Lue virallinen kuvaus

Miten ihmiset oppivat on muuttunut

Etäopetus on tänään todellisuutta kaikkialla maailmassa. Suuri osa Euroopan, Aasian ja Amerikan yliopistot tarjoavat master -ohjelman ja etäisyyden. Koulutus innovaatio on tapahtunut ansiosta uusien teknologisten tuet, jotka muuttavat tapaa, jolla ihmiset oppivat, luo valtavia mahdollisuuksia.

EAE Business School, tietoinen tästä uudesta todellisuudesta, päätti vuonna 2007 sisällyttää ohjelmiinsa koulutuksen menetelmät Etäisyys Online ja sekoitetaan sekoitettu. Joten niiden opiskelijat voivat hyötyä monia etuja, että voin opiskella etäältä:

Sovittaa työ- ja perhe-elämän

Vaikuttava uusien teknologioiden käyttöä mahdollistaa sovittaa koulutustoiminnan kanssa työ- ja perhe-elämän.

Omaan tahtiin

Epäilemättä, yksi suurista eduista voidakseen opiskella etäältä. Ohjelmassa on EAE Etäisyys Online ja Blend Blend mahdollistaa jokaisen opiskelijan sopeutua opintoja omaan tahtiinsa, koska akateeminen kalenteri on joustava ja mukautuva tarpeisiin kunkin opiskelijan. Akateemisen neuvonantaja mukana oppilaan koko koulutuksen prosessi tahdissa, tämä merkki, koska sen mielestä on jopa 3 vuotta loppuun master tutkimuksia ja 2v ylivoimainen ohjelmia. 80% opiskelijoista lopettaa opinnot aikana 12 18 kuukautta.

Missä ja milloin

Yksityiskohtaiset Etäisyys Online ja Blend Blend avulla voidaan tutkia tuolloin ja paikka, että opiskelija haluaa. Pedagoginen malli EAE ohjelmia on sovitettu kaikissa olosuhteissa (saatavuus ajan tai maantieteellisen sijainnin, esimerkiksi).

Tämä joustavuus tekee siitä sopivan mihin tahansa tilanteeseen käytönaikaista kampuksen ja jatkaa opintojaan. Lisäksi opiskelija ei tarvitse kuljettaa oppimateriaalit, hävittää ne digitaalisessa versiossa kampuksella.

Säästät aikaa

Kanssa etäopiskelu yksityiskohdista netissä tai Blend Blend säästää aikaa: se ei ole enää välttämätöntä mennä paikkaan, jossa luokat pidetään. Se on opiskelija, joka päättää, missä hän haluaa opiskella.

Ole luova

Opiskelija on keskellä meidän koulutustoimintaa: kaikki sisältö ja koulutusmallin pyörivät tarpeitasi. Metodologiaa EAE Business School on jaettu kolmeen alueeseen, jotka ottavat opiskelija ydin:

  • Oppiminen perustuu kokemukseen: sopeutua ja soveltaa kaikkia teoreettisia käsitteitä reaalimaailman.
Oppiminen perustuu ongelmat: opiskelijan tulee vastata erilaisiin vastoinkäymisiä ja soveltamaan hankittuja tietoja.

Koulutus perustuu tapaustutkimuksiin: opettajat simuloida todellisia tapauksia luokkahuoneessa edistää opiskelijoiden oppimista.

Lisäksi opiskelijoilla on verkossa kampus EAE Business School ja resursseja, palveluja ja toimintoja kehittämään edelleen oppimisprosessi. Kaikki nämä elementit ovat sopeutuneet tukemaan vaatimuksia ja huolenaiheita kunkin opiskelijan.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Espanjalainen

Tämä koulu tarjoaa myös:

Johtamiskurssit

EAE | Programas Distancia

Master of Commercial Management on suunniteltu ammattilaisille ja korkeakoulututkinnon suorittaneille, joilla on kokemusta kaupallisesta johtamisesta, jotka ovat kiinnost ... [+]

1. ESITTELY

Kuka on kurssi? Master in Business Management on suunniteltu ammattilaisille ja korkeakoulututkinnon suorittaneille, joilla on kokemusta yritysten johtamisesta, jotka ovat kiinnostuneita syventämään uusia työkaluja ja erityisiä strategioita kaupallisella alalla.Mitkä ovat tavoitteesi? Master in Business Management ehdottaa antaa tehokkaan ja tehokkaan vastauksen uusien haasteiden kansallisen ja kansainvälisen liiketoimintaympäristön ohjaamalla optimointi kaupallisen hallinnan tahansa yrityksen.

Missä koulutusta tarjotaan? Toimistomme Madridissa ja Barcelonassa sekoitetaan tai sekoitetaan .

Mitkä ovat käyttöoikeudet? Pääsy Master of Business Management -opintoihin opiskelijalla on oltava korkeakoulututkinto (kandidaatti, tutkintotodistus tai insinööri).... [-]

Espanja Spain Online
Syyskuu 2019
Espanjalainen
Part-time
Kampuksella ja verkossa
Lue lisää suomeksi

Opinión EAE | Programas de formación online