ESCP Business School - Madrid Campus

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Vuonna 1819 perustettu ESCP Business School on tuottanut johtajien ja yrittäjien sukupolvia. Kuuden kaupunkikampuksensa Berliinissä, Lontoossa, Madridissa, Pariisissa, Torinossa ja Varsovassa takaavat, että ESCP: n aidosti eurooppalainen identiteetti antaa sille mahdollisuuden tarjota ainutlaatuisen monikulttuurisen koulutuksen tyylin liike-elämässä ja globaalin näkymän kansainvälisissä johtamisasioissa. Joka vuosi ESCP toivottaa tervetulleeksi yli 6500 opiskelijaa ja 5000 johtajaa yli 120 eri maasta tarjoamalla heille kattavan tarjouksen johtokursseista ja erikoistuneista ohjelmista (kandidaatti, maisteri, Executive MBA, tohtori ja johtajakoulutus). ESCP Europe on akkreditoitu: AACSB, EQUIS, EFMD, MBA, EFMD EMBA, 5 eurooppalaista Higher Ed -standardia. www.escp.eu - Seuraa meitä Twitterissä @ESCP_bs

128668_rsz_brooke-cagle-uduc5hjx2ew-unsplash.jpg

Cosmopolitan, hienostunut, vilkas, energinen, eloisa

ESCP Business School - Madrid

Tavoitteenamme on parantaa työllistettävyyttä. Työskentelemme monien muun muassa Deloitte, EY, PwC, Ferrovial ja Accenture kanssa. Olemme sitoutuneet tarjoamaan opiskelijoillemme parhaita harjoittelujaksoja, ja yhteistyökumppanimme ovat lahjakkaimmat harjoittelijat.

Kampus sijaitsee rauhallisella alueella, muutaman metrin päässä Monte de El Pardon kansallispuistosta. Madridin kampus on ihanteellinen paikka opiskelijoille keskittyä opiskeluun ja ammatilliseen kehitykseen.

Päärakennusta ympäröi 6000 m2 puutarha, johon kuuluu kaunis lehto ja ruoho niitty. Hotellissa on mukavat monitoimihuoneet, kirjasto, tietokonehuoneet, kahvila ja parkkipaikka.

Kampuksella on intensiivinen päivittäinen elämä, sillä siellä on päivittäisiä luokkia, tiedotustilaisuuksia ja konferensseja, kansallisten ja kansainvälisten yritysten vierailuja, opiskelijaryhmien kokouksia, foorumeita ja monia muita toimintoja.

Puerta del Solista ja Plaza Mayorista Plaza de Españaan, Malasaan, Chuecaan ja Bernabeun jalkapallostadioniin se ei ole pelkästään sen kaupungin koko, joka saa sen sekoittumaan.

Se on madrileño-asenne - rakkaus seurusteluun, kulttuuriseen palamaan ja sen ihmisten lämpöön. Jokainen nurkka kääntyy paljastamaan jotain yllättävää ja ilahduttavaa.

Kansainvälinen ympäristö

Madridissa asuu joitakin maailman parhaista yrityskouluista.

Pääkaupunki tarjoaa monipuolisen ja kansainvälisen yhteisön, joka tarjoaa mahdollisuuden opiskella ympäri maailmaa olevien opiskelijoiden rinnalla. Se on myös yksi Euroopan edullisimmista kaupungeista.

Käynnistä urasi

Teollisuus- ja innovaatiokeskuksena tunnettu espanjalainen pääkaupunki on yksi Euroopan johtavista finanssikeskuksista.

Madrid tarjoaa opiskelijoille hyvät mahdollisuudet luoda ammatillisia kontakteja ja hankkia asiaankuuluvaa kokemusta. ESCP: ssä pyrimme pysymään talouden muuttuvien vaatimusten ja suuntausten kanssa ottamalla käyttöön uutta tekniikkaa ja innovaatiota vastaamaan sekä opiskelijoiden että tulevien työnantajien tarpeita.

Sijainnit

Madrid

Osoite
ESCP Europe
c/ Arroyofresno, 1
28035 - Madrid
Spain

Madrid, Madridin yhteisö, Espanja

Lontoo

Osoite
Lontoo, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Akkreditoinnit

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited