ESDi - Design School

Esittely

Lue virallinen kuvaus

school

Tietoja ESDi

Vuonna 1989 useita hallinnollisia organismeja, yrityksiä ja liike-elämän yhdistyksiä kokoontui vahvistamaan katalaanin teollisuutta muotoilemalla ammattimaisesti. Tämän työn tuloksena oli ESDi korkeakoulu, joka luotiin tavoitteena kilpailukykyisten ja pätevien muotoiluvalmisteiden kouluttaminen.

Sittemmin koulu yhdistettiin koulutuksen edelläkävijäksi, johon sisältyy virallisen korkeakoulututkinnon muotoilu, useita maisterin tutkintoja ja jatko-opintoja sekä innovatiivisia tutkimuksia, kuten älykkään suunnittelun kandidaatin tutkinto ja digitaalisen humanistisen kandidaatin kandidaatti .

Sabadellissa (Barcelonassa, Espanjassa) sijaitseva koulu on yli 14 000 m2 varustetuista huipputekniikan palveluista, kuten It-Labs-lisäaineiden valmistuksesta, virtuaalitodellisuudesta (yhteistyössä HP: n kanssa) sekä digitaali- suuden suunnittelu- ja valmistusprosesseista.

Sijoituksia

 • ESDi korkeakoulu, Katalonian muotoilukouluista Nº 1 kahden vuoden välein BBVA-säätiön U-rankingissa 2016-2017
 • Ramon Llull -yliopisto, Nº 6 BBVA-säätiön U-rankingissa 2017
 • Ramon Llull Yliopisto, Nº 125 yhteiskuntatieteiden ja hallinnon QS World University -numerot aiheittain 2017
 • Ramon Llull -yliopisto, top 100 Maailmanlaajuisen yliopiston työllistymiskohteen 2017
 • Ramon Llull -yliopisto, alkuun 151-200 Academic Substancesin maailmanlaajuisen sijoittamisen johtamisessa vuonna 2017
 • Ramon Llull -yliopisto, Espanjan valtion nro 6 Espanjalaisten yliopistojen CYD-rankingissa 2017

school

Opiskelijoiden saamat palkinnot

 • Ane Castro ja Núria Costa (muotisuunnittelu), jotka olivat Samsung EGO Innovation -projektin voittajia heidän CONECT3D-kokoelmastaan, jonka ansiosta ne pystyivät näyttämään luomuksiaan Mercedes-Benzin muotiviikolla Madridissa
 • Ane Castro ja Núria Costa (muotisuunnittelu), 080 Investor Day 2018: n voittajat Katalonian kiitoradalla 080 Barcelona Fashion ja alustan seed
 • Gerard Arderius (Graafinen muotoilu), joka voitti ADG-FAD: n Golden Laus (Espanja) 2018 -professin loppututkinnosta "El soso catalán que hace reír"
 • Mireia Mesalles (tuotesuunnittelu), ADI-FAD: n kultaisen ADI-mitalin (Espanja) 2018 voittaja loppuvaiheessa "Minial"
 • Alba Alaminos (sisustussuunnittelu), joka voitti kolmas palkinnon CODIC-palkinnoista (Espanja) 2018 Col·legi Oficial de Dissenyadors d'Interiors ja Decoradors de Catalunya -lehdestä hänen "Skyline Flight School"
 • Roger Fonts (Graafinen suunnittelu), voittaja Bronze Laus (Espanja) 2018 ADG-FAD hänen loppututkinnon hankkeen "Original Vaatteet Kids"

school

9 syytä opiskella ESDi

 1. Virallinen tutkinto ja mahdollisuus saada kaksinkertainen tutkinto: Virallinen tutkinto Design Bachelor in Smart Design. Olemme myös Espanjan valtion ainoa keskus, joka opettaa 6 muotoilua.
 2. Pioneerit Smart Design -opintoihin ja Digital Humanities -ohjelmaan.
 3. Laaja kansainvälinen verkosto. Olemme läsnä yli 20 maassa.
 4. Yli 14 000 m2 tilat historiallisessa rakennuksessa, joka sijaitsee Sabadellin keskustassa.
 5. Avant-garde-tekniikalla varustetut työpajat ja laboratoriot. Laboratoriot, laboratoriot, video- ja valokuvausryhmät, avoimet tilat ja tekniset luokkahuoneet lisäksi meillä on kolme Self-Labs -ohjelmaa ja yksi Help-Lab -työryhmä (lisäaineiden valmistus ja 3D-tulostus, upotettu ja holografinen virtuaalitodellisuus yhteistyössä HP: n kanssa sekä digitalisointi tekstiilisuunnittelu ja valmistusprosessit).
 6. Suuri työllistyvyys ja nopea työmarkkinoille sijoittelu: 95,5% alumnistamme pystyvät löytämään työtä yhden vuoden kuluessa valmistumisestaan.
 7. Yliopistoliiketoiminnan joukkovelkakirjalaina, jossa on mukana merkittäviä tuotemerkkejä ja instituutioita: Mango, TV3, Seat, Yerse, Ajuntament de Sabadell, eMobike ja Harley-Davidson. Tutkimus ja innovointi luokkahuoneiden ulkopuolella ja ulkopuolella.
 8. Toimiva ja motivoitunut henkilöstö, joka liittyy toimialaan ja sen liiketoimintaan. Opiskelijat ja alumnit, joiden hankkeet tunnustetaan alan tärkeimmillä messuilla, näyttelyillä ja kilpailuilla.
 9. Apurahat ja apurahat. Kukaan, jolla on ammatinhimo ja asema, jätetään pois koulutusjärjestelmästä.

school

Sijainnit

Sabadell

Osoite
Carrer del Marquès de Comillas,81
08202 Sabadell, Katalonia, Espanja

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin