Lue virallinen kuvaus

ENEB on korkeakoulututkintoon erikoistunut korkeakoulututkintoon erikoistunut yrityskoulu, joka perustuu etäopetusmenetelmiin. ENEB opettaa useita kansainvälisiä referenssiohjelmia Espanjassa ja Latinalaisessa Amerikassa.

Miksi ENEB ?

Akateeminen huippuosaaminen

ENEB on korkeakoulututkintoon erikoistunut korkeakoulututkintoon erikoistunut yrityskoulu, joka perustuu etäopetusmenetelmiin. ENEB opettaa useita kansainvälisiä referenssiohjelmia Espanjassa ja Latinalaisessa Amerikassa.

ENEB pääkonttori sijaitsee Barcelonassa, kolmanneksi parhaana yrityskeskuksena Euroopassa, Lontoon ja Pariisin jälkeen, ja toinen eurooppalainen kaupunki, joka parhaiten edistää itseään yrityskeskuksena konsultointiyrityksen Cushmanin ja Wakefieldin tekemän EUROOPAN KANSALAISEN MONITORin raportin mukaisesti.

Virtuaalisen kampuksen ja 7/24 -menetelmän kautta tutorien tiimi seuraa ja neuvoo sinua pysyvästi, jotta oppiminen olisi täydellinen ja kykenee ratkaisemaan kaikki epäilyt tai kysymykset, jotka voivat ilmetä opintojen aikana. Tarjoamme joustavia työtunteja opintojen yhdistämiseksi henkilökohtaiseen ja ammatilliseen toimintaan, opiskelujärjestelmän, joka on täysin mukautettu tarpeisiisi. Tutustu tutkimusmenetelmään täällä.

Kaikki Masters, jatko- ja jatkokurssit, joita ENEB opettaa, on Isabel I -yliopiston akkreditoitu, joka on ennustettu Euroopan korkeakoulutusalueella antamalla ECTS-opintopisteitä (European Credit Transfer System) kaikissa koulun koulutusohjelmissa, mikä takaa homogeenisuus ja tutkimusten laatu.

Sitoutunut laatuun ja huippuosaamiseen Barcelonan Eurooppa-kauppakorkeakoulu on saanut EAE: n ja IMF: n Business Schoolin kanssa Cum Laude 2018 -laatumerkinnän, joka on paras opiskelijoiden arvostama yrityskoulu. Lisäksi se on saanut EFQM: n huippuosaamistodistuksen, jolla on korkein pistemäärä ja joka on Isabelin yliopistoon liittyvä keskus. ENEB on rekisteröity teollisuusministeriössä ja tekee yhteistyötä Barcelonan yliopiston keskuksen kanssa.

El País -lehdessä on äskettäin julkaistu luettelo parhaista Espanjan liike-elämän kouluista, jotka arvioivat niiden laatua. ENEB on ensimmäisessä asemassa, joka antaa sille arvosanan 4,7 viidestä, mikä tunnistaa sen arvostuksen ja laadun alan johtavana yrityskouluna. Lisäksi se sijoittuu myös Financial Magazine -lehdessä Espanjan toiseksi parhaaksi etäliiketoimintakouluksi, sekä MBA-portaalin mukaan parhaan kansainvälisen Business Schoolin luokitukseen Club MBA: ssä ja kolmanneksi parhaan MBA-koulutuksen Espanjassa.

Kansainvälinen merkki

ENEB on maailmanlaajuinen ja kansainvälinen yrityskoulu, jonka tavoitteena on kouluttaa liike-elämän johtajia ja asiantuntijoita liike-elämän alalla ja tarjoaa mahdollisuuden opiskella sekä espanjan että portugalin kielellä. Barcelonan European Business School tarjoaa laajan valikoiman maisteriohjelmia ja jatko-ohjelmia, jotka tarjoavat hallintatyökaluja ja tarvittavia taitoja hallita yrityksen johtamista. Financial Timesin mukaan "EMBA: n tai MBA: n omistuksella on suora vaikutus uran ja palkkojen etenemiseen." Menettelyjen helpottamiseksi kaikki EU: n ulkopuoliset opiskelijat voivat pyytää apostille-palvelua kaikissa koulun myöntämissä hallinnollisissa asiakirjoissa.

113519_pexels-photo-1249158.jpegrawpixel.com / Pexels

Kolminkertainen titraus

ENEB keskitymme paitsi liike-elämän tiedon teoreettiseen koulutukseen, mutta myös ENEB ja NLP (Neurolinguistic Programming) -liiketoiminnan erikoistumiskurssiin kaikissa maisteriohjelmissamme, jotta voit ja pystyt soveltamaan näitä tietoja tiimien hallintaan ja hallintaan Ammatillisen menestyksen saavuttamiseksi yrityksessä.

Kaikissa koulutusohjelmissamme on Business English -ohjelma, valinnainen ja vapaa neuvottelutason englanti, jonka avulla voit työskennellä kansainvälisessä työympäristössä. ENEB ja Trinity College Londonin sopimuksen ansiosta kaikki Business English -ohjelman suorittaneet opiskelijat voivat jatkaa koulutusta koulussa ja valita virallisen ISE II -sertifioinnin.

Kun Mastersin opinnot on saatu päätökseen, saat ENEB myöntämän ja Isabel I: n vahvistaman kolminkertaisen tutkinnon.

  • Maisterin tutkinto
  • Koulutus- ja NLP-tutkintotodistus
  • Business English Program Certificate

Hallinnollisten menettelyjen helpottamiseksi kaikki EU: n ulkopuoliset opiskelijat voivat pyytää apostille-palvelua kaikissa koulun myöntämissä hallinnollisissa asiakirjoissa, kun he suorittavat koulutusohjelmansa maksamalla vastaavat maksut.

Yhtenäinen laillistamisprosessi, nimeltään apostille, koostuu apostillin tai merkinnän asettamisesta itse hallinnolliseen asiakirjaan, joka todistaa Barcelonan Eurooppa-koulun toisessa maassa antamien asiakirjojen aitouden. Haagin kansainvälisen yksityisoikeuden konferenssin XII yleissopimuksen allekirjoittajamaat pitävät 5. lokakuuta 1961 näin ollen tunnustettuja asiakirjoja, jotka on annettu muissa maissa ja joissa on apostille. Voit tarkistaa apostillin prosessin täällä.

Lahjakortti

ENEB kaikilla opiskelijoillamme on edistyksellisin teknologinen resurssi opintojen suorittamiseen mahdollisimman tehokkaalla tavalla. Siksi kun kirjaudut mihin tahansa Master-ohjelmaan, saat ilmaisen tabletin opiskelemaan ilman rajoituksia ja täysin vapaasti.

Ympäristöön sitoutuneet opinnot opetetaan 100% digitaalisessa muodossa. Tutkimusmallimme avulla voit ladata kaikki koulutusohjelmien sisällöt ja visualisoida ne tabletissa tai muussa laitteessa, joka opiskelee mukavasti mistä päin maailmaa tahansa.

Työllisyysvaihto

ENEB on tunnustettu eri alojen arvostetuimmista yrityksistä. Hänen koulutuksensa, joka on mukautettu työelämän nykyiseen todellisuuteen, antaa opiskelijalle mahdollisuuden kehittyä täydellisesti mihin tahansa yritykseen ja kehittää lupaavaa ammatillista uraa. Tämän mahdollistamiseksi koululla on sopimus tärkeiden yritysyritysten ja työpaikkapankin kanssa, jossa voit saada viikoittaisia työpaikkoja.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Espanjalainen

Tämä koulu tarjoaa myös:

Johtamiskurssit

ENEB

Innovaatioiden ja yrittäjyyden maisterin tavoitteena on syventää yrityksen perustamisen avaimia, korostamalla tuotteen, ryhmätyön ja johtamisen käynnistämistä projektin k ... [+]

Innovaatioiden ja yrittäjyyden maisterin tavoitteena on syventää yrityksen perustamisen avaimia, korostamalla tuotteen, ryhmätyön ja johtamisen käynnistämistä projektin kehittämisessä. Mestarin tavoitteena on myös lisätä kykyjä organisaatioiden sisällä, jotta he voivat kehittää innovaatioitaan osastoillaan ja optimoida resursseja. Tämä maisterin tutkinto antaa sinun kehittää tärkeitä henkilökohtaisia taitoja yrittäjänä esimerkiksi luovuudessa ja johtamisessa sekä projektinhallinnassa.

Innovaatiolla ja yrittäjyydellä on tärkeä arvo maailmantaloudessa, koska ne optimoivat resursseja, prosesseja, uudistavat teollisuutta ja luovat mahdollisuuksia sekä liiketoiminnan arvoa.... [-]

Espanja Barcelona
Syyskuu 2020
Espanjalainen
Full-time
18 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
ENEB

Digitaalisen markkinoinnin ja verkkokaupan maisteri valmistaa sinut johtamaan projekteja ympäröivän digitaalisen ympäristön mukaisesti. ... [+]

Digitaalisen markkinoinnin ja verkkokaupan maisteri valmistaa sinut johtamaan projekteja ympäröivän digitaalisen ympäristön mukaisesti. Yksi tämän mestarin tärkeimmistä nähtävyyksistä on digitaalisen markkinointitekniikan integrointi sähköiseen kauppaan, jonka avulla voit luoda ja osata hallita digitaalisia projekteja ja saavuttaa suuria taloudellisia tuloksia. Lisäksi käynnistämme tapaustutkimuksillamme useita toteuttamiskelpoisia projekteja, joiden avulla voit analysoida kunkin projektin etuja ja haittoja.

Tämä päällikkö antaa sinulle kaiken tiedon verkkokentän tehokkaimmista työkaluista ja tekniikoista, kuten sosiaalinen media, SEO, SEM, Analytics ja Web-käytettävyys, sosiaalinen media, CRM, mobiilimarkkinointi ja verkkokauppa.... [-]

Espanja Barcelona
Syyskuu 2020
Espanjalainen
Full-time
18 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
ENEB

Master of Big Data ja Business Intelligence pyrkii tarjoamaan opiskelijoille yleiskuvan ja globalisaation Big Data -teknologioista ja niiden hyödyllisyydestä liiketoimint ... [+]

Master of Big Data ja Business Intelligence pyrkii tarjoamaan opiskelijoille yleiskuvan ja globalisaation Big Data -teknologioista ja niiden hyödyllisyydestä liiketoimintatavoitteiden saavuttamisessa sekä soveltaa ja käytännön koulutusta liiketoiminnan analyyttisissä tekniikoissa (Business Analytics) valmistelemalla opiskelija tämänhetkiseen kysyntään tällä työalalla, joka vaatii ammattilaisia, jotka käsittelevät suuria tietomääriä.

Tämä päällikkö on tarkoitettu ammattilaisille, joilla on kokemusta tai joilla ei ole kokemusta ja jotka haluavat keskittyä uusiin tietojen analysointiin liittyviin ammatteihin (Data Analyst, Data Scientists, Chief Data Officer, Data Engineer jne.). Tämän maisterintutkinnon lopussa opiskelijoilla on riittävät mahdollisuudet kattaa joitain näistä erikoistuneista profiileista, jotta he voivat hankkia arvokasta tietoa suurista tietomääristä ja ohjata eri yritysten ja laitosten liiketoimintapäätöksiä. Tämä on uusi painopiste strateginen, jossa monet yritykset ovat siirtymässä eteenpäin. Mestari sisältää myös uusimmat suuntaukset liiketoimintastrategiassa ja tiiminhallinnassa siten, että opiskelija ei pysty vain vertailemaan ja analysoimaan tietoja, vaan pystyy myös soveltamaan ja hallitsemaan niitä joukkueiden johtamisessa ja johtamisessa.... [-]

Espanja Barcelona
Syyskuu 2020
Espanjalainen
Full-time
18 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
ENEB

Johtamisen ja tiimijohtamisen maisteri on keskittynyt kaikkiin niihin ammattilaisia, jotka haluavat johtaa ja johtaa ihmisryhmää ja poimia maksimaalisen suorituskyvyn työ ... [+]

Johtamisen ja tiimijohtamisen maisteri on keskittynyt kaikkiin niihin ammattilaisia, jotka haluavat johtaa ja johtaa ihmisryhmää ja poimia maksimaalisen suorituskyvyn työtehtävissään.

Opintojen aikana hankit tarvittavan tiedon työskennellä ja edistää ammatillista ja henkilökohtaista kehitystä, johtamista, hallita johtamista tai käyttää sopivia neuvottelumenetelmiä.

Kehität työryhmien peruskäsitteet: määritelmä, merkitys, ryhmien luominen, luokittelu, taustalla olevat roolit, edut ja haitat, kehitysvaiheet, johtaminen, motivaatio, viestintä, valtuuskuntien järjestäminen ja tapaamisten ohjaus valmennusmenetelmien avulla ja PNL.... [-]

Espanja Barcelona
Syyskuu 2020
Espanjalainen
Full-time
18 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
ENEB

Kaupallisen johtamisen ja markkinoinnin maisterin tavoitteena on muuttaa alan ammattilaisista kauppa- ja markkinointiosastojen johtajiksi. ... [+]

Kaupallisen johtamisen ja markkinoinnin maisterin tavoitteena on muuttaa alan ammattilaisista kauppa- ja markkinointiosastojen johtajiksi. Se tarjoaa sinulle mahdollisuuden vastata asiakkaidesi tarpeisiin ja opit kasvattamaan yritystä tai organisaatiota kasvattamalla sen myyntiä ja houkuttelemalla potentiaalisia ostajia.

Opettajien jatkuvan ENEB arviointimenetelmän ansiosta toimitetaan käytännön tapauksia, joissa opiskelijan on pantava käytäntöön kaikki jokaisessa opetussuunnitelmassa opitut ja saatava siten tarvittava tieto vastaamaan nykypäivän yhteiskunnan haasteisiin. .

Valitse kouluttaminen ENEB , joka on yksi Euroopan tärkeimmistä ENEB , jonka avulla voit kouluttaa korkeimmalla tasolla, mistä tahansa ja joka päivä tukemalla kaikkia opettajia ja ohjaajia.... [-]

Espanja Barcelona
Syyskuu 2020
Espanjalainen
Full-time
18 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
ENEB

Master of Supply Chain Management -keskuksessa keskitytään kaikkiin ammattilaisiin, jotka pyrkivät kehittämään taitojaan ja tietonsa tehokkaammin toiminta- ja logistiikka ... [+]

Master of Supply Chain Management -keskuksessa keskitytään kaikkiin ammattilaisiin, jotka pyrkivät kehittämään taitojaan ja tietonsa tehokkaammin toiminta- ja logistiikkaprosessien alueilla. Tämä tutkinto tarjoaa tarvittavat työkalut yrityksen kilpailukyvyn lisäämiseksi. Kaiken tämän avulla pystyt suunnittelemaan, toteuttamaan ja ylläpitämään strategisen vision toiminta-alueen johtamisesta ja erityisesti toimitusketjun logistiikasta ja kiinteästä hallinnasta. Koko ohjelman aikana opit määrittelemään logistiikkastrategian ottaen huomioon ympäristö ja sen avulla hallitsemaan kaikkia alueita innovatiivisella ja kestävällä tavalla. Valitse kouluttaminen ENEB , joka on yksi Euroopan tärkeimmistä ENEB , jonka avulla voit kouluttaa korkeimmalla tasolla, mistä tahansa ja joka päivä tukemalla kaikkia opettajia ja ohjaajia.... [-]

Espanja Barcelona
Syyskuu 2020
Espanjalainen
Full-time
18 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
ENEB

Yrittäjyys- ja yritysviestinnän maisteri on keskittynyt kaikkiin ammattilaisiin, jotka pyrkivät kehittämään taitojaan ja tietonsa tehokkaammin julkisen toiminnan ja viest ... [+]

Yrittäjyys- ja yritysviestinnän maisteri on keskittynyt kaikkiin ammattilaisiin, jotka pyrkivät kehittämään taitojaan ja tietonsa tehokkaammin julkisen toiminnan ja viestinnän aloilla.

Taloudellinen, sosiaalinen ja yritysympäristö muuttuu nopeasti. Uudet digitaalisen viestinnän alustat, globalisaatio ovat muun muassa uusia haasteita organisaatioiden kommunikoinnissa sidosryhmiensä kanssa.

Kehität peruskonsepteja ja tärkeimpiä työvälineitä uusissa digitaalisissa ympäristöissä, kuten blogeissa, sosiaalisissa verkostoissa ja mikrotiedostoissa.

Kaiken tämän avulla pystyt hoitamaan viestintäjohtajana (DirCom) viestinnän kaksisuuntaisen ja läpinäkyvän virran varmistamisessa varmistaen, että työskenteleväsi yrityksen imago, uskottavuus ja maine on vakuutettu.... [-]

Espanja Barcelona
Syyskuu 2020
Espanjalainen
Full-time
18 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
ENEB

Master of Coaching, emotionaalinen hallinta ja mindfulness auttaa sinua kehittämään tarvittavat taidot kanavoida tunteita suhteissa yrityksessä. ... [+]

Master of Coaching, emotionaalinen hallinta ja mindfulness auttaa sinua kehittämään tarvittavat taidot kanavoida tunteita suhteissa yrityksessä. Sen avulla voit sijoittaa itsesi tietoisesti nykyiseen hetkeen tarjoamalla joukon tunneresursseja hyväksyäksesi kokemukset ja hyödyntääksesi niiden maksimaalisen potentiaalin.

Lisäksi se antaa sinulle paremman tiedon mielen toiminnasta parantamaan vastustuskykyä kaikilla elämäsi alueilla ja helpottamaan ryhmätyötä ja yksilöä.

Valitse kouluttaminen ENEB , joka on yksi Euroopan tärkeimmistä ENEB , jonka avulla voit kouluttaa korkeimmalla tasolla, mistä tahansa ja joka päivä tukemalla kaikkia opettajia ja ohjaajia.... [-]

Espanja Barcelona
Syyskuu 2020
Espanjalainen
Full-time
18 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
ENEB

Projektinhallinnan maisterin tavoitteena on tarjota tarvittavat työkalut projektinhallintaan. ... [+]

Projektinhallinnan maisterin tavoitteena on tarjota tarvittavat työkalut projektinhallintaan. Nykyään on elintärkeää, että yritykset ja nykyiset organisaatiot tietävät jatkuvasti niiden hankkeiden tilanteen, joihin he ovat aloittaneet, niiden hankkeiden laajuuden, joita ne aikovat toteuttaa, ja toteutettujen hankkeiden tulokset. Siksi projektipäällikön lukumäärä sekä projektien ja ohjelmien johtaminen ovat entistä tärkeämpiä tehokkaan liiketoimintastrategian ehdottamiseksi. Markkinoiden ja liiketoimintaympäristön nykyinen dynamiikka saa yritykset ja organisaatiot joutumaan johtamaan useita hankkeita samanaikaisesti. Tässä ympäristössä projektipäällikön luku saavuttaa perustavanlaatuisen merkityksen kaiken kokoisissa organisaatioissa ja yrityksissä, koska se on avainprofiili suunniteltaessa tehokkaita liiketoimintastrategioita, joissa hyödynnetään kaikkia käytettävissä olevia resursseja. Valitse koulutus ENEB , joka on yksi asiaankuuluvimmista ENEB kouluista Euroopassa ja jonka avulla voit kouluttaa parhaalla tasolla, mistä tahansa ja kaikkien opettajien ja ohjaajien päivittäisellä tuella.... [-]

Espanja Barcelona
Syyskuu 2020
Espanjalainen
Full-time
18 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Conoce todo sobre ENEB

ENEB - Escuela de Negocios Europea de Barcelona