ESODE Business School

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Mikä on ESODE?

Se on ensimmäinen liike-elämä Euroopassa erikoistunut elävään viestintään ja suora, joka tarjoaa jatkuvaa koulutusta integroitu tapahtumien järjestäminen, ammattilaiset elävän viestinnän alalla kaikilta osin. Koulussa on laukku palkattuihin harjoitteluihin johtavissa Espanjan yrityksissä, joiden avulla opiskelija voi soveltaa oppimateriaalia liiketoiminnan todellisuuteen.

Miksi ESODE syntyy?

Elävä viestintä on tullut strateginen elementti yritysten ja instituutioiden hallinnassa kilpailukyvyn parantamisessa. Viestintä "face to face" -mallissa auttaa eri organisaatioita erottamaan kilpailut ja säilyttämään kohdeyleisönsä . Alaa, joka on viime vuosina tehty kehittyy jatkuvasti juuri siksi on lisääntynyt Markkinoiden kilpailukyvyn popularisoinnin mainosvälineiden ja tehottomuutta, ja uusien teknologioiden ja uusien formaattien viestinnästä .

Alan tutkimukset osoittavat, että investoinnit perinteiseen mediaan ovat vähentyneet, erityisesti mainonnassa. Yritykset ja virastot ovat valinneet tapahtumia eri tavoin (messut, näyttelyt, kongressit, ylennykset jne.), Jotka etsivät tehokkuutta ja sijoitetun pääoman tuottoa.

Tapahtumien järjestäminen on ollut yksi niistä alueista, jotka ovat tuottaneet merkittävämmän kehityksen. Yritykset ja instituutiot käyttävät tapahtumia vuorovaikutuksessa kohdeyleisön kanssa, rakentavat asiakasuskollisuutta , tuovat lisäarvoa brändiin ja vahvistavat sitä, houkuttavat tiedotusvälineiden huomiota, esittelevät ja lanseeraavat uusia tuotteita, välittävät ideoita, siirtävät viestejä, luovat kokemuksia ja lyhyesti sanottuna aineettomia aineettomia .

Alan poikkeuksellinen kasvu vaatii uusia korkeasti koulutettuja ammattilaisia. ESODE on suunnitellut liiketoimintansa ja institutionaalisen viestinnän näkökulmiaan sekä tapahtumien laajaan organisointiin liittyvää osaamistaan koulutusohjelmissaan tällä alalla, ja se on nyt viittaus tapahtumien järjestämiseen liittyviin kursseihin .

Koulu on tehnyt tärkeän tutkimuksen suunniteltaessa tämän koulutussuunnitelman ohjelmia tarjotakseen erikoistunutta jatkuvaa koulutusta. Suunniteltiin erinomaisesti käytännön tutkintoja, joiden avulla voimme tarjota opiskelijoillemme tarvittavan tiedon kohtaamaan yrityksen, instituution, urheilujärjestön, tuotantolaitoksen, konserttinsa päivittäisen viestinnän ja markkinoinnin päivittäin tai tapahtumien yhtenäisen järjestämisen viraston näkökulmasta. Tätä varten meillä on professorien ryhmä, joka on erikoistunut opettamiseen , sekä aktiivisen alan ammattilaiset, jotka antavat tietoa ja kokemuksia opiskelijoille.

Sijainnit

Madrid

ESODE Formación

Osoite
Complejo Empresarial Arco
C/Virgilio 2B, Edificio 4
Pozuelo de Alarcón

28223 Madrid, Madridin yhteisö, Espanja
Puhelin
+34 915 12 34 88