Lue virallinen kuvaus

ESNECA syntynyt ensimmäinen kauppakorkeakoulu 100% verkkosisältöä.

Olemme Business School kansainvälisesti, opettajien ja koulutuksen konsultit maailmanlaajuisesti tullut johtava ja vertailuarvo innovatiivisia ohjelmia, joiden tavoitteena deconseguir paras johtohenkilölle.

Tämä on ESNECA .

ESNECA on innovaatio

ESNECA n lahjakkuutta

ESNECA on joustavuus

ESNECA Business School on kaksi järjestelmää Tutkimus:

ON LINE

Tutkimusmenetelmä 100% verkossa tutorizado of ESNECA on seuraava:

Alussa toiminta, osallistujat saavat viestin kaikki ohjeet alkua luokkien, kuten sähköpostiosoite virtuaaliluokka, jossa julkaistaan ​​aiheista vaiheessa ottamaan (tervetuloviestissä), käyttäjätunnus ja salasana, nimi postituslistalle; mm.

Vuonna Virtuaalikampus löytää tietoja, jotka liittyvät ohjelmien toimien aikatauluun, ohjaajat, tutor / opettaja tukimateriaalia, osanottajaluettelon arvioinnit suoritettavista tehtävistä ja muuta tietoa vaiheesta riippuen.

Testit ovat tyyppiä testejä ja verkossa, lopussa kunkin moduuleista, jossa opiskelija on kirjoilla. Se on sama opiskelija, tuella ohjaajan, joka merkitse tenttipäivät.

Voit opiskella kotoa tai työpaikan missä päin maailmaa tahansa.

DISTANCE

Tutkimuksen menetelmä 100% ohjattu etäisyys ESNECA on seuraava:

Alussa toiminta, osallistujat saavat Courier, palata kuitti pyydettäessä koulutuspaketti (joka sisältää oppaita, muistikirja, ja tarkastus, sekä DVD aina tapauksessa arviolta 78 päivän kuluessa päivämäärä ilmoittautuminen.

24 tunnin kuluessa ottaa yhteyttä tutor opastaa, neuvoa ja saatavilla mitä opiskelija katsoo sen tarpeelliseksi alussa ja koko kurssin.

Testit ovat kaukana. Se on sama opiskelija, tuella ohjaajan, joka merkitse tenttipäivät.

Voit opiskella kotoa tai työpaikan missä päin maailmaa tahansa.

Ohjelmien opetuskielet:
Espanjalainen