Lue virallinen kuvaus

ESIC on johtava kauppakorkeakoulu Espanjassa, jolla on yli viidenkymmenen vuoden kokemus koulutustoiminnasta ja markkinoinnin ammattilaisista. Pyrimme kannustamaan, edistämään ja ylläpitämään suoraa suhdetta liiketoimintaympäristöön tarjoamalla sinulle käytännön akateemisen koulutuksen, joka keskittyy työmarkkinoiden tarpeisiin. Tarjoamme arvokasta koulutusta, jotta voimme harjoittaa menestyksekkäästi ammattitaitoista ammattilaista, jolla on erinomainen komento ja tietämys uusimmista trendeistä.

ESIC oli ensimmäinen Espanjassa perustettava kauppakorkeakoulu, joka tarvitsi ammattitaitoisen liikemiehen tarvitsevan koulutuksensa markkinointialueella. Nykyään ESIC pidetään johtava yritys- ja markkinointikoulutuskoulu, joka tunnetaan sekä kansallisesti että kansainvälisesti yhtenä parhaista koulutuskeskuksista tällä alalla. Yli 50 000 alumnia, ESIC on yritysten ja ammattilaisten referenssikeskus.


Se on kymmenen kampuksen koko Espanjassa ja kaksi muuta Brasiliassa, joka antaa tämän kauppakorkeuden suurin kansallinen alueellinen täytäntöönpano.

ESIC liittyy myös yliopistoihin Rey Juan Carlos, Miguel Hernández, San Jorge ja Rovira i Virgili Madridissa, Valenciassa, Zaragozassa ja Tarragona, ja sen Curitiba-kampus tunnustetaan Brasilian opetusministeriön viralliseksi keskukseksi.


ESIC keskittyy toimintaansa viiteen osa-alueeseen/>

Perusopinnot
ESIC tarjoaa jatkotutkinnon, viralliset tutkinnot sekä yhdistelmän sekä markkinoinnissa, liikkeenjohdossa ja hallinnossa, kansainvälisessä liiketoiminnassa, viestinnässä, mainonnassa ja suhdetoiminnassa, liiketoiminnan hallinnossa ja digitaalisessa liiketoiminnassa. Kaikki nämä ura-alueet ovat käytännöllisiä ja työllisyyteen keskittyviä.

Jatko-opintoja
Koulutustarjous perustuu MBA-tutkintoihin, yliopiston mestareihin, erikoistuneisiin mestareihin (yrityksen toiminnallisilla alueilla) ja korkeampia ohjelmia, jotka keskittyvät koulutusalan ammattilaisiin pystyäkseen johtamaan liiketoiminnan haasteita.

Johtotason koulutus
Toimialan koulutusalalla tarjoamme laajan valikoiman avoimia ohjelmia ja räätälöityä koulutusta yrityksille.

ESIC-kielikoulu
ESIC Language School on koulutuskeskus ja valtuutettu Cambridge-tutkimuskeskus. Se tarjoaa englantilaisia, saksalaisia, ranskalaisia ​​ja kiinalaisia ​​kursseja kokeneilla opettajilla ja antaa sinulle mahdollisuuden todistaa tämän tiedon. Koulutustarjoukseen kuuluu avoimia ryhmiä, kouluja, ammattilaisia ​​ja yrityksiä kaikilla tasoillaan.
Lisäksi se tarjoaa kursseja espanjaksi vieraaksi kielenä: espanjankieliset, viralliset testausvalmistelut, yliopiston sisäänkäynnin kokeet, liike-elämän espanjalaiset, lyhyet ohjelmat ja opintomatkat.

ESIC Toimitus
Tämä edustaa ESICin projektiota julkaisumallissa, jossa se edistää tutkimusta ja suosittuja artikkeleita talouden, liiketoiminnan, markkinoinnin ja johtamisen osa-alueilla. Tavoitteenamme on tarjota kirjoja, käsikirjoja ja julkaisuja opiskelijoille ja ammattilaisille useista tunnetuista kirjoittajista, jotka tutustuvat syvälle kaikkiin yrityksiin ja yrityksiin liittyviin alueisiin.

SIJOITUS


ESIC esiintyy järjestelmällisesti useimmissa tunnetuissa kansainvälisissä yrityskoulutuksen rankingissa. Tämä tarjoaa koulun ulkopuolisen ja objektiivisen tunnustamisen koulutuksen laadun viimeisten 50 vuoden aikana./>
Viimeisimmät sijoitukset rankingissa:

Bloomberg Business Week -luokitus parhaista kauppakorkeakouluista 2017.
ESICin kansainvälinen MBA (International Business MBA) on 27. sijalla kansainvälisten MBA-ohjelmien joukossa.

QS Sijoitetun pääoman tuotto 2015./>
ESIC: n MBA-ohjelmat näkyvät 46 eurooppalaisen MBA-ohjelman joukossa. ne näkyvät parhaimmassa asemassa kahdella kuudella luokalla, "työllisyys kolmen kuukauden kuluessa valmistumisesta" ja "lyhyt takaisinmaksuaika". Ne näkyvät myös useimmissa luokissa 15 parhaan joukkoon, ja ensin Espanjassa kaikilla alueilla paitsi kaksi, joissa se näkyy toisena ja kolmannena. Seuraavien avainluokkien tiedot seuraavat:

  • Työntekijä kolmen kuukauden kuluessa valmistumisesta, position 1,
  • Lyhin takaisinmaksuaika, sijainti 1,
  • 10 vuoden sijoitetun pääoman tuotto, sijoitus 8,
  • 20-vuoden sijoitetun pääoman tuotto, sijoitus 8,
  • Yrittäjyyden edistäminen, 11 kohta,
  • Palkkojen nousu, paikka 15.

QS Global 250 Business Schools 2017./>
ESIC on sijoittunut maailman 250 parhaan kauppakorkeakoulun joukkoon ja vielä tärkeämpää on yksi seitsemästä "Top-Tier Employability" -liikekoulusta Euroopassa.


QS Global 100 EMBA-ranking 2017.
ESIC: n EMBA näkyy tällä 100 suurimman EMBA: n suurimmalla sijoituksella, ja se on 29. sijalla Euroopassa.


U-Multirank 2017/18.
ESIC on sijoitettu 29. sijalle 492 korkeakoulututkinnon suorittaneiden yritysten maailmassa.


Poets
ESIC Business


Nuoriso Sisältää maailmanlaajuisen B-koulun rankingit 2017.
ESIC on sijoittunut maailman 100 parhaan MBA-luokituksen joukkoon, ja tärkeämpää on markkinoiden markkinoinnin huippu 50, kauppatieteiden maisterin tutkinto, rahoituksen päällikkö, MDF ja Executive MBA.


America Economia MBA Global 2017.
ESIC: n MBA-tulokset näkyvät 18. sijalla parhaan 49 ohjelman Latinalaisen Amerikan opiskelijoille.


CNN: n laajentuminen Kansainvälisten MBA-ohjelmien maisteriohjelma 2017.
ESIC: n MBA-ohjelmat sisältyvät 77 kansainvälisen ohjelman eliittiin, ja ne ovat 52. sijalla.


Merco Talent
ESIC tunnetaan Espanjan toiseksi liiketoimintakaupunkina, jolla on eniten kykyä houkutella ja säilyttää lahjakkuuttaan, ja 51: n joukossa maamme ensimmäisten 100 lahjakkaimman yrityksen joukossa.
ESIC on 7. sijalla yksi lahjakkaimmista yrityksistä Espanjassa, jossa on alle 1000 työntekijää.


El Mundo 2017-ranking jatko-ohjelmista.
ESIC: n kauppatieteiden maisteri, maisteri mainonnassa ja suhdetoiminnassa, henkilöstöhallinnon maisteriohjelma ja organisaation kehittäminen sekä kansainvälisen kaupan maisteri
Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti
  • Espanjalainen

Tämä koulu tarjoaa myös:

Johtamiskurssit

ESIC Business & Marketing School

MITB on suunniteltu antamaan sinulle syvällisen käsityksen globalisaation ohjaajista, kansainvälistymisprosessista, siitä, miten globaali talousympäristö vaikuttaa yritys ... [+]

MITB on suunniteltu antamaan sinulle syvällisen käsityksen globalisaation ohjaajista , kansainvälistymisprosessista, siitä, miten globaali talousympäristö vaikuttaa yritysten kilpailukykyisiin vastauksiin ja miten maailma yhdistyy toisiinsa. Tämä johtaa valmistuneiden valmis käsittelemään haasteita liiketoiminnan laajentamisesta uusille globaaleille markkinoille sekä ryhmien johtamiseen eri kulttuurien ja maanosien välillä.

Täyttämällä MITB: n pystyt tunnistamaan ulkomaisten markkinoiden motiivit ja keinot, käsittelemään kiistanalaisia ​​kysymyksiä kansainvälisessä kaupassa

MITB antaa sinulle tarvittavat tiedot ja taidot hallita monimutkaisuutta, joka tarvitaan päätösten tekemiseen globaalissa liiketoimintaympäristössä . Se lisää myös laajaa ymmärrystä siitä, miten globaalit yritykset toimivat, valmistautuvat tekemään liiketoimintaa globaalissa kontekstissa ja käsittelemään kansainvälisissä kaupoissa ja yrityksissä syntyviä asioita.... [-]

Espanja Madrid
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
9 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
ESIC Business & Marketing School

Tämä Master Viestinnän ja uusien teknologioiden ilmaantuu, jotta voidaan vastata kasvavaan kysyntään päteviä ammattilaisia ​​näissä alle tutkituilla alueilla ja tarjoaa u ... [+]

Tämä Master Viestinnän ja uusien teknologioiden ilmaantuu, jotta voidaan vastata kasvavaan kysyntään päteviä ammattilaisia näissä puitteissa - tutkitaan alueilla ja tarjoaa uusia ja kiehtovia uramahdollisuuksia.

tavoitteet

Johtava opiskelu Ehdotettu otsikko vastaa tarvetta tuntuvat yhteiskunnan ja yritysten ja kääntyy kasvava kysyntä ammattilaisia ​​aloilla ja uuteen teknologiaan.

Yritykset ja laitokset välittää monta viestiä, vapaaehtoisesti tai pakolla. Ja se on juuri kyseisen tiedonannon inhimilliset tekijät -unida jossa todellinen ero onnistumisen tai epäonnistumisen liikesuhde muiden toimijoiden niiden toimintaa.

Viestintä Sciences tullut "keihäänkärki" teknologisia innovaatioita, joten uudet tekniikat muuttavat maailmaa ja käsitteet olemme siitä. Ja digitaalinen media on johtanut uusia näköaloja ennennäkemättömän viestinnällisiä kulttuurisella tasolla intellektuelleja, semioottinen ja vaikuttavat elämää miljoonia ihmisiä, sekä erikseen ja koko yhteiskuntaan ja kaikilla tasoilla: henkilöstö , sosiaalisia ja liiketoiminnan. Lopulta, yritykset ja yhteisöt, koosta riippumatta, liikkuvat yhä globalisoituneessa ja verkottuneessa maailmassa, ja on pakko käsitellä monimutkaisia ​​tilanteita, jotka edellyttävät nykyisiin ratkaisuihin. Tässä mielessä ohjelma keskittyy tittelin strateginen visio, jotta viestintä- reagoiva ja sopii tarpeisiin vaati yhtiön.... [-]

Espanja Madrid
Request Info
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
ESIC Business & Marketing School

Master in Marketing Management (MiM) on innovatiivinen, akateemisesti vankka, käytännöllinen ja markkinointiin keskittynyt ohjelma, joka heijastaa nykyisiä haasteita mark ... [+]

Master in Marketing Management (MiM) on innovatiivinen, akateemisesti vankka, käytännöllinen ja markkinointiin keskittynyt ohjelma, joka heijastaa nykyisiä haasteita markkinoilla./>

Täyttämällä MIM, osallistujat saavat keskeiset taidot ja tiedot arvioida, hallita ja toteuttaa markkinoinnin strategioita samalla vahvistaa niiden kykyä kohdata ja ratkaista monimutkaisia haasteita yhä globalisoituvassa markkinointi ympäristö. Tässä yhteydessä ohjelma on sisällyttänyt opetussuunnitelmaansa selkeän kansainvälisen lähestymistavan, joka on rikastettu digitaalisen markkinoinnin uusimpiin suuntauksiin ja kehitykseen . kaksi pilaria, jotka edustavat huomisen markkinoinnin johtajien perusta. Kaikki opetus toimitetaan englanniksi.... [-]

Espanja Madrid
Request Info
Englanti
Full-time
12 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
ESIC Business & Marketing School

Kansainvälinen Master Muoti Markkinointi ja Luxury (MM ... [+]

Markkinointi Master International Fashion ja Luxury (MM

piirteetTarkoitettu kaikille, jotka haluavat ryhtyä uran muotialalla ja ylellisyyttä kansainvälisesti.Masters opetetaan viikonloppuna perjantaina iltapäivällä ja lauantaiaamuna lokakuusta heinäkuuhun.Sisältää Masterclass opettanut alan asiantuntijoiden muodin ja ylellisyyttä.Tasauspyörästöt tekijätVirallinen nimi: Oma nimi Kuningas Juan Carlosin yliopisto.Työllistettävyys: Mahdollisuus harjoitteluun yrityksissä.Menetelmät: Master sisältää uusia aiheita, kuten innovaatio, kokemuksellinen markkinointi, digitaalinen markkinointi, kuluttajakäyttäytyminen, brändäys, esittää kokoelmia muotinäytöksiä, muoti ja laki jne opettavat opettajat ja luennoitsijoita liike koulujen, yliopistojen ja asiantuntijoiden teollisuus, joiden avulla asian menetelmän. Lisäksi kyky motivoida innovaatioita, luovuutta, muutoksiin sopeutumista ja kriittistä ajattelua.hyötyjäerikoistunut markkinointi-ohjelma sovellettu muodin ja ylellisyyttä teollisuuden kansainvälinen näky, jonka tavoitteena on kouluttaa tulevia avainhenkilöt taitoja ja välineitä hallintaan strategisen ja operatiivisen markkinoinnin kansainvälisesti.Kiinnitä erityistä huomiota suunnitteluun elämyksiä ja kriittistä ajattelua.Yhdistyvät innovatiivinen opetusvälineitä, tyypillinen kauppakorkeakoulu on ESIC BusinessMenetelmä sisältää teknisiä ja strategisia tapauksessa simulointi.Luostari valitut professorit ja asiantuntijat muotialalla.Se sisältää uusia aiheita, kuten innovointia, tutkimusta markkinakehityksen kuluttajakäyttäytyminen, uudet materiaalit, kokemuksellinen markkinointi, lavastus kokoelmien ja kansainvälisten muotinäytösten ylellisyyttä sähköinen kaupankäynti, ja muodin ja laki, mm.Se tarjoaa pääsyn ammattilaisten verkosto muodin yrityksille.Helpottaa yhteistyötä ja neuvoja tärkeimmistä Espanjan muotiyhtiöt, priorisoimalla koulutusta markkinoinnin alan ammattilaisten.Käytäntöjä yrityksissä. *Vierailut liikkeissä vertailukohtana muotialan ja ylellisyyttä.... [-]
Espanja Madrid
Request Info
Espanjalainen
Full-time
Part-time
9 - 12 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
ESIC Business & Marketing School

Yrityksesi ja urasi pyytävät jonkin aikaa: digitalizarte tarve. Jos tavoitteena on olettaa vastuullisiin tehtäviin ja johtamisen tässä uudessa digitaalisessa ympäristössä ... [+]

Hän ohjaa, johtaa ja edistää digitointi yrityksen.

Yrityksesi ja urasi pyytävät jonkin aikaa: digitalizarte tarve. Jos tavoitteena on olettaa vastuullisiin tehtäviin ja johtamisen tässä uudessa digitaalisessa ympäristössä, muutos alkaa Master Digital Business ICEMD. Kattavan koulutuksen, jonka avulla voit lisätä prosessin digitointi yrityksen tai aloittaa oman online-liiketoimintaa.

Kuusi täydellistä moduuleja, joiden aikana opit asioita, kuten kuinka lisätä myyntiä sekä kiitos cloud computing, miten mitata tehokkuutta digitaalisen mainonnan tai avaimet menestykseen sähköisen kaupankäynnin.

Kanssa perustuvaa menetelmää käytännön oppimista kädessä digitaalinen asiantuntijat aktiivisena aikana 9 kuukauden harjoittelun opit enemmän teknisten näkökohtien digitaalisissa ympäristöissä, niille enemmän keskittynyt johtamisen, markkinoinnin tai myynnin.... [-]

Espanja Madrid
Request Info
Espanjalainen
Part-time
9 kuukautta
Kampuksella ja verkossa
Lue lisää suomeksi
ESIC Business & Marketing School

Digitaalinen tekniikka on muuttanut kaiken ja on aika saada hallintaan oman tuotemerkin suhde asiakkaisiin digitaalisessa ympäristössä. Tutustu Master Digital Marketing m ... [+]

Tullut maailmanlaajuinen digitaalisen markkinoinnin ammattilainen oppimisen strategioiden, tekniikoiden ja käytäntöjen digitaalisen markkinoinnin ja verkkomainonnan ympäristössä tänään

Digitaalinen tekniikka on muuttanut kaiken ja on aika saada hallintaan oman tuotemerkin suhde asiakkaisiin digitaalisessa ympäristössä. Tutustu Master Digital Marketing mahdollisuuksia ICEMD pysäyttämätön vallankumous, sen kohdistusominaisuudet kaksisuuntaista viestintää, mittaustulokset, pääsy maailmanmarkkinoille.

Kuusi täydellistä moduuleja, jotka auttavat sinua hallitsemaan pisimmällä ja tehokas tieteenaloilla markkinoinnin, viestinnän, mainos ja Sale Online, käsi digitaalinen asiantuntijat aktiivinen. Jokainen digitaalisen markkinoinnin yhdessä isäntä, jonka jälkeen sinulla on kaikki tarvittavat tiedot digitaalisesti parantaa liiketoimintaa ja antavat uuden käänteen urasi.... [-]

Espanja Madrid
Request Info
Espanjalainen
Full-time
Part-time
5 - 12 kuukautta
Kampuksella ja verkossa
Lue lisää suomeksi
ESIC Business & Marketing School

Master in Financial Management (MDF) ja ESIC tarjoaa mahdollisuuden tulla asiantuntija yritysrahoituksesta. Kattavalla tiukka ja käytännön harjoittelu, joka varmistaa tal ... [+]

Taloutemme yritykset tarvitsevat asiantuntijoita, joilla täydellisen kuvan rahoitusta tämänhetkisissä espanjalainen yritys, joka ymmärtää tekniset ja taloudelliset kriteerit ja pystyvät selviytymään menestyksekkäästi uusia vaatimuksia.

Master in Financial Management (MDF) ja ESIC tarjoaa mahdollisuuden tulla asiantuntija yritysrahoituksesta. Kattavalla tiukka ja käytännön harjoittelu, joka varmistaa taloudellinen koulutusta ja parantaa kehitystä johtamistaitoja.

MDF on tiedekunnan koostuu ammattilaisista yrityksen johdon profiilin jakamaan tietoa ja kokemusta opiskelijoiden käytännön, koulutus- media ja interaktiivinen koulutus.

piirteetJohdon sisältää kriteerit asettamat markkinoilla, koska se on se, joka ratkaisee onnistumisen tai epäonnistumisen yrityksenYksityiskohtaisesti ominaisuuksia ja avaimen tekniikoita, jotka tekevät rahoittaa luonne ja pohjimmiltaan yhteisiä kaikille organisaatioille, ja vaikka niitä ei voida sivuuttaa missään tapauksessa, on mukautettava luovuutta ja joustavuutta kaikissa olosuhteissa.Lisää merkityksellisiin ympäristön, kun otetaan huomioon meneillään olevaa taloudellista globalisaation ymmärretään kasvava vuorovaikutusta eri markkinoilla eikä pelkkää maantieteellistä hajauttamista liiketoiminnan.Integroi taloudellinen merkitys laajemmassa yhteydessä liiketoimintastrategian, joka yhdistää rahoitus operatiivisia päätöksiä.Tasauspyörästöt tekijätTyöllistetty: 92% opiskelijoista löytää työtä kuuden kuukauden kuluessa viimeistely Master.Sijoitus: ESIC on valittu Financial Times joukossa 4 parhaan koulut Espanjassa opiskelemaan maisterin tutkinto rahoitusta.Kokemus: Espanjan on kokenein taloudellinen master 100 kysymyksiä 1992 ja 2000 jatko-opiskelijoille.Tuntia: Yhteensopiva ammattitoimintaa. kuutta istuntoja, jotka täydentävät ydin viikonloppuna järjestetään arkisin.Luostarissa tiedekunnan koostuu tiimin, jossa yhdistyvät hänen ammatillisen työn opetukseen, jossa ohjelmalle tasapaino tietoa ja kokemusta kiistaton kiinnostaa opiskelijoille.Simulaattori strategiaa ja varainhoitoa: tarjoaa erinomaisen kokemus harjoitella virtuaalisen kannalta, työ on kehitettävä osoitteet, Pk.hakijaprofiilisiRahoitus ammattilaisille, jotka haluavat päivittää tietonsa.Neuvonantajien ja liiketoiminnan konsultteja, jotka haluavat käyttää järjestelmällistä ja tiukan tarkastelun sen varainhoidonOpiskelijoille, jotka haluavat erikoistua rahoituksen, kassanhallinnan, hallinnassa, kirjanpito tietojärjestelmien tai antoa.opiskelija Profiili... [-]
Espanja Madrid
Request Info
Espanjalainen
Part-time
9 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
ESIC Business & Marketing School

Master in Business Management ... [+]

Master in Business Management URJC on erityisen korkean tason ohjelma, joka valmistelee voit olettaa johtotehtävissä alan markkinointi-, liiketoiminnan organisointiin ja liiketoiminnan.

Tämä tutkinto voit yhdistää päällystön jäsenille college-ohjelma käytännöllisyyteen, kokemusta ja ammattitaitoa yrityksen liiketoiminnan koulu kansainvälistä arvostusta.

Voit myös hankkia maisteri markkinoinnista ESIC tutkimalla 12 uutta ohjelmaa tai käyttää tohtoriohjelmaa opintopistettä.

koulutus säätiöt Opetussuunnitelma/>

Opetussuunnitelmaan Master in Business Management (URJC) on suunniteltu ottaen huomioon yleiset periaatteet esitettyjen taidetta. 3.5 kuninkaan päätöksen ja määritellään koulutustavoitteet muodossa akateemista ja ammatillista osaamista, jolla opiskelija on koulutettava. Ensisijaisena tavoitteena aste on tarjota científicaadecuada koulutusta ja jatko suhteessa linjan markkinoinnin ja myynnin johto, siirtämään tietoa ja tarjoamalla johtamistaitoja. Koulutus Masters perustuu yhdistämällä tieteellisen tarkkuuden yritystoiminnan todellisuutta, integrointi teoria ja käytäntö, jossa perustuvaa menetelmää vuoropuhelua ja kokemustenvaihtoa, pohdintaa "tapauksista" koulutus liike "simulaattoreita" ja, pohjalta, kehittäminen analyysin ja synteesin kapasiteettia ja yleiskatsauksen merkityksen ja vastuut itse työn.... [-]

Espanja Madrid
Request Info
Espanjalainen
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
ESIC Business & Marketing School

Digitaalisen markkinoinnin päällikkö on innovatiivinen, akateemisesti vankka, käytännöllinen ja digitaalinen markkinointiohjelma, joka heijastaa markkinoiden nykyisiä haa ... [+]

Digitaalisen markkinoinnin päällikkö on innovatiivinen, akateemisesti vankka, käytännöllinen ja digitaalinen markkinointiohjelma, joka heijastaa markkinoiden nykyisiä haasteita.

MDM: n päätavoitteena on auttaa ja tukea opiskelijoita siirtymään strategiseen johtamiseen etenkin digitaalisen markkinoinnin alalla. Toteuttamalla MDM: n osallistujat saavat avaintaidot ja tietämyksen digitaalisten markkinointistrategioiden arvioimiseksi, hallinnoimiseksi ja toteuttamiseksi samalla kun he vahvistavat kykyään kohdata ja ratkaista monimutkaisia ​​haasteita yhä globalisoituvassa / digitoidussa markkinointiympäristössä.

Tässä yhteydessä ohjelma on sisällyttänyt opetussuunnitelmaansa selkeän kansainvälisen lähestymistavan, joka on rikastettu digitaalisen markkinoinnin uusimpiin suuntauksiin ja kehitykseen. kaksi pilaria, jotka edustavat huomisen markkinoinnin johtajien perusta.... [-]

Espanja Madrid
Request Info
Englanti
Part-time
12 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
ESIC Business & Marketing School

Tämä ylempi on tällä hetkellä yksi kaikkein täydellinen koulutuksessa asiantuntijoiden Human Resources ohjelmissa. Tiukka ohjelma, jolla on pitkä kokemus, joka korostaa i ... [+]

Tämä ylempi on tällä hetkellä yksi kaikkein täydellinen koulutuksessa asiantuntijoiden Human Resources ohjelmissa. Tiukka ohjelma, jolla on pitkä kokemus, joka korostaa ihmisiä strategisen liiketoiminnan varat ja tulevaisuuden henkilöstöpäälliköiden kiistattoman johtajat tätä prosessia.

Master on virallinen ohjelma tarjosi yhdessä yliopiston Kuningas Juan Carlos, perustuu menetelmään, joka sisältää huipputason koulutus elementit yhteen korkean suorituskyvyn koulutusta henkilöstöhallinnossa ja organisaation kehittäminen.

koulutus säätiöt Opetussuunnitelma

Opetussuunnitelmaan maisteri henkilöstöjohtaminen ja organisaation kehittäminen on suunniteltu ottaen huomioon yleiset periaatteet esitettyjen taidetta. 3.5 kuninkaan päätöksen ja määritellä koulutuksen tavoitteita, ja erityisiä taitoja ammatillisten ja akateemisten jossa opiskelija on koulutettava. Ensisijaisena tavoitteena otsikko on riittävän ja jatko tieteellistä koulutusta suhteessa Henkilöstö ja organisaatio, siirtämään tietoa ja tarjoamalla johtamistaitoja, joka on suoraan sovellettavissa ammattialalla valmistuneiden. Koulutusta Master perustuu yhdistämällä tieteellisen tarkkuuden yritystoiminnan todellisuutta, integrointi teoria ja käytäntö ja menetelmät koulutusta, vuoropuhelua ja kokemustenvaihtoa, pohdintaa "tapauksista" koulutuksen "simulaattoreita "business ja tukikohtana, kehittämistä analyysi- ja synteesi ja yleiskatsaus merkityksen ja vastuut itse työn.... [-]

Espanja Madrid
Request Info
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
ESIC Business & Marketing School

Master ja logistiikkajohtaja (locs) osoittaa ratkaiseva merkitys erinomainen hallinta ketjun, tarjonnan ja kuluttajan ostamaan tai käytettävä tuotetta. Se kattaa myös joh ... [+]

Rooli johtajan ja logistiikkajohtaja on yksi tärkeimmistä strategisista akselit useimmissa yrityksissä.

Master ja logistiikkajohtaja (locs) osoittaa ratkaiseva merkitys erinomainen hallinta ketjun, tarjonnan ja kuluttajan ostamaan tai käytettävä tuotetta. Se kattaa myös johdon tuotteen, kun se on talletettu laitoksissa markkinointiin: strateginen neuvottelu ja valinta jakelijoiden, kaupan markkinoinnin, tavararyhmähallinnassa, visuaalisen markkinoinnin.

Locs Master otetaan huomioon uusia työkaluja ja online-markkinoilla, jotta voidaan asettaa saataville kuluttajille tuotteiden korkean lisäarvon.

Ohjelmaan sisältyy myös koulutusta ja sertifiointia moduuli hankintoja SAP ERP osana logistisen prosessin ja toimitusketjun.... [-]

Espanja Madrid
Request Info
Espanjalainen
Full-time
9 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
ESIC Business & Marketing School

Master Markkinoinnin ja myynnin johtamisen (GESCO) on mestari viittaus olettaa johtotehtävissä alan markkinointi-, liiketoiminnan organisointiin ja liiketoiminnan. ... [+]

Master of viittaus Espanjassa alan markkinoinnin ja liiketoiminnan.

Master Markkinoinnin ja myynnin johtamisen (GESCO) on mestari viittaus olettaa johtotehtävissä alan markkinointi-, liiketoiminnan organisointiin ja liiketoiminnan.

Kun vuotuinen katsaus sen sisällöstä erilaistumista tämän ohjelman muiden kustannuksella on sen verran päivittää uusimpaan markkinoiden tarpeisiin ja digitaalinen keskittyä liikemaailmassa Tulevaisuuden avautua.

piirteetMaster-ohjelman suurta liiketoimintaa tunnustamista, mikä parantaa merkittävästi työllistymistä jotka kirjoilla. Huomioon otetaan yhtenä parhaista ammattihenkilöitä markkinointi suuria mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen markkinoilla.Se on nykyisen sisällön Markkinoinnin ja johtamisen kehittäminen ja johtamistaitoja.... [-]
Espanja Madrid
Request Info
Espanjalainen
Full-time
Part-time
9 - 12 kuukautta
Kampuksella ja verkossa
Lue lisää suomeksi
ESIC Business & Marketing School

MMS on innovatiivinen ja päivitetty ohjelma, ainoa markkinoilla, jossa yhdistyvät koulutus tekniikoita Marketing Research Business Intelligence kanssa ilmeisen käytännön ... [+]

MMS on innovatiivinen ja päivitetty ohjelma, ainoa markkinoilla, jossa yhdistyvät koulutus tekniikoita Marketing Research Business Intelligence kanssa ilmeisen käytännön menetelmiä, joilla pyritään luomaan intelligence yritysten päätöksentekoa.

piirteet/>Ohjelma koostuu kahdesta alkuun ohjelmaa: Advanced koulutusohjelma Markkinoinnin Analyticsin ja Advanced Program Marketing ResearchOpettajat yrityssektorilta, joilla on laaja opetuskokemus.Täyttää soveltamisesta tutkimusmenetelmät ja varautuu analysointi kaltaisilla välineillä Excel-, SPSS ja SAS Enterprise Miner.Käytetyt menetelmät ratkaista todellisia ongelmia.Tasauspyörästöt tekijätSe sisältää asuin viikolla Lontoossa käymään ja oppimaan tärkeitä monikansallisten yritysten ja virastojen erikoistunut Marketing Research ja Business Intelligence.Mahdollisuus harjoitteluja ALD Automotive, Altadis Imperial Tobacco, Burger King, Campofrio DKV Seguros, GFK, Kantar Media, Mindshare, Nielsen, Telefonica, Vodafone.hakijaprofiilisi... [-]
Espanja Madrid
Request Info
Espanjalainen
Part-time
9 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
ESIC Business & Marketing School

DRHO on yksi täydellinen ohjelmista voidaan tällä hetkellä löytää markkinoilta koulutuksessa asiantuntijoiden Human Resources. ... [+]

DRHO on yksi täydellinen ohjelmista voidaan tällä hetkellä löytää markkinoilta koulutuksessa asiantuntijoiden Human Resources.

Tiukka mestari, jolla on yli 35 vuoden kokemus, joista korostetaan ihmisiä strategista omaisuutta yrityksistä, koska ne ovat keitä he lopulta johtaa yritysten menestykseen.

Onnistuminen ohjelman piilee läheiset suhteet välille opiskelijoiden suuryritysten ja instituutioiden kuin puolustusministeriö, CEPSA, Punainen Risti, Iberdrola, Adecco tai Cajamar opettajien, ammattilaisten henkilöstöhallintoa tarjota osaamista työkokemusta.

piirteetstrateginen näkemys ihmisten johtaminen.kokonaisvaltainen näkemys, ymmärrys henkilöstöjohtaja osana, joka vaikuttaa kaikilla yrityksen.Käytännön visio suuntautuneiden yritysten toimintatapoihin perustuvia menetelmiä.eettinen näkemys liiketoimintaan.Tasauspyörästöt tekijätKokemus: toteutetaan 1980 ja päivitetään jatkuvasti ohjelmassa.Joustavuus: Tuntia Yhteensopiva työtä.Menetelmät: yksilöllisen työtä ja joukkue yhdistelmä teorioita ja vahvempi HR välineet yhdistettyinä uusimpia suuntauksia ja sisältää seminaareja, joissa todellisia tapauksia analysoidaan.Cloister: vanhempi opettajien pedagogisen osaamisen ja paljon tietoa todellisuudesta varainhoitajien ja liiketoiminnan konsultteja.... [-]
Espanja Madrid
Request Info
Espanjalainen
Part-time
9 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
ESIC Business & Marketing School

Master in Sports Marketing kattaa ammattimaisuuden tarvetta markkinointiin World Sport. Se on alan valtavia mahdollisuuksia kansallisen ja kansainvälisen kehityksen, ja o ... [+]

Master of viittaus Espanjassa alalla markkinoinnin ja urheilua.

Master in Sports Marketing kattaa ammattimaisuuden tarvetta markkinointiin World Sport. Se on alan valtavia mahdollisuuksia kansallisen ja kansainvälisen kehityksen, ja olettaa, että tulevia ammattilaisia, jotka haluavat käyttää tällä alalla on hankittava erikoisosaamista, joiden avulla he voivat suorittaa asianmukaisen hallinnoinnin, hyödyntäminen ja käyttö mahdollisuuksia ja haasteita, joita syntyy .

piirteetSport Business on ala, joka tarvitsee yhä erikoistuneita ammattilaisia, jotka pystyvät tarjoamaan lisäarvoa ja ratkaisuja urheilun markkinointi.Vaikutus urheilun Espanjan talouden osuus on nyt 2,5% BKT: stä, ja sen odotetaan edelleen kasvavan nopeammin kuin muilla aloilla. Tämä on yksi nopeimmin kasvavista aloista sekä taloudellisesti että sosiaalisesti.Tasauspyörästöt tekijät400 tuntia22 kokeellinen tapauksissa10 masterclass28 tuntia ohjaus... [-]
Espanja Madrid
Request Info
Espanjalainen
Full-time
Part-time
9 - 12 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
ESIC Business & Marketing School

MPC helpottaa tarvittavat tiedot ja taidot onnistuneesti haasteisiin uudessa tietoyhteiskunnassa, missä valta on, riippuu paljolti kuluttajan työkaluja. Master viestinnän ... [+]

Yritykset välittää monta viestiä vastentahtoisesti ja vapaaehtoisesti. Ja se on -unida tiedonannon ihmisen - tekijä piilee ero onnistumisen ja epäonnistumisen liikesuhde muiden toimijoiden niiden toimintaa.

MPC helpottaa tarvittavat tiedot ja taidot onnistuneesti haasteisiin sekä uudessa tietoyhteiskunnassa, missä valta on, pitkälti kuluttajan kädessä työkaluja.

Master viestinnän ja mainonnan, muodostuu kaksi ylempää jatko kursseja, jotka voidaan tutkia itsenäisesti, jolloin suorittaneet olivat: Superior Management Program Communication (YTPP) ja Advanced Program Mainonta ja digitaalisissa ympäristöissä ( PSDP).

piirteetOhjelma on erikoistunut viestintään ja markkinointiin, joka helpottaa kehitystä ammattilaisten tiedonannossa.Parantaa ennakoiva päätöksenteossa tiedonannon, vuonna mukaisesti liiketoiminnan kehityksen.Kehittyy liittyvät toiminnot direktoraatin mainonnan tahansa laitosta, joko tavanomaiset tai digitaalinen.Se tarjoaa kattavan käsityksen uuden teknologian alalla, kun otetaan huomioon sen vaikutukset kulttuuriin, ja liiketoiminnan organisaatio.Tasauspyörästöt tekijät... [-]
Espanja Madrid
Request Info
Espanjalainen
Part-time
9 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Osoite
Camino Valdenigriales
28223 Madrid, Community of Madrid, Espanja
Osoite
C/ Marià Cubí, 124
08021 Barcelona, Catalonia, Espanja
Osoite
Avda. de Blasco Ibáñez, 55
46021 Valencia, Valencian Community, Espanja
Osoite
Edificio de la Prensa Avda. de Carlos III, s/n Isla de la Cartuja
41092 Seville, Andalusia, Espanja
Osoite
Vía Ibérica, 28-34
50012 Zaragoza, Aragon, Espanja
Osoite
C/ Severo Ochoa, 49 Parque Tecnológico de Andalucía Campanillas
29590 Marbella, Andalusia, Espanja
Osoite
Ronda de Nelle, 31
15007 A Coruña, Galicia, Espanja
Osoite
Avda. de Anaitasuna, 31 Mutilva (Navarra)
31192 Pamplona, Navarre, Espanja
Osoite
C/ Alameda Recalde, 50
48008 Bilbao, Basque Country, Espanja
Osoite
C/ Eduardo Molina Fajardo, 38
18014 Granada, Andalusia, Espanja
Osoite
Avenida de Madrid, 60
36204 Vigo, Galicia, Espanja
Osoite
Spain Online, Espanja