Divulgazione Dinamica

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Divulgazione Dinamica on kansainvälinen keskus koulutus- ja opetuskäyttöön tuotanto. Sen tavoitteena on kehittää formatiivisia tuotteita istuva tarpeita uusien ammattilaisten yhteiskuntatieteiden. Vuodesta 2000 sama ryhmä ammattilaisia, jotka alun perin perustettu yritys, edelleen kehittää toimia meidän erikoistuminen aloilla (paikallinen kehitys, sosiaalinen sovittelu, kansainvälinen yhteistyö, sosiaalis-kulttuurinen animaatio, rentoutumista ja vapaa-aika, koulutus, uudet työllisyyttä, sosiaalista interventio) . Divulgazione Dinamica tarjoaa laatu Online MASTERS kehittämä asiantuntijat ja teknikot valittu niiden tietoa ja kokemusta kaikista aiheista. Lisäksi tarjoamme ammattinimikkeiden sopii nykyajan tarpeisiin työmarkkinoille ja tarjota henkilökohtaista palvelua ammattilaiset laaja kokemus ja tietämys prosessien koulutuksen ja didaktisen hallinta. DIvulgazione Dinamica on jäsen Asociación Nacional de Centros de E-Learning y Distancia (KEHITETTY - Kansallinen Etäisyys ja E-Learning Association), vain laatu yritysmaailman järjestäminen koulutuksen ja opetuksen, mukaan kansainvälistä sääntelyä ISO 9001. KEHITETTY kuuluu: -ICDE (International Council for etäopetusviranomainen), tunnustanut Yhdistyneet Kansakunnat kansalaisjärjestön vastaa etäisyyttä, verkossa ja avoimen opetuksen ja sidoksissa Yhdistyneiden Kansakuntien kautta Unescon. -EADL (European Association etäopetus). -EEOS (Asociación de Usuarios Españolesin de Satelites para la Educación); KEHITETTY on perustajajäsen EEOS. -CEOE (Confederación Española de Organizaciones Empresariales). Tällä hetkellä olemme läsnä Espanjassa, Italiassa ja Meksikossa. Tavoitteenamme on laajentaa toimintaa Portugalin ja Brasilian, puhumattakaan Englanti puhuvissa maissa.

Miksi Valitse DIVULGAZIONE DINAMICA Divulgazione Dinamica tarjoaa verkossa ammatillista koulutusta kanssa seuraavat edut:

E-learning-tilassa, joka mahdollistaa enemmän joustavuutta ja autonomiset ajanhallinnan koulutukseen, jossa virtuaalinen luokkahuone käytettävissä 24/7. Pysyvä opetusohjelma tukea. Mahdollisuus muokata opintosuunnitelman mukaan formatiivinen ja ammatillisia tavoitteita sekä opiskelijan. Lopullinen tutkintotodistus ja todistus ammatillisesti kansallisten ja kansainvälisten pätevyys. Joustava hinnat, mukaan opiskelijan tarpeiden, maksu voidaan jakaa eriin ilman korkokulut. Mahdollisuus jatkaa koulutusta harjoittelun yritys. Ilmainen ammatillisen suuntautumisen palvelua.

Sijainnit

Sevilla

Osoite
Avda Blas Infante, 6, 5° C-D
Edificio Urbis

41011 Sevilla, Andalusia, Espanja

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös: