Lue virallinen kuvaus

school

Tietoja ESDi

Vuonna 1989 useita hallinnollisia organismeja, yrityksiä ja liike-elämän yhdistyksiä kokoontui vahvistamaan katalaanin teollisuutta muotoilemalla ammattimaisesti. Tämän työn tuloksena oli ESDi korkeakoulu, joka luotiin tavoitteena kilpailukykyisten ja pätevien muotoiluvalmisteiden kouluttaminen.

Sittemmin koulu yhdistettiin koulutuksen edelläkävijäksi, johon sisältyy virallisen korkeakoulututkinnon muotoilu, useita maisterin tutkintoja ja jatko-opintoja sekä innovatiivisia tutkimuksia, kuten älykkään suunnittelun kandidaatin tutkinto ja digitaalisen humanistisen kandidaatin kandidaatti .

Sabadellissa (Barcelonassa, Espanjassa) sijaitseva koulu on yli 14 000 m2 varustetuista huipputekniikan palveluista, kuten It-Labs-lisäaineiden valmistuksesta, virtuaalitodellisuudesta (yhteistyössä HP: n kanssa) sekä digitaali- suuden suunnittelu- ja valmistusprosesseista.

Sijoituksia

 • ESDi korkeakoulu, Katalonian muotoilukouluista Nº 1 kahden vuoden välein BBVA-säätiön U-rankingissa 2016-2017
 • Ramon Llull -yliopisto, Nº 6 BBVA-säätiön U-rankingissa 2017
 • Ramon Llull Yliopisto, Nº 125 yhteiskuntatieteiden ja hallinnon QS World University -numerot aiheittain 2017
 • Ramon Llull -yliopisto, top 100 Maailmanlaajuisen yliopiston työllistymiskohteen 2017
 • Ramon Llull -yliopisto, alkuun 151-200 Academic Substancesin maailmanlaajuisen sijoittamisen johtamisessa vuonna 2017
 • Ramon Llull -yliopisto, Espanjan valtion nro 6 Espanjalaisten yliopistojen CYD-rankingissa 2017

school

Opiskelijoiden saamat palkinnot

 • Ane Castro ja Núria Costa (muotisuunnittelu), jotka olivat Samsung EGO Innovation -projektin voittajia heidän CONECT3D-kokoelmastaan, jonka ansiosta ne pystyivät näyttämään luomuksiaan Mercedes-Benzin muotiviikolla Madridissa
 • Ane Castro ja Núria Costa (muotisuunnittelu), 080 Investor Day 2018: n voittajat Katalonian kiitoradalla 080 Barcelona Fashion ja alustan seed
 • Gerard Arderius (Graafinen muotoilu), joka voitti ADG-FAD: n Golden Laus (Espanja) 2018 -professin loppututkinnosta "El soso catalán que hace reír"
 • Mireia Mesalles (tuotesuunnittelu), ADI-FAD: n kultaisen ADI-mitalin (Espanja) 2018 voittaja loppuvaiheessa "Minial"
 • Alba Alaminos (sisustussuunnittelu), joka voitti kolmas palkinnon CODIC-palkinnoista (Espanja) 2018 Col·legi Oficial de Dissenyadors d'Interiors ja Decoradors de Catalunya -lehdestä hänen "Skyline Flight School"
 • Roger Fonts (Graafinen suunnittelu), voittaja Bronze Laus (Espanja) 2018 ADG-FAD hänen loppututkinnon hankkeen "Original Vaatteet Kids"

school

9 syytä opiskella ESDi

 1. Virallinen tutkinto ja mahdollisuus saada kaksinkertainen tutkinto: Virallinen tutkinto Design Bachelor in Smart Design. Olemme myös Espanjan valtion ainoa keskus, joka opettaa 6 muotoilua.
 2. Pioneerit Smart Design -opintoihin ja Digital Humanities -ohjelmaan.
 3. Laaja kansainvälinen verkosto. Olemme läsnä yli 20 maassa.
 4. Yli 14 000 m2 tilat historiallisessa rakennuksessa, joka sijaitsee Sabadellin keskustassa.
 5. Avant-garde-tekniikalla varustetut työpajat ja laboratoriot. Laboratoriot, laboratoriot, video- ja valokuvausryhmät, avoimet tilat ja tekniset luokkahuoneet lisäksi meillä on kolme Self-Labs -ohjelmaa ja yksi Help-Lab -työryhmä (lisäaineiden valmistus ja 3D-tulostus, upotettu ja holografinen virtuaalitodellisuus yhteistyössä HP: n kanssa sekä digitalisointi tekstiilisuunnittelu ja valmistusprosessit).
 6. Suuri työllistyvyys ja nopea työmarkkinoille sijoittelu: 95,5% alumnistamme pystyvät löytämään työtä yhden vuoden kuluessa valmistumisestaan.
 7. Yliopistoliiketoiminnan joukkovelkakirjalaina, jossa on mukana merkittäviä tuotemerkkejä ja instituutioita: Mango, TV3, Seat, Yerse, Ajuntament de Sabadell, eMobike ja Harley-Davidson. Tutkimus ja innovointi luokkahuoneiden ulkopuolella ja ulkopuolella.
 8. Toimiva ja motivoitunut henkilöstö, joka liittyy toimialaan ja sen liiketoimintaan. Opiskelijat ja alumnit, joiden hankkeet tunnustetaan alan tärkeimmillä messuilla, näyttelyillä ja kilpailuilla.
 9. Apurahat ja apurahat. Kukaan, jolla on ammatinhimo ja asema, jätetään pois koulutusjärjestelmästä.

school

Ohjelmien opetuskielet:
 • Englanti
 • Espanjalainen

Tämä koulu tarjoaa myös:

Johtamiskurssit

ESDi - Design School

Digitaalisen taiteen maisterin tutkinto vastaa ammatillisen ja akateemisen koulutuksen tarpeista näyttelyiden, taiteen ja muotoilun teoriaa, kritiikkiä tai ... [+]

Digitaalisen taiteen kuraattorin maisterin tutkinto vastaa ammatillisen ja akateemisen koulutuksen tarpeista näyttelyiden, taiteen ja muotoilun teorian, kritiikin tai kulttuurihallinnon kuratoinnissa. uusia teknologioita

Maisterin tutkinto, jossa on 60 opintopistettä, on ensimmäinen taiteen ja virallisen luonteen omaava kuraattoriohjelma, jota opetetaan Espanjassa lukuvuodeksi, 46 pakollista opintopistettä ja 28 valittavaa, joista yksi on opiskeltava 14. 28 valinnaisesta opintopisteestä on joitakin ammatillisia näkökohtia ja muita tutkittavia näkökohtia.

paikkojen raja: 20

Luokan kieli: espanja

Digitaalisen taiteen komissaaria voidaan pitää yhtenä vauraimmista toiminnoista ja samalla yksi innovatiivisimmista toimista, sillä se on erityinen tarkoitus toimia nykyisessä tilanteessa. Sen päähenkilöä jakavat useat uudet teknologiat, jotka sisältävät:... [-]

Espanja Sabadell Barcelona
Marraskuu 2019
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
ESDi - Design School

Sekä kuvakonsultin että stylistin luku on yhä tärkeämpi strateginen väline optimaalisen kuvanhallinnan saavuttamiseksi. Henkilökohtainen ja institutionaalinen kuva ... [+]

Sekä kuvakonsultin että stylistin luku on yhä tärkeämpi strateginen väline optimaalisen kuvanhallinnan saavuttamiseksi. Sekä henkilökohtainen että institutionaalinen kuva edustaa perustavaa laatua olevaa työkalua innovoinnissa, kehityksessä ja yritysten asemassa. Siitä tulee olennainen ja ratkaiseva resurssi henkilökohtaisten / ammatillisten tavoitteidemme saavuttamisessa.

Tuotemerkin menestys on yhdistetty kuvaan, ja ne ovat konsulttien ja stylistien vastuulla, jotka määrittelevät tämän brändin persoonallisuuden nykyisillä ja erilaisilla visuaalisia ehdotuksilla. Muoti muuttuu jatkuvasti. Trendien tunteminen ja ennakointi on avain, kun tuote tai kuva on houkutteleva yhä vaativammalle ja tietoisemmalle kuluttajalle.... [-]

Espanja Sabadell Barcelona
Syyskuu 2019
Part-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
ESDi - Design School

UM / UX-maisterin tutkinto kehittää yhä liikkuvamman ja käyttäjäkohtaisen yhteiskunnan puitteissa ammattilaisia, jotka ovat päteviä suunnittelussa ja järjestelmien analyy ... [+]

Yhä useammin liikkuvan ja käyttäjäkeskeisen yhteiskunnan puitteissa UI / UX-master-tutkinto kouluttaa ammattilaisia, jotka ovat päteviä suunnittelussa ja järjestelmän analysoinnissa eri laitteiden osalta.

Lukuvuoden aikana opiskelija hankkii käsitteellisiä, teoreettisia ja projekti-aiheisia tietoja, joiden avulla hän voi kehittää luovuutta, prototyyppien, tietorakenteiden, käyttöliittymäsuunnittelun, laitteeseen mukautetun suunnittelun ja analyysin tehtäviä. Meidän maisterin tutkinto on yhteistyötä yritysten kuten Everis, Please, Atrápalo, ByHours, Experience_LAB ja yhteisö, ja helpottaa mahdollisuutta tehdä harjoittelua yrityksissä ja organisaatioissa liittyvät interaktiivisen digitaalisen suunnittelun.... [-]

Espanja Sabadell
Lokakuu 2019
Espanjalainen
Part-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
ESDi - Design School

Muodin maailma, jolla on monitieteinen koulutus on perustavaa laatua, jotta voidaan tunnistaa käyttäjien tarpeet ja markkinoiden mahdollisuudet. Tämän johdosta Management ... [+]

Muodin maailma, jolla on monitieteinen koulutus on perustavaa laatua, jotta voidaan tunnistaa käyttäjien tarpeet ja markkinoiden mahdollisuudet. Tämän johdosta Management Master kehittyy käsi kädessä muodin monikansallisen MANGO: n kanssa, yhdistää luomisen ja innovoinnin työkaluilla kuten markkinointi, viestintä ja teknologia, ottaen huomioon myös alan oikeudelliset, kaupalliset ja taloudelliset näkökohdat.

Yhden lukuvuoden aikana päällikkö tarjoaa mahdollisuuden tehdä harjoittelupaikkoja kansallisissa ja kansainvälisissä yrityksissä, jotka liittyvät muotiin ja muotoiluun.

Otsikko: Muoti- ja muotoiluteollisuuden maisteriLaajuus: 60 opKesto: 1 lukuvuosi

Valinnainen harjoittelu jopa 720 tunnissa tärkeissä yrityksissä muodin ja muotoilun aloilla.... [-]

Espanja Sabadell Barcelona
Lokakuu 2019
Englanti,Espanjalainen
Part-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Sijainnin osoite
Carrer de Marquès de Comillas, 81-83
Sabadell, Catalonia, 08202 ES
Sosiaalinen media
Sijainnin osoite
Extension classroom in Barcelona
Paseo de Gracia, 114 second floor

Barcelona, Catalonia, 08008 ES