University of Deusto: Deusto Business School

Esittely

Lue virallinen kuvaus

DEUSTO BUSINESS SCHOOL: CENTURY-OLD INSTITUTION

Deusto Business School on 1. liiketalouskoulu Espanjassa. Lisäksi se on Espanjan ainoa kauppakorkeakoulu, joka on toiminut vuosisatojen ajan. Se on ollut edelläkävijä yritysjohtajien koulutuksessa kahdessa paikassa:

  • La Comercial, jota on pidetty Bilbaon kampuksella vuodesta 1916.
  • ESTE, perustettu vuonna 1956 San Sebastiánin kampuksella.

Deusto Business School on selkeä johdonmukaisuudestaan vuosisatojen vanhan perinteen ja arvovallan kanssa, samalla kun se pystyy omaksumaan myös tärkeimmät suuntaukset, jotka muuttavat tällä hetkellä liiketoimintamaailmaa.

Tarjoamme sinulle opetushenkilökunnan, jonka muodostavat Deusto Universityn luennoitsijat ja yritysjohtajat, joilla on laaja kokemus. Monipuolinen, moderni ja interaktiivinen metodologiamme keskittyy kykyjen kehittämiseen tiimityön kautta.

Liityt yli 15 000 entisen opiskelijan maineikkaaseen ammatilliseen verkostoon Deusto Business Alumni -palvelun kautta.

Ohjelmamme avulla voit kehittää erilaisia johtamistaitoja ja osaamista kestävyyden, vastuun ja ammattietiikan arvojen mukaisesti.

Opiskelijayhdistystemme kanssa sinulla on mahdollisuus kehittää tietosi ja muut kyvyt investointeihin, talouteen ja konsultointiin.

Työllisyysaste on 95% *. Voit työskennellä eri aloilla: pankkipalvelut, talous, sijoitus, markkinointi, konsultointi, hallinto ... Ja useissa organisaatioissa: teollisuusyritykset, suuret kuluttajat, pankit, julkishallinto, konsultit, ONG: t ...

Meillä on vahva yritys-yliopisto-suhde. Näin pystyt auttamaan tärkeiden yritysten ammattilaisten järjestämissä konferensseissa.

Pidättäytyminen maailman 200 parhaan yliopiston joukossa elinkeinoelämässä, 4. Espanjan yliopistossa ja Baskimaan yliopiston ensimmäisessä yliopistossa ensimmäisen kerran vuonna 2018 järjestetyn Times Higher Education World University Ranking -luokituksen mukaan.

1. sija yliopisto-yrityksen sijoituksessa Everis-säätiössä sen mukauttamisen vuoksi yrityksen tarpeisiin.

KANSAINVÄLISTYMISTÄ

Deusto Business School ylläpitää tärkeitä sopimuksia ja strategisia liittoutumia joidenkin parhaiden kauppakorkeakoulujen ja yliopistojen kanssa maailmassa. Ohjelmat ovat yhteisiä tai intensiivisiä moduuleja, joita tehdään tunnetuissa ulkomaisissa keskuksissa.

INFRASTRUKTUURI JA YMPÄRISTÖT

Bilbaon kampus

Bilbao on kukoistava kosmopoliittinen kaupunki, joka on avoin Euroopalle ja palkittiin parhaaksi Euroopan kaupungiksi 2018. Sille on tehty laajamittainen ympäristö- ja kaupunkiuudistus 1990-luvulta lähtien, jolloin Guggenheim-museo on sen lippulaivarakennus. Monien vuosien ajan teollisuuskeskuksena uuden kaupungin symbolit ovat nyt liike, vapaa-aika ja kulttuuri. Läheiset rannikkoalueet ovat ihanteellisia vesiurheiluun, kuten surffaukseen, surffaukseen, sukellukseen ja purjehdukseen. Bilbaon Deusto-yliopistolla on etuoikeutettu sijainti Bilbaon sydämessä, vastapäätä Guggenheim-museota Nervion-joen oikealla rannalla. 1

106095_CampusBilbao.jpg

San Sebastianin kampus

San Sebastian valittiin vuoden 2016 Euroopan kulttuuripääkaupungiksi. San Sebastiánin kansainvälinen elokuvafestivaali on yksi Euroopan merkittävimmistä. "Jazzaldia" tai Jazz-festivaali ja "Musical Fortnight" (jazz- ja klassisen musiikin festivaalit) ovat joitain sen tärkeimmistä kulttuuritapahtumista unohtamatta kaupungin tärkeimpiä perinteisiä juhlia, nimeltään "Tamborrada". San Sebastiánin vanha kortteli on yksi parhaista paikoista maistaa paikallista ruokaa aina kuuluisasta "pintxosta" parhaisiin kirjailijakeittiön ravintoloihin. Deusto-yliopiston San Sebastián -kampus, joka sijaitsee Paseo od Mundaizissa Urumea-joen rannalla ja Cristina-Enea-puistoa ympäröivällä alueella, muodostaa 32 000 neliömetrin yliopistokompleksin, aivan kaupungin sydämessä.

3 4

MIKSI TUTKIMUKSEN MASTER'S IN DBS?

  • Kaikki Deusto Business School -ohjelmat ovat virallisia ohjelmia .
  • Kaikki ohjelmat sisältävät harjoittelupaikan .
  • Jos sinulla ei ole taloudellista tai liiketoiminnan tutkintoa , jotkut Deusto Business School Master ohjelmat ovat ihanteellinen tapa antaa sinulle leg-up liiketoiminnan ammattimaailmassa.
  • Jos sinulla on jo liikkeenjohdon tutkinto, DBS: n erikoistuneiden maisteriohjelmien täydellinen täydennys auttaa sinua aloittamaan ammattiurasi tietyllä liiketoiminta-alueella.

Urapalveluiden osasto:

Kaikille osallistujille tarjotaan seuraavia palveluita: apua työharjoitteluun liittyvien tarjousten hallinnoinnissa, yritysesityksiä, seminaareja, joiden avulla osallistujat varustetaan työllistymismahdollisuuksien parantamiseksi, henkilökohtaista ammatillista ohjausta jne.

Deusto Business Alumni:

Tämä on verkosto, joka koostuu yli 15 000 ammattilaisesta ja joilla on merkittäviä yritysviestejä kaikilla aloilla sekä Espanjassa että ulkomailla.

Majoitus

Deusto-yliopisto tarjoaa palvelun, jonka tarkoituksena on auttaa sinua löytämään etsimäsi majoitus, varmistaen, että pysyt kanssamme mahdollisimman mukavasti ja miellyttävästi.

Campus Bilbao:

www.accommodationbilbao.deusto.es

Campus San Sebastián:

www.accommodationsansebastian.deusto.es

Kansainväliset suhteet

Tämä osasto hallinnoi erilaisia kansainvälisiä ohjelmia ja kaikkia kansainvälisten opiskelijoiden näkökulmia Deusto-yliopistossa.

Lisätietoja: www.internaitonal.deusto.es

Opiskelijaelämä

Deusto Business School uskoo, että yliopistoelämä ylittää luokkahuoneen. Deusto Campus tarjoaa seuraavia aktiviteetteja, vain muutamia mainitakseni: urheilu, teatteri, kirjoitustyöpajat, keskustelukerho, sosiaalinen ja yhteistyöllinen vapaaehtoistyö, uskonnolliset ryhmät ja yhteisvastuu ...

www.campusdeusto.es

Sijainnit

bilbao

Deusto Business School.

Osoite
Bilbao Campus

Hermanos Aguirre, 2

48014 bilbao, baski maa, Espanja
Puhelin
+34 944 139 441

San Sebastián

Osoite
San Sebastian Campus
Mundaiz, 50

20012 San Sebastián, baski maa, Espanja
Puhelin
+34 944 139 441

Madrid

Osoite
Madrid Headquarters
Castelló, 76

28006 Madrid, Madridin yhteisö, Espanja
Puhelin
+34 944 139 441