EFEM

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Online Kurssit Masters verkossa.

EFEM, ONLINE koulutushanke.

Yli 40 vuotta sitten meidän perustajat ovat sitoutuneet kehittämään koulutusta ratkaisuja. Kurssit ja enemmän kursseja, luokkahuoneessa kursseja, semi-face kursseja, etäopiskeluohjelmia ... In EFEM koulutuksen painopiste, mitä on tulossa. Se oli kuinka Internet tulivat ja EFEM käännymme verkkokursseja, sitten online Masters virtuaaliluokkahuoneet, verkkoalustoja ja tällä hetkellä osastot kanssa sertifiointi yliopiston Burgosin kautta Foundation.

Olemme kouluttaneet yli 110000 opiskelijoille, joiden tausta on 4 miljoonaa tuntia koulutusta takana ja lähellä horisonttia, jonka tavoitteena on saavuttaa 10 miljoonaa. Kaikki opiskelijat ovat toistaiseksi olleet osa historiaamme. Ja nyt?

TULEVAISUUS verkkokursseja

EFEM Nyt jälleen, päätimme katsoa eteenpäin, me tiedämme, että tulevaisuudessa ja että meidän opiskelijat ovat niin läheisesti yhdistyneet, että tulee vastuuta meille. Jos meidän Kursseja ja master ovat olleet erinomaisia, ne ovat nyt paremmin. Jos meidän opettajat ovat ominaista niiden ammattitaito, nyt vielä enemmän. Kaiken EFEM otea tulevaisuuteen, loistava tulevaisuus, koska se on ainoa tapa varmistaa meidän opiskelijoita, sekä kursseja Masters, tulevaisuuden odottamassa mahdollista, ja että me mukana ne päästä häntä.

TULEVAISUUDEN espanjaksi

Yli 500 miljoonaa ihmistä on espanjalainen äidinkielenään, miksi me ajattelemme vain paikallisesti? Emme keskittyä pelkästään osa tulevaisuuden opiskelijoiden yhdessä maassa. EFEM master-kurssit on suunniteltu kaikkien Espanjan puhujia. Latinalaisessa Amerikassa, ympäri maailmaa. Kielivalikoima uskomme tulevaisuuden, olemme koulussa.

Olemme edelläkävijöitä sinulle!

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Espanjalainen

Ohjelmat