ESDESIGN - Escuela Superior de Diseño de Barcelona

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Meet School of Design Barcelona

Koulutamme ammattilaisia ​​muuttaa ne moottorin muutoksen, jonka avulla he muutos ympäristön ja uusien tilojen, luovuutta ja innovointia.

Miksi opiskella ESDESIGNissä?

Barcelonan suunnittelukoulu (ESDESIGN) on instituutti, joka on perustettu vastaamaan suunnittelualan ammattilaisten koulutustarpeeseen ja jolla on kyky ennakoida suuntauksia, analysoida nousevia sosiaalisia tilanteita ja tarpeita ja tarjota innovatiivisimpia ratkaisuja .

näkymä

Koska koulu verkossa kansainvälisiä reference design, tarjoaa parasta laatua kärjessä suunnittelu ja online-koulutusta.

tehtävä

Kouluttaa ammattilaisia, kääntämällä ne muutoksen moottori, jonka avulla he muutos ympäristön ja tuottaa uusia tiloja, luovuutta, innovaatioita, yrittäjyyttä ja suunnittelun laatua.

arvomme

Barcelona

Kehto muotoilu, Barcelonan tuotemerkki on maailman johtava muotoilun ja innovaation, kansainvälistymisen edistämiseen sekä houkutella kykyjä ja investointeja. Siitä on tullut yksi moottoreista tietoon perustuvan talouden ja innovaation.

Menetelmät 100% verkossa ja joustava

Tämä opetus ehdotus on seurausta yhdistelmästä työn opiskelijoiden sekä käytännöllisiä ja teoreettisella tasolla, joka perustuu sosiaalisen oppimisen ja aktiivisen osallistumisen opiskelijoiden mielipiteensä ja aiemmat kokemukset eri aiheista.

Opetussuunnitelmat ovat suunniteltu jotta opiskelijat voivat kehittää taitoja, tietoja ja taitoja kunkin erityisen ohjelman.

Oppimiskokemus pystyä vastaamaan tähän muuttuvaan maailmaan ja markkinoiden tarpeisiin ja nykyisen liiketoiminnan näkökulmasta innovaation ja jatkuvan parantamisen.

Sopeudumme sisältö lähes reaaliajassa

Kaikki mikä tapahtuu vaikuttaa, mihin suuntaan asiat etenevät. Lähes ole aikaa tai julkaista kirjaan. Kaikki vaikuttaa kaikkeen, joten sisällön tänään epäilemättä erilaiset kuin vuoden kuluessa.

omakohtaista kokemusta

Opettajat eri moduulit ovat muutoksen päätoimijoiden, eikä pelkkiä. Osa tästä laajentaa rajoja, uusia tapoja ja rakentaa suhteita tuotemerkkejä ja kuluttajien johdonmukaisesti ja kestävä pitkällä aikavälillä.

Opettajat 100% aktiivista

Ei ainoastaan ​​anna meille merkitystä sisällön moduulit, myös se antaa meille mahdollisuuden elää ja jakaa heidän kanssaan jarrut ja mahdollisuudet jatkuvasti näkyä markkinoilla.

Moniarvoisuutta ja kansainvälistyminen

Tällaisessa maailmassa luovuutta, on erilaisia ​​näkemyksiä samasta asiasta ei ole ainoastaan ​​tarpeellista, vaan myös rikastuttaa. Jaamme kokemuksia ihmisiä eri maista, kulttuureista ja realiteetit, jotka vahvistavat kuin koskaan tuloksia.

Elää tunne huimaus

Jotain pitäisi oppia elämään päivästä lähtien. muuttuvassa ympäristössä, uusia teknologioita, sosiaalisia kierrosta; mikään ei ole pysyvää, ja sinun täytyy oppia toimimaan tällä tavalla.

ammatillinen ohjaus

Kaikki ohjelmat ovat tavoitteisiin kuuluu parantaa ammattiasema jo työskentelevät ja työllistettävyyden edistämiseksi oppilaille. Edistää tätä näkökohtaa, lisäksi opetuksen tiimi, joka auttaa opas opiskelijoille nykyisessä todellisuudessa työmarkkinoiden, materiaalia, jonka avulla he voivat luoda digitaalinen portfolio auttaa heitä aseman syntymiseen.

Kannustetaan yrittäjyyteen ja tarjota liiketoimintaosaamisen

suunnitteluprosessia ja viestinnän yritysten näkökulmasta johdon, käsitteellisiä ja käytännön tasolla on puututtava. Koska yhteyttä yhtiöön poistua tuotteen markkinoille, opiskelija läpi eri vaiheissa hankkeen oikeudellisia vivahteita ja taloudelliset olosuhteet opastetaan. Koska perillä vaiheista hankkeen opiskelija on kyky hallita aikaa ja resursseja.

inspiraatio

vapaus annetaan opiskelijoille löytää identiteettinsä maailmassa muotoilun. Opetamme sinulle katsomaan ympäristöön eri tavalla, analysoida, löytää inspiraatiota kaikkialla (muualla kuin luultavasti saman designin maailmaan). Me motivoivat sinua katsomaan maailmaa taiteen, luonnossa, kaikkein jokapäiväisessä eleet ... saada inspiraatiota ja uusia ideoita.

Läheisyys ja jatkuvaa tukea

Opiskelija tuntuu aina mukanaan, sekä opettajat ratkaista kysymyksistä, moduuleissa, kuten ohjelmapäällikkö, joka takaa sen laatua. Heillä on myös hahmo ohjelmapäällikkö, toteuttamaan kattavaa seurantaa hyödyntää ohjelmien.

tekniikka

Kukin ohjelma sisältää erikoistunut ohjelmisto, joka tulee antaa opiskelijoille kanssa taitoja ja kykyjä, jotka tarvitsevat sekä ohjelman käytäntöjä ja työympäristön. Luultavasti kehittyvien ohjelmistotyökaluja valmistella heitä tulevaisuudessa.

kaksoistutkintoon

Kurssin School of Design Barcelona ja erittäin otsikko Valencian International University, joka hyvitetään niitä ammattilaisia ​​erikoisuus tutkittu.

Menetelmät 100% verkossa ja joustava

ESDESIGNin mestarit erottuvat olevansa 100-prosenttisesti verkossa ja täysin joustavia sekä selkeän kansainvälisen kutsun ansiosta . Tämä didaktinen ehdotus perustuu konstruktivistisen mallin mukaiseen oppimiseen ja yhteistyöhön opetuksella videoneuvottelun kautta reaaliajassa ja viivästyneissä viestintätiloissa.

ESDESIGN-ohjelmassa sinulla on markkinoiden ja nykyisen yrityksen tarpeisiin mukautettu oppimiskokemus, koska ohjelmat on suunnitellut suunnittelusalan asiantuntijaryhmä , joka on tietoinen ympäristön ja erityisesti ympäristön nykyisistä ja tulevista tarpeista yritykset ja organisaatiot.

Alla on yhteenveto edut opiskelu meille:

Yhdistä milloin ja missä tahansa

Virtuaalinen kampus on käytössäsi 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivää viikossa, 365 päivää vuodessa. Tuo kaikki tarvittavat resurssit seurata aiheita: käsikirjat, erikoistunut ohjelmisto, artikkeleita, käytäntöjä, prototyyppien ja mallien, video- ja sosiaalisia verkostoja.

Vuonna Lisäksi sinulla on pääsy näihin materiaaleihin ja resursseja, kun haluat ja milloin olet haluat: kiitos Blackboard teknologiaa, joka sisältää meidän virtuaalikampukseen, voit liittää mistä tahansa laitteesta, poistaa maantieteelliset ja aikarajoitusten oppimisessa.

henkilökohtainen seuranta

Kunkin kohteen on kaksi olennaista lukuja parantaa ja rikastuttaa eniten on oppimiskokemus: ohjelmajohtaja ja professori, joka tarjoaa kaikki ohjeet harjoittaa toimintaa jatkuvaa arviointia ja saada korjauksia ja kommentteja. Ja voit mennä opettajan vastaamaan kaikkiin teoreettisia kysymyksiä.

Sinulla on myös hahmo ohjelmapäällikkö, joka aikoo varmistaa asianmukaisen kehittymisen kunkin painoksiin ohjelman. Lisäksi ohjelmapäällikkö on mukanasi, tukea ja ratkaista epäilyjä yleensä, joten voit jatkaa oman koulutuksen laatua.

Laaja käytännön toimintaa

Lisäksi muistiinpanoja ja opetusmateriaalin, joka antaa sinulle virtuaalikampusta kaikki mestarit ovat erilaisia ​​aktiviteetteja voit mennä ja afiances toteuttamisessa sisältö hankkinut koko ohjelman ajan.

  • tutkimus
  • käsitekartat
  • aivoriihi
  • hankekehitys
  • Asia analyysi
  • muotoiluajattelu
  • prototyypit
  • esitykset

Kaksi akselia täydentävä arviointi

  • Jatkuva arviointi. Perustuu lähinnä ajoittain toimituksen käytännöt koko kurssin.
  • Loppuarvioinnin. Esittely opinnäytetyö, joka tarkistaa tasoa hankkimista ja taitoja säädetty ohjelmassa.

erikoistunut ohjelmisto

Vahvistamalla ESDESIGN-opetuksen käytännöllisyyttä tarjoamme opiskelijoillemme erikoistuneita ohjelmistoja . Tämän työkalun avulla voit kehittää ohjelman taitoja nykyisten tarpeiden mukaisesti.

Oppiminen kehittynyt vuosien Master tulevaisuuden kehitys helpottaa sekä tietyn ohjelmiston tarjoamia koulun kuten muutkin, joilla on samanlaiset ominaisuudet, joka on olemassa markkinoilla.

Sijainnit

Barcelona

Osoite
Barcelona, Katalonia, Espanja

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin