Lue virallinen kuvaus

EDEM Escuela de Empresarios on yksityinen voittoa tavoittelematon säätiö. Tavoitteenamme on kouluttaa yritysjohtajia, johtajien ja yrittäjien sekä edistää johdon, yrittäjyyttä ja kulttuurin hankkeessa.

EDEM suunniteltiin vastaamaan tarpeeseen: tarjota elinkeinoelämän Valencian alueen "Business School" edistää ja joiden tarkoituksena on yritysten itsensä. Tavoitteenamme on olla ajoneuvon välittää tietoa ja onnistuneita kokemuksia.

EDEM on yli 12 vuoden kokemusta liike koulutus ja laadun koulutusohjelmia.

Meidän University Center, sidoksissa Universitat de Valencian ja Politècnica de Valencia, perustettiin vaatimuksiin nykypäivän yritysten ja yhteiskunnan. Uskomme, että nuoret ovat avain tulevaisuuteen; vain asianmukaisen koulutuksen voimme luoda parempi ja "täysin palveluksessa" yhteiskunta.

Tavoitteenamme on välittää tietoa, mutta myös istuttaa johtamistaitoja ja arvoja, jotka ovat välttämättömiä kaikille menestyksekkäitä liikemiehiä, kuten johtaminen, vahva työmoraali, nöyryys, sitkeyttä ja rehellisyys, samalla profiilin nostamiseen yrittäjä.

Vuonna 2014 EDEM tuli jäsen Babson Global, kansainvälinen aloite Babson College, amerikkalaisen yliopiston johtava yrittäjyyttä, ja on ensimmäinen espanjalainen toimielin jäsen konsortioon.

Arvomme

EDEM tunnistetiedot, opetushenkilöstön ja menetelmiä, tekee siitä ainutlaatuisen kauppakorkeakoulu selkeästi tuntomerkkejä:

Olemme kauppakorkeakoulu juuret liikemaailmassa. Ohjelmat ovat opettaneet yritysjohtajat, johtajat ja erittäin päteviä opettajia, jotka välittää kokemuksiaan sekä innovatiivisin ja tehokkaan hallinnan välineitä ja tekniikoita. Meidän perusperiaatteita ovat johtajuus, yrittäjyyttä ja vahva työmoraali. Ohjelmamme opetetaan, seurataan ja arvioidaan korkeatasoisesti ja laatu parhaan kehittää ja parantaa meidän opiskelijoiden taitoja ja tietämystä.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Espanjalainen

Tämä koulu tarjoaa myös:

Johtamiskurssit

EDEM - Escuela de Empresarios

Mestari Yrittäjyyden ja johtamisen tavoitteena on kouluttaa potentiaalisia yrittäjiä sekä johtamistaitoja tarpeen toteuttaa hankkeen ja liikkeenjohdon tietoa, jonka avull ... [+]

Mestari Yrittäjyyden ja johtamisen tavoitteena on kouluttaa potentiaalisia yrittäjiä sekä johtamistaitoja tarpeen toteuttaa hankkeen ja liikkeenjohdon tietoa, jonka avulla opiskelija muuttaa idean kestävän liiketoiminnan ajoissa.

Akateeminen malli pyrkii osoittamaan, miten tulla yrittäjä asenne ja intohimo, lähettämään yrityskulttuuria ja kouluttaa tulevaisuuden yrittäjiä. Teemme tämän meidän neljä kulmakiveä:

Arvot - ero, joka tekee eron Yrittäjät ja ammattilaisia ​​opettajina Käytännön harjoittelu Mentorointi ja henkilökohtaista tukea

Kansainvälinen kokemus

Koska 2014 EDEM on tullut ensimmäinen espanjalainen toimielin olla jäsenenä Babson Global, kansainvälinen aloite Babson College. Tämä amerikkalainen yliopisto on maailman johtava yrittäjyyttä, ja sen filosofia on siis inspiroi meidän ohjelma.... [-]

Espanja Valencia
Request Info
Espanjalainen
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi