EEME Business School

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Euroopan School of Marketing and Business on syntynyt selkeä aikomus koulutuksen ammattilaisia valmis vastaamaan kysyntään ammattitaitoisen työpaikkoja liikkeenjohdon ja erityisesti tehokas optiikka käyttämällä uusinta markkinoinnin aloilta.

Kuten erikoistunut yksityinen koulu ovat tietoisia aukkoja perinteisellä muodollista koulutusta lyhytaikaisiksi kuin skannattaessa tai digitaalinen suurasiakkuuksista aiheita.

Riittämätön opettajien kokemusta näillä aloilla markkinointi, voi jakaa todellisista menestystarinoista, on johtanut monien uusien kuin ammatillisia kursseja ja mestarit, jotka yrittävät täyttää tätä aukkoa. Ohjelmamme pyrkii käsittelemään tätä puutetta.

Tiedekunnan EEME Business School koostuu aktiivisten ammattilaisten alan markkinoinnin ja liikkeenjohdon, johtava hyvämaineiset yritykset

EEME Business School koostuu aktiivisten ammattilaisten alan markkinoinnin ja liikkeenjohdon, jolla on vuosien kokemus johtavien hyvämaineiset yritykset. Pystyimme kokea omakohtaisesti vaikeus löytää todella päteviä ammattilaisia ​​täyttää kantoja, joita nykyisin vaadita. Siksi päätimme luoda harjoitusohjelman, joka pystyi tuomaan yhteen ja uusin sisältöä näiden materiaalien yhdistäminen huippuluokkaa ohjelmia.

Mutta todellinen vahvuus formatiivisen Ehdotuksen saadaan tiedekunnan, huolella valittu akateemisen ja elinkeinoelämän kansallisia ja kansainvälisiä asiantuntijoita. Opi parhailta on suurin arvo voimme tuoda opiskelijoille. EEME Business School on Business School, joka perustaa metodologian uusimpia suuntauksia koulutuksessa, koska suunnitelmat iskunkestävä koulutusta, luodaan SMART tavoitteita.

Olemme varmoja, että opiskelijat, jotka voivat hyötyä opastavia tapahtumia, jotka ovat valmiita niistä käydä läpi kaikki odotukset ja tulee hankkimaan tietoa ja kokemusta tarvitaan ammattilaisia ​​liiketoiminnan tarpeita.

Liikkuvuus ulkomailla opiskeluun

Kanssa korkeampaa tietoa ja kypsyyttä, ammatillista aiheuttaa vaiheessa koulutusta ulkomailta, sinun on noudatettava useita yhteisiä paikallisia jatkokoulutus muuttujia, kuten opetushenkilöstö kuitenkin, koska he tietävät ympäristö, tarvitset tavata muita seikkoja, kuten ennen siirtoa ja majoitusjärjestelyt, majoituspaikan ja joiden kanssa tarvittaessa osuus koulutukseen ja asumiseen sekä monista muista seikoista, jotka syntyvät seurauksena luonnollisen tietämättömyys missä hän asuu jonkin aikaa. Tältä osin EEME Business School tarjoaa tukipalvelun liikkuvuutta lukien aiempiin vaiheisiin paperityötä ja asunnon löytäminen, helpottamiseksi välitön integrointi jatko-opiskelijoille koulutusta prosessissa.

Mielestämme tämä alkuvaiheessa tottuvat ominaispiirteiden paikka on tärkeä ja tuottaa lisäarvoa, koska se mahdollistaa tulokas keskittyä koulutukseen näkökulma ja saada heidät tuntee helposti kanssa kulttuuria ja arvoja alueella, jolla sijaitsevat. Meille se on ensimmäinen askel prosessissa, joka päättyy oletukseen uusien vastuiden ja vahvistamalla olemassa olevia.

EEME Business School tarjoaa tukipalvelun liikkuvuutta lukien aiempiin vaiheisiin menettelyjä ja majoituksen, helpottamiseksi välitön integrointi opiskelija

Maailmanlaajuinen paradigma että leimaa sosiaaliset ja taloudelliset suhteet nykymaailmassa, olosuhteet ja edistää strategioita organisaatioissa. Maailma on, enemmän kuin koskaan Baabelin tornin kielten, kulttuurien ja tietämyksen joilla yritykset pyrkivät tuottamaan synergiaa, joka johtaa heidät huippuosaamista. Tässä mielessä inhimillinen pääoma tulee avaintekijä erilaistumista. Kuuntelee taitoja, joustavuutta, strateginen näkemys, viestintätaidot, karismaa, itsetunto, empatiaa tai sitoutuminen on joitakin ominaisuuksia, jotka onnistuneesti organisaatiot pyrkivät sisältämään tärkein voimavara, sekä suuntaviivat ja keskellä kerrostumissa ja laitteet työtä.

Koulutus ulkomailla auttaa parantamaan ominaisuuksia mainittu. Parantunut kielen koulutus lisää mahdollisuuksia viestinnän ja lähestymistapa toiseen kulttuuriin. Se tarjoaa myös mahdollisuuden elää muiden ihmisten kanssa muiden maailman alueiden ja siten laajentaa näkemyksiä ja henkilökohtaisia ​​kokemuksia. Laadullisesta näkökulmasta, se on yksi sopivin investoinnit inhimilliseen pääomaan, koska sen lisäksi, koulutus auttaa vahvistamaan taitoja ja asenteita, jotka lopulta asettaa tarvittava osaaminen organisaatiot.

Tosiasiat vahvistavat, että työttömyysaste on pienempi ryhmä, joka valtuuttaa koulutusta ulkomailla. Esimerkiksi Euroopan komissio arvioi, että opiskelijat Erasmus (yliopisto vaihe) koulutusta, jotka tuottavat työttömyysaste 23 prosenttia alempi kuin yleinen ja kova, tämä ero voidaan selittää perustuu pelkästään kielitaitoa. Epäilemättä, kaluston ominaisuuksia, jotka liittyvät vaiheessa koulutusta ulkomailla, ovat arvokkaita yhtiölle.

Kerääminen ominaisuuksia, jotka liittyvät vaiheessa koulutusta ulkomailla ovat arvokkaita yrityksen

Jatko koulutus on erityisen tärkeää niille ammattilaisille, joilla ei ollut mahdollisuus suorittaa yliopisto-opintoja ulkomailla tai jotka tarvitsevat kierrätysprosessin päivittää molemmat kielitaitoaan ja heidän ammattitaitoaan. Olipa se työntää yhtiö, motivoi rikastuttaa opetussuunnitelmaa tai esivaihe johtaa hankkeen yrittäjyyden, koulutuksen laatu merentakaisten antaa kaksi tarkoitusta: varmistaa riittävästi teknistä osaamista ja rinnastaminen ominaisuudet edellä. Lyhyesti, olettaen, että toimivalta ympäristössä rikastetaan useiden ammatillisen ja ihmisen lähestymistapoja.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Espanjalainen

Katso maisteriohjelmia »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

Master Digitaalisen Markkinoinnin Ja Sosiaalisten Verkostojen

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Espanja Alicante

Master Digital Marketing ja sosiaaliset verkostot EEME Business School tarjoaa strategioita ja tekniikoita tarpeen kehittää Digital Marketing Plan. [+]

Paras uravalinta: kasvot, jossa Trip Master, Opinnäytetyö ja työkokemusta. Yli 150 opiskelijaa koulutetaan.

Valinnainen kaksoistutkinnon Master digitaalinen markkinointi ja Social Networking for Business School EEME Master digitaalinen markkinointi ja sosiaalinen media University Elizabeth I tunnusmerkkejä

Master Digital Marketing ja sosiaaliset verkostot of EEME Business School tarjoaa strategioita ja tekniikoita tarpeen kehittää Digital Marketing Plan.

Tiedekunta koostuu huippuammattilaisia ​​tunnustettu kansallisesti ja kansainvälisesti ja ne ovat osa tärkeimpien teknologiayrityksistä maassamme.

Orientaatio tekemällä oppiminen on yksi suurista omaisuuden Master: opiskelijat paitsi saada riittävä koulutus, parhaiden asiantuntijoiden, mutta myös käytännössä kaikki hankittuja. Kautta tapaustutkimuksia ja ryhmädynamiikan opiskelija tukevasti lujittaa oppimiseen ja myös voitava soveltaa sitä työhömmekin tehokkaasti.... [-]


Ota yhteyttä
Asiointiosoite
Avenida Pintor Xavier Soler, 9
Alicante, 03015 ES
Asiointiosoite
Capitol Empresa
Ribera, 16

Valencia, 46002 ES
Asiointiosoite
La Escuela de Diseño - ESI Valladolid
Paseo Arco de Ladrillo, 72-74

Valladolid, 47007 ES