Read the Official Description

school

Tietoja ESDi

Vuonna 1989 useita hallinnollisia organismeja, yrityksiä ja liike-elämän yhdistyksiä kokoontui vahvistamaan katalaanin teollisuutta muotoilemalla ammattimaisesti. Tämän työn tuloksena oli ESDi korkeakoulu, joka luotiin tavoitteena kilpailukykyisten ja pätevien muotoiluvalmisteiden kouluttaminen.

Sittemmin koulu yhdistettiin koulutuksen edelläkävijäksi, johon sisältyy virallisen korkeakoulututkinnon muotoilu, useita maisterin tutkintoja ja jatko-opintoja sekä innovatiivisia tutkimuksia, kuten älykkään suunnittelun kandidaatin tutkinto ja digitaalisen humanistisen kandidaatin kandidaatti .

Sabadellissa (Barcelonassa, Espanjassa) sijaitseva koulu on yli 14 000 m2 varustetuista huipputekniikan palveluista, kuten It-Labs-lisäaineiden valmistuksesta, virtuaalitodellisuudesta (yhteistyössä HP: n kanssa) sekä digitaali- suuden suunnittelu- ja valmistusprosesseista.

Sijoituksia

 • ESDi korkeakoulu, Katalonian muotoilukouluista Nº 1 kahden vuoden välein BBVA-säätiön U-rankingissa 2016-2017
 • Ramon Llull -yliopisto, Nº 6 BBVA-säätiön U-rankingissa 2017
 • Ramon Llull Yliopisto, Nº 125 yhteiskuntatieteiden ja hallinnon QS World University -numerot aiheittain 2017
 • Ramon Llull -yliopisto, top 100 Maailmanlaajuisen yliopiston työllistymiskohteen 2017
 • Ramon Llull -yliopisto, alkuun 151-200 Academic Substancesin maailmanlaajuisen sijoittamisen johtamisessa vuonna 2017
 • Ramon Llull -yliopisto, Espanjan valtion nro 6 Espanjalaisten yliopistojen CYD-rankingissa 2017

school

Opiskelijoiden saamat palkinnot

 • Ane Castro ja Núria Costa (muotisuunnittelu), jotka olivat Samsung EGO Innovation -projektin voittajia heidän CONECT3D-kokoelmastaan, jonka ansiosta ne pystyivät näyttämään luomuksiaan Mercedes-Benzin muotiviikolla Madridissa
 • Ane Castro ja Núria Costa (muotisuunnittelu), 080 Investor Day 2018: n voittajat Katalonian kiitoradalla 080 Barcelona Fashion ja alustan seed
 • Gerard Arderius (Graafinen muotoilu), joka voitti ADG-FAD: n Golden Laus (Espanja) 2018 -professin loppututkinnosta "El soso catalán que hace reír"
 • Mireia Mesalles (tuotesuunnittelu), ADI-FAD: n kultaisen ADI-mitalin (Espanja) 2018 voittaja loppuvaiheessa "Minial"
 • Alba Alaminos (sisustussuunnittelu), joka voitti kolmas palkinnon CODIC-palkinnoista (Espanja) 2018 Col·legi Oficial de Dissenyadors d'Interiors ja Decoradors de Catalunya -lehdestä hänen "Skyline Flight School"
 • Roger Fonts (Graafinen suunnittelu), voittaja Bronze Laus (Espanja) 2018 ADG-FAD hänen loppututkinnon hankkeen "Original Vaatteet Kids"

school

9 syytä opiskella ESDi

 1. Virallinen tutkinto ja mahdollisuus saada kaksinkertainen tutkinto: Virallinen tutkinto Design Bachelor in Smart Design. Olemme myös Espanjan valtion ainoa keskus, joka opettaa 6 muotoilua.
 2. Pioneerit Smart Design -opintoihin ja Digital Humanities -ohjelmaan.
 3. Laaja kansainvälinen verkosto. Olemme läsnä yli 20 maassa.
 4. Yli 14 000 m2 tilat historiallisessa rakennuksessa, joka sijaitsee Sabadellin keskustassa.
 5. Avant-garde-tekniikalla varustetut työpajat ja laboratoriot. Laboratoriot, laboratoriot, video- ja valokuvausryhmät, avoimet tilat ja tekniset luokkahuoneet lisäksi meillä on kolme Self-Labs -ohjelmaa ja yksi Help-Lab -työryhmä (lisäaineiden valmistus ja 3D-tulostus, upotettu ja holografinen virtuaalitodellisuus yhteistyössä HP: n kanssa sekä digitalisointi tekstiilisuunnittelu ja valmistusprosessit).
 6. Suuri työllistyvyys ja nopea työmarkkinoille sijoittelu: 95,5% alumnistamme pystyvät löytämään työtä yhden vuoden kuluessa valmistumisestaan.
 7. Yliopistoliiketoiminnan joukkovelkakirjalaina, jossa on mukana merkittäviä tuotemerkkejä ja instituutioita: Mango, TV3, Seat, Yerse, Ajuntament de Sabadell, eMobike ja Harley-Davidson. Tutkimus ja innovointi luokkahuoneiden ulkopuolella ja ulkopuolella.
 8. Toimiva ja motivoitunut henkilöstö, joka liittyy toimialaan ja sen liiketoimintaan. Opiskelijat ja alumnit, joiden hankkeet tunnustetaan alan tärkeimmillä messuilla, näyttelyillä ja kilpailuilla.
 9. Apurahat ja apurahat. Kukaan, jolla on ammatinhimo ja asema, jätetään pois koulutusjärjestelmästä.

school

Programs taught in:
Englanti
Espanjalainen

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

ESDi - Design School

Digitaalisen taiteen maisteriohjelma tarjoaa sekä ammatillista että akateemista koulutusta näyttelyiden ja tapahtumien kuromisessa, kulttuurihallinnossa sekä taiteen ja s ... [+]

Digitaalisen taiteen maisteriohjelma tarjoaa sekä ammatillista että akateemista koulutusta näyttelyiden ja tapahtumien kuromisessa, kulttuurihallinnossa sekä taiteen ja suunnittelun teoriassa ja taidekritiikissä, erityisesti keskittyen uusien teknologioiden luomiseen ja käyttöön.

Digitaalisen taiteen kuratointia voidaan pitää yhtenä innovatiivisimmista toimista kulttuurihallinnon alalla, koska se toimii nykyisessä, jatkuvasti muuttuvassa tilanteessa. Tämä rooli merkitsee useita uusia tekniikoita koskevia kulttuurikäytäntöjä, kuten:

taiteellisen, virkistys-, koulutus- tai levitystoiminnan järjestäminenmultimediaesitysten ja konferenssien, luentojen jne. kehittäminen.alkuperäisten hankkeiden kehittäminen, jotka yhdistävät taiteen uuden median kanssajärjestää tapahtumia, festivaaleja, esityksiä jne.uuden median kritiikkiteoreettinen tutkimus taiteen ja suunnittelun uusimmista suuntauksistaNämä tutkimukset ovat osa taiteiden ja humanististen tieteiden erikoistumista.Tämän Masterin raja-arvo on 20 ehdokasta .Opetuskieli: espanjaTAVOITTEET... [-]
Espanja Sabadell Barcelona
November 2019
Full-time
1 vuosi
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
ESDi - Design School

UM / UX-maisterin tutkinto kehittää yhä liikkuvamman ja käyttäjäkohtaisen yhteiskunnan puitteissa ammattilaisia, jotka ovat päteviä suunnittelussa ja järjestelmien analyy ... [+]

Yhä useammin liikkuvan ja käyttäjäkeskeisen yhteiskunnan puitteissa UI / UX-master-tutkinto kouluttaa ammattilaisia, jotka ovat päteviä suunnittelussa ja järjestelmän analysoinnissa eri laitteiden osalta.

Lukuvuoden aikana opiskelija hankkii käsitteellisiä, teoreettisia ja projekti-aiheisia tietoja, joiden avulla hän voi kehittää luovuutta, prototyyppien, tietorakenteiden, käyttöliittymäsuunnittelun, laitteeseen mukautetun suunnittelun ja analyysin tehtäviä. Meidän maisterin tutkinto on yhteistyötä yritysten kuten Everis, Please, Atrápalo, ByHours, Experience_LAB ja yhteisö, ja helpottaa mahdollisuutta tehdä harjoittelua yrityksissä ja organisaatioissa liittyvät interaktiivisen digitaalisen suunnittelun.... [-]

Espanja Sabadell
April 2019
Part-time
1 vuosi
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
ESDi - Design School

Master mielipide Styling, kuva-ja viestintäohjelma mahdollistaa tutustumisen eri ammattiryhmien erikoisuuksia, kuten: Styling vuonna muotilehtiä ja Mainonta, Personal Sho ... [+]

Master in mielipide Styling, Image ja viestintä

&nbsp

Menestys brändi liittyy kuva, ja ovat konsultit ja stylistit jotka ovat vastuussa määritellä brandin persoonallisuus visuaalista ehdotuksia, nykyinen ja erilaiset.

&nbsp

Tämä paketti mahdollistaa eri ammattiryhmien erikoisuuksia, kuten: Styling vuonna muotilehtiä ja Mainonta, Personal Shopper, neuvontaa henkilökohtaiseen ja yrityskuvaa, Public Relations, neuvonta suunnitteluryhmien, henkilöstön valinta, Media liikkeenjohdon konsultti teknisen viestinnän protokolla ja tapahtumien järjestäminen, mm.

&nbsp

&nbsp

Edunsaaja

&nbsp

Valmistuneet ja ammattilaisia, joilla on kokemusta: viestintä, muotoilu, kuvataide, pöytäkirja, stylisti ja näihin liittyvien alojen. ... [-]

Espanja Sabadell Barcelona
September 2019
Part-time
1 vuosi
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
ESDi - Design School

Muodin maailma, jolla on monitieteinen koulutus on perustavaa laatua, jotta voidaan tunnistaa käyttäjien tarpeet ja markkinoiden mahdollisuudet. Tämän johdosta Management ... [+]

Muodin maailma, jolla on monitieteinen koulutus on perustavaa laatua, jotta voidaan tunnistaa käyttäjien tarpeet ja markkinoiden mahdollisuudet. Tämän johdosta Management Master kehittyy käsi kädessä muodin monikansallisen MANGO: n kanssa, yhdistää luomisen ja innovoinnin työkaluilla kuten markkinointi, viestintä ja teknologia, ottaen huomioon myös alan oikeudelliset, kaupalliset ja taloudelliset näkökohdat.

Yhden lukuvuoden aikana päällikkö tarjoaa mahdollisuuden tehdä harjoittelupaikkoja kansallisissa ja kansainvälisissä yrityksissä, jotka liittyvät muotiin ja muotoiluun.

Otsikko: Muoti- ja muotoiluteollisuuden maisteriLaajuus: 60 opKesto: 1 lukuvuosi

Valinnainen harjoittelu jopa 720 tunnissa tärkeissä yrityksissä muodin ja muotoilun aloilla.... [-]

Espanja Sabadell Barcelona
April 2019
Part-time
1 vuosi
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Location address
Carrer de Marquès de Comillas, 81-83
Sabadell, Catalonia, 08202 ES
Social Media
Location address
Extension classroom in Barcelona
Paseo de Gracia, 114 second floor

Barcelona, Catalonia, 08008 ES