Lue virallinen kuvaus

INNOVAATIO BUSINESS EDUCATIONissa

Oppiminen reaaliaikaiselle liiketoiminnalle

ESEI tarjoaa kansainvälistä liiketoimintakoulutusta, joka vastaa globaalien yritysten vaatimuksia. Vuodesta 1989 alkaen olemme perustaneet intohimoa sellaisten liikeohjelmien tarjoamiseksi, jotka tarjoavat asiaankuuluvia taitoja ja ammatillista koulutusta opiskelijoiden uranäkymien parantamiseksi ja valmistautumista menestykseen kansainvälisessä työympäristössä.

KANSAINVÄLINEN HYVÄKSYMINEN

Yhdistyneen kuningaskunnan ja Espanjan akkreditoinnit

ESEI on tunnustettu kansainvälinen korkeakoulu Espanjassa. ESEI-kandidaatti-ohjelmat ovat virallisten pätevyyskirjojen myöntämiä korkeimpien brittien yliopistoissa. ESEI-maisteriohjelmat ovat yksityisiä tutkintoja, jotka ovat ESEI ja Universidad Católica de Murcia (UCAM), joka on eräs arvostetuimmista yliopistolaitoksista Euroopassa.

ESEI BARCELONA CAMPUS - PARHAAT KAUPPA KANSAINVÄLISILLE OPISKELIJOILLE

Top 5 eurooppalainen käynnistyskeskus

ESEI sijaitsee Barcelonassa Espanjassa, joka on kansainvälinen yritys- ja innovaatiokeskus. Tapahtumat, kuten Mobile World Congress, joka houkuttelee yli 100 000 ihmistä vuosittain, tekevät kaupungista yhden parhaista verkostoitumispaikoista Euroopassa. Mahdollisilla tutkinnon suorittaneilla on mahdollisuus verkostoida yrittäjien ja sijoittajien kanssa ja tehdä elinikäisiä yhteyksiä luokkatovereiden, ohjaajien ja tiedekunnan kanssa.

KANSAINVÄLINEN YLIOPISTO JA ASIANTUNTIJAT

Oppiminen kokeneista ammattilaisista

ESEI: n kansainvälinen tiedekunta tutkii, innostaa ja tuottaa opiskelijamme tarpeisiin liittyvää tietoa. He ehdottavat kollektiivista lähestymistapaa monimutkaisiin ongelmiin ja kehittävät yksilöllisiä kykyjä akateemisesti ja ammattimaisesti. ESEI-tiedekunta on eri puolilta maailmaa ja tarjoaa ESEI-opiskelijoille todella globaalin liiketoiminnan näkökulman.

KÄYTÄNNÖN MENETELMÄT

Valmennus huippuosaamiseen

ESEI pyrkii luomaan kulttuuria kasvattamaan ja parantamaan tulevien ammattilaisten kykyä henkilökohtaisen kehityksen, osaamisen hankinnan ja yrittäjyyden aloitteiden tukemiseksi. ESEI-ohjelmat keskittyvät kehittämään näitä keskeisiä johtamiskykyjä käytännön käytännön lähestymistavan rinnalla, joka tarjoaa tärkeää kansainvälistä työkokemusta.

OPISKELIJOITETTU OPPIMINEN

Henkilökohtainen huomio pienryhmissä

ESEI-opiskelijat hyötyvät henkilökohtaisista mentoroinnista ja neuvonnasta kansainvälisiltä koulutusalan ammattilaisilta. Luokkatyypit ovat pieniä kannustamaan ja luomaan ESEI-opiskelijoiden yhteisölle lahjakkaita ja kasvattavia kulttuureja.

VIROMAAN OPISKELIJAN ELÄMÄ

Monipuolinen yhteisö 150 oppilasta yli 40 maasta

ESEI tarjoaa todellisen maailmanlaajuisen kokemuksen erilaisista taustoista tulevilta kansainvälisiltä opiskelijoilta. ESEI-opiskelijayhteisö koostuu nuorista urakehityksistä, jotka ovat kiinnostuneita liiketoiminnasta. Paljon kuuluisia arkkitehtonisia rakennuksia, upeita hiekkarantoja, hämmästyttävää Välimeren ilmastoa, jännittävää yöelämää, upeita ruokia ja lukuisia kulttuuri- ja urheilutoimintoja tarjoavat opiskelijoille unohtumattoman kokemuksen kohtuullisessa talousarviossa.

URAMAHDOLLISUUDET

ESEI yhdistää Talent with Business

ESEI tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden saada ammattikokemusta Barcelonassa. ESEI-opiskelijat voivat harjoittaa harjoittelua ja saada kansainvälistä työkokemusta Barcelonassa sijaitsevilla kansallisilla ja kansainvälisillä yrityksillä.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti
  • Espanjalainen

Tämä koulu tarjoaa myös:

Johtamiskurssit

ESEI International Business School Barcelona

ESEI: n maisterin kansainvälisissä suhteissa ja kansainvälisessä liiketoiminnassa on oikea pätevyys jatko-opiskelijoille, jotka haluavat menestyä globaalissa liiketoiminn ... [+]

Nouse haasteeseen ja ota vaativa, mutta erittäin palkitseva ura kansainvälisessä liiketoiminnassa!

ESEI: n maisterin kansainvälisissä suhteissa ja kansainvälisessä liiketoiminnassa on oikea pätevyys jatko-opiskelijoille, jotka haluavat menestyä globaalissa liiketoiminnassa. Sukella poliittisiin ja taloudellisiin näkökohtiin ja tutkia sosiaalisia asioita, opit analysoimaan ja ymmärtämään kansainvälistymisen juuria ja ulottuvuutta sekä sen vaikutuksia yrityksiin ja aloittelijoihin.

Ohjelman tavoitteet ja rakenne

ESEI: n maisterin kansainvälisissä suhteissa ja kansainvälisessä liiketoiminnassa keskitytään seuraaviin tavoitteisiin:... [-]

Espanja Barcelona
Helmikuu 2020
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
ESEI International Business School Barcelona

ESEI: n Master in Digital Marketing -ohjelma tarjoaa sinulle käytännön taitoja ja tietoja, joita yritykset ja yritykset tarvitsevat kaikkialla maailmassa. Täydellinen tul ... [+]

Tule asiantuntijaksi kaikissa digitaalisen markkinointistrategian osa-alueissa ja muokkaa liiketoiminnan tulevaisuutta!

ESEI: n Master in Digital Marketing -ohjelma tarjoaa sinulle käytännön taitoja ja tietoja, joita yritykset ja yritykset tarvitsevat kaikkialla maailmassa. Täydellinen tulossuuntautuneille ja luoville ammattilaisille, tämä pätevyys valmistelee sinua menestymisestä erittäin kilpailukykyisellä verkkomarkkinoinnilla.

Ohjelman tavoitteet ja rakenne

ESEI: n digitaalisen markkinoinnin maisteriohjelma keskittyy seuraaviin tavoitteisiin:

Suuri kuva Markkinointi - haku ja analysointi - Sosiaalinen media - Sähköpostimarkkinointistrategia - Brändäys - Käyttäjäkokemus - Verkottuminen... [-]

Espanja Barcelona
Helmikuu 2020
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampuksella ja verkossa
Lue lisää suomeksi
ESEI International Business School Barcelona

ESEI: n digitaalisen yrittäjyyden Master on projektipohjainen käytännön opintojakso opiskelijoille, jotka haluavat tulla johtajiksi digitaalisessa viestinnässä ja käynnis ... [+]

Opi mitä tarvitaan onnistuneen yrityksen perustamiseen ja siitä tulee taitava ja asiantunteva johtaja digitaalisen yrittäjyyden maisterin avulla!

ESEI: n digitaalisen yrittäjyyden maisteri on projektipohjainen, käytännöllinen kurssi opiskelijoille, jotka haluavat tulla digitaalisen viestinnän ja uusien yritysten johtaviksi. Opit vakiintuneen ja nousevan digitaalitekniikan haasteista ja eduista ja tulet innovoijaksi, joka on valmis soveltamaan tietosi ja taitojasi sekä aloittaville yrityksille että vakiintuneille yrityksille.

Ohjelman tavoitteet ja rakenne

ESEI: n digitaalisen yrittäjyyden maisteriohjelma keskittyy seuraaviin tavoitteisiin:... [-]

Espanja Barcelona
Helmikuu 2020
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
ESEI International Business School Barcelona

ESEI: n markkinoinnin ja viestinnän maisteri on monipuolinen ja arvostettu pätevyys, joka valmistaa sinua uraan useissa ammateissa, kuten julkisissa suhteissa, digitaalis ... [+]

Luo oma polku markkinointi- ja viestintästrategiassa maisterin tutkinnolla, joka erottaa sinut!

ESEI: n markkinoinnin ja viestinnän maisteri on monipuolinen ja arvostettu pätevyys, joka valmistaa sinua uraan useissa ammateissa, kuten julkisissa suhteissa, digitaalisessa markkinoinnissa, tapahtumien hallinnassa ja muissa vastaavissa aloilla.

Ohjelman tavoitteet ja rakenne

ESEI: n markkinoinnin ja viestinnän maisteriohjelma keskittyy seuraaviin tavoitteisiin:

Brändäysosaaminen - strategian suunnittelu - yritysviestintä

Ohjelman rakenne: Moduulien lukumäärä: 10 (jokainen 4 op) Opinnäyte: 20 op

moduulit ... [-]
Espanja Barcelona
Helmikuu 2020
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
ESEI International Business School Barcelona

ESEI: n matkailu- ja ravitsemusalan maisterin tutkinto on käytännöllinen tutkinto, joka sopii ihmisille, jotka ovat intohimoisia kuluttajasuhteista, innovaatioista, strat ... [+]

Edistä uraa ja johtamistaitojasi kukoistavalla matkailu- ja vieraanvaraisuusalalla!

ESEI: n matkailu- ja ravitsemusalan maisterin tutkinto on käytännöllinen tutkinto, joka sopii ihmisille, jotka ovat intohimoisia kuluttajasuhteista, innovaatioista, strategiasta ja hotellihallinnosta.

Ohjelman tavoitteet ja rakenne

ESEI: n matkailu- ja ravitsemusalan maisteriohjelma keskittyy seuraaviin tavoitteisiin:

Globaali matkailu - Hotellien hallinta ja toiminta - Asiakassuhteet - Markkinointi ja tuotemerkkien hallinta

Ohjelman rakenne: Moduulien lukumäärä: 10 (jokainen 4 op) Opinnäyte: 20 op

moduulit

Hotellin hallinto ja toiminta... [-]

Espanja Barcelona
Helmikuu 2020
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
ESEI International Business School Barcelona

ESEI: n Master in Business Management -ohjelmassa luodaan menestyksekkään uran eettiselle liiketoiminnan johtamiselle, opettaen yrityksesi organisaation ja hallinnon peri ... [+]

Ylitä potentiaalisi liiketalouden maisterilla, joka arvostaa visioita, etiikkaa ja kansainvälistymistä!

ESEI: n Master in Business Management -ohjelmassa luodaan menestyksekkään uran eettiselle liiketoiminnan johtamiselle, opettaen yrityksesi organisaation ja hallinnon periaatteet.

Ohjelman tavoitteet ja rakenne

ESEI: n liiketoiminnan johtamisen maisteriohjelma keskittyy seuraaviin tavoitteisiin:

Ammattitaito - Yrityselämä - Ryhmätyö - Ongelmanratkaisu

Ohjelman rakenne: Moduulien lukumäärä: 10 (jokainen 4 op) Opinnäyte: 20 op

moduulit

Johtaminen ja organisaation käyttäytyminen

... [-]
Espanja Barcelona
Helmikuu 2020
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi