ESEI International Business School Barcelona

Esittely

Lue virallinen kuvaus

valokuva: ESEI International Business School Barcelona

INNOVAATIO BUSINESS EDUCATIONissa

Oppiminen reaaliaikaiselle liiketoiminnalle

ESEI tarjoaa kansainvälistä liiketoimintakoulutusta, joka vastaa globaalien yritysten vaatimuksia. Vuodesta 1989 alkaen olemme perustaneet intohimoa sellaisten liikeohjelmien tarjoamiseksi, jotka tarjoavat asiaankuuluvia taitoja ja ammatillista koulutusta opiskelijoiden uranäkymien parantamiseksi ja valmistautumista menestykseen kansainvälisessä työympäristössä.

KANSAINVÄLINEN HYVÄKSYMINEN

Yhdistyneen kuningaskunnan ja Espanjan akkreditoinnit

ESEI on Espanjassa tunnustettu kansainvälinen korkeakoulu. ESEI Bachelor-ohjelmat ovat Ison-Britannian parhaiden yliopistojen myöntämiä virallisia tutkintoja. ESEI-maisteriohjelmat ovat yksityisiä tutkintoja, jotka myöntävät suoraan ESEI ja Universidad Catølica de Murcia (UCAM) - yksi Euroopan arvostetuimmista yliopistolaitoksista, jolla on erinomainen maine liiketalouden koulutuksessa.

ESEI BARCELONA CAMPUS - PARHAAT KAUPPA KANSAINVÄLISILLE OPISKELIJOILLE

Top 5 eurooppalainen käynnistyskeskus

ESEI sijaitsee Barcelonassa Espanjassa, joka on kansainvälinen yritys- ja innovaatiokeskus. Tapahtumat, kuten Mobile World Congress, joka houkuttelee yli 100 000 ihmistä vuosittain, tekevät kaupungista yhden parhaista verkostoitumispaikoista Euroopassa. Mahdollisilla tutkinnon suorittaneilla on mahdollisuus verkostoida yrittäjien ja sijoittajien kanssa ja tehdä elinikäisiä yhteyksiä luokkatovereiden, ohjaajien ja tiedekunnan kanssa.

KANSAINVÄLINEN YLIOPISTO JA ASIANTUNTIJAT

Oppiminen kokeneista ammattilaisista

ESEI: n kansainvälinen tiedekunnan tutkimus, inspiroi ja tuottaa opiskelijan tarpeisiin liittyvää tietoa. He ehdottavat kollektiivista lähestymistapaa monimutkaisiin ongelmiin kehittäen samalla yksilöllisiä kykyjä akateemisesti ja ammatillisesti. ESEI-tiedekunnat ovat kaikkialta maailmasta ja tarjoavat ESEI-opiskelijoille todella globaalin liiketoiminnan näkökulman.

valokuva: ESEI International Business School Barcelona

Valmennus huippuosaamiseen

Tiedekuntamme ovat aktiivisia ammatillisesti: he ovat toimitusjohtaja, yritysomistajat, yrittäjät, markkinointipäälliköt tai muut yritysten ylemmän tason työntekijät. ESEI on askel opiskelijoille haluamallesi uralle ja tiedekuntamme voivat auttaa heitä pääsemään sinne!

valokuva: ESEI International Business School Barcelona

KÄYTÄNNÖN MENETELMÄT

Projektipohjainen oppiminen (PBL)

ESEI: llä tärkein prioriteettimme on tarjota opiskelijoillemme paras mahdollinen oppimiskokemus. Projektioppiminen yhdistää opiskelijat todelliseen maailmaan. Opiskelijoille annetaan itsenäisyys, joustavuus ja vastuu työskennellä yhdessä hankkeissa, jotka voivat olla tapaustutkimus, kirjallinen raportti, video, roolipeli, verkkosivusto jne. Opettajien rooli on pääosin avustajan tehtävä. . He luovat projektikohtaisia ohjeita ja valvovat ryhmien edistymistä viikosta toiseen säännöllisillä sisäänkirjautumispisteillä - aivan kuten työpaikalla.

valokuva: ESEI International Business School Barcelona

OPISKELIJOITETTU OPPIMINEN

Henkilökohtainen huomio pienryhmissä

ESEI-opiskelijat hyötyvät henkilökohtaisesta mentoroinnista ja neuvonnasta kansainvälisiltä koulutusjohtamisen ammattilaisiltamme. Luokkakoko on pieni kannustamaan ja luomaan kulttuuria, jolla vaalitaan ja parannetaan ESEI-opiskelijayhteisön kykyjä.

valokuva: ESEI International Business School Barcelona

VIROMAAN OPISKELIJAN ELÄMÄ

Monipuolinen yhteisö 150 oppilasta yli 40 maasta

ESEI tarjoaa todellisen maailmanlaajuisen kokemuksen erilaisista taustoista tulevilta kansainvälisiltä opiskelijoilta. ESEI-opiskelijayhteisö koostuu nuorista urakehityksistä, jotka ovat kiinnostuneita liiketoiminnasta. Paljon kuuluisia arkkitehtonisia rakennuksia, upeita hiekkarantoja, hämmästyttävää Välimeren ilmastoa, jännittävää yöelämää, upeita ruokia ja lukuisia kulttuuri- ja urheilutoimintoja tarjoavat opiskelijoille unohtumattoman kokemuksen kohtuullisessa talousarviossa.

valokuva: ESEI International Business School Barcelona

URAMAHDOLLISUUDET

ESEI yhdistää Talent with Business

ESEI tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden saada ammattikokemusta Barcelonassa. ESEI-opiskelijat voivat harjoittaa harjoittelua ja saada kansainvälistä työkokemusta Barcelonassa sijaitsevilla kansallisilla ja kansainvälisillä yrityksillä.

Sijainnit

Barcelona

Osoite
Carrer de Montevideo, 31
08034 Barcelona, Katalonia, Espanja

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin