University of Deusto: Deusto Business School

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Huolimatta COVID-19: n nykyisestä tilanteesta, Deusto Business Schoolin vastaanottopiste on käytettävissä vastaamaan kaikkiin maisteriohjelmaamme koskeviin kysymyksiin sähköpostitse, Skypen kautta tai puhelimitse.

DEUSTO BUSINESS SCHOOL: CENTURY-OLD INSTITUTION

Deusto Business School on Espanjan 1. liiketalouskoulu, jolla on yli sadan vuoden historia maailmanlaajuisena referenssinä monipuoliselle yritystoiminnalle. Se on ollut edelläkävijä yritysjohtajien koulutuksessa kahdessa toimipaikassa:

  • La Comercial, joka on ollut osa Bilbaon kampusta vuodesta 1916.
  • ESTE, perustettu vuonna 1956 San Sebastiánin kampuksella.

Deusto Business School on selkeä johdonmukaisuudessaan vuosisatojen vanhan perinteen ja arvovallan kanssa, samalla kun se käsittää tärkeimmät suuntaukset, jotka muuttavat tällä hetkellä liiketoimintamaailmaa.

DBS tarjoaa sinulle opetushenkilökunnan, jonka muodostavat Deusto Universityn luennoitsijat ja yritysjohtajat, joilla on laaja kokemus. Monipuolinen, moderni ja vuorovaikutteinen metodologiamme keskittyy kykyjen kehittämiseen yhteistyön ja innovaatioiden avulla.

Valmistuttuaan DBS: stä, liität Deusto Business Alumni -yrityksen kautta yli 15 000 entisen opiskelijan arvostetun ja kasvavan ammatillisen verkoston.

Ohjelmamme kautta opiskelijamme kehittävät monipuolisia johtamistaitoja ja -osaamista kestävyyden, vastuun ja ammattietiikan arvojen mukaisesti.

Opiskelijayhdistystemme kanssa sinulla on mahdollisuus kehittää tietosi ja muut kyvyt investointeihin, talouteen ja konsultointiin.

Työllisyysaste on 95% *. Deusto Business School -alumnit työskentelevät lukuisilla toiminnallisilla alueilla sekä yksityisellä että julkisella sektorilla: pankkipalvelut, talous, sijoitus, markkinointi, konsultointi, hallinto.

Meillä on vahva yritys-yliopisto-suhde. Näin pystyt auttamaan tärkeiden yritysten ammattilaisten järjestämissä konferensseissa.

Deusto on sijoitettu 200 parhaan yliopiston joukkoon yritystoiminnassa ja taloustieteessä, ja Baskimaan yliopistojärjestelmän 1. sijalle Times Higher Education World University Ranking -listalla vuonna 2018. Deusto sai myös 1. sijan yliopisto-yhtiön sijoituksessa Everis-säätiö, koska se on mukautettu yksityisen sektorin organisaatioiden tarpeisiin.

KANSAINVÄLISTYMISTÄ

Deusto Business School ylläpitää tärkeitä sopimuksia ja strategisia liittoja joidenkin maailman parhaiden kauppakorkeakoulujen ja yliopistojen kanssa. Ohjelmia järjestetään yhdessä tai intensiivisiä moduuleja tunnetuissa ulkomailla sijaitsevissa keskuksissa. Lisäksi Deusto toivottaa joka vuosi tervetulleiksi kansainväliset opiskelijat ympäri maailmaa.

LAITTEET JA YMPÄRISTÖ

Bilbaon kampus

Bilbaon Deusto-yliopistolla on etuoikeutettu sijainti Bilbaon sydämessä, vastapäätä Guggenheim-museota Nervion-joen oikealla rannalla. La Comercial, historiallinen rakennus, jossa on modernit remontit, taloa Deusto Business School. Yliopiston kirjasto löytyy juuri Nervion-joen ylityksestä ja tarjoaa laajoja yksilö- ja ryhmäopiskelualueita. Kampuksella opiskelijat löytävät myös useita ruokailutiloja ja kahviloita sekä hiljattain kunnostetun kunto- ja wellness-keskuksen "DeustoFit" ja erilaisia yhteisiä tiloja.

Bilbao on kukoistava Euroopalle avoin kosmopoliittinen kaupunki, joka on saanut parhaan eurooppalaisen kaupungin 2018 tittelin. Se on käynyt läpi laajamittaisen ympäristön ja kaupunkien uudistamisen 1990-luvulta lähtien, jolloin Guggenheim-museo avattiin lippulaivanaan. Monien vuosien ajan teollisuuskeskuksena uuden kaupungin symbolit ovat nyt liike, vapaa-aika ja kulttuuri. Läheiset rannikkoalueet ovat ihanteellisia vesiurheiluun, kuten surffaukseen, surffaukseen, sukellukseen ja purjehdukseen, ja lähellä olevat vuoristot tarjoavat retkeilyretkiä monenlaisille kokemustasoille.

1

106095_CampusBilbao.jpg

San Sebastiánin kampus

San Sebastián valittiin Euroopan kulttuuripääkaupungiksi vuonna 2016. San Sebastiánin kansainvälinen elokuvafestivaali on yksi Euroopan merkittävimmistä, ja "Jazzaldia" ja "Musical Fortnight" (jazz- ja klassisen musiikin festivaalit) ovat eräitä sen tärkeimmistä kulttuurifestivaaleista. tapahtumia unohtamatta kaupungin tärkeimpiä perinteisiä juhlia, nimeltään "Tamborrada". San Sebastiánin vanha kortteli on yksi parhaista paikoista maistaa paikallista ruokaa aina kuuluisasta "pintxosta" parhaisiin kirjailijakeittiöihin. Deusto-yliopiston San Sebastián -kampus, joka sijaitsee Paseo de Mundaizissa Urumea-joen rannalla ja Cristina-Enea-puiston ympäröivällä alueella, muodostaa 32 000 m 2: n yliopistokompleksin, aivan kaupungin sydämessä.

3

4

MIKSI TUTKIMUKSEN MASTER'S IN DBS?

  • Kaikki Deusto Business School -ohjelmat ovat virallisia ohjelmia .
  • Kaikki ohjelmat sisältävät harjoitteluvaatimuksen .
  • Jos sinulla ei ole taloudellista tai liiketoiminnan tutkintoa , jotkut Deusto Business School Master ohjelmat ovat ihanteellinen tapa antaa sinulle leg-up liiketoiminnan ammattimaailmassa.
  • Jos sinulla on jo liikkeenjohdon tutkinto, DBS: n erikoistuneiden maisteriohjelmien täydellinen täydennys auttaa sinua aloittamaan ammattiurasi tietyllä liiketoiminta-alueella.

Urapalveluiden osasto

Kaikille osallistujille tarjotaan seuraavia palveluita: apua harjoittelupaikkojen hallinnoinnissa, yritysesityksiä, seminaareja, joiden avulla osallistujat varustetaan työmahdollisuuksien parantamiseksi, henkilökohtainen ammatillinen ohjaus jne.

Deusto-liiketoiminnan alumnit

Deusto Business Alumni on verkosto, joka koostuu yli 15 000 ammattilaisesta, joilla on tärkeät yritysasemat kaikilla aloilla sekä Espanjassa, Euroopassa että ulkomailla.

Majoitus

Deusto-yliopisto tarjoaa palvelun, joka auttaa opiskelijoita löytämään majoitusta sekä Bilbaossa että San Sebastiánissa. Tarjolla on laaja valikoima vaihtoehtoja, kuten yksityisiä majoitusmahdollisuuksia, kotimajoituksia jne.

Campus Bilbao:

www.accommodationbilbao.deusto.es

Campus San Sebastián:

www.accommodationsansebastian.deusto.es

Kansainväliset suhteet

Tämä osasto hallinnoi erilaisia kansainvälisiä ohjelmia ja kaikkia kansainvälisten opiskelijoiden näkökulmia Deusto-yliopistossa.

Lisätietoja: international.deusto.es

Opiskelijaelämä

Deusto Business School uskoo, että yliopistoelämä ylittää luokkahuoneen. DeustoCampus tarjoaa muun muassa seuraavia aktiviteetteja: urheilu, teatteri, kirjoituspajat, keskustelukerho, sosiaalinen ja yhteistyöllinen vapaaehtoistyö, uskonnolliset ryhmät ja yhteisvastuu.

www.campusdeusto.es

Sijainnit

bilbao

Deusto Business School.

Osoite
Bilbao Campus

Hermanos Aguirre, 2

48014 bilbao, baski maa, Espanja
Puhelin
+34 944 139 441

San Sebastián

Osoite
San Sebastian Campus
Mundaiz, 50

20012 San Sebastián, baski maa, Espanja
Puhelin
+34 944 139 441

Madrid

Osoite
Madrid Headquarters
Castelló, 76

28006 Madrid, Madridin yhteisö, Espanja
Puhelin
+34 944 139 441

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin