ESCO Escuela Superior de Comunicación y Marketing de Granada

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Olemme arvostettu eurooppalainen yliopisto, jolla on kansainvälinen ammatti ja joka on liitetty Walesin yliopiston Trinity Saint Davidiin. ESCO on ensimmäinen ja ainoa korkeakoulu, joka on erikoistunut viestinnän, markkinoinnin ja digitaalisen sisällön yliopisto-opintoihin Espanjassa liiketoimintakoulujen mallin perusteella. Hän opettaa kaikkia korkeakoulutuksen tasoja ja jatko-opintoja.

ESCO: ssa tarjoamme hyvin käytännön koulutusta sekä luokkahuoneessa, aktiivisen oppimisen kautta että yli 250 yrityksessä, joiden kanssa laitoksella on lukuisia sopimuksia, jotta opiskelijat voivat hyödyntää tietämystään käytännössä. Kaikki opiskelijat harjoittelevat ensimmäisestä kurssista.

Markkinoinnin, viestinnän ja videopelien maailma ovat aloja, joilla internetin kehittämisen ansiosta viime vuosina on luotu korkeimmat työvoimaprofiilit. Yritysten digitaalinen muuntaminen on mahdollisuus uusille markkinoijille, toimittajille, julkaisijoille, audiovisuaalisille viestijöille ja videopelien suunnittelijoille. Syötä tulevaisuuden urat, joissa on enemmän kasvanut yritysten vaatimat ammatilliset profiilit.

Sijainnit

Granada

Osoite
Calle San Antón, 73
18005 Granada, Andalusia, Espanja

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin