EEME Business School

Esittely

Lue virallinen kuvaus

European School of Marketing and Business syntynyt selvästi halunneet koulutuksen ammattilaisten valmis vastaamaan kysyntään ammattitaitoisen työpaikkoja liikkeenjohdon ja erityisesti tehokas optiikka uusimpia markkinoinnin aloilta.

Kuten erikoistunut yksityinen koulu ovat tietoisia aukkoja tavanomaisen muodollista koulutusta kun lyhyt- kuin digitointi digitaalisen liiketoiminnan tai yrityksen aiheita.

Koska riittäviä opettajien kokemusta näillä aloilla markkinointi, voi jakaa todellisista menestystarinoista, on johtanut monien uusien nonprofessional maisterikursseihin ja yrittää kattaa tämän aukon. Ohjelmamme pyritään käsittelemään tätä puutetta.

Tiedekunta EEME Business Schoolin muodostuu aktiivista ammattilaisten alan markkinoinnin ja liikkeenjohdon, johtavat hyvämaineiset yritykset EEME Business Schoolin muodostuu aktiivista ammattilaisten alan markkinoinnin ja liikkeenjohdon, joilla on vuosien kokemus edessä hyvämaineiset yritykset. Pystyimme kokea omakohtaisesti vaikeus löytää todella koulutettuja ammattilaisia ​​täyttämään kantoja, jotka ovat tällä hetkellä tarvitaan. Siksi päätimme luoda harjoitusohjelman, joka pystyi tuomaan yhteen ja uusin sisältöä näistä materiaaleista yhdistää huipputason ohjelmia.

Mutta todellinen vahvuus formatiivisen ehdotus annetaan tiedekunnan, huolella valittu akateemisen ja toimialat kansallisia ja kansainvälisiä asiantuntijoita. Oppiminen paras on suurin arvo voimme tuoda opiskelijoille. EEME Business School on Business School, joka perustaa metodologian uusimpia suuntauksia koulutus- suunnitelmat kuten iskunkestävä tai tavoitteiden asettaminen SMART.

Olemme varmoja, että opiskelijat, jotka voivat hyötyä opastavia tapahtumista olemme valmistanut heille, he kävelevät läpi kaikki odotukset ja tulee hankkimaan tietoa ja kokemusta tarvitaan ammattilaisia ​​liiketoiminnan tarpeisiin.

Liikkuvuus ulkomailla opiskeluun

Jossa korkeamman tason tietoa ja kypsyyttä, ammatillinen aiheuttaa vaiheessa koulutuksen ulkomailla, on noudatettava useita yhteisiä paikallisia koulutus jatko muuttujia, kuten opetushenkilöstön kuitenkin, koska he tietävät ympäristöön, tarvitsevat tavata muita näkökohtia ennen siirtoa pysyä muodollisuuksia, majoitus ja ihmisiä, joiden kanssa mahdollisesti jakavat koulutukseen ja asumiseen sekä monista muista seikoista, jotka syntyvät seurauksena luonnollisen tietämättömyys missä hän asuu jonkin aikaa. Tässä mielessä EEME Business School tarjoaa tukea palvelua liikkuvuutta myös aiempiin vaiheisiin menettelyjen ja asunnon löytäminen, jotta helpotetaan välitön integrointi jatko-opiskelijoille heidän opetuksen yhteydessä.

Mielestämme tämä alkuvaiheessa tottuvat ominaispiirteiden paikka on tärkeä ja tuottaa lisäarvoa, koska se mahdollistaa tulokas keskittyä koulutukseen näkökulma ja saada ne tuntee helposti kanssa kulttuurin ja arvojen alueella, jossa sijaitsevat. Meille se on ensimmäinen askel prosessissa, joka päättyy vihkimisen uusia taitoja ja konsolidointi olemassa olevia.

EEME Business School tarjoaa tukea palvelua liikkuvuutta myös aiempiin vaiheisiin menettelyjen ja majoitus, helpottamiseksi välitöntä integrointia oppilaan

Maailmanlaajuinen paradigma, joka leimaa sosiaaliset ja taloudelliset suhteet nykymaailmassa, olosuhteet ja edistää strategioita organisaatioiden. Maailma on, enemmän kuin koskaan Baabelin torni kielten, kulttuurien ja tietämyksen jossa yritykset pyrkivät tuottamaan synergiaa, joka johtaa heidät huippuosaamista. Tässä mielessä inhimillinen pääoma tulee avaintekijä erilaistumista. Kuuntelutaito, joustavuus, strateginen näkemys, viestintätaidot, karismaa, itsetunto, empatiaa tai sitoutuminen on joitakin ominaisuuksia, jotka onnistuneesti organisaatiot pyrkivät sisältämään tärkein voimavara, sekä suuntaviivoja ja keskellä kerrostumissa ja laitteet työtä.

Koulutuksen ulkomailla auttaa parantamaan ominaisuuksia mainittu. Parannettu kielikoulutusta lisää mahdollisuuksia viestinnän ja lähestymistapa toiseen kulttuuriin. Se tarjoaa myös mahdollisuuden olla vuorovaikutuksessa muiden ihmisten kanssa muiden maailman alueiden ja siksi laajentamaan näkemyksiä ja henkilökohtaisia ​​kokemuksia. Laadun kannalta katsottuna, se on yksi sopivin investoinnit inhimilliseen pääomaan, koska sen lisäksi, koulutus auttaa vahvistamaan taitoja ja asenteita, jotka lopulta asettaa tarvittava osaaminen organisaatioiden.

Tosiasiat vahvistavat, että työttömyysaste on alempi ryhmässä, joka valtuuttaa koulutusta ulkomailla. Esimerkiksi Euroopan komissio arvioi, että opiskelijat Erasmus (yliopisto vaihe) koulutus jossa työttömyysaste 23 prosenttia pienempi kuin yleinen ja kova, tämä ero voidaan selittää perustuu pelkästään kielitaitoa. Epäilemättä, kaluston ominaisuuksia, jotka liittyvät vaiheessa koulutusta ulkomailla, ovat arvokkaita yhtiölle.

Kokoelma ominaisuuksia, jotka liittyvät vaiheessa koulutusta ulkomailla ovat arvokkaita yrityksen

Jatko koulutus on erityisen tärkeää niille ammattilaisille, joilla ei ollut mahdollisuus suorittaa yliopisto-opintoja ulkomailla tai jotka tarvitsevat kierrätysprosessin päivittää sekä kielitaitoaan ja ammattitaitoaan. Olipa se työntää yhtiö, motivoi rikastaa opetussuunnitelmaa tai alustavana johtaa hankkeen yrittäjyyden, koulutuksen laatu ulkomailla antaa kaksi tarkoitusta: varmistaa riittävästi teknistä tietämystä ja rinnastaminen ominaisuudet edellä. Lyhyesti, oletus toimivallan ympäristössä rikastetaan useiden ammatillista ja ihmisen lähestymistapoja.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Espanjalainen

Katso maisteriohjelmia »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

Master Digitaalisen Markkinoinnin Ja Sosiaalisten Verkostojen

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Espanja Alicante

Master Digital Marketing ja sosiaaliset verkostot EEME Business School tarjoaa strategioita ja tekniikoita tarpeen kehittää Digital Marketing Plan. [+]

Paras uravalinta: kasvot, jossa Trip Master, Opinnäytetyö ja työkokemusta. Yli 150 opiskelijaa koulutetaan. Valinnainen kaksoistutkinnon Master digitaalinen markkinointi ja Social Networking for Business School EEME Master digitaalinen markkinointi ja sosiaalinen media University Elizabeth I tunnusmerkkejä Master Digital Marketing ja sosiaaliset verkostot of EEME Business School tarjoaa strategioita ja tekniikoita tarpeen kehittää Digital Marketing Plan. Tiedekunta koostuu huippuammattilaisia ​​tunnustettu kansallisesti ja kansainvälisesti ja ne ovat osa tärkeimpien teknologiayrityksistä maassamme. Orientaatio tekemällä oppiminen on yksi suurista omaisuuden Master: opiskelijat paitsi saada riittävä koulutus, parhaiden asiantuntijoiden, mutta myös käytännössä kaikki hankittuja. Kautta tapaustutkimuksia ja ryhmädynamiikan opiskelija tukevasti lujittaa oppimiseen ja myös voitava soveltaa sitä työhömmekin tehokkaasti. Opettanut ammattilaiset johtavien teknologiayritysten ja digitaalinen virastojen Program Master Digital Marketing ja sosiaaliset verkostot (MMDRS) käsittää 60 op. Neljä syytä valita Master Digital Marketing ja sosiaaliset verkostot 1 Congress yksinomainen verkottuminen #eemeeting Ohjelman aikana Master digitaalinen markkinointi ja sosiaalinen verkostoituminen opiskelijat saavat mahdollisuuden osallistua verkko kokoukseen vastaavien kanssa hyviä hankkeita ja yrittäjiä. Eemeetings of EEME Business School edistää kokemusten vaihtoa ja siirtoa lisäarvoa opiskelijoiden kautta matka, joka sisältää luentoja ja jonka asiantuntemusta pyrimme auttamaan oppilaita tunnistamaan uusia liiketoimintamahdollisuuksia tai jopa muuttavat jo heillä oli. Aikana kongressin tuottaa EEME palkinnot, palkintoja, joiden asiantuntija nimeämä EEME Business School tunnustaa yritysten konsolidoitu ja äskettäin lyödyt, joka hänen mielestään on erityisen kunnostautunut aloilla markkinointi tapahtuu ja hallinta. Täten toimitus EEME Company palkinnon, palkinto on EEME StartUp; ja lopuksi Dreemer Award, joka kunnioittaa opiskelija Master Digital Marketing ja sosiaaliset verkostot. 2 Master Trip: otamme sinut tietää digitaalinen yritys Osana opetussuunnitelman polku, opiskelijat... [-]

Ota yhteyttä
Asiointiosoite
Avenida Pintor Xavier Soler, 9
Alicante, 03015 ES
Asiointiosoite
Capitol Empresa
Ribera, 16

Valencia, 46002 ES
Asiointiosoite
La Escuela de Diseño - ESI Valladolid
Paseo Arco de Ladrillo, 72-74

Valladolid, 47007 ES