ESIC Business & Marketing School

Esittely

Lue virallinen kuvaus

ESIC on Espanjan kauppakorkeakoulujen johtava ryhmä, jolla on yli viidenkymmenen vuoden kokemus liike-elämän ja markkinoinnin ammattilaisten kouluttamisesta. Pyrimme kannustamaan, edistämään ja ylläpitämään suoria suhteita liiketoimintaympäristöön tarjotaksemme sinulle käytännön akateemisen koulutuksen, joka keskittyy työmarkkinoiden tarpeisiin. Tarjoamme arvovalmennusta, jotta pystymme menestymään menestyksekkäästi ammattitaitoisena ammattilaisena, jolla on erinomainen hallinto ja tietämys uusimmista suuntauksista.

ESIC oli ensimmäinen Espanjassa perustettava kauppakorkeakoulu, joka tarvitsi ammattitaitoisen liikemiehen tarvitsevan koulutuksensa markkinointialueella. Nykyään ESIC pidetään johtava yritys- ja markkinointikoulutuskoulu, joka tunnetaan sekä kansallisesti että kansainvälisesti yhtenä parhaista koulutuskeskuksista tällä alalla. Yli 50 000 alumnia, ESIC on yritysten ja ammattilaisten referenssikeskus.


Sillä on kymmenen kampusta koko Espanjassa ja kaksi muuta Brasiliassa, mikä antaa tälle kauppakorkeakoululle suurimman kansallisen ja alueellisen toteutuksen.


ESIC liittyy myös yliopistoihin Rey Juan Carlos, Miguel Hernández, San Jorge ja Rovira i Virgili Madridissa, Valencia, Zaragoza ja Tarragona, ja sen Curitiba-kampuksen tunnustaa Brasilian opetusministeriö.

ESIC keskittyy toimintaansa viiteen osa-alueeseen

69329_ESICfiveareas.jpgPerustutkinto-opinnot

ESIC tarjoaa jatkotutkinnon, viralliset tutkinnot sekä yhdistelmän sekä markkinoinnissa, liikkeenjohdossa ja hallinnossa, kansainvälisessä liiketoiminnassa, viestinnässä, mainonnassa ja suhdetoiminnassa, liiketoiminnan hallinnossa ja digitaalisessa liiketoiminnassa. Kaikki nämä ura-alueet ovat käytännöllisiä ja työllisyyteen keskittyviä.

Jatko-opintoja

Koulutustarjous perustuu MBA-tutkintoihin, yliopiston mestareihin, erikoistuneisiin mestareihin (yrityksen toiminnallisilla alueilla) ja korkeampia ohjelmia, jotka keskittyvät koulutusalan ammattilaisiin pystyäkseen johtamaan liiketoiminnan haasteita.

Johtotason koulutus

Toimialan koulutusalalla tarjoamme laajan valikoiman avoimia ohjelmia ja räätälöityä koulutusta yrityksille.

ESIC-kielikoulu

ESIC Language School on koulutuskeskus ja valtuutettu Cambridge-tutkimuskeskus. Se tarjoaa englantilaisia, saksalaisia, ranskalaisia ​​ja kiinalaisia ​​kursseja kokeneilla opettajilla ja antaa sinulle mahdollisuuden todistaa tämän tiedon. Koulutustarjoukseen kuuluu avoimia ryhmiä, kouluja, ammattilaisia ​​ja yrityksiä kaikilla tasoillaan.

Lisäksi se tarjoaa kursseja espanjaksi vieraaksi kielenä: espanjankieliset, viralliset testausvalmistelut, yliopiston sisäänkäynnin kokeet, liike-elämän espanjalaiset, lyhyet ohjelmat ja opintomatkat.

ESIC Toimitus

Tämä edustaa ESICin projektiota julkaisumallissa, jossa se edistää tutkimusta ja suosittuja artikkeleita talouden, liiketoiminnan, markkinoinnin ja johtamisen osa-alueilla. Tavoitteenamme on tarjota kirjoja, käsikirjoja ja julkaisuja opiskelijoille ja ammattilaisille useista tunnetuista kirjoittajista, jotka tutustuvat syvälle kaikkiin yrityksiin ja yrityksiin liittyviin alueisiin.

Sijoitus

ESIC esiintyy järjestelmällisesti useimmissa tunnetuissa kansainvälisissä yrityskoulutuksen rankingissa. Tämä tarjoaa koulun ulkopuolisen ja objektiivisen tunnustamisen koulutuksen laadun viimeisten 50 vuoden aikana.

Viimeisimmät sijoitukset rankingissa:

Bloomberg Business Week -luokitus parhaista kauppakorkeakouluista 2017.

ESICin kansainvälinen MBA (International Business MBA) on 27. sijalla kansainvälisten MBA-ohjelmien joukossa.

QS: n sijoitetun pääoman tuotto 2015.

ESIC: n MBA-ohjelmat näkyvät 46 eurooppalaisen MBA-ohjelman joukossa. ne näkyvät parhaimmassa asemassa kahdella kuudella luokalla, "työllisyys kolmen kuukauden kuluessa valmistumisesta" ja "lyhyt takaisinmaksuaika". Ne näkyvät myös useimmissa luokissa 15 parhaan joukkoon, ja ensin Espanjassa kaikilla alueilla paitsi kaksi, joissa se näkyy toisena ja kolmannena. Seuraavien avainluokkien tiedot seuraavat:

  • Työntekijä kolmen kuukauden kuluessa valmistumisesta, position 1,
  • Lyhin takaisinmaksuaika, sijainti 1,
  • 10 vuoden sijoitetun pääoman tuotto, sijoitus 8,
  • 20-vuoden sijoitetun pääoman tuotto, sijoitus 8,
  • Yrittäjyyden edistäminen, 11 kohta,
  • Palkkojen nousu, paikka 15.

QS Global 250 Business Schools 2017.

ESIC on sijoittunut maailman 250 parhaan kauppakorkeakoulun joukkoon ja vielä tärkeämpää on yksi seitsemästä "Top-Tier Employability" -liikekoulusta Euroopassa.

QS Global 100 EMBA-ranking 2017.

ESIC: n EMBA näkyy tällä 100 suurimman EMBA: n suurimmalla sijoituksella, ja se on 29. sijalla Euroopassa.

U-Multirank 2017/18.

ESIC on sijoitettu 29. sijalle 492 korkeakoulututkinnon suorittaneiden yritysten maailmassa.

Runoilijat ja Quants 2017.

Poets and Quants -lehti on tunnustanut ESIC Business & Marketing School -yrityksen maailman 61. parhaaksi kauppakorkeakouluksi, joka toimittaa kansainvälisiä MBA-ohjelmia "International MBA-ohjelmat 2017" -julkaisun uudessa painoksessa. Eurooppalaisista kauppakorkeakouluista ESIC sijoittui 34. sijalle.

Nuoriso Sisältää maailmanlaajuisen B-koulun rankingit 2017.

ESIC on sijoittunut maailman 100 parhaan MBA-luokituksen joukkoon, ja tärkeämpää on markkinoiden markkinoinnin huippu 50, kauppatieteiden maisterin tutkinto, rahoituksen päällikkö, MDF ja Executive MBA.

America Economia MBA Global 2017.

ESIC: n MBA-tulokset näkyvät 18. sijalla parhaan 49 ohjelman Latinalaisen Amerikan opiskelijoille.

CNN: n laajentuminen Kansainvälisten MBA-ohjelmien maisteriohjelma 2017.

ESIC: n MBA-ohjelmat sisältyvät 77 kansainvälisen ohjelman eliittiin, ja ne ovat 52. sijalla.

Merco Talent & Companies -raportti 2017.

ESIC tunnetaan Espanjan toiseksi liiketoimintakaupunkina, jolla on eniten kykyä houkutella ja säilyttää lahjakkuuttaan, ja 51: n joukossa maamme ensimmäisten 100 lahjakkaimman yrityksen joukossa.

ESIC on 7. sijalla yksi lahjakkaimmista yrityksistä Espanjassa, jossa on alle 1000 työntekijää.

El Mundo 2017-ranking jatko-ohjelmista.

El Mundo on luokittanut ESIC: n markkinointi-, mainonta- ja suhdetoiminta-, henkilöstö- ja organisaatiokehitys- sekä kansainvälisen kaupan ja liiketoiminnan maisterit luokkiensa kärkijoukkoihin vuodesta 2012.

Sijainnit

Madrid

Osoite
Camino Valdenigriales
28223 Madrid, Madridin yhteisö, Espanja

Barcelona

Osoite
C/ Marià Cubí, 124
08021 Barcelona, Katalonia, Espanja

Valencia

Osoite
Avda. de Blasco Ibáñez, 55
46021 Valencia, Valencian yhteisö, Espanja

Sevilla

Osoite
Edificio de la Prensa
Avda. de Carlos III, s/n
Isla de la Cartuja

41092 Sevilla, Andalusia, Espanja

Zaragoza

Osoite
Vía Ibérica, 28-34
50012 Zaragoza, Aragon, Espanja

Málaga

Osoite
C/ Severo Ochoa, 49
Parque Tecnológico de Andalucía
Campanillas

Málaga, Andalusia, Espanja

A Coruña

Osoite
Ronda de Nelle, 31
15007 A Coruña, Galicia, Espanja

Pamplona

Osoite
Avda. de Anaitasuna, 31
Mutilva (Navarra)

31192 Pamplona, Navarra, Espanja

bilbao

Osoite
C/ Alameda Recalde, 50
48008 bilbao, baski maa, Espanja

Granada

Osoite
C/ Eduardo Molina Fajardo, 38
18014 Granada, Andalusia, Espanja

Vigo

Osoite
Avenida de Madrid, 60
Vigo, Galicia, Espanja

Espanja Online

Osoite
Espanja Online, Espanja

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin