EDEM - Escuela de Empresarios

Esittely

Lue virallinen kuvaus

EDEM Escuela de Empresarios on yksityinen voittoa tavoittelematon säätiö. Tavoitteenamme on kouluttaa yritysjohtajia, johtajien ja yrittäjien sekä edistää johdon, yrittäjyyttä ja kulttuurin hankkeessa.

EDEM suunniteltiin vastaamaan tarpeeseen: tarjota elinkeinoelämän Valencian alueen "Business School" edistää ja joiden tarkoituksena on yritysten itsensä. Tavoitteenamme on olla ajoneuvon välittää tietoa ja onnistuneita kokemuksia.

EDEM on yli 12 vuoden kokemusta liike koulutus ja laadun koulutusohjelmia.

Meidän University Center, sidoksissa Universitat de Valencian ja Politècnica de Valencia, perustettiin vaatimuksiin nykypäivän yritysten ja yhteiskunnan. Uskomme, että nuoret ovat avain tulevaisuuteen; vain asianmukaisen koulutuksen voimme luoda parempi ja "täysin palveluksessa" yhteiskunta.

Tavoitteenamme on välittää tietoa, mutta myös istuttaa johtamistaitoja ja arvoja, jotka ovat välttämättömiä kaikille menestyksekkäitä liikemiehiä, kuten johtaminen, vahva työmoraali, nöyryys, sitkeyttä ja rehellisyys, samalla profiilin nostamiseen yrittäjä.

Vuonna 2014 EDEM tuli jäsen Babson Global, kansainvälinen aloite Babson College, amerikkalaisen yliopiston johtava yrittäjyyttä, ja on ensimmäinen espanjalainen toimielin jäsen konsortioon.

Arvomme

EDEM tunnistetiedot, opetushenkilöstön ja menetelmiä, tekee siitä ainutlaatuisen kauppakorkeakoulu selkeästi tuntomerkkejä:

Olemme kauppakorkeakoulu juuret liikemaailmassa. Ohjelmat ovat opettaneet yritysjohtajat, johtajat ja erittäin päteviä opettajia, jotka välittää kokemuksiaan sekä innovatiivisin ja tehokkaan hallinnan välineitä ja tekniikoita. Meidän perusperiaatteita ovat johtajuus, yrittäjyyttä ja vahva työmoraali. Ohjelmamme opetetaan, seurataan ja arvioidaan korkeatasoisesti ja laatu parhaan kehittää ja parantaa meidän opiskelijoiden taitoja ja tietämystä.

Sijainnit

Valencia

Osoite
Marina Real Juan Carlos I
Muelle de la Aduana s/n
46024 Valencia

46024 Valencia, Valencian yhteisö, Espanja

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin