ESDi - Design School

Esittely

Lue virallinen kuvaus

koulu

Presentación

Vuodesta 1989, Muotoilun ESDIKeskus kiinnitetty yliopiston Ramon Llull (URL), yhtyy jotka uskaltavat suunnitella uudelleen maailmaan ja suunnitella ja rakentaa tulevaisuuttaan. Sen tehtävänä johtuu halu välittää tietoa taiteen ja muotoilun kautta luova prosessi säännelty analyysi, vaivaa ja lahjakkuutta.

Vuonna 1992 ESDI tulee Ensimmäinen keskus Espanjan valtion antaneet suunnittelu yliopisto-opintoja; Myöntämällä nimestä Ramon Llull yliopisto: "tutkinto Design". Samansuuntaisesti, vuonna 2000 akateemisen sulautumisen allekirjoitetaan School of Arts and Fashion tekniikat (EATM) Barcelonan ja siten vahvistaa sekä erikoisuus Tekstiili- ja muoti opetti kuin muissa tutkimuksissa.

Koska 2008-2009 kurssin luojana ESDI Virallinen kandidaatti Muotoilun kiinnitettynä yliopiston Ramon Llull keskukselle noudattamalla esitetyt suuntaviivat eurooppalaisen korkeakoulutusalueen (EHEA). Tämä on tosiasia suuri merkitys, jonka avulla, kun valmistunut, suunnittelija voi käyttää korkeakoulutuksen: Masters ja jatko, sekä kansallisia ja kansainvälisiä työmarkkinoita tasavertaisesti muun virallisen astetta.

Siten ESDI - URL-osoite on tullut ensimmäinen espanjalainen yliopisto tarjoaa Virallinen tutkinto Muotoilun kaikissa muodoissaan: graafinen, tuote, sisustus, muoti, audiovisuaalinen ja Design Management (tieteidenvälistä integraatio). Tarjoten yhteensä 120 paikkaa. Myös keskus on ollut edelläkävijä tuottaa jatko-opintoihin suunnittelussa, nimittäin tarjoaa virallisen yliopistollisen joka avaa ovet tohtorin suunnittelussa.

ESDI rakenne opetuksen eri yksiköissä Opetuksen ja osaamisen kehittämisen (UDDC) ja kokeilua ja Application yksikköä (UEA). Keskuksessa yhdistyvät opetus, tiedonsiirtoon ja levittämistä tutkimusta. Koska 2012 keskus on tutkimusryhmä hyväksymän Ramon LLull yliopisto (URL): Tällä TADD, teoria, analyysi ja suunnittelu Kehitys.

CIP-ESDI on koulutus kokemus laadukkaita ja merkitystä yritysten tarpeisiin, sisällä School of Design. Tämä on korkeakoulun joka edustaa kiinteän laadukkaan koulutuksen tarjouksen; avoin maailma ja monikulttuurisuus, tulossa yksi tunnetuimmista Kataloniassa, Espanjassa ja Euroopan unionin kouluissa.

koulu

10 syytä opiskella ESDI

SYY 1. viralliseen tutkintojärjestelmään

ESDI 1992 oli ensimmäinen espanjalainen keskustan opettaa opiskellessaan suunnittelussa ja 2008-2009 opetti virallisessa kandidaatti suunnittelu, keskuksena kiinnitetty Universitat Ramon Llull ja ohjeiden mukaisesti perustetun Euroopan korkeakoulutusalueen (EHEA).

2. Perustelut nopea ja korkea OCCUPATIONAL

61% ja valmistuneet ESDI aloittaa ammatillisen toiminnan välillä 1 ja 3 kuukausi valmistumisen jälkeen ja 70% kuluessa 6 kuukausi (92% vuodessa valmistumisen). Lisäksi opiskelijoille, jotka päättävät toteuttaa ja aloittaa oman ammatillisen hankkeen, ESDI tarjoaa tukea kannalta neuvoja ja siirron tilaa ja infrastruktuuria.

3. OIKEA Center kuudella reitillä ainutlaatuinen DESIGN

ESDI - espanjankielisen URL on ainoa yliopisto, joka tarjoaa virallisia tutkinto Muotoilun kaikissa muodoissa: graafinen, tuote, sisustus, muoti-, audiovisuaalinen ja design management (monialainen integraatio).

koulu

SYY 4. Koulutus ammattilaisia

ESDI muodostaa hyviä ammattilaisia ​​erinomainen opetussuunnitelman, käytännön kokemuksista opiskelijat ja suhdeverkosto maailmassa muotoilun. Ammattilaisille, jotka venture nopeasti ja onnistuneesti yritysmaailmassa, joko integroitu tiimi suunnittelijoiden konsolidoitu tai uskalias perustaa oman projektin.

SYY 5. käytännön ja yrityshankkeisiin

Opiskelija suorittaa ammatillinen työharjoittelu yrityksissä että sattuu ensimmäisen työkokemusta alalla suunnittelun, antaen heille mahdollisuuden hakea kaikkia hankittuja tietoja toistaiseksi luokkahuoneessa. Lisäksi ESDI suorittaa erilaisia ​​akateemisen projekteja yhteistyössä tunnettujen alan yritysten.

SYY 6. Kansainvälinen verkosto

ESDI on yli 50 sopimuksia tehdä kansainvälistä yhteistyötä hankkeita ja helpottaa opiskelijoiden ja opettajien useiden yliopistojen Euroopassa, Amerikassa, Aasiassa, Afrikassa ja Oseaniassa.

koulu

SYY 7. APURAHAT

Yksi tavoitteista säätiön ESDI on edistää akateemista huippuosaamista, parantaa akateemisen uran, ja ettei opiskelija kutsumusta ja kapasiteetti suunnittelu erotetaan koulusta taloudellisista syistä. Miksi erilaiset stipendit, apurahat ja alennukset myönnetään helpottamaan tutkimuksia.

8. SYY Menetelmät ja

Virallisten tutkimusten ESDI suunnittelun opettavat opettajat ja yhteistyökumppaneita tunnettu alalla suunnittelun. Akateeminen ohjelma perustuu kolmeen osaamisalueiden: teoreettinen, instrumentaali ja projektit, jakelu aiheet harmonisesti välillä kolme aluetta, jotta asetettujen tavoitteiden saavuttamiseksi yli 4 vuotta.

9. SYY yli 14.000 m2 tilat

ESDI on yli 14.000 m2 palveluita kuten konesali, teollinen työpaja, ompelu työpaja, työpaja kohta, työpaja irtoa, asettaa valokuvaus, aseta video valvomon toteutumista ja järjestelmän liikkuvan ammattilaisen valaistus, kirjasto, kahvila ja ravintola, mm.

10. SYY TUTKIMUS JA INNOVOINTI

ESDI valmistuneet voivat liittyä tutkimusryhmien ja innovaatio, joka tukee sen toimintaa ympäri koulua apurahoja kokeiluihin, tutkimuksen ja tutkijakoulutuksen.

koulu
Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti
  • Espanjalainen

Katso maisteriohjelmia »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

Maisterin Tutkinto Neuvonta Muotoilu, Kuvan Ja Viestintä

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi October 2018 Espanja Barcelona

Tiukka ja ainutlaatuinen lähestymistapa, joka mahdollistaa opiskelijoille, kehittää ja vahvistaa tarvittavat taidot saavuttaa työtehtäviä alalla muodin mestari. [+]

Tiukka ja ainutlaatuinen lähestymistapa, joka mahdollistaa opiskelijoille, kehittää ja vahvistaa tarvittavat taidot saavuttaa työtehtäviä alalla muodin mestari.

Higher School of Design (WEU) on korkeakouluopiskelija, joka sijaitsee Sabadellissa ja Barcelona on kiinnitetty yliopiston Ramon Llull (URL) keskus, joka antaa virkamiehen korkeakoulututkinnon suunnitteluun erikoisalojen graafinen suunnittelu, muoti Product, sisä- ja audiovisuaalinen ja design management.

School of Design on alkuperältään säätiö suunnittelu (FUNDIT), syntynyt vuonna 1989 aloitteesta ryhmä osakkuusyhtiöiden Sabadellissa Valmistajien Guild, joka määritellään suunnittelun avaintekijänä parantamiseksi yrityksen kilpailukykyä ja teollisuuden kasvua. ... [-]


Master Curating Digitaalisen Taiteen

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi Avoin ilmoittautuminen Espanja Barcelona

Master Digital kuraattori palvelee tarpeita ammatillisen ja akateemisen taustan kuraattorina näyttelyitä, taiteen teoriaa ja suunnittelu, kriittiset tai kulttuurihallinnon, jossa erityispiirre on erikoistunut luominen ja käyttö uutta teknologiaa. [+]

Presentación

Master Digital kuraattori tyydyttää ammatillista ja akateemista koulutusta kuraattorina näyttelyissä, taiteen teoriaa ja suunnittelu, arvostelua tai kulttuurihallinnon, jossa erityispiirre on erikoistunut luomiseen ja uusien teknologioiden käyttöä.

Master, 60 op, on ensimmäinen ohjelma kuratoinut taiteen ja uuden median virallisia, opetti Espanjassa, otetaan yksi lukuvuosi, 46 pakollista op syntyy ja 28 valittavien, joista sinun on täytettävä 14. On 28 vaalilla opintopistettä, on olemassa joitakin asioita ammatillisen näkökulma ja muut tutkimusala. Master tarjoaa yhteensä 20 paikkaa.

Curating digitaalista taidetta voidaan pitää yhtenä menestyksekkäimmistä toimintaa ja samalla yksi maailman innovatiivisimmista, niiden tiettyyn tarkoitukseen toimia tässä yhteydessä. Hänen tehtävänään on jakaa useita kulttuuritapahtumia liittyviä käytäntöjä uusien tekniikoiden, kuten:... [-]


Master Industrial Innovation (double Korkeakoulututkinto)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi October 2018 Espanja Barcelona

Saada kaksi yliopistojen maisterin tutkinnot ovat vähentyneet yritysten kansainvälistymisen. Master Tuotanto ja innovaatio Industries Ramón Llull yliopistossa. Maisterin tutkinto (virallinen) innovaatio tekstiiliteollisuudessa Ramón Llull yliopistossa. [+]

Erikoistuneet INNOVAATIOPOLITIIKAN

Saada kaksi yliopistojen maisterin tutkinnot ovat vähentyneet yritysten kansainvälistymisen.

Master Tuotanto ja innovaatio Industries Ramón Llull yliopistossa. Maisterin tutkinto (virallinen) innovaatio tekstiiliteollisuudessa Ramón Llull yliopistossa.

Opiskelija ohitettuaan päällikkö saa kaksi astetta:

I) ylempi tuotanto ja innovaatio Industries Ramón Llull yliopistossa.

Tämä Master perustuu design thinking (design thinking), joka on soveltanut vuosia ESDI. Tehokas työkalu kehittää paitsi innovatiivisia tuotteita, mutta myös liiketoiminnan innovaatiohankkeisiin. Työkalu saada tuloksia siitä käyttäjäkeskeinen vision tarjoamalla yrityksille tehokkaan vastauksen tähän aikaan muutoksen ja tarve innovaatioille. ... [-]


Master In Management Of Muotiteollisuus Suunnittelu

Opetus kampuksella Osa-aikainen 1 vuosi October 2018 Espanja Barcelona

Master in Management Teollisuus muodin ja muotoilun, oli edelläkävijä kansainvälisellä areenalla koulutusaloitteen välillä yksi ensimmäisistä yrityksistä kansainvälisessä muodissa, School of Design ja University Ramón Llull, jonka tavoitteena on koulutuksen ammattilaisia alalla hallinnan ja suunnan tuotteiden ja yritysten muotialalla. [+]

Master in Management of Fashion Industry and Design, Edelläkävijä kansainvälisellä areenalla koulutusaloitteen välillä yksi ensimmäisistä yrityksistä kansainvälisessä muodissa, School of Design ja University Ramón Llull, jonka tavoitteena on koulutuksen alan ammattilaisten hallinnan ja suunnan tuotteiden ja yritysten muotialalla.

Kuten yhden vedon yliopisto, erikoistuneita, laadukas koulutus ja erinomainen käytännönläheistä kehittämään kattavan koulutuksen hallinnan muotialan ja suunnittelu, käsi tunnustuksena yhtiön MANGO.

Higher School of Design (WEU) on korkeakouluopiskelija sijaitsee Sabadellissa ja Barcelonassa tarjoamia virallisia korkeakoulututkinnon suunnitteluun erikoisalojen graafinen suunnittelu, muoti, tuote, sisustus ja audiovisuaalinen sekä design management . Säätiö Design (FUNDIT) on perustamassa laitokselle Muotoilun ESDI. Johtaja säätiön Design (FUNDIT), johti ESDI on Antoni Garrell i Guiu.... [-]


Master Käyttöliittymän Suunnittelu Ja Käyttäjäkokemus (UI / UX Suunnittelu)

Online Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi Avoin ilmoittautuminen Espanja Barcelona + 1 lisää

Master Interface Design ja käyttäjäkokemus (Master UI / UX) ennustetaan seurauksena tarvetta kouluttaa henkilöstöä pätevä ammattilainen alalla suunnittelun tietojärjestelmien eri interaktiivisia laitteita tällä hetkellä markkinoilla ICT. [+]

Presentación

Masters Interface Design ja käyttäjäkokemus (Master UI / UX) ennustetaan seurauksena tarve kouluttaa päteviä asiantuntijoita alalla tietojärjestelmien suunnitteluun eri vuorovaikutteisia laitteita, jotka ovat tällä hetkellä ICT markkinoilla. Tällä hetkellä suuri kysyntä ammattilaisia, jotka voivat suunnitella hyödyllisempiä, tehokkaampia, yksinkertaisempia ja tuottavat runsaasti kokemuksia tuotteen käyttäjiä.

Tietoyhteiskunnassa, jossa käyttäjä osallistuminen on yhä tärkeämpää, käyttöliittymä tulee peruselementti ihmisten keskinäistä vuorovaikutusta ja esineitä, ja sen kautta hänen kokemukset ovat mahdollisia, joissa käyttäjät voivat määrittää kurssin yrityksen ja sitä kautta markkinat: yritykset eivät vain myydä tuotteita tai palveluita, vaan sen on myös luoda mieleenpainuvia kokemuksia heidän kuluttajille.... [-]


Videot

ESDi international design

JO ESTUDIO A L’ESDi

Ota yhteyttä
Asiointiosoite
ESDi (Campus)
Marquès de Comillas 81-83

Barcelona, 08202 ES
Asiointiosoite
Extension classroom in Barcelona
Paseo de Gracia, 114 second floor

Barcelona, 08008 ES