ESNE - Escuela Universitaria de Diseño, Inovación y Tecnología

Esittely

Lue virallinen kuvaus

ESNE University Center on vertailukohtana kattavan koulutuksen aloilla suunnittelun, innovaation ja teknologian, edistää elvyttämistä ja etenemistä Luova ja Digital Industry.

Se on yliopiston Centre, joka on yli 10 vuoden kokemus antamalla erityiskoulutusta ja yliopisto tunnustettu opetusministeriön yhteisön Madridin.

Halumme luovuutta konjugaatti uusien teknologioiden toteutuu erikoistuneissa ja johtavat taiteen tilat ESNE on enemmän kuin University Center: Olemme TALENT FACTORY.

ESNE vastaanottaa tunnustusta julkisessa tasolla yhteisön Madridin kanssa laatumerkin ero "Madrid Erinomainen" ja Opetusministeriö hyväksyy meistä virallinen Foreign keskus opetuksen tarjonnan Britannian järjestelmässä. Myös teollisuus-, matkailu- ja kauppaministeriö tukee ESNE antamalla tunnustusta kokonaisuus toimii kuten tutkimukseen ja kehitykseen (T & K).

Yksityisellä sektorilla, tunnustus tulee kädestä yhtiöt kuten Microsoft, joka antaa meille kunnia olla ainoa Centerin Experiences Microsoft Espanjassa, tulossa suurin kehittäjä sovellukset Windows Phone 8 maassamme. ESNE on myös ainoa Espanjan yliopistossa Advisory Board PlayStationin Ensin college Sony Computer Entertainment ohjelma, jonka tehtävänä on tuottaa kykyjä ja inkuboi innovatiivisia hankkeita.

Aloitteet myös heijastuvat hankkeita kuten kirja "Chamartin: Village, Villa, District", edistää piirin Chamartin holhous kaupungin Madrid, jossa ESNE osallistui asiantuntijoina graafisen konseptin. IFEMA luottaa Interior alue ESNE antaa persoonallisuutta ympäristöön MOMAD, show omistettu muoti vertailuarvo Euroopassa. WildBit, Globomedia ja RTVE valittiin ESNE varten hahmottaminen, suunnittelu ja kehittäminen "Red Eagle: Origins", ensimmäinen videopeli tabletti ja älypuhelin osuma sarjassa. Alalla muodin, kansainväliseen yritykseen Saga Furs ja OEEP (espanjalainen Liiketoimintaorganisaatio Fur) tulevat strategisia kumppaneita ESNE edistää alan kehitystä. Tässä yhteistyössä hankkeita, kuten opiskelijoiden osallistumista Projektin suunnittelu Projektin Cross ne toteutetaan, palkitsevaa opiskelijat vuosittain keskustan mahdollisuuden nauttia viikon oleskelu sen Tanskan pääkonttorin. Onnistuminen tehtaan ovat omia opiskelijat, jotka heidän työnsä ovat voittaneet lukuisia palkintoja ja ovat luoneet omia yrityksiä.

10 syytä valita ESNE

Me tarjoamaan erikoistuneita yliopiston Masters in Design and Technology tunnustetaan kansallisten ja Euroopan alueen. Meidän opetusohjelmia on kehitetty vuonna yhdessä suurten yritysten ja Creative Technology Industry. Kaikki tiedekunnan täyttää ANECA ja monet toimivat yrityssektorilla. Luokan ryhmät ovat pieniä ja henkilökohtaista huomiota jossa opettaja tulee oppilaan coacher. Meidän Campus sijaitsee Madridin sydämessä, on suurin pitoisuus opiskelijoiden muotoilun ja teknologian ja ammattikäyttöön tarkoitetuissa laitteissa käytetään suurissa yrityksissä. Korkea työllistyvyyden meidän Grados tehdä 63% opiskelijat haluavat sen toteuttaa ESNE ja 85% työskentelee ensimmäisten 6 kuukauden valmistumisen jälkeen. Koska ensimmäisellä luokalla, opiskelijat läsnä ja puolustaa työnsä, yksin tai ryhmissä, tuomioistuimessa, sekä Englanti ja espanja. Näin he ovat valmiita kehittämään taitojaan helpottaa niiden pääsyä työmarkkinoille. ESNE on sopimukset kansainvälisten yliopistojen osallistua yhteisiin toimiin, opiskelija- ja opettajien toteuttaa Erasmus-ohjelma, joka tarjoaa kaksoistutkintoja ja kehittää yhteisiä koulutushankkeita opiskelijoille. Olemme luoneet innovatiivinen konsepti, InHouse Lab: tekninen ja laboratorio, jossa yhtiöt kehittävät alkion projektio hankkeita markkinoille meidän opiskelijoiden ja opettajien. Jotkut yritykset, jotka ovat jo käyneet läpi InHouse Lab ESNE ovat Telefónica T & K, Globomedia, WildBit Studios, RTVE, Telecor, Microsoft, Sony, IKEA, Saga Furs tai Playstation First. Meillä on Center for Entrepreneurship ja Employment Creative Industries että siltojen kuilu koulutuksen ja liike projekti meidän opiskelijoita, näyteikkuna yrityksiä investoimaan enemmän yritteliäitä opiskelijat.
Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Espanjalainen

Katso maisteriohjelmia »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

Maisteri muoti: soveltavissa teknologioissa ja digitaalisen liiketoiminnan *

Opetus kampuksella Osa-aikainen 10 kuukautta October 2018 Espanja Madrid

Master Fashion: Applied Technologies ja Digital Business ESNE keskittyy yhdistelmä kolmesta pilarista, jotka muodostavat perustan alan lähitulevaisuudessa: suunnittelu, teknologia ja hallinta. Nämä näkökohdat ovat eniten vaatineet alan yritysten ja muodostavat perustan kehittämiselle ja kasvua muodin maailmassa. [+]

* Odottaa vahvistusta

Muoti on yksi toiminta-aloilla, joilla Espanja ylpeilee maailmanlaajuista johtajuutta luksusmerkkejä ja kauppaketjut kilpailevat eurooppalaisten ja yhdysvaltalaisten ylikansallisten.

Master Fashion: Applied Technologies ja Digital Business ESNE keskittyy yhdistelmä kolmesta pilarista, jotka muodostavat perustan alan lähitulevaisuudessa: suunnittelu, teknologia ja hallinta. Nämä näkökohdat ovat eniten vaatineet alan yritysten ja muodostavat perustan kehittämiselle ja kasvua muodin maailmassa.

Globalisaation vaikutukset ja uusien teknologioiden, sovelletaan järjestelmien suunnitteluun, tuotantoon ja markkinointiin ovat ajaneet muutosta teollisuuden ja on pakottanut yrityksiä uudelleen, muuttaa strategioitaan ja luodaan uusia työpaikkoja. Jotta selviytyä uuteen ympäristöön, jossa alan liikkuu ja markkinoiden uusiin paradigmat syntyy tarvetta kouluttaa ammattilaisia, jotka tietävät uusinta teknologiaa ja ovat valmiita haasteisiin etenemistä kasvava sektori.... [-]


Máster Oficial Universitario en Creación de Videojuegos*

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 10 kuukautta October 2018 Espanja Madrid

Fórmate en la industria del entretenimiento digital en la primera Escuela Universitaria en impartir formación del sector con las especialidades con más futuro en Diseño y Desarrollo de Videojuegos [+]

Fórmate en la industria del entretenimiento digital en la primera Escuela Universitaria en impartir formación del sector con las especialidades con más futuro en Diseño y Desarrollo de Videojuegos.

La industria del videojuego está viviendo un nuevo impulso como consecuencia de tres fenómenos que se analizan en las especializaciones únicas que ofrece este Master:

• Videojuegos para dispositivos móviles• E-Sports• Videojuegos para la educación

Los participantes en el programa podrán capacitarse en la Creación y Diseño de Videojuegos trabajando la concepción de la idea del juego, el diseño, la planificación, la producción, el desarrollo y las pruebas. Se trata de un Master apasionante por la diversidad y profundidad de los contenidos impartidos, que abarca tres especialidades de muy alto potencial de crecimiento, tremendamente novedosas en nuestro país.... [-]


Yliopisto Master käyttökokemuksen suunnitteluun digitaalisten tuotteiden ja palveluiden *

Opetus kampuksella Osa-aikainen 10 kuukautta October 2018 Espanja Madrid

Master User Experience ja Product Design Digital Services haluaa olla pätevä yksi halutuimmista tieteenalojen alan sisällä digitaalisen sisällön ja käytettävyyden ammattilaiset. ESNE ja Telefónica I + D, edelläkävijä luomiseen ryhmien käyttäjäkokemuksen (UX) ovat yhdessä kehittäneet rakenne ja ohjelma Master, jolla se pyrkii vastaamaan kasvavaan kysyntään koulutettuja ammattilaisia erityinen UX. [+]

* Odottaa vahvistusta

Master User Experience ja Product Design Digital Services haluaa olla pätevä yksi halutuimmista tieteenalojen alan sisällä digitaalisen sisällön ja käytettävyyden ammattilaiset. ESNE ja Telefonica T & K, Edelläkävijä luomiseen ryhmien käyttäjäkokemuksen (UX) ovat yhdessä kehittäneet rakenne ja ohjelma Master, jolla se pyrkii vastaamaan kasvavaan kysyntään ammattilaisten erityiskoulutusta UX.

Tämä Master on suunnattu erityisesti suunnittelijoiden ja tutkijoiden käyttäjiä sekä insinöörien, tietokone tai markkinoijat. Innovatiivisen ja käytännöllistä menetelmää, joka kannustaa aktiiviseen osallistumiseen, monialaisia ​​on luotu sekoittamalla eri profiileja, jotta voidaan kehittää yhteinen hanke, joka voi syventää käyttökokemuksen eri ammatti näkökulmista.... [-]


Videot

Memoria Visual ESNE 2014/2015

Entra en la dimensión profesional ESNE