Lue virallinen kuvaus

EBES Espanja ™ Business School Business School Espanja - Business Spanish School, Ebes.com tytäryhtiö, toimii sen online tuotemerkin © ebes.es ™, on syntynyt suuria investointeja yksityisen pääoman Espanjassa ja kehittää jatkuvaa kehittämistä online-koulutus, jossa raja on maailman johtava korkean virtuaalinen koulutus verkossa. Jolla on vahva markkina vakauttamista, käy tällä sivulla joka päivä satoja opiskelijoita ja ammattilaisia ​​ympäri maailmaa. Verkkosivusto ja sovellukset ebes.es saada kävijät etsivät eliitin koulutusta ja valmistelu liiketoiminnan korkeimmalla kansainvälisellä tasolla.

EBES Business School Espanja ™ Se takaa parhaan virtuaalista koulutusta vuosittain yli viidessäkymmenessä maassa, jossa valinta paras akkreditoitu ammattilaista ympäri maailmaa. Pohjainen Espanjassa, toimii suoraan ja lähes kaikkialla maailmassa, ja etenkin henkilökohtaisella tavalla ja Euroopan kaupungeissa Madrid, Barcelona, ​​Sevilla, Granada, Amsterdam, Ateena, Berliini, Bryssel, Bordeaux, Cambridge, Dublin , Düsseldorf, Faro, Lissabon, Lontoo, Malaga, Pariisi, Rooma, Venetsia ja Zürich. Meillä on joukkue monikielinen asiakastuki, joka auttaa asiakkaitamme kaiken tarvitsemansa.

Missä on EBES Business School Espanjassa?

Espanja EBES Business School on kansainvälinen koulu Espanjan alkuperää ja opiskelijaa yli 30 maassa. Meidän pääkonttori sijaitsee Sevillan kaupungin mutta olemme hyvin onnekkaita ammattilaiset yli 10 maassa tekee meistä yksi monikulttuurisen kouluista liikemaailmassa.

Mitä voin opiskella School of Business EBES Espanjassa?

Koulutus tarjous koostuu tällä hetkellä yli 20 astetta. Advanced, asiantuntijat, ammattilaiset, Masters, MBA ja jatko jatko erityiskoulutusta.

Erikoiskoulutusta sisältää lähes kaikki yksinoikeudella koulutusta yrityksille, organisaatioille ja valtion laitokset ja kieliä.

Voin opiskella kaikkialla maailmassa?

EBES Espanja on koulu innovatiivisia, monialainen, monikulttuurinen liike, keskittyi etäopetus ja verkossa Virtual Campus intuitiivinen ja helposti.

Profiili opiskelijoista korostetaan monimuotoisuutta ja poistamista rajat, koska jäseninä meidän kouluyhteisön voivat opiskella missä tahansa, on ohjattu, professorit kansainvälistä arvostusta, vuorovaikutuksessa opiskelijoita muista maista ... etc käyttäminen internet-yhteyden opiskelijoiden Voit opiskella missä ja milloin tahansa, riippumatta siitä missä olet.

LAATUPOLITIIKKA

Laatutarkastuksiin koulutustaso tarjottujen palvelujen eri yritysten ja opiskelijat eivät arvostaa tunnetta jatkuva parantaminen ja voimaa määrittämään politiikan huippuosaamista, mikä pienentää kustannuksia, parantaa tehokkuutta ja lopulta seurata jolloin enimmäismäärä koulutuksen kautta © Campus Virtual EBES ™.

Ohjelmien opetuskielet:
Espanjalainen