ESIC Business & Marketing School

Esittely

Lue virallinen kuvaus

ESIC on johtava kauppakorkeakoulu Espanjassa, jolla on yli viidenkymmenen vuoden kokemus koulutustoiminnasta ja markkinoinnin ammattilaisista. Pyrimme kannustamaan, edistämään ja ylläpitämään suoraa suhdetta liiketoimintaympäristöön tarjoamalla sinulle käytännön akateemisen koulutuksen, joka keskittyy työmarkkinoiden tarpeisiin. Tarjoamme arvokasta koulutusta, jotta voimme harjoittaa menestyksekkäästi ammattitaitoista ammattilaista, jolla on erinomainen komento ja tietämys uusimmista trendeistä.

ESIC oli ensimmäinen Espanjassa perustettava kauppakorkeakoulu, joka tarvitsi ammattitaitoisen liikemiehen tarvitsevan koulutuksensa markkinointialueella. Nykyään ESIC pidetään johtava yritys- ja markkinointikoulutuskoulu, joka tunnetaan sekä kansallisesti että kansainvälisesti yhtenä parhaista koulutuskeskuksista tällä alalla. Yli 50 000 alumnia, ESIC on yritysten ja ammattilaisten referenssikeskus.


Se on kymmenen kampuksen koko Espanjassa ja kaksi muuta Brasiliassa, joka antaa tämän kauppakorkeuden suurin kansallinen alueellinen täytäntöönpano.

ESIC liittyy myös yliopistoihin Rey Juan Carlos, Miguel Hernández, San Jorge ja Rovira i Virgili Madridissa, Valenciassa, Zaragozassa ja Tarragona, ja sen Curitiba-kampus tunnustetaan Brasilian opetusministeriön viralliseksi keskukseksi.


ESIC keskittyy toimintaansa viiteen osa-alueeseen/>

Perusopinnot
ESIC tarjoaa jatkotutkinnon, viralliset tutkinnot sekä yhdistelmän sekä markkinoinnissa, liikkeenjohdossa ja hallinnossa, kansainvälisessä liiketoiminnassa, viestinnässä, mainonnassa ja suhdetoiminnassa, liiketoiminnan hallinnossa ja digitaalisessa liiketoiminnassa. Kaikki nämä ura-alueet ovat käytännöllisiä ja työllisyyteen keskittyviä.

Jatko-opintoja
Koulutustarjous perustuu MBA-tutkintoihin, yliopiston mestareihin, erikoistuneisiin mestareihin (yrityksen toiminnallisilla alueilla) ja korkeampia ohjelmia, jotka keskittyvät koulutusalan ammattilaisiin pystyäkseen johtamaan liiketoiminnan haasteita.

Johtotason koulutus
Toimialan koulutusalalla tarjoamme laajan valikoiman avoimia ohjelmia ja räätälöityä koulutusta yrityksille.

ESIC-kielikoulu
ESIC Language School on koulutuskeskus ja valtuutettu Cambridge-tutkimuskeskus. Se tarjoaa englantilaisia, saksalaisia, ranskalaisia ​​ja kiinalaisia ​​kursseja kokeneilla opettajilla ja antaa sinulle mahdollisuuden todistaa tämän tiedon. Koulutustarjoukseen kuuluu avoimia ryhmiä, kouluja, ammattilaisia ​​ja yrityksiä kaikilla tasoillaan.
Lisäksi se tarjoaa kursseja espanjaksi vieraaksi kielenä: espanjankieliset, viralliset testausvalmistelut, yliopiston sisäänkäynnin kokeet, liike-elämän espanjalaiset, lyhyet ohjelmat ja opintomatkat.

ESIC Toimitus
Tämä edustaa ESICin projektiota julkaisumallissa, jossa se edistää tutkimusta ja suosittuja artikkeleita talouden, liiketoiminnan, markkinoinnin ja johtamisen osa-alueilla. Tavoitteenamme on tarjota kirjoja, käsikirjoja ja julkaisuja opiskelijoille ja ammattilaisille useista tunnetuista kirjoittajista, jotka tutustuvat syvälle kaikkiin yrityksiin ja yrityksiin liittyviin alueisiin.

SIJOITUS


ESIC esiintyy järjestelmällisesti useimmissa tunnetuissa kansainvälisissä yrityskoulutuksen rankingissa. Tämä tarjoaa koulun ulkopuolisen ja objektiivisen tunnustamisen koulutuksen laadun viimeisten 50 vuoden aikana./>
Viimeisimmät sijoitukset rankingissa:

Bloomberg Business Week -luokitus parhaista kauppakorkeakouluista 2017.
ESICin kansainvälinen MBA (International Business MBA) on 27. sijalla kansainvälisten MBA-ohjelmien joukossa.

QS Sijoitetun pääoman tuotto 2015./>
ESIC: n MBA-ohjelmat näkyvät 46 eurooppalaisen MBA-ohjelman joukossa. ne näkyvät parhaimmassa asemassa kahdella kuudella luokalla, "työllisyys kolmen kuukauden kuluessa valmistumisesta" ja "lyhyt takaisinmaksuaika". Ne näkyvät myös useimmissa luokissa 15 parhaan joukkoon, ja ensin Espanjassa kaikilla alueilla paitsi kaksi, joissa se näkyy toisena ja kolmannena. Seuraavien avainluokkien tiedot seuraavat:

  • Työntekijä kolmen kuukauden kuluessa valmistumisesta, position 1,
  • Lyhin takaisinmaksuaika, sijainti 1,
  • 10 vuoden sijoitetun pääoman tuotto, sijoitus 8,
  • 20-vuoden sijoitetun pääoman tuotto, sijoitus 8,
  • Yrittäjyyden edistäminen, 11 kohta,
  • Palkkojen nousu, paikka 15.

QS Global 250 Business Schools 2017./>
ESIC on sijoittunut maailman 250 parhaan kauppakorkeakoulun joukkoon ja vielä tärkeämpää on yksi seitsemästä "Top-Tier Employability" -liikekoulusta Euroopassa.


QS Global 100 EMBA-ranking 2017.
ESIC: n EMBA näkyy tällä 100 suurimman EMBA: n suurimmalla sijoituksella, ja se on 29. sijalla Euroopassa.


U-Multirank 2017/18.
ESIC on sijoitettu 29. sijalle 492 korkeakoulututkinnon suorittaneiden yritysten maailmassa.


Poets
ESIC Business


Nuoriso Sisältää maailmanlaajuisen B-koulun rankingit 2017.
ESIC on sijoittunut maailman 100 parhaan MBA-luokituksen joukkoon, ja tärkeämpää on markkinoiden markkinoinnin huippu 50, kauppatieteiden maisterin tutkinto, rahoituksen päällikkö, MDF ja Executive MBA.


America Economia MBA Global 2017.
ESIC: n MBA-tulokset näkyvät 18. sijalla parhaan 49 ohjelman Latinalaisen Amerikan opiskelijoille.


CNN: n laajentuminen Kansainvälisten MBA-ohjelmien maisteriohjelma 2017.
ESIC: n MBA-ohjelmat sisältyvät 77 kansainvälisen ohjelman eliittiin, ja ne ovat 52. sijalla.


Merco Talent
ESIC tunnetaan Espanjan toiseksi liiketoimintakaupunkina, jolla on eniten kykyä houkutella ja säilyttää lahjakkuuttaan, ja 51: n joukossa maamme ensimmäisten 100 lahjakkaimman yrityksen joukossa.
ESIC on 7. sijalla yksi lahjakkaimmista yrityksistä Espanjassa, jossa on alle 1000 työntekijää.


El Mundo 2017-ranking jatko-ohjelmista.
ESIC: n kauppatieteiden maisteri, maisteri mainonnassa ja suhdetoiminnassa, henkilöstöhallinnon maisteriohjelma ja organisaation kehittäminen sekä kansainvälisen kaupan maisteri

Sijainnit

Madrid

Osoite
Camino Valdenigriales
28223 Madrid, Madridin yhteisö, Espanja

Barcelona

Osoite
C/ Marià Cubí, 124
08021 Barcelona, Katalonia, Espanja

Valencia

Osoite
Avda. de Blasco Ibáñez, 55
46021 Valencia, Valencian yhteisö, Espanja

Sevilla

Osoite
Edificio de la Prensa
Avda. de Carlos III, s/n
Isla de la Cartuja

41092 Sevilla, Andalusia, Espanja

Zaragoza

Osoite
Vía Ibérica, 28-34
50012 Zaragoza, Aragon, Espanja

Marbella

Osoite
C/ Severo Ochoa, 49
Parque Tecnológico de Andalucía
Campanillas

29590 Marbella, Andalusia, Espanja

A Coruña

Osoite
Ronda de Nelle, 31
15007 A Coruña, Galicia, Espanja

Pamplona

Osoite
Avda. de Anaitasuna, 31
Mutilva (Navarra)

31192 Pamplona, Navarra, Espanja

bilbao

Osoite
C/ Alameda Recalde, 50
48008 bilbao, baski maa, Espanja

Granada

Osoite
C/ Eduardo Molina Fajardo, 38
18014 Granada, Andalusia, Espanja

Vigo

Osoite
Avenida de Madrid, 60
36204 Vigo, Galicia, Espanja

Espanja Online

Osoite
Espanja Online, Espanja