ESde Business School

Esittely

Lue virallinen kuvaus

ESDE Business School, College of Business AdministrationSe on Business School at International University of Valencia.

ESDE Business School Tutkinnot ja opinnot on 100% verkossa menetelmän ansiosta osaamista sähköisen oppimisen, International University of Valencia, yksityinen yliopisto, jossa kansainvälinen online tunnustettu opetus-, kulttuuri- ja urheiluministeri Espanjassa.

Tärkein tavoite on kouluttaa johtajia, yritysjohtajia ja johtajien kanssa visio kestävän ja innovatiivisen hallinnan. Saavuttaa kautta ohjelmia tarjoamme ammattilaisille ja yrityksille kattavan koulutuksen kaikilla toimintayksiköiden organisaatiota, aina tarjoama joustavuus online menetelmiä.

ESDE Business School sen tehtävänä on tarjota työtä ammattilaisille mahdollisuuden parantaa koulutusta, täysin poistaa esteet etäisyyden, sijainnin tai aikatauluja, käytön ansiosta tietotekniikan ja osallistuvan ja laadun perusteella opetuksen menetelmiä.

Periaatteet, jotka ohjaavat meitä ovat:

Sitoutuminen jota kehittää ja ammatillista menestystä osallistuneiden koulutusohjelmissa. Jatkuva innovaatio ja suunnittelu ohjelmia perusteiden mukaisesti työllistyvyyden päivityksen. Priorisoida yhteis- työtä opiskelijoiden ja opiskelija-opettaja suhde meidän menetelmiä. Syventää kansainvälinen näkemys meidän ohjelmia. Jatkuva innovaatio metodologian opetuksen ja oppimisen.

Menetelmät ESDE Business School

metodologia ESDE Business School on yhteistyössä, kansainvälinen, verkossa, koulutus kanssa työskenteleville ammattilaisille tyyli vähemmän riippuvaisia ​​tilaa ja aikaa, ja hyödyntää mahdollisuuksia teknologian tiimityötä. Se on suunniteltu vuorovaikutusta useiden keskeisten komponenttien:

Ohjelma johtajat, jotka suunnittelee ohjelman ja valitse luostari. Cloister rikastuttaa vaihtoa opiskelijoiden, antaa päivitetyt sisältöä ja valitsee parhaan menestystarinoita. Tämä tiedekunnan on kansainvälinen, innovatiivinen ja uraauurtava sisällyttäminen teknologiaa niiden ammattialalla. Program Managers, jotka ohjaavat kehitystä opiskelija. Student yli akateemisen kokeet todistukseksi tietojaan ja kyky soveltaa niitä.

yhteisöllinen oppiminen

Vuonna ESDE Business School kannustamme yhteistyöympäristöt opettajien ja oppilaiden välillä oppimistilaisuuksina lisääntyvät eksponentiaalisesti, sekä auttaa kehittämään viestintätaitoja, tiimityö, suunnittelu, ajanhallinta, neuvottelu, vaikuttaa ja johtaminen.

Sisällön ja toiminta

Sisällön valinta ja toiminnan suunnitteluun mukaan opettajat ovat avainasemassa menetelmiä. Nämä sisältö ja toiminta voi olla keskusteluja, ongelmanratkaisu, tapauskohtaisen analyysin, skenaario vertailu, tutkimushankkeita tai simulaattoreissa. Opiskelijat ohjelmat ovat:

temaattinen esityksiä professoreista ja asiantuntijoita. Käyttöohjeet, tekniset ohjeet ja viime hakuteoksia. Business menestystarinoita ja tapaustutkimuksia, jotka auttavat meitä paikantamaan oppimista arjen organisaatioiden. Tutkimusraportteja ja taloudellisia analyysejä valmistaa ESDE Business School.

kansainvälinen visio

Globaalissa ympäristössä näin, tarvitsemme ammattilaisia, jotka voivat ajatella globaalisti ja ymmärtää ja hyödyntää ainutlaatuisia ominaisuuksia kunkin markkina. Kansainvälinen yhteydessä metodologian ESDE Business School takaa monimuotoisuuden viitteet, aikaisemmat kokemukset ja ajattelutapoja ja ymmärrystä liiketoiminnan.

Study in ESDE Business School

Toiminta, konferensseja ja verkottuminen

Ohjelman aikana useita Webconferences ja Webinaarit johtajia ja asiantuntijoita yritysten ja organisaatioiden joka pureutuu aiheisiin, trendejä ja innovaatio sekä rekrytointi ja urakehitys järjestetään.

Tavoitteena Näiden toimien on esitellä osallistujat todellisuutta liiketoimintaympäristössä analysoivat tapaustutkimuksia johdon, ymmärtää paremmin niiden ympäristössä ja ennen kaikkea parantaa verkottumista ohjelmaan osallistujien, opettajien ja ammattilaisille.

Virtual Campus

Virtuaalikampus ESDE Business School on tarkoitettu opiskelijoille yksinkertainen ja intuitiivinen tapa käyttää kaikkia akateemisen ja ajantasaista tietoa kurssin ja koulu tietoresursseja.

Virtuaalikampus helpottaa viestintää opiskelijoiden, tiedekunnan ja jäsenten ESDE Business School ansiosta videochat BlackBoard IM, videoneuvottelut työkalu Blackboard Yhteiskäyttö ja linkittää sosiaalisia verkostoja opiskelijoiden, korkeakoulujen tulossa sosiaalisen oppimisen verkosto kaikkien jäsenet ESDE yhteisön Business School.

Lisäksi Campus Blackboard Mobile sisältää teknologiaa, joka optimoi käyttö matkapuhelimissa, tabletit ja muut mobiililaitteet käynnissä Android, iOS tai BlackBerry. Blackboard Mobile on tällä hetkellä käytössä kampuksen kansainvälisesti tunnettujen yliopistojen kuten Princeton, Stanford ja Duke.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Spanish (Spain)

Katso EMBA » Katso Kandidaatti » Katso Maisteri »