EALDE BUSINESS SCHOOL

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Miksi opiskella EALDE?

Ohjelmamme sopivat kyseessä menetelmää yhteisöllisen oppimisen ympäristön itsensä e-learning menetelmien Virtual Campus EALDE.

Jos tämä hallitsevat cursas vuonna EALDE myös elää ainutlaatuinen ja ratkaiseva kokemus. Tärkeimpiä huolenaiheita meidän opiskelijoiden korostetaan tarvetta optimoida niiden kyky hallita ihmisiä, motivoida joukkuetta ja siirtää vastuullisesti. Päättää kurinalaisuus on tarpeen viljellä yleiskuva organisaation ja kehittää taitoja, jotka auttavat päättämään todellisissa tilanteissa.

Luostarin EALDE tekee huolellista valintaa tapauksista, joiden avulla osallistujat voivat mennä analysoimalla monenlaisia ​​kokemuksia tänään.

Vuonna EALDE ymmärrämme yhtiön organisaatio ihmisiä, joilla on yhteinen tavoite. Johtajan on tehdä päätöksiä ajatella niitä, tietäen, että kaikki toiminta on kuitenkin pieni, on prosessi, joka vaikuttaa muihin: se johtaa parannusta tai heikkeneminen suotuisa. Ymmärrä johdon tästä näkökulmasta on käytännön vaikutuksia, jotka johtavat johtamistyyliä: oikein kohdella työntekijöitä, luo suotuisan henkilökohtaiseen kehitykseen, muodostavat tehokkaat tietokoneet ja henkilökohtaiset suhteet muodostetaan kiinteä luottamusta.

EALDE arvot korostavat arvokkuutta ja luontainen oikeudet jokaisen henkilön, ja ovat selkäranka jokaisen menestyvän organisaation ja yhteiskunnan pitkällä aikavälillä.

EALDE kiinnitetään erityistä huomiota etiikkaan ja sosiaaliseen vastuu yrityksen. Tämä kiinnostus siirretään opetus- ja tulevia toimia, jotka toteutetaan mukaisesti tehtävänsä.

Lyhyesti, haluamme opiskelijoiden hankkia liiketoiminnan kypsyyttä sekä sen johdon ja yrittäjyyteen puolella, jotta ne voivat käsitellä tilanteita, joissa ammattilaiset tekevät päätöksiä, jotka perustuvat tietoon ja kokemukseen. Niinpä ajan liike persoonallisuus rikastuu, ja Master oli lähtökohta pitkän prosessin parantamiseen.

Metodologia

Meidän ohjelmia kehitetään e-oppimisen menetelmiä läpi Virtuaalikampus EALDE.

Tärkeimmät kauppakorkeakoulujen käytetty tehokas keino opettaa tapauksessa menetelmän, se luo ympäristön, jossa osallistujat oppivat vaikeuksia, ongelmia epävarmuus, keskustella ja integroimalla työ useita ihmisiä pääsemään erityistilanteita käsittämätöntä yksin. Osallistujat ovat johdonmukaisesti sijoitetaan todellisissa tilanteissa yhtiön, ajattelemaan avainhenkilöt ja tehdä strategisia päätöksiä.

Tapaukset ovat kuvauksia varsinaista liiketoimintaa tilanteita, jotka toimivat keskustelun pohjana sijaan paradigma, mitä pitäisi tehdä. Opettajat, jotka johtavat istuntojen yhdistää johtamiskokemusta ja akateemisen.

Tämä menetelmä tarjoaa imukykyinen oppimisen muoto. Opiskelija, tehtyään yksittäisen analyysin tapauksessa määritellään ongelmat, ratkaisut ja valitse rakenne, joka eroaa muiden osallistujien. Opi ikäisensä, ja opettaja tapauksissa "contagiously taidot". Osallistuminen on avain asianmukaista kehittämistä Master.

Mitä se on tarkoitettu?

Mikäli haluamme opiskelijat sisäistämään ajattelutapaa ja käyttäytyy ongelmiin liiketoimintaa. Business kypsyyttä että haluamme välittää ei kääntää kokoelma teorioita unohtaa ajan, mutta persoonallisuuden, joka voi selvitä talouden todellisuus että kasvot opiskelija hänen ammatillisen elämänsä. Se rakentaa "yhtiö mies" tai "nainen liiketoimintaa."

EALDE kantaa tätä vastakkain verkossa ja osallistavan menetelmän yksinkertainen ja käytännöllinen; ja sen avulla luomaan yhteyksiä kumppaneita eri maista ja kulttuureista.

Edut menetelmämme

Se mukautuu tahansa perhe-yhteensopiva tilanne usein matkoja, epäsäännöllisinä aikoina ... "Sulje" ja jatkuva suhde solmia muiden osallistujien ja opettajien Master on kannustin, joka rohkaisee ylläpitämään vauhtia koko ohjelman ajan. Edunvalvoja mukana kunkin ryhmän ja kunkin osallistujan koko koulutuksen prosessi.

Se on hauskaa ja helppoa. Se ylläpitää huomiota ja edistää vuorovaikutteisuutta opiskelijoiden ja opettajien koko Master. Cadence tarkkaavainen ja meditatiivinen lukeminen, itsearviointi harjoitukset ja vahvistaminen käsitteitä ja keskustellaan käytännön tapauksista parantaa käytännön omaksumisen oppimista.

Aktiivinen osallistuminen opettajan dynamiikkaan analyysin ja pohdinnan ja lopullisten johtopäätösten tekemistä koskien liike-elämän tilanteita keskusteltu foorumilla kussakin luokassa, on erottava verrattuna muihin menetelmiin, joita kutsutaan myös e-oppiminen, jossa opettaja osallistuu mukaan poikkeus.

Opiskelija saa läpi oppimisalusta kaikki asiakirjat tarvitset ilman mennä muihin lähteitä.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Espanjalainen

Katso MBA » Katso Maisteri »

Ohjelmat