EAE Business School International

Esittely

Lue virallinen kuvaus

EAE on kansainvälinen ylempi korkeakouluopetuslaitos. 50 vuoden kokemuksella Business Schoolissa EAE on ollut mukana yli 65 000 johtajan ja ammattilaisen koulutuksessa. Joka vuosi osanottajat yli 72 maasta kehittävät taitojaan EAE: ssä, varustaakseen heidät vastuullisten tehtävien hoitamiseksi liike-elämän ja institutionaalisen maailman sisällä.

EAE: n toiminta tapahtuu kolmella kampuksella: 2 Barcelonassa, yhteisten pätevyyksien järjestämisessä Universitat Politècnica de Catalunya -ohjelman ja kauppakorkeakoulututkinnon kanssa; ja Madridin kampus, jossa korkeakouluopintoja toteutetaan yhteistyössä Universidad Camilo José Celan kanssa. EAE: n integrointi Grupo Planetan koulutusosastoon on lisännyt laitoksen korkeamman yrityskasvatushankkeen. Yhteys ja tuki Grupo Planetalle, joka on maailman johtava sisällöntuotannon ja julkaisun johtamisen alalla, on vahvistanut EAE: n vankkaa kokemusta ja antaa meille etuoikeutetun aseman espanjalaisissa ja kansainvälisissä kauppakorkeakouluissa.106806_4.jpg

EAE Business School on parhaillaan Espanjan toiseksi parhaaksi kauppakorkeakouluksi vuoden 2014 MERCO-rankingissa. Tämä on saavutettu vankka usko projektimme ansiosta: akateemisen huippuosaamisen pyrkimys tulla johtavaksi johtamiskeskukseksi. Näiden tavoitteiden ansiosta olemme täysin sitoutuneet liiketoimintaympäristöön ja tulevien johtajien kehitykseen. Meidän johtajien on siksi oltava laadukas ja osaava liiketoiminnan johtamisen alalla, joka antaa heille tarvittavan viranomaisen hallita laitosta tehokkaasti.

Tämä tavoite on auttanut meitä yhä vaativammaksi itsestämme. Tämän seurauksena EAE: n soveltamat korkeat laatuvaatimukset ovat mahdollistaneet sen, että instituutiosta tulee Espanjan ensimmäinen Business School, joka saa ISO 9001 -standardin kansainvälisen laatusertifikaatin, joka tukee ja takaa ohjelmien korkean akateemisen tason. Meille on myönnetty myös AEEDE-akkreditointi, joka tukee parhaiden espanjalaisten kauppakorkeakoulujen tunnustamista ja akateemista laatua. EAE on myös osa arvostettuja kansallisia ja kansainvälisiä elimiä, kuten AACSB International (Association to Advanced Collegiate School of Business), EFMD (European Management Management Foundation), CLADEA (Consejo Latinoamericano de Escuelas de Administración), ForQ elinikäinen oppiminen), EBEN (European Business Ethics Network) ja eurooppalainen MBA-verkosto.

Lyhyesti sanottuna, EAE Business Schoolissa olemme tiukasti sitoutuneita kouluttamaan tulevaisuuden yritysjohtajia selkeästi inhimillisellä lähestymistavalla ja kansainvälisellä visioinnilla.106823_5.jpg

Sijainnit

Madrid

Osoite
EAE Business School
C/ Menéndez Pidal 43

28036 Madrid, Madridin yhteisö, Espanja

Barcelona

Osoite
Campus Barcelona
C/ Aragó, 55
C/ Tarragona, 110

08015 Barcelona, Katalonia, Espanja

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin