ESODE Business School

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Mikä on ESODE?

Se on ensimmäinen Business School Euroopassa erikoistunut live viestintä ja suora, joka tarjoaa koulutusta tapahtumien järjestämiseen, koulutuksen viestinnän ammattilaiset elävät kaikilta osiltaan sektorilla. Koulussa on pussi maksettu johtajia Espanjassa, mikä tekee opiskelija voi soveltaa oppimaansa sisältöä liiketoiminnan todellisuutta toimintatapoja.

Miksi ESODE syntynyt?

live viestintä Siitä on tullut tärkeä strateginen hallintaan yritysten ja laitosten ympäristössä lisääntyvää kilpailua. viestintä in "kasvoista kasvoihin" sen eri muodoissa, se auttaa organisaatioita erottautua kilpailijoista ja uskollisuus kohderyhmälle. Alaa, joka on viime vuosina tehty kehittyy jatkuvasti juuri kilpailukyvyn lisäämiseen markkinoiden massoittuminen mainosmedia ja tehottomuutta, ja uusien teknologioiden ja uusien formaattien viestintä.

Teollisuuden tutkimukset osoittavat laskeutuminen on panostanut perinteisen median, erityisesti mainonnassa. Yritykset ja virastot, haluavat parantaa tehokkuutta ja sijoitetun pääoman tuotto, ovat valinneet tapahtumia eri muodoissaan (messut, näyttelyt, konferenssit, ylennykset jne) ja liiketoiminnan tavoitteita.

tapahtumien järjestäminen Se on ollut yksi niistä aloista, joka on esittänyt merkittävää kehitystä. Yritykset ja laitokset ovat siirtymässä tapahtumia vuorovaikutuksessa kohdeyleisöä, asiakasuskollisuusTulosta lisäarvoa omaan tuotemerkin ja vahvistaa sitä, vangita huomion tiedotusvälineissä, nykyisten ja uusien tuotteiden, lähettävät ideoita, siirtää viestejä, luoda elämyksiä ja lopulta tee aineettomat aineelliset.

Ylimääräinen Sektorin kasvu vaatii uusia korkeasti koulutettuja ammattilaisia. Jotta voidaan puuttua liittyvät näkökohdat yritys- ja yhteisöasiakkaille viestintää, sekä tapahtumien järjestäminen, ESODE on suunnitellut koulutusohjelmia näiden alojen, on nykyään mittapuuna tapahtuman suunnittelu kursseja. Koulu on tehnyt merkittävän tutkimuksen suunnittelussa koulutusohjelmia tässä suunnitelmassa, jotta tarjota erikoiskoulutus tarkoituksenmukaista. Ne on suunniteltu mitä suurimmassa määrin käytännön pätevyyttä, jonka kautta voimme tarjota opiskelijoille valmiudet kohdata päivittäin live viestintä ja markkinointi yritys, laitos, urheiluseura, tuottaja, konsertti tai näkökulmasta viraston tapahtumien järjestäminen. Voit tehdä tämän, meillä on joukkue erikoistuneiden opettajien opetuksessa, Sekä aktiivinen ammattilaisia, jotka tietonsa ja kokemuksensa opiskelijoille.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Spanish (Spain)

Katso maisteriohjelmia » Katso Kurssit »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

International Master In Tapahtumiin - Online Etäisyys

Online Opetus kampuksella Osa-aikainen 7 kuukautta October 2018 Espanja Espanja Online + 1 lisää

Opi suunnitella ja toteuttaa tapahtuman kaikissa sen vaiheissa. Sopimuksia johtavien yritysten kanssa. omarahoitusvaatimukset ilman korkoa. Ilmoittaudu nyt ja saada 20% alennuksen! [+]

ESITTELY

Opi suunnitella ja toteuttaa tapahtuman kaikissa sen vaiheissa. Sopimuksia johtavien yritysten kanssa. omarahoitusvaatimukset ilman korkoa. Ilmoittaudu nyt ja saada 20% alennuksen!

Koulutetaan ja hankkimaan taitoja hallita suuntaan, koordinoida ja valvoa tapahtuman työkaluja. Näin saat hankkia tarvittavat taidot hallita tapahtuman alusta loppuun.

TAVOITTEET Tarjota tietoja, taitoja ja erityisiä hallita, järjestää ja hallita kaikenlaisia tapahtumia tekniikoita. Kehittää taitoja ja ammattitaitoa johtaa ja ohjata johdon ja tapahtumien järjestäminen. Annettava yksityiskohtainen käsitys laajan luokittelun tapahtumista sekä uusimpia suuntauksia ja teollisuuden käytäntöjä. TAVOITTEET / -vaatimukset Valmistuneet tai merkonomien. ammattilaisia ​​alalla toimivan tapahtumia. NO GRADUATE: sertifioitu 3 vuoden työkokemus. OHJELMA ... [-]

Maisteri Tapahtumien Järjestäminen - Kasvot Madrid

Opetus kampuksella Osa-aikainen 1 vuosi November 2018 Espanja Madrid

Opittava hallitsemaan tapahtuman kaikissa sen vaiheissa. Paid harjoitteluja johtavia yrityksiä, taattu. omarahoitusvaatimukset ilman korkoa. Apurahat ja taloudellista tukea. Ilmoittaudu nyt! [+]

ESITTELY

Opittava hallitsemaan tapahtuman kaikissa sen vaiheissa. Paid harjoitteluja johtavia yrityksiä, taattu. omarahoitusvaatimukset ilman korkoa. Apurahat ja taloudellista tukea. Ilmoittaudu nyt!

Formaatti ja hallitsee kaikki osa-alueet kattava Tapahtuman järjestämiseen, suunnittelusta arviointi käyttämällä strategiaa, toteutuksen, tuotannon, toteutus, budjetti, logistiikka, post - tuotanto ja hankkeen päättymistä.

TAVOITTEET Analysoi strateginen merkitys elävän viestinnän jotta asetettujen tavoitteiden saavuttamiseksi. Antaa opiskelijoille valmiudet suunnitella viestintäsuunnitelma ja markkinoinnin levitetään koko Tapahtuman järjestämiseen. Tarjotaan asiantuntemusta hoitaa tapahtuman, kuten yrityskuvaa, mediasuhteet, mainonta, PR ja protokolla, mm oikein. Kehittää uusia tekniikoita ja työkaluja sovelletaan tapahtumien järjestäminen ja järjestäjä parhaita käytäntöjä suhteissaan toimittajiin ja asiakkaisiin. VAATIMUKSET Valmistuneet tai merkonomien. Ammattilaisten markkinointi, viestintä, protokolla, mainonta, PR ja matkailua. NO GRADUATE: sertifioitu 3 vuoden työkokemus. OHJELMA ... [-]

Maisteri Yritystapahtumia Ja Matkailu (hiiret) - Henkilökohtaisesti Ja Verkossa

Online Opetus kampuksella Osa-aikainen 7 - 12 kuukautta Avoin ilmoittautuminen Espanja Madrid Espanja Online + 2 lisää

Formaatti tapahtumat ja liikematkailun. Paid harjoitteluja johtavia yrityksiä, taattu. Ilmoittaudu nyt JA bonifica HARJOITUSTIEDOSTOJEN! [+]

ESITTELY

Formaatti tapahtumat ja liikematkailun. Paid harjoitteluja johtavia yrityksiä, taattu. Ilmoittaudu nyt JA bonifica HARJOITUSTIEDOSTOJEN!

Kokonaisvaltaista lähestymistapaa ja alan tapahtumissa ja liikematkailun, laajentaa tietämystä ja kokeminen suoraan kosketukseen MICE sektorilla.

TAVOITTEET Käsittelevät takeita onnistumisesta liittyvään toimintaan hiiriin teollisuuden ja matkailualaa. Käsittely tekniikoita tehokkaasti käyttää ja hallita kukin toiminnallinen vaihe erilaisten tapahtumien. Paranna olennaisia taitoja käyttäessään johtotehtävissä ammattijärjestö kongressien, kokousten, kannustimia, messuilla ja muissa tapahtumissa. TAVOITTEET / -vaatimukset Valmistuneet tai merkonomien. Ammattilaiset liittyvät matkailualalla. NO GRADUATE: sertifioitu 3 vuoden työkokemus. OHJELMA ... [-]

Videot

We Love Events- Inauguración 2015-2016

El efecto dinamizador y desestacionalizador de los congresos - Paloma Maestre | OPC Valencia

Ota yhteyttä

ESODE Formación

Osoite, 1. rivi Complejo Empresarial Arco C/Virgilio 2B, Edificio 4 Pozuelo de Alarcón
28223 Madrid, Espanja
Verkkosivu http://www.esodeformacion.com/
Puhelin +34 915 12 34 88