ESCUELA MADRILEÑA DE DECORACIÓN

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tutustu meihin ja kerro meille!

Olemme 1. School of Design, hyväksymiä julkinen yliopisto.

Kautta tiiviit harjoittelut neljässä kuukaudessa saat korkeakoulututkinto harjoitella ammattimaisesti alalla sisustus.

60131_interior-suunnittelu-2545266_640.jpg

Viittaus muodostumista ja sisustukseen

Olemme johtavia alan parhaat tulokset saadaan niille, jotka haluavat aloittaa sisustus.

Meistä on tullut maamerkki Madridissa kanssa koulutusmallin.

Olemme hyväksyneet myös koulutusmallin ansiosta mainetta ja kokemusta Yhdymme muodostavien sisustajille ja sisustussuunnittelijoiden kanssa asialista ja malli kuin mikään muu, joka on innoittanut ja esimerkiksi muihin keskuksiin nyt säätää niiden oppimäärän ja opetuksen mallia viitaten meidän , uraauurtavasta ja hyväksyminen.

koulutuksen tulokset

Kiitos ammatillisia asiantuntijoita yli 15 vuotta alalla sisustus, valmistella opiskelijalle kattavan koulutuksen, jossa keräämme historiaa, teorian ja käytännön sisustus. Opiskelija oppii aiheutuvat luonnos, määrittää tyylin, joka tarjoaa erottuva muotoilu ehdotusta, tee Materiaalien valintaan, suunnittelemaan hanketta ja hallita 3D altistaa asiakkaalle esityksen.

60132_chairs-2181947_640.jpg

Tunnustettu sertifiointi Laatu

Meidän keskus on jo viittaus paitsi Espanjassa, myös kansainvälisesti voi ylpeillä ottaa opiskelijoita eri puolilta maailmaa. Koulumme on monikossa, avoin ja monikulttuurinen tilaa tutkia intensiivikursseja ja Masters Sisustus ja sisustus, Kiinteistövälitys, Estate suunnittelu, silmänlumetta ja Visual Muotoilu sisustus, 3D työkaluja, valokuva tai piirustus taiteellinen ...

Olemme hyväksynyt ja sertifioitu sinetti ISO9001, joka on korkein laatu takaa, että yritys voi tarjota.

Tavoitteet

Päämääränä koulu on antaa opiskelijoille alan suunnittelun käsi ammattikäyttöön ja sisustussuunnittelijat. Kaikki jäsenet koulumme ovat aktiivisia ammattilaisia ​​sisustus ja sisustus sektorille.

Ei vain meillä on työtä, johon yritykset ja yksityishenkilöt yleensä keinona mutta opiskelijat voivat myös tehdä harjoittelupaikkoja 3 kuukautta sisustussuunnittelussa tutkimuksissa, joiden kanssa meillä on kumppanuussopimuksia.

Lisäksi opiskelijat saavat luokissa, miten rakentaa oman liiketoiminnan ja markkinoinnin tekniikoita, joiden avulla voit murtautua teollisuuden onnistuneesti.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Espanjalainen

Katso maisteriohjelmia » Katso Kurssit - OnlineStudies » Katso Kurssit - AcademicCourses »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

Master Asuntojen Sisustus Ja Suunnittelu + 3D

Sekä onlineopetusta että kontaktiopetusta Osa-aikainen 14 viikkoa April 2018 Espanja Madrid

Tämä master / maisteriksi on tarkoitettu niille, jotka eivät hae korkeakoulututkinto, mutta ammatti etenemisen ja sisustamiseen ja tehdä se sekoitettu tilassa. Se on työmahdollisuuksia. Se ei vaadi aiempaa koulutusta. [+]

Tämä master / maisteriksi on tarkoitettu niille, jotka eivät hae korkeakoulututkinto, mutta ammatti etenemisen ja sisustamiseen ja tehdä se sekoitettu tilassa. Se on työmahdollisuuksia. Se ei vaadi aiempaa koulutusta.

yleiskatsaus

Tämä master / master tarjoaa korkean kysynnän työllisyysnäkymät alalla muotoilun ansiosta hyvin täysi esityslista jotka tarjoavat asiantuntija ammattilaisten ja sisustusta, joka muutti luokkahuoneessa todellisuuteen tämän kauniin ammatin. Olla täydellinen ammattilainen tässä ammatissa, on tarpeen muodostaa sekä sisustus- ja suunnittelutyökalujen 2D ja 3D (AutoCAD, Sketchup ja Vray).

Tämä osaaminen antaa erilaisimpiin uramahdollisuuksista muotoilualasta.... [-]


Videot

Opiniones de alumnos del Curso Superior Universitario