EAE Business School

Esittely

Lue virallinen kuvaus

EAE Business School

EAE on kansainvälinen korkea-asteen oppilaitos hallinnon alalla. Yli 50 vuoden kokemuksella yritysopetuksesta on tarjonnut koulutusta yli 56 000 johtajalle ja johtajalle. Joka vuosi yli 45 maan kansalaiset saavat EAE ammattipätevyyden, jolla on vastuualueita liike-elämässä.

EAE on tällä hetkellä Barcelonan ja Madridin kampuskeskuksia ja se tarjoaa online-koulutusta Online Business Schoolin kautta. Se tarjoaa yhden laajimmista jatko-opintojen kursseista Espanjassa, kauppatieteiden jatkotutkinto ja noin sadan yrityksen sisäisen koulutuksen ja elinikäisen oppimisen kursseja.

EAE on myös kolme kansainvälistä konttoria Limassa (Peru), Bogotá (Kolumbiasta) ja Mexico City (Meksiko), jotka vahvistavat institutionaalisia yhteyksiä Latinalaiseen Amerikkaan. EAE on allekirjoittanut sopimuksia noin sadan akateemisen instituution ja kauppakorkeakoulujen kanssa 38 maassa, 16 amerikkalaisessa, 17 eurooppalaisessa, kolmessa Aasian ja kahden Afrikan maassa. EAE edistää akateemista, kulttuurista ja ammatillista vaihtoa niiden välillä.106806_4.jpg

Kansainväliset ohjelmat EAE Business School

EAE Business School kansainväliset ohjelmat voivat olla avain ammatilliseen uraasi. Barcelonassa ja Madridissa tärkeimpien Etelä-Euroopan liike-elämän keskukset ovat odottaneet monia mahdollisuuksia tutkia näissä monimuotoisissa ja kosmopoliittisissa kaupungeissa oppimalla uusia taitoja.


Siirry maailmanlaajuisesti EAE Business School ja kansainvälisten ohjelmien avulla

  • Kehitä henkilökohtaisia taitoja
  • Työ joukkueissa, joilla on opiskelijoita eri puolilta maailmaa
  • Asiantuntijoiden opettajat ja ammattilaiset ohjaavat sinut viimeisimmän yritysteknologian ja käytäntöjen kautta.
  • Nauti elämäsi mahdollisuudesta tavata tulevia globaaleja liikekumppaneitasi
  • Opi espanjaa avaamaan ovia uusille markkinoille Euroopassa ja Latinalaisessa Amerikassa


Mestarimme on listattu El Mundon sanomalehdessä Top 250 ja ne ovat yksi parhaista Espanjassa. Kansainvälinen MBA on oikea tapa saavuttaa tavoitteesi tässä maailmanlaajuisessa liiketoimintaympäristössä.106823_5.jpg

Sijainnit

Barcelona

Osoite
EAE Business School
C/ Aragó 55

08015 Barcelona, Katalonia, Espanja

Madrid

Osoite
EAE Business School
C/ Menéndez Pidal 43

28036 Madrid, Madridin yhteisö, Espanja

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat