ESCO E-Universitas

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Miksi ESCO E-Universitas ?

121401_PorqueESCOeu.jpg

6 syytä harjoittaa kanssamme:

  1. Opit erikoistuneessa soveltavan neurotieteen koulussa.
  2. Verkkokurssit, mutta täydellisellä ja pysyvällä yhteydellä henkilökohtaiseen ohjaajaasi ja opettajiisi.
  3. Opiskelet omassa tahdissasi, ilman aikataulujen tai paikan velvoitetta.
  4. Opit dynaamisesti ja miellyttävästi. Ikimuistoinen kokemus!
  5. Voit jakaa työtovereiden kanssa ympäri maailmaa.
  6. Sinulla on parhaat opettajat.

Sovelletut neurotieteen asiantuntijat

Ensimmäinen espanjankielinen neurotieteiden erikoistunut koulu soveltui organisaatioihin.

Opetamme markkinoinnin, johtamisen, viestinnän ja henkilöstöresurssien maisteria ja kursseja sovelletun neurotieteen näkökulmasta.

On lukuisia tutkinnon suorittaneita, jotka tekevät tällä hetkellä työtä paremmalla tiedolla ja tarkkuudella päätöksenteossa näillä aloilla. Heidän ainutlaatuinen ja ikimuistoinen opiskelukokemuksensa ansiosta he ovat saavuttaneet tärkeän ammatillisen harppauksen urallaan . Tämä käy ilmi hänen todistuksistaan ja uransa lukuisista interventioista tutkinnon suoritettuaan.

Viime vuosien neurotiede on kehittynyt nopeasti tekniikan käsissä, ja samalla sitä sovelletaan entistä menestyvämmin johtamis-, johtamis- ja viestintätoiminnan organisaatioissa.

Aivoympäristön opiskelu, sovelletun neurotieteen käyttöönotto organisaatioissa ja johtajien ja henkilöstön välillä on jo välttämättömyys ja selvä mukavuus .

Meillä on erinomainen joukko opettajia useista maista, soveltavan neurotieteen asiantuntijoita, joiden avulla voimme edistää käytännön tietämystä todellisissa sovellusympäristöissä , ja tämä muuttuja on yksi opiskelijoiden arvostamimmista.

Verkossa, mutta hyvin lähellä sinua

Olimme aina hyvin lähellä sinua on tunnusmerkkimme. Siksi sinulla on henkilökohtainen valmentaja, joka stimuloi opiskeluasi ja seuraa kanssasi oppimisen kehitystä jatkuvalla ja välittömällä tavalla kaiken tarvitsemasi suhteen. Valikoima on aina saatavana sähköpostitse, puhelimitse, Skypen ja Whatsappin kautta.

Joten opettajat ovat aina käytettävissänne ja vastaavat kysymyksiisi alle 48 tunnissa .

Woman working by a windowAndrew Neel / Unsplash

Harjoittele omassa tahdissasi

Tee työsi, muut opinnot tai perheesi ja sosiaalinen elämäsi yhteensopivaksi 100-prosenttisen verkkokoulutuksen kanssa, joka antaa sinulle aikataulujen ja paikan täydellisen joustavuuden .

Suuremman joustavuuden vuoksi luokittelut ovat edelleen live-tilassa, mutta ne tallennetaan, jotta voit nähdä ne niin monta kertaa kuin haluat.

Akateeminen huippuosaaminen, joka arvostaa opintoasi

Opettajat ovat tunnustettuja asiantuntijoita, joilla on laaja opetus ja ammatillinen kokemus , joka ei ainoastaan välitä perusteita ja teoriaa, vaan pääasiassa tapauksia, kokemuksia ja "tietotaitoa".

kokemus

Lisäämme yli 20 vuotta tarjoamalla laadukasta koulutusta sekä kasvotusten että verkossa.

Yli 10 000 opiskelijaa voi todistaa saadun koulutuksen laadusta.

Opiskelijamme ovat Argentiina, Bolivia, Kolumbia, Costa Rica, Chile, Dominikaaninen tasavalta, Espanja, Ecuador, Honduras, Meksiko, Nicaragua jne.

Opi hauskalla, dynaamisella ja käytännöllisellä tavalla

Jatkuva dynamiikka, foorumit, keskustelut ja parhaat multimediatyökalut antavat sinun nauttia opiskelusta hauskalla, dynaamisella ja käytännöllisellä oppimismenetelmällä .

Kehitä yhteysverkostoa

Verkkokoulutuksemme on suunniteltu siten, että sinulla on pysyviä yhteyksiä opiskelijoihin ja ammattilaisten kanssa kaikkialla maailmassa , jolloin saadaan tietoa ja laajennetaan ammatillista horisonttia.

Meillä on myös yhteistyösopimuksia, joita jatketaan päivä päivältä, erilaisten espanjankielisten maiden yritysten ja ammattilaisten kanssa.

Tutki, mitä nykyiset työmarkkinat vaativat eniten

Koulutusehdotukset tuottavat markkinoiden todelliset tarpeet, mutta esittävät puolestaan ainutlaatuisen lähestymistavan, joka tarjoaa lisäarvoa ammatilliselle tasolle .

Sijainnit

Granada

Osoite
Calle San Antón nº73
18005 Granada, Andalusia, Espanja

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös: