntöjään ja koodeja. Niinpä rooli web-suunnittelija on tullut aivan erilainen kuin graafinen suunnittelija. Kasvava kysyntä päteviä ammattilaisia ​​on-line-alan on tehnyt kuria web designer olennainen koulutusta kaikille, jotka haluavat liittyä erittäin pätevä joukkueet ja osallistumaan äärimmäisen kiehtovaa hankkeissa. YLEISET TAVOITTEET Koulutus monitieteinen suunnittelijat, jotka ovat kielen erinomaista erityispiirteet on-line keski: - Ne voivat olla kokonaisvaltainen käsitys digitaalisen hankkeen, mistä liiketoiminnan teknistä arkkitehtuuria. - Ne edistävät omia arvoa web design asiantuntijoita konsolidoitu joukkuetta. - He pystyvät ymmärtämään menettelyjä vähitellen toistuvia työtä ja tuntee arvo menetelmiä, kuten Agile tai Lean, jotka ovat nopeasti leviävät innovatiivisimmat teknologiayrityksiä. KURSSIKUVAUS Kurssi järjestetään 7.-moduulit ja päättyy, kun toimitat Insinöörityö. Moduuli I - perusteet verkkosivustotekniikoissa Module II - kieli web Moduuli III - UX Moduuli IV - työprosesseihin Moduuli V - Matkapuhelimet ja muiden laitteiden Moduuli VI - Kehitys Moduuli VII - Business TIETOSIVU Edit: 2nd Edition Pätevyys: Maisteri Web Design hyväksymiä Universidad de Vic-UCC. Opiskelijat ilman korkeakoulututkinnot saavat yliopiston täydennyskoulutuskeskus Diploma. Laajuus: 60 op Koulu aika: Alkaen 19 lokakuu 2015 toukokuuhun 2016. Insinöörityö esittely: kesäkuu 2016 Aikataulu: Maanantaista torstaihin alkaen 19h... [-]

Maisteri Suunnittelussa Liiketilat Ja Visuaalisen Markkinoinnin

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi October 2018 Espanja Barcelona

Liiketilat ovat tällä hetkellä kohtaus sosiaalista toimintaa, joista huomattava osa taloutta nojaa: kulutusyhteiskunnan. Tuotteet kulutamme matkustaa pitkä matka ennen kuin ne saavuttavat meidän käsissämme. [+]

Maisteri Design liiketilat ja visuaalisen markkinoinnin Maisteri Design liiketilat ja visuaalisen markkinoinnin (60 op), saadaan täyttämällä kaksi jatkotutkintoja, 30 ECTS kullekin. Näitä jatkotutkintoja voi suorittaa saman lukuvuoden aikana, tai eri vuosina. Jatko-kurssit, jotka ovat osa maisterin tutkinto voidaan toteuttaa itsenäisesti. ESITTELY Liiketilat ovat tällä hetkellä kohtaus sosiaalista toimintaa, joista huomattava osa taloutta nojaa: kulutusyhteiskunnan. Tuotteet kulutamme matkustaa pitkä matka ennen kuin ne saavuttavat meidän käsissämme. Valmistajat, jakelijat, liikemiehet, markkinointi menettelyt jne, ovat mukana tässä prosessissa. Kuitenkin tila, jossa kulutustavaroita saatetaan yhteen on myös tärkeä alue yrityskuvaa, ja vastuu tästä lankeaa sisustusarkkitehti, joka suunnittelee tätä asetusta. Suunnittelijat sisätilojen pitäisi enää rajoittaa huolensa rakentamisen ehtoja tilaa ja sijainti voidaan optimoida ja hyödyntää resursseja, jotka on sijoitettu tiloihin. Tuotteen ominaisuudet ja kuluttaja, jolle se on suunnattu, liiketoimintamalli, joka tulee kaupallista tilaa itse, markkinoinnin käytetty paikannus tuotteen ja myyntipisteissä ovat parametrien kannalta merkityksellisiä suunnitteluprosessin aikana, että Tämä jatko-kurssi käsittelee. Toisin jatko kurssin visuaalisen markkinoinnin, jonka tarkoituksena on määritellä kuria ammatillista hallinnoinnista vastaavassa myyntipisteessä, jatko kurssin suunnittelu liiketilat vahvistetaan laajuus työn suunnittelija sisätilojen erityisessä ehdot suunnittelumenetelmien, jossa liiketilat pidetään tietyntyyppistä sisustus. YLEISTAVOITTEET KOULUTUS Tämän jatko tietenkin on tehdä laaja selvitys kaupallisten tilojen ja kaikki parametrit, jotka nykyisin vaikuttavat luomassa myyntipisteen suunnittelu: mistä Retail Marketing strategioita vaatimuksiin todellisuudessa tuottaa suunnittelua. KURSSIKUVAUS Tämä jatko-kurssi järjestetään 3 moduulia, ja on valmis, kun toimitat Insinöörityö. Moduuli I - Kehitys myyntipiste Module II - Retail tieteenalana Module III - Professional projekti Commercial Space URAMAHDOLLISUUDET Markkinointi Retail Designer. Hahmottaminen liiketilaa. Advisor vähittäiskaupan markkinointiin. Commercial huonekalusuunnittelija. TIETOSIVU Edit: 10th Edition Pätevyys: Jatkotutkinto... [-]

Master Innovaation Ja Design Management

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi October 2018 Espanja Barcelona

Tarve innovoida saavuttaa liiketoiminnan erinomaisuus on osaltaan muuttaa visio ammatillinen suunnittelu ammattialalla. [+]

Master Innovaation ja Design Management Tarve innovoida saavuttaa liiketoiminnan erinomaisuus on osaltaan muuttaa muotoilun roolia toimialoilla. Suhde hallinta ja suunnittelu on ratkaisevaa strategisella tasolla antaa organisaatioille edelläkävijän asemassa, saada kannattavuutta ja luoda arvoa. Master Innovaation ja Design Management antaa ammattilaisille uuden näkökulman heidän työstään. At Graduate Design Management Se korostaa hankinnan liiketoiminnan johtamistaidot, kun taas Graduate Innovation and Design Thinking Se paneutuu miten innovoida alkaen Design Thinking. Otsikko Master Innovaation ja Design Management, 60 op saadaan täyttämällä kaksi jatkotutkintoja 30 op kukin. Nämä jatko kursseja voidaan toteuttaa yhden lukuvuoden tai eri lukuvuotta. Myös kaikki jatko-opintoja, jotka ovat osa maisterin tutkinto voidaan toteuttaa itsenäisesti. ESITTELY Tarve innovoida saavuttaa liiketoiminnan erinomaisuus on osaltaan muuttaa visio ammatillinen suunnittelu ammattialalla. Strateginen suunnittelu toimii alkaen taktinen taso, asettaa yksilön, palvelun käyttäjän tai asiakkaan keskelle suunnitteluprosessia, jotta liiketoiminta-alueille vaikutusten suunnittelupalvelujen kautta, uusia asiakkaiden kokemuksia ja arvolupauksia. Tältä osin Graduate Innovation and Design Thinking omaa Service suunnittelu Thinking taitojen omaksumisen puuttua omnichannel ekosysteemien ja integroitu näkymä Product - palvelu Experience. Tämä mahdollistaa opiskelija puuttua niin monipuolinen eri vaiheissa innovaatio: Research suunnittelu Techniques for tarpeiden ymmärtämistä meidän käyttäjä tai asiakas. Menetelmiä luovaan ongelmanratkaisuun ja Co-Creation-ajatuksia ja hahmottaminen uusia tuotteita ja suunnittelupalvelut. Asiakkaan prosessit Delevopment for Business Design Lean Startup menetelmiä aina prototyyppien uusien tuotteiden ja palveluiden validointi tai jalostamiseen hypoteesi uusia liiketoimintamalleja. Näiden tavoitteiden saavuttamiseksi on tärkeää kokemus kehittää todellisia hankkeita luoda salkun mukautettu markkinoiden nykyisiä tarpeita. Ohjelma yhdistää käsitteellistä dokumentaatiota ja koulutusta työpajoja ja seminaareja, joilla pyritään hallitsemaan käytännön palvelumuotoilun Thinking sovellettuina innovaatioita. TAVOITTEET KOULUTUS Hankkia työkaluja... [-]

Master In älykkäät Kaupungit

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi October 2018 Espanja Barcelona

Kun Smart kaupunki konsepti ensimmäinen syntyi viime vuosikymmenellä, se muodosti osuus tieto- ja viestintätekniikan (ICT) kehittämiseen kaupunkien oppimiseen, sopeutumiseen ja innovaatioita. [+]

Master Smart Cities. Designing Kansalaisten Kun Smart kaupunki konsepti ensimmäinen syntyi viime vuosikymmenellä, se muodosti osuus tieto- ja viestintätekniikan (ICT) kehittämiseen kaupunkien oppimiseen, sopeutumiseen ja innovaatioita. Kuitenkin jälkeen konsepti on siirtynyt entistä uusliberalistisen asenne edistää monikansallisten yritysten, jotka pitää tietotekniikkaa keino parantaa kilpailukykyä kaupunkien kehittämällä digitaalisen talouden. Maisterin tutkinto Smart Cities. Designing kansalaisten koordinoima Design for All Foundation ja Bau suunnittelu College of Barcelona vie lähestymistapaa, kilpailukyky, taloudellinen kehitys ja tehostaminen kaupungeissa pitäisi olla itsetarkoitus. Pikemminkin, sen pitäisi olla luonnollinen seuraus kansalaisten aktiivista osallistumista kehityksessä kaupunkien yhteiskuntien kohti suurempaa kestävyyttä, Koska tasapainoista kehitystä kaupunki saa saavuttaa tahtoa ja voimaantumista terveempiä, luovempia ja sosiaalisesti mukana kansalaisia. Kaupunki voi olla vain "älykkäitä", jos sen kansalaiset kollektiivisesti ottaa haasteen innovatiivisten älykkäästi ja kestävästi, jonka tavoitteena on luoda enemmän siedettävä, toteuttamiskelpoinen ja oikeudenmukainen kaupungeissa. Tämä ohjelma siis tavoitteena on tarjota eri mieltä haasteita kaupunkien ja mahdollisuudet avautuvat tällä vuosisadalla, joka tarjoaa opiskelijoille paitsi ymmärrystä kaupunkien asioista, mutta myös käytännön tietoa ja mahdollisuus käyttää välineitä, jotka helpottavat yhteistyötä luomuksesi kansalaisten suunnitella älykäs, kestävä kaupunkeja. YLEISTAVOITTEET KOULUTUS Tavoitteet Tämän maisterin tutkintoa ovat: - Voit löytää todellisuus kaupungeissa eri näkökulmista, ja selvittää, miten tämä vaikuttaa yhteisön elämänlaatua, kestävyyttä, tasapainoa ja sosiaalista kehitystä. - Ilmaista havainnot erityistarpeet ja yksilöimään vaatimuksia, jotka mahdollisten ratkaisujen on täytettävä. - Jos kehitys strategioita ja tekniikoita suunnittelun, joiden avulla innovatiivisia ratkaisuja ehdotetaan paikallisten viranomaisten ja yhteiskunnallisten toimijoiden parantamiseen elämänlaatua, sosiaalista kehitystä, sekä houkuttelevuutta ja kestävyyttä kaupungin osallistumisen kautta kansalaisten ja tieto- ja viestintätekniikan käyttöä. - Oppia miten kehittää menestyksekkäästi, on joukkue, täydellinen ja... [-]

Masters Brändäys Ja Pakkausten Suunnittelu

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi October 2018 Espanja Barcelona

Branding on yhä tärkeämpää. Nykyisessä ympäristössä, vain merkkejä, jotka ovat onnistuneet, jolla on selkeä strategia onnistuu lukuisia tuotemerkkejä ja tuotteiden maailmassa. [+]

Master Branding ja Packaging Design Otsikko Master Branding ja Packaging Design, 60 op saadaan täyttämällä kaksi jatkotutkintoja 30 op kukin. Nämä jatko kursseja voidaan toteuttaa yhden lukuvuoden tai eri lukuvuotta. Myös kaikki jatko-opintoja, jotka ovat osa maisterin tutkinto voidaan toteuttaa itsenäisesti. ESITTELY Branding on yhä tärkeämpää. Nykyisessä ympäristössä, vain merkkejä, jotka ovat onnistuneet, jolla on selkeä strategia onnistuu lukuisia tuotemerkkejä ja tuotteiden maailmassa. Branding sisältää paitsi ulkoasun osalta, se menee paljon pidemmälle: se hallitaan brändi haluaa mielletään. Se tarkoittaa työskentelyä strategisesti, jotta on, määritellä sen ominaisuudet, ei vain graafisen ilmaisun, kattavat kaikki hetket kosketus, että se on vuorovaikutuksessa yleisön kanssa. Jatko ehdotetaan kokonaisvaltaista näkemystä erikoistua brändin suunnittelu ja kehittämistarpeet ilmaisun sen. TAVOITTEET KOULUTUS Anna suunnittelija luomassa brändin, konseptista läpi nimeäminen, graafinen esitys ja erilaisia ​​sovelluksia. OPETUSSUUNNITELMA Strategia ja brändin hallinta, luova kehityksen välineitä ja brändin rakentamisen hankkeita: Kurssi noin 3 pääalueeseen kehittyy. Kukin näistä alueista kehitetään aikana jaettu moduuleihin teorian ja käytännön yhdistämisen rinnakkain. Erityisesti ne järjestävät konferensseja asiantuntijoiden kanssa keskeisten ja ajankohtaisten kysymysten suorittanut jatko koulutusta, joka päättyy Final Studies Project. Moduuli I - Strategia ja brändin hallinta Module II - Creative Työkalut Moduuli III - hankkeet rakennuksen merkkien (5 työpajat) TIEDOTE Ongelma: 6th Edition Pätevyys: Brand suunnittelu valmistunut yliopistosta Vic-UCC. Opiskelijat ilman korkeakoulututkinnot saavat yliopiston täydennyskoulutuskeskus Diploma. Laajuus: 30 op Koulu aika: Of 19 lokakuu 2015 toukokuuhun 2016. Esitys PFE: kesäkuu 2016 Tunnit: Maanantaisin ja keskiviikkoisin 19h ja 22h Modalidad: Luokkahuone Kieli: Espanja Jatko Hinta: € 3690 Master Hinta: € 6960 Access: Tutkinnon ja / tai tutkinnon. Korkeampi... [-]

Masters In Graafinen Suunnittelu

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi October 2018 Espanja Barcelona

Kasvaneen viestintäkanavia ja tietojen vaihtoa, kysyntä graafisten suunnittelijoiden on lisääntynyt räjähdysmäisesti. Graafinen suunnittelu on tieteenala, joka pyrkii kehittämään ja hankkeen viestejä kuvan. [+]

Masters in Graafinen suunnittelu Kasvaneen viestintäkanavia ja tietojen vaihtoa, kysyntä graafisten suunnittelijoiden on lisääntynyt räjähdysmäisesti. Graafinen suunnittelu on tieteenala, joka pyrkii kehittämään ja hankkeen viestejä kuvan. Siksi on kiistatonta muiden tieteenalojen taiteen ja viestinnän; mutta se vaatii erityistä koulutusta, jotta käyttöön välineitä graafisen suunnittelun ja käsittelyn sanoman käsite ja graafisen koostumus, joka vastaa pyyntöön. Tämä Master tarjoaa koulutuskeskuksessa tarpeen tulla graafinen suunnittelija. Jossa monitieteinen sijaan erikoistunut henki, eri alojen suunnittelu (yrityskuva, mainonta, toimitukselliset suunnittelu, pakkaus ja web design) käsitellään yhteisiä välineitä niille kaikille (typografian, kuvitus, valokuvaus, taidehistoria ja infographic). TAVOITTEET KOULUTUS Tarjoavat vankan perustan sekä käsitteellistää idea ja hankkeiden kehittämiseen luonteeltaan erilaisia ​​ja oppimisen tarvittavat välineet toteuttaa näitä projekteja. Ja käytännöllinen lähestymistapa, joka perustuu teoreettisiin periaatteisiin ja tapauskohtaisen analyysin, perimmäisenä tavoitteena on antaa kaikille tarvittavat tiedot kohtaamaan mukautetun graafinen suunnittelu. OPETUSSUUNNITELMA Kurssi on jaettu 3 moduulia, jotka opetetaan samanaikaisesti aikana lukuvuoden täydentävät toisiaan, ja päättyy Final Studies Project. Kukin moduuli koostuu useista aiheista. Moduuli I - Työpajat Johdatus Suunnittelu Projektit Kuva Historia Graafinen suunnittelu Typografia I ja II Valokuvaus Moduuli II - Projektit Yrityskuva Mainonta Pääkirjoitus Suunnittelu Pakkaus Web design Moduuli III - Technologies Kuvittaja Photoshop In-Design TIEDOTE Ongelma: 4th Edition Pätevyys: Masters Graafinen suunnittelu University of Vic-UCC. Opiskelijat ilman korkeakoulututkinnot saavat yliopiston täydennyskoulutuskeskus Diploma. Laajuus: 60 op Koulu aika: Of 19 lokakuu 2015 toukokuuhun 2016. Esitys PFE: kesäkuu 2016 Tunnit: Maanantaista torstaihin klo 16h ja 19h Modalidad: Luokkahuone Kieli: Espanja Hinta: € 6600 Access: Tutkinnon ja / tai tutkinnon. Korkeampi valmistuneet. Korkeampaa koulutusta sykliä kuvataiteet ja muotoilun ja ammatillinen... [-]