ESERP Business School

Esittely

Lue virallinen kuvaus

ESERP Se on instituutio arvovaltaa kansallisesti ja kansainvälisesti, yhteiskunnan palvelemiseen, virallisesti lupa tarjota koulutusta yliopistotasolla, perustuu heidän eri kouluissa: Espanjan University Virallinen Degrees, virallinen Astetta University British Masters, MBA ja tutkinnot oma. joilla on todistetusti kokemusta yli kolmekymmentä vuotta.

ESERP Se on kauppaoppilaitosten Madrid, Barcelona ja Palma de Mallorca, arvostetuin yliopistojen ja koulujen kansallisen ja kansainvälisen liiketoiminnan on kiinnitetty, joka liittyy tai siihen tarvittaessa ,.

Ympäröimme itsemme paras

Sisään ESERP haluamme surround itseämme paras, joten meillä on sopimuksia yritysten kanssa ja johtava akateeminen keskukset, olemme jäseniä säätiöiden ja järjestöjen ja niihin sovelletaan tarkastuksia kansallisten ja kansainväliset laatuvaatimukset.

akateeminen sopimukset

ESERP Se ylläpitää akateemista sopimuksia erilaisten kansallisten keskusten ja Euroopan, Keski-yliopiston Katalonia (UVic), Universidad Rey Juan Carlos (Rey), Staffordshiren yliopisto, Monterreyn (Meksiko), European Communication School ...

Yhteistyöyritysten

Liiketoimintamme koulu on sopimuksia monia arvostettuja yrityksiä kansallisesti ja kansainvälisesti, tarjoamalla erilaisia ​​palveluita opiskelijoiden ja alumnien kautta vuosijuhla, sen eri toimistoissa, lounge työllisyys läsnäolo useiden yhteistyöyritysten.

Jäsenyyden, liitot ja laatu

ESERP Se on sopimuksia kansainvälisten järjestöjen vaihtamaan uusimman akateemisen suuntauksia. Olemme jäseniä suurten säätiöiden ja järjestöjen ja tehdä erilaisia ​​laatuauditoinnit kansallisesti ja kansainvälisesti.

meidän tiedekunta

ESERP Se on tiedekunnan erittäin päteviä opettajia, jolle on ominaista asiantuntemuksensa eri aloilla opetti, jotka vievät johtotehtävissä suurten kansallisten ja kansainvälisten yritysten kanssa.

Näin ne voivat esittää kysymyksiä asiantuntevasti, todellinen ja toimiva lähestymistapa. Niitä käytetään myös antamaan istuntojen nykyaikaisin opetusmenetelmiä.

Julkaisut

ESERP julkaisee oppaita, kirjoja ja kokoelmia eri kustantajien kuten McGraw Hill, Deuston, planeetta, Management 2000 Lexnova, Amat Editores Pääkirjoitus Furtwangen, Delo, Porto Toimitus ja artikkelit tieteellisissä lehdissä.

blogiimme

Tutustu blogi, jossa julkaisemme mielenkiinnon kohteiden eri alojen työtä, vinkkejä, kun työnhaussa sekä kaikki uutiset koskevat koulun. Älä missaa ja pysyä ajan tasalla aina!

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso MSc-tutkinnot » Katso maisteriohjelmia » Katso Osa-aikainen MBA » Katso MBA-tutkinnot »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

Maisteri Markkinointi Ja Strateginen Johto Mallorca

Opetus kampuksella Osa-aikainen 1 vuosi October 2018 Espanja Palma

Tulet saamaan päivitetty voit soveltaa tekniikoita ja innovatiivisin työkaluja yrityksen tai osastojen strategista suuntaa, dynaamisella ja aktiivisella opetustaitonsa opettanut kokeneiden johtajien. [+]

On monia tekijöitä, jotka vaikuttavat kun yrityksen johtaminen. Yksi on muodostumista, koska ilman sitä et tiedä kuinka toimia tietyissä tapauksissa. Hyvä vaihtoehto oppia kaiken liikemaailman on Master of Science in Business ja strateginen johtaminen Mallorca. Se on myös opettanut kokonaan Englanti, joka ei ole maantieteellistä rajaa. Mutta ei vain oppia, mitä yhtiön johto ja strateginen suunnittelu, myös liittyä teitä tärkeydestä mainonta, markkinointi ja innovointi menestyä liike. Voit hallita rahoitus, ostokset ja tietenkin työryhmille, niin perustavanlaatuinen tavoitteiden saavuttamisessa yrityksen.

Sen lisäksi, että voimme olla toimitusjohtaja yritys, voit ohjata missään osastossa näistä yrityksistä. Ja voit keskittyä kehittämään strategioita tai toimia ulkopuolinen konsultti. Ja on muodostettu joukkueen johdon, voit keskittyä henkilöresursseihin tai jopa valmentaja.... [-]


Maisteri

Maisterin Tutkinto Kansainvälisissä Suhteissa Ja Ulkomaankaupan Madridissa

Opetus kampuksella Osa-aikainen 1 vuosi October 2018 Espanja Madrid

Tarvitsetko muodostelma, jonka avulla voit hallita kansainvälisessä toimintaympäristössä? Sitten olet oikeassa paikassa, koska Mestarin kanssa kansainvälisten suhteiden ja ulkomaankauppaministeri Madridissa voit valmistaa kehittää urasi yhtiötä toimivat eri maissa. Ja se on, että koska tasainen nousu globalisaation, joilla tämä koulutus on aina plus menestyä tulevaisuudessa. [+]

Tarvitsetko muodostelma, jonka avulla voit hallita kansainvälisessä toimintaympäristössä? Sitten olet oikeassa paikassa, koska Master kansainvälisten suhteiden ja ulkomaankauppaministeri Madridissa voit valmistaa kehittämään urasi yhtiötä toimivat eri maissa. Ja se on, että koska tasainen nousu globalisaation, joilla tämä koulutus on aina plus menestyä tulevaisuudessa.

Tarjoamme laadukasta koulutusta moduulien Kansainvälinen taloudellinen analyysi, Kansainvälistyminen yrityksen tai Kansainvälinen markkinatutkimus, Jossa parhaat ammattilaiset opettanut luokkia ja ratkaisee kaikki epäilyt.

Parasta kaikessa on, että opiskelu Master kansainvälisten suhteiden ja Foreign Trade'll huomaa kuinka opit helposti, koska ESERP opetusmenetelmiä käytetään kansainvälisesti tunnettuja tapauksen ja simulointi ja Menetelmä tuloskortinviitekehykseen. Jos et ole vielä päätetty, kysy meiltä kysymyksiä sinulla voi olla. Mitä odotat liittyä? ... [-]


Master Digitaalisen Markkinoinnin Ja Asiakaskokemus Madridissa

Opetus kampuksella Osa-aikainen 1 vuosi October 2018 Espanja Madrid

Kasvatuksellisen sisällön Masters on sovitettu vaatimuksiin eurooppalaisen korkeakoulutusalueen, joka tarjoaa 60 opintopistettä, jolloin pyritty parantamaan jatkuvasti johtamistaitoja ja kehittää optimaalisesti asenteiden, kuten aloitekyvyn, tiimityö varmistaa tai kriittisyys. Tulet saamaan päivitetty voit soveltaa tekniikoita ja innovatiivisin työkaluihin dynaaminen ja aktiivinen opetustaito. [+]

Koulutuksen sisältö Masters on sovitettu vaatimuksiin eurooppalaisen korkeakoulutusalueen, joka tarjoaa 60 opintopistettä, jolloin jatkuvasti ponnisteluja on taattu parantaa johtamistaitoja ja optimaalinen kehitys asenteiden kuten aloitteesta, tiimityö tai kriittisiä kapasiteetin.

Masters of ESERP painotetaan erityisesti osaamisen kehittämiseen, perustuu aina ajantasaista tietoaJonka avulla opiskelijat voivat harjoitella soveltamalla tekniikoita ja uusimpia työkaluja strategisesti. Tämän saavuttamiseksi olemme riippuvaisia ​​yhdiste tiedekunnan mukaan ammatilliset asiantuntijat käyttöön todelliset ongelmat nykyisen yrityksen organisaatio luokkahuoneessa.

Integroimiseksi opiskelijat liikemaailmassa samoin kuin päätöksentekoprosessissa, se soveltaa dynaaminen opetusjärjestelmä ja aktiivinen, Käytetyt opetusvälineenä, muun muassa case ja simulointi. ... [-]


Master In Business Markkinointi Ja Hallinto Madrid

Opetus kampuksella Osa-aikainen 1 vuosi October 2018 Espanja Madrid

Opiskelu Master Markkinoinnin ja myynnin johtamisen Madridissa olet valmis pelaamaan yrityksen sijainnit johtohenkilö markkinoinnin, Brand Manager, myyntipäällikkö tai tuotepäällikkö, mm. Samoin tämä isäntä on erittäin suositeltavaa, jos olet yrittäjä tai olla mielessä aloittaa liiketoiminnan. [+]

tutkimalla Master Markkinointi ja myynti johto Madridissa olet valmis pelaamaan yrityksen sijainnit johtohenkilö markkinointi, tuotepäällikköKaupallinen johtaja tai tuotepäällikkö, Muun muassa. Samoin tämä isäntä on erittäin suositeltavaa, jos olet yrittäjä tai olla mielessä aloittaa liiketoiminnan.

Ja se opit tärkeitä näkökohtia alan markkinoinnin ja kuluttajien käyttäytymiseen, on tärkeää hallita tuotekuvan tai toiminnassa digitaalisen median. Ja kaikki tämä alan asiantuntijoiden ja tutkimuksen metodologia, joka helpottaa oppimista.

Lisäksi tarjoamme teille työmahdollisuuksiaJossa löydät käytännöllisiä ja työtarjouksia räätälöidään asetuksia.... [-]


Master Ylellisyyttä Markkinointi Yritykset Barcelonassa

Opetus kampuksella Osa-aikainen 1 vuosi October 2018 Espanja Madrid

Tämä Master valmistaa sinua hallita ylellisyyttä ympäristössä ja odotuksia, ottaen huomioon päämarkkinat sektorin, politiikka jakelu, vähittäiskauppa, Luxury Merchandising. [+]

Takana hyvä imago on aina hienoa työtä markkinoinnin. Kun se tulee ylellisyyttä tuotteita ja palveluja, tämä panostus on vielä tärkeämpää, joten on tärkeää saada ammattilaisille korkeimmalla tasolla. Siksi Master Markkinointi ja johtaminen Talo Barcelona valmentaa oppia ja menestyä tässä ympäristössä odotuksia. Opiskelet muun aiheita, Päämarkkina-alueet ylellisyystavarasektorilla, las Jakelun ja vähittäiskaupan politiikan tai Luxury Merchandising. Ja voit oppia parhaista, koska koulutusta antavat asiantuntijat ja ammattilaiset.

Joten voit yhdistää se työsi tai muissa päivittäisissä toiminnoissa, Masters pidetään vasta perjantaina intensiivinen aikataulun klo 17:00 ja 22:00.... [-]


Master Yritysten Viestintää: Suhdetoiminta, Protokolla Ja Tapahtumat Barcelonassa

Opetus kampuksella Osa-aikainen 1 vuosi October 2018 Espanja Barcelona

Muodostivat voit käsitellä median ja selvittää, miten hankkeen hyvä yrityskuva ja kuinka ulkoisten tekijöiden vaikuttaa kaikkiin päätöksiin. [+]

tutkia Master Corporate Communication: Public Relations, pöytäkirja ja tapahtumat Barcelonassa voit kehittää viestintää työskennellä liiketoimintaosaamista. Jos olet aktiivinen henkilö, ihmisten taidot ja ovat kiinnostuneita viestinnän, kiinnitä huomiota!

Voit istua viestinnän alalla tahansa yritys, koska olet koulutettu käsittelemään tiedotusvälineet ja sinun päällikön PR yleensä mahdollistaen jopa voittaa sisäisen ja ulkoisen kriisin.

Opit myös eri protokollia, kuten virallisia, liike ja sosiaaliset sekä järjestää joitakin tapahtumia auttamaan muita oman yrityksen nimi. Ei vain sitä, vaan myös hankkia tarvittavat toimenpiteet valmistelemaan talousarviot, joiden avulla voit onnistuneesti suorittaa nämä tapahtumat käsitteitä. Jopa, opit sanatonta, olennaista verkottuminen kun tiedonannossa ja tulkita viestejä.... [-]


Ota yhteyttä
Asiointiosoite
ESERP MADRID
Calle Costa Rica, 9

Madrid, Community of Madrid, 28016 ES
Sosiaalinen media
Asiointiosoite
ESERP BARCELONA
Calle Girona, 24

Barcelona, Catalonia, 08010 ES
Asiointiosoite
ESERP MALLORCA
Calle Balmes, 50

Palma, Balearic Islands, 07004 ES