EADA Business School Barcelona

Esittely

Lue virallinen kuvaus

EADA - Escuela de Alta Dirección y Administración

Financial Times nykyinen ranking: 84 Meidän laitos on perustana olevat arvot työtä, sitoutumista ja hyvin tehdystä työstä. Tavoitteenamme on edistää oikeudenmukaisempaa, tasapainoisemman ja kestävän yhteiskunnan. Vuonna 1957, EADA oli yksi ensimmäisistä Espanjan toimielimet tarjota koulutusohjelmia että kohdennettuja liikemaailmassa.

Olemme aina ollut tunnettu tiukat akateemisen ja käytännön lähestymistapa pyritään soveltamaan tietoa todellinen päivittäin yritys maailmassa. Meidän koulutuksen menetelmiä edistää "tekemällä oppimista". Yli 50 vuoden ajan EADA on ollut etulinjassa johtaja koulutuksen ja yrityksissä koulutusohjelmat liike. Meidän pitkäaikainen suhteet yli 350 Osakkuusyhtiöt ovat selkäranka koulutusta ja aikoo tarpeisiin yritysmaailman kehottamalla osallistujia meidän ohjelmia ottamaan aktiivisen roolin oman urakehityksen. Yli 120000 osallistujaa yli 40 maasta ovat uskoneet heidän koulutustaan ​​meille, mikä sinänsä menee osoittaa, että EADA on yksi Euroopan innovatiivisimmista ja arvostetuin kauppakorkeakouluissa. EADA on avoin, monikko ja monipuolinen laitos. Meidän voivamme tehdä yhteistyötä kanssanne, jotta voidaan ymmärtää ja puhutella koulutustarpeet.

Tehtävä

Olemme itsenäinen, voittoa tavoittelematon laitos perustettiin vuonna Barcelona (Espanja) vuonna 1957. Uskomme järjestöissä ja yrityksissä ihmisen arvoja. Olemme sitoutuneet koulutuksen ja kehittämisen ihmisiä ja edistää ammatillista huippuosaamista. Tutkimuksen ja koulutuksen avulla aiomme kouluttaa johtajia yritysten ja organisaatioiden, jotka ovat taloudellisesti tehokkaita, sosiaalisesti vastuullinen ja ympäristöystävällinen. Aiomme jatkaa ajan mittaan voidakseen kantaa vaikuttaa yhteiskuntaan. Onnistumme itse tehokkaasti. Meidän täytyy tehdä voittoa kautta toimintaamme, jotta varmistetaan terve ja kannattava tulevaisuus meidän laitokselle.

  • Uskomme, että hyviä johtajia on tunneäly, ongelmanratkaisukykyä ja johtamisvalmiuksia. Tästä syystä osallistujat, jotka osallistuvat ainutlaatuinen Professional Development-ohjelma (PDP) vuonna EADA's asuin koulutuskeskus. PDP sisältää suunnitelman henkilökohtaista ja ammatillista kasvua ja osallistujia kehittämään pehmeitä taitoja tarvitaan menestyä liike-elämässä (kulttuurista moninaisuutta, esiintymistaidot, Neuvottelut tekniikoita, Johtajuus ja Integration)

Sijainnit

Barcelona

Osoite
EADA
C/ Aragó 204 - 08011

CP 08011 Barcelona, Katalonia, Espanja

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Akkreditoinnit