Lue virallinen kuvaus

ESADE Business School

ESADE on kansainvälinen oppilaitos yli viidenkymmenen vuoden historia. Ihmiset ovat meidän numero yksi voimavara. Tiedekunnan jäseniä ja ammattilaisille, jotka ruokkivat heijastus, vuoropuhelua, hankkeita ja aloitteita varmistaa erinomaisen koulutuksen, uraauurtava tutkimus ja arvokas lisä yhteiskunnalliseen keskusteluun ja muutosta. ESADE keskeisenä tehtävänä on kouluttaa yksilöiden tulla erittäin päteviä ammattilaisia ​​täysin tietoisia sosiaalisen vastuun. Me edistää koulutusta ja tutkimusta läpi Law School ja Business School kanssa sitoutuen älyllisen kurinalaisuuden, kriittinen analyysi ja akateemista huippuosaamista. Valtaosa ESADE n lähes 50000 alumnit ovat lähettiläitä näiden arvojen yli sadassa maassa ja pidä huippuvirkamiestä yrityksissä, julkishallinnossa ja voittoa sektori.

ESADE maailmanlaajuinen arvostus johtuu sen laadukas koulutus, sen kansainvälisen huomion ja sen kokonaisvaltaista lähestymistapaa ammatillista ja henkilökohtaista osaamisen kehittämiseen. Vuosien ESADE on taottu syvälle juurtuneet siteet liike, taloudellisia ja sosiaalisia aloja alustana koulutuksen ja innovoinnin, vertailukohtana tutkimuskeskus ja näyttämönä pohdintaa ja vuoropuhelua. Mitä enemmän, ESADE pyrkii aktiivisesti innovatiivisia ratkaisuja haasteisiin henkilöresurssien ja tietämyksen hallinta, yritysten innovaatio ja globalisaatio, yrittäjyyden ja yritysten sosiaalista vastuuta sekä ratkaisu oikeudellisia ongelmia, jotka liittyvät uusiin haasteisiin. ESADE Business School Yli 50 vuoden kokemus ja yli 50000 alumni maailmanlaajuisesti, ESADE Business School on kansainvälisesti tunnustettu korkeat sen koulutusohjelmissa. Tilat Barcelonassa ja Madridissa sekä Buenos Aires, ESADE n Executive ohjelma on sitoutunut kouluttaa yksilöiden suuret mahdollisuudet johtaa organisaatioiden tänään ja tulevaisuudessa. ESADE on jatkuvasti rankattu top 10 kauppakorkeakouluissa maailmassa, kun se tulee palvelemaan yritysten tarpeisiin (Financial Times, Business Week ja Wall Street Journal).

Miksi ESADE

Puoli vuosisataa kokemus, ESADE perustajien jälki paljastaa useita merkkejä identiteetin jotka ovat inspiroineet toimielimen tehtävät, jotta se voi edistää yhteiskunnan merkittävä ja innovatiivisella tavalla. Koulutuksen, tutkimuksen ja yhteiskunnallisen keskustelun, ESADE on vaikuttanut, edistää ja edistää:

Edistäminen avoin näkemys hallinta Kaikentyyppisiin organisaatiot: yrityksille, viranomaisille ja voittoa tavoittelemattomien järjestöjen Aikaistaminen uudistamisessa Espanjan talouden ja sen onnistunut kansainvälistymisen viime vuosikymmeninä Vahvistaminen innovaatiot ja yrittäjyys Training yrittäjiä, joka pystyy toteuttamaan innovatiivisia ja kestäviä liiketoimintamalleja Opetus ja yritysten sosiaalisen vastuun edistämisessä, jossa yhdistyvät näkökulmasta ammatillisen osaamisen visio johtamisen palveluna ja sitoutumista yhteiskuntaan

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti
  • Espanjalainen
Tällä hetkellä ei ole ohjelmia näyttää

Tarkenna hakua edellä, tutustu suosittuja luokkia alle tai suorittaa hakusanan.


... or simply by choosing your degree: