ENEB

Esittely

Lue virallinen kuvaus

ENEB on korkeakoulututkintoon erikoistunut korkeakoulututkintoon erikoistunut yrityskoulu, joka perustuu etäopetusmenetelmiin. ENEB opettaa useita kansainvälisiä referenssiohjelmia Espanjassa ja Latinalaisessa Amerikassa.

Miksi ENEB ?

Akateeminen huippuosaaminen

ENEB on korkeakoulututkintoon erikoistunut korkeakoulututkintoon erikoistunut yrityskoulu, joka perustuu etäopetusmenetelmiin. ENEB opettaa useita kansainvälisiä referenssiohjelmia Espanjassa ja Latinalaisessa Amerikassa.

ENEB pääkonttori sijaitsee Barcelonassa, kolmanneksi parhaana yrityskeskuksena Euroopassa, Lontoon ja Pariisin jälkeen, ja toinen eurooppalainen kaupunki, joka parhaiten edistää itseään yrityskeskuksena konsultointiyrityksen Cushmanin ja Wakefieldin tekemän EUROOPAN KANSALAISEN MONITORin raportin mukaisesti.

Virtuaalisen kampuksen ja 7/24 -menetelmän kautta tutorien tiimi seuraa ja neuvoo sinua pysyvästi, jotta oppiminen olisi täydellinen ja kykenee ratkaisemaan kaikki epäilyt tai kysymykset, jotka voivat ilmetä opintojen aikana. Tarjoamme joustavia työtunteja opintojen yhdistämiseksi henkilökohtaiseen ja ammatilliseen toimintaan, opiskelujärjestelmän, joka on täysin mukautettu tarpeisiisi. Tutustu tutkimusmenetelmään täällä.

Kaikki Masters, jatko- ja jatkokurssit, joita ENEB opettaa, on Isabel I -yliopiston akkreditoitu, joka on ennustettu Euroopan korkeakoulutusalueella antamalla ECTS-opintopisteitä (European Credit Transfer System) kaikissa koulun koulutusohjelmissa, mikä takaa homogeenisuus ja tutkimusten laatu.

Sitoutunut laatuun ja huippuosaamiseen Barcelonan Eurooppa-kauppakorkeakoulu on saanut EAE: n ja IMF: n Business Schoolin kanssa Cum Laude 2018 -laatumerkinnän, joka on paras opiskelijoiden arvostama yrityskoulu. Lisäksi se on saanut EFQM: n huippuosaamistodistuksen, jolla on korkein pistemäärä ja joka on Isabelin yliopistoon liittyvä keskus. ENEB on rekisteröity teollisuusministeriössä ja tekee yhteistyötä Barcelonan yliopiston keskuksen kanssa.

El País -lehdessä on äskettäin julkaistu luettelo parhaista Espanjan liike-elämän kouluista, jotka arvioivat niiden laatua. ENEB on ensimmäisessä asemassa, joka antaa sille arvosanan 4,7 viidestä, mikä tunnistaa sen arvostuksen ja laadun alan johtavana yrityskouluna. Lisäksi se sijoittuu myös Financial Magazine -lehdessä Espanjan toiseksi parhaaksi etäliiketoimintakouluksi, sekä MBA-portaalin mukaan parhaan kansainvälisen Business Schoolin luokitukseen Club MBA: ssä ja kolmanneksi parhaan MBA-koulutuksen Espanjassa.

Kansainvälinen merkki

ENEB on maailmanlaajuinen ja kansainvälinen yrityskoulu, jonka tavoitteena on kouluttaa liike-elämän johtajia ja asiantuntijoita liike-elämän alalla ja tarjoaa mahdollisuuden opiskella sekä espanjan että portugalin kielellä. Barcelonan European Business School tarjoaa laajan valikoiman maisteriohjelmia ja jatko-ohjelmia, jotka tarjoavat hallintatyökaluja ja tarvittavia taitoja hallita yrityksen johtamista. Financial Timesin mukaan "EMBA: n tai MBA: n omistuksella on suora vaikutus uran ja palkkojen etenemiseen." Menettelyjen helpottamiseksi kaikki EU: n ulkopuoliset opiskelijat voivat pyytää apostille-palvelua kaikissa koulun myöntämissä hallinnollisissa asiakirjoissa.

113519_pexels-photo-1249158.jpegrawpixel.com / Pexels

Kolminkertainen titraus

ENEB keskitymme paitsi liike-elämän tiedon teoreettiseen koulutukseen, mutta myös ENEB ja NLP (Neurolinguistic Programming) -liiketoiminnan erikoistumiskurssiin kaikissa maisteriohjelmissamme, jotta voit ja pystyt soveltamaan näitä tietoja tiimien hallintaan ja hallintaan Ammatillisen menestyksen saavuttamiseksi yrityksessä.

Kaikissa koulutusohjelmissamme on Business English -ohjelma, valinnainen ja vapaa neuvottelutason englanti, jonka avulla voit työskennellä kansainvälisessä työympäristössä. ENEB ja Trinity College Londonin sopimuksen ansiosta kaikki Business English -ohjelman suorittaneet opiskelijat voivat jatkaa koulutusta koulussa ja valita virallisen ISE II -sertifioinnin.

Kun Mastersin opinnot on saatu päätökseen, saat ENEB myöntämän ja Isabel I: n vahvistaman kolminkertaisen tutkinnon.

  • Maisterin tutkinto
  • Koulutus- ja NLP-tutkintotodistus
  • Business English Program Certificate

Hallinnollisten menettelyjen helpottamiseksi kaikki EU: n ulkopuoliset opiskelijat voivat pyytää apostille-palvelua kaikissa koulun myöntämissä hallinnollisissa asiakirjoissa, kun he suorittavat koulutusohjelmansa maksamalla vastaavat maksut.

Yhtenäinen laillistamisprosessi, nimeltään apostille, koostuu apostillin tai merkinnän asettamisesta itse hallinnolliseen asiakirjaan, joka todistaa Barcelonan Eurooppa-koulun toisessa maassa antamien asiakirjojen aitouden. Haagin kansainvälisen yksityisoikeuden konferenssin XII yleissopimuksen allekirjoittajamaat pitävät 5. lokakuuta 1961 näin ollen tunnustettuja asiakirjoja, jotka on annettu muissa maissa ja joissa on apostille. Voit tarkistaa apostillin prosessin täällä.

Lahjakortti

ENEB kaikilla opiskelijoillamme on edistyksellisin teknologinen resurssi opintojen suorittamiseen mahdollisimman tehokkaalla tavalla. Siksi kun kirjaudut mihin tahansa Master-ohjelmaan, saat ilmaisen tabletin opiskelemaan ilman rajoituksia ja täysin vapaasti.

Ympäristöön sitoutuneet opinnot opetetaan 100% digitaalisessa muodossa. Tutkimusmallimme avulla voit ladata kaikki koulutusohjelmien sisällöt ja visualisoida ne tabletissa tai muussa laitteessa, joka opiskelee mukavasti mistä päin maailmaa tahansa.

Työllisyysvaihto

ENEB on tunnustettu eri alojen arvostetuimmista yrityksistä. Hänen koulutuksensa, joka on mukautettu työelämän nykyiseen todellisuuteen, antaa opiskelijalle mahdollisuuden kehittyä täydellisesti mihin tahansa yritykseen ja kehittää lupaavaa ammatillista uraa. Tämän mahdollistamiseksi koululla on sopimus tärkeiden yritysyritysten ja työpaikkapankin kanssa, jossa voit saada viikoittaisia työpaikkoja.

Sijainnit

Barcelona

Osoite
C/ Llull 321-329
08019 Barcelona, Katalonia, Espanja

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin