Bau Design College of Barcelona

Esittely

Lue virallinen kuvaus

ESITTELY

Bau on keskus, joka tarjoaa korkeakouluille alan suunnittelu. Sijaitsee Barcelona, Yksi johtavista kaupungeista alalla suunnittelu, BAU sijaitsee teollisuusalueella yli 6000 m2 varustettu tietyissä huoneissa opetus ja monikäyttöinen tilat tarkoituksena on edistää tutkimusta, luovuus ja innovointi.

Koulutus tarjotaan Bau toteutuu yliopistojen astetta graafinen, audiovisuaalinen, sisustus ja muoti suunnittelu sekä Maisterin ja jatko tutkinnot. Se tarjoaa myös muita kursseja, kuten Diplomi Design "Bau Nit" (Bau Evening), on erikoistuminen Graafinen suunnittelu ja Sisustussuunnittelu, ja KesäyliopistoLisäksi monenlaisia ​​kursseja, monographic kursseja ja työpajoja.

historia

Bau suunnittelu College Barcelonan perustettiin vuonna 1989, Aloitteesta ryhmä ammatillisen suunnittelijoiden vahva koulutus ja opetuksen kutsumusta, kuin moderni, innovatiivinen ja monialainen korkean tason keskus opintojen suunnittelu, täydentää malleja perinteisempien koulutuskeskukset tuolloin voimassa Barcelonassa.

Vuonna 2003 Bau sitoutuu siirtyä 22 @ -alueella, nyt innovaation ja muotoilun kaupunginosa, jossa se palauttaa ja kunnostaa upea teollinen ala on yli 6000 m2.

2009 oli tärkeä virstanpylväs meidän Centre: puitteissa Euroopan korkeakoulutusalueen (EHEA), BAU tuli keskus kiinnitetty yliopiston Vic (UVic). Näin ollen kävi uraauurtava keskus tarjoamalla yliopisto-opintoja varten kandidaatin tutkinto Design.

Koulutuksen laatua klo Bau, jossa arvioidaan Katalonian yliopiston Quality Assurance Agency (AQU Catalunya), takaa nykyisiä ja tulevaisuutemme.

Pedagoginen järjestelmä

Tarkoituksena Bau ja sen opettajat on kouluttaa nykyaikainen, kyseenalaistamista, luova, ennakkoluulottomia suunnittelijoita, jotka pystyvät ymmärtämään sosiaalisia, kulttuurisia ja taloudellisia muutoksia ja ovat sitoutuneet kestävään kehitykseen vastata muuttuviin tarpeisiin.

Koulutusmalli Bau tuo vankka humanistinen, kulttuuri-, taide-, tekninen ja metodologinen koulutus, joka on ominaista ajan tasalla opetus, yhdistetty todellinen työelämästä alkaen kulttuuria hankkeen näkökulmasta. Bau takuut pienet luokat kannustaa kattava koulutus, tiimityö ja henkilökohtainen opetus, ja on huolellinen vahtimaan tutkimustoiminnasta sekä opettajien ja opiskelijoiden perustana parantaa luovuutta ja innovaatioita.

Bau opetus joukkue koskee innovatiivinen, laatu opetuksen käytäntöjä perustuvat sovellettavuutta oppimisen kehittämällä hankkeita, ja opettaa opiskelijat työskentelemään tinkimättömästi ja järjestelmällisesti saavuttaa professionalization luovan prosessin.

Bau tavoitteena on edistää monikielisyys ammatillisiin tarkoituksiin, ja erityisesti hallintaa Englanti kieli, kuten olennainen kieli kilpailukyvyn työmarkkinoilla alan suunnittelu sekä ammatin harjoittamisen, ja edistää kansainvälistä mainetta sen opiskelijat.

Sijainnit

Barcelona

Osoite
Escuela Superior De Diseño Barcelona
c/ Pujades, 118

08005 Barcelona, Katalonia, Espanja

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin